-
xD
Nazdáár Bandoo ... *15* -
-
Re: xD
Nazdárek *15*
-
-
Nazdar!!!
Dejte mi pokoj! To se musíte i vy do mě navážet?? Nikde nelítám denně dojdu že školy ve 4 a pak Du makat na sad az do 7 a pokud nevíte tak mám zaracha na kompa až do prázdnin... Chodila jsem sem v týdnu Kdyz sem se učila na tátovi kompu ale ted uz mi to nedovolí nikdy sem se tu na nic nevykašlala jako někdo a na nic se nevymlouvám sem tady na iPodu protože mi psala Elis že mě tu drbete!!!! Jako vy mi taky nevěříte tak fakt díky!!! Nikdo nic nevíte tak se tu do mě nenavážejte!!! -
-
Re: Nazdar!!!
My se do tebe nenavážíme, my jen máme o tebe starost! ... Ve škole jsi tu skočila na chvíli, tak se nediv, že se o tebe bojíme! A kdo říká, že ti nevěříme??? Když ste předtím něco řešili a tys řekla, že jsou to ženské problémy, tak sem se ptala, co se děje a nikdo nic, tak jako! .... My bychom věděli, oc s tebou je, kdybys nám to řekla! .... a kdo se tu na to jako vykašlal? .. Tíms mysllea mě? Já se tu na nic nevykašlala! Já tu chodím každý den! .... -
-
Re: Re: Nazdar!!!
Tady nikdo neříkal že ty, to vím taky, že ty ses na to tady nevykašlala já myslela jiný případy... A jako Sorry, ale Michal řekl vzpomínejme na dědství jako já fakt netuším co bych řekla o svým dětství a vzpomínky s kámoši jsou rozdíl... A jako to že tu píšete že se jenom vymlouvám Atd. Mi přídě jako že mi nevěříte! A jinak jako já Vás tu nepřišla buzerovat je mi blbě a ležím v posteli a hádat se tu s vámi je to poslední co právě potřebuju!! Všechno mě teď sere a když tady o mě máte takovou starost tak proč mi třeba nikdy nenapíšete taky bych přišla na iPod kdyby ste napsaly Elis a Hanča napsaly! Ale o to vlastně ani nejde já ani nevím proč sem ještě lezu!! Stejně tu jenom kazím náladu jak koukám no nic rači du -
-
Re: Re: Re: Nazdar!!!
aha, dobře no .... aha, tak já nwm, určitě máš nějaké hezké zážitky z dětství, na které ráda vzpomínáš! ;-) ... jéééj, jak kdybys nás neznala! :-/ ... tak promin, že nás nenapadlo ti poslat sms at tu přijdeš :-( ... a taky se s tebou nechci hádat! Máme tě rádi a jestli tě něco trápí, tak se nám svěř! -
-
Re: Re: Re: Re: Nazdar!!!
Míšo, mně to napadlo ti chtít něco napsat. Ale nikdy k tomu nedošlo, protože tady ta nedávná diskuze s tebou opravdu nabyla dojmu, že tě to tady s náma nebaví.
Prostě to byla jenom chyba v komunikaci. A hádat se tu s tebou rozhdoně nechceme. *13*
-
-
-
-
Re: Nazdar!!!
Ahoj Míšo. *15*
Takže za prvý, my se tu do tebe nenavážíme! My máme pouze starost co se s tebou děje, víš. *3*
Krakonošova sojka neboli Elis, ti to zase všechno musela vyklopit. Vy jste dvojka. A najednou se tady objevíš. *1*
A jestli si sem teď přišla nás buzerovat, tak na to taky zvědavý nejsme. *13*
A to ještě neni všechno co sem chtěl napsat... -
-
Re: Re: Nazdar!!!
a jééje, Míša se naštval .... :-/ -
-
Re: Re: Re: Nazdar!!!
To si uhodla.
Víš mně to prostě naštve, už jenom proto že mám Míšu rád. A tohle její navážení, že jí nevěříme a tak, mně dostane do ouzkejch protože to neni pravda. Hodně si zakládám na spravedlnosti a tohle mi prostě přišlo nespravedlivé. -
-
Re: Re: Re: Re: Nazdar!!!
Jasně chápu tě, taky mě mrzí, že si tohle o nás myslí. :-( Vždyt to není pravda! Máme ji moc rádi! :-(( ... a Elis má co donášet, když tu chodí raz za uherský rok a sotva tu něco nepíše! :-/ ... Kdy tu naposled byla? A ještě šíří takové drby. :-( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nazdar!!!
Jo, to si vychytal! -
Re: Re: Re: Re: Re: Nazdar!!!
Elis se přidala k tomu takovýmu obecenstvu, který tady všechno sleduje a jen co se tady něco šustne už si hraje na "Poslušně hlásím" nebo spíš poslušně bonzuju. *5*
A Elis neber to zase jako urážku, nemyslim to špatně.
-
-
-
-
-
-
Speciální 50.díl – Velké dobrodružství Kačky Drákulové – část čtvrtá
Zřídili jí tak, že teď vypadá jako Lady Gaga ve svém novém kostýmu.
„Není to hafan, není to pes, jenom se mi to nepovedlo…“, prozpěvuje si Kačka.
„Já na to peču, to nemá smysl, místo Obamy dostanou ty zelený retardi nějakýho černýho makaka. Obamu od makaka nerozpozná ani jeho vlastní manželka, takže pohodička.“ Povídá Kačka.
Další „holub k odchycení“ byl na seznamu ruský prezident Dmitrij Medveděv. Kačka vyrazila letadlem do Ruské federace. Na rudém náměstí zaklepala na dveře Kremlu. „Čto éto“ ozve se zevnitř. „Zdrástvujte, já jsem Kačka Fišerová a jdu nakopat prdel Vašemu prezidentovi.“ „My tě neznájet, ty si dát odchod, bo mi ti udělat BUM!“ Povídají rusové. Kačka je znovu na mrtvém bodě. Opět musí něco vykutit, aby se dostala dovnitř. „Hej hoši, tu mám pro Vás skvělá Irskaja vodka, vy si určitě pochutnat.“ Povídá Kačka. Na tohle rusové slyší. Kačka mezitím proklouzla do kremlu, sbalila medvěda a jede se zpátky domů. Úkol číslo dvě, splněn.
Jako poslední na seznamu byl Václav Klaus. Kačka se tedy vydala do hlavního města, na pražský hrad. Prezidentova gorila, jí k hlavě státu ale nepustila. Vždycky vzala Kačku jako zajíce za uši a vyhodila ji před hrad. Tohle se opakovalo dvakrát, třikrát…. „No počkej ty stará kobro, já na tebe něco vymyslim.“ Povídá Kačka. Po pár minutách dostala Kačka nápad. Převlíkla se do prostěradla, vzala kuchařskou čepici a rákosku na koberce.
„Jsem Papež Kačkonius šestnáctý, jedu na mezinárodní návštěvu, přímo ze svaté země.“ povídá Kačka. -
A je fakt, že svatý nejsem. *15* Ale pracuju na tom. Už si beru lopatku a kyblíček, půjdu na pískoviště a tam holýma rukama postavím kostel a brány z písku. Za tento čin mne možná potom prohlásí za svatého. *15*
-
-
Naivko ;-)
-
-
Tebe taky možná prohlásí za svatou. Svatá Kateřino. *15* Ale to by si musela chodit častěji do kostela a hlavně tam u toho nespat. Kněz povídal že už toho má plnou bibli, jak tam s tebou pořád musí třást. *15*
To je jako u Boba a Bobka. Vstávat! A proč? Protože je mše! *15* -
-
Rozhodně chodím do kostela častěji jak ty, takže pomlč! :D ... a kněz mě nebudí :D .. kdysi mě budila mamka, ted už tam nespím, jen jsem duchem nepřítomna :D
-
-
V tom případě mám peklo jistý. *15* Já znám ten nepřítomný výraz. Ten mám často :D Duchem začneš být přítomna až když zazní Amen. *15*
-
-
Jistě, celá nakřivo. :D
No, co, začátek bych si možná pamatovala :D -
To by byla legrace kdyby ten kněz se tě zeptal o čem to vlastně mluvil *15*
-
A ty pojedeš hned za mnou. Máš připravenej kotel hned vedle mě. *15*
-
aspon si toho seš vědom :D ... nj, brácha :D:D:D
aby se neřeklo, tak těsně před :D
-
-
-
-
-
-
Avril
Libi se mi ASvril pisnicky...sou ploste suprr *4* *4* *3* -
-
Re: Avril
kdo jí má moc rád *3* *3* *3*
-
-
glee
http://www.youtube.com/watch?v=Hm4n 619Kdls tohle si poslechnete me se to fakt libi -
-
Re: glee
je to hezké, není to špatné *3* -
-
Re: Re: glee
jůůů...:D Miluju te seriál...:) Ale k tomu songu... no tak originál to není, ale je to hezký..:) Ta hlavní herečka co vlastně i tohle zpívá( spolu s ostatními), tak má fakt pěkný hlas..:) -
-
Re: Re: Re: glee
Ááááá to s eposlouchat nedáá ... *15* *15* To rve uši když neslyšim Avrilku ... *15* *15* Tohle fakt nemůžu tedaa ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: glee
obrovitánská radost
-
-
-
-
-
Ach jo
Tak fajn az vstane aspoň jeden z vás z mrtvých tak mi napište sms a ja přídu ... A rychle prosím ... -
-
Re: Ach jo
Míšo, sem tady, už ti tady z tý samoty začíná skoro hrabat *15* -
-
Re: Re: Ach jo
Jo hrabe mi xD -
-
Re: Re: Re: Ach jo
To je vidět. *15* To chce klid. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ach jo
Tobě se to řekne ... XD -
Tobě se to řekne ... XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ach jo
Z rodiny taky může občas hrabat. Jestli nemáš zaracha náhodou i tam. *1* -
No Právě že ne to bych to tu roztocila xD ja sem tu s rodinou ... -
A to seš tam na těch horách sama? Nebo jak. že ti tam z toho hrabe. *1*
-
-
-
-
-
Re: Ach jo
sem tu xD -
-
Re: Re: Ach jo
No neni to ale vidět. *15* Nic sem nepíšeš. -
-
Re: Re: Re: Ach jo
a co bych tu měla psát? xD předtím tu nic nebylo :D -
-
I když tu nic neni, tak t neznamená že sem nemůžeš něco napsat sama. *3* *15*
-
-
-
-
-
Thank you ...
Míšo díky za ohodnocení mého příběhu ... mě se taky dcl líbí ... *14* *14* *15* -
*9* Tohole smajlíka zavřeli jeho kolegové do lednice. Proto je tam modrý.
-
-
lolllllll
-
-
Myslel že ho vemou se podívat na ten zámek Lednice. Ale nakonec ho dali pod zámek. *15*
-
-
tam bydlí má kámoška *1* *1*
-
-
Tam mají ten turecký minaret. *3* Ale příznivce Alláha jsem tam neviděl. *15*
-
-
-
-
-
Speciální 50.díl – Velké dobrodružství Kačky Drákulové – část třetí
Lektvar na změnu podoby, s kterým by jednoduše odchytila prezidenty a předala je mimozemšťanům, byl rozlitej na podlaze. Kačke zostaly len oči pre pláč. „Nikdy už neuvidím svoje Rosemaidy. Búúúú Behe Búúú.“
Náhle sa jí zjevil domácí skřítek Vteřiňák, ktorý sa objevuje len, keď je zle. Kačke poradil co má dělat.
Jako první na seznamu je Barack Obama. Polapit ho nebude snadné, ale co pro Rosemaidy neudělat. Tentokrát se Kačka raději nebude vydávat sama za sebe, ale za samotnýho Klause, pač její jméno je na seznamu nejhledanějších teroristů.
Ve Washingtonu:
„Zdar Baracku, tady Václav Klaus, přijel sem za tebou na diplomatickou návštěvu.“ Povídá Kačka. Barack si pro sebe povídá. „Klaus, to mi něco říká. Santa Klaus! Nene ten to není, ten chodí komínem. Už vim, to je ta známá čórka, toho sem radši pouštět nebudu.“ „Ještě by tu něco ukrad, jako minule.“
Pokus s Klausem Kačce nevyšel, na to má ČR ve světě až moc špatnou pověst.
Jak chceš Baráku Obamáku, když to nepůjde po dobrém, půjde to po zlém! Říká Kačka.
Za vysokou zdí střeží Bílý dům 4 černí dobrmani. Dobrmani Mišulák, Haňulák, Patrik Eliáš a Michelangello, byli připraveni natrhnout každému vetřelci prdel.
Kačka je udřená jako kůň, právě pracně přešplhala tu třímetrovou zeď. „No ty kokso, mě snad střelí!“Kačka si právě všimla, že o pár metrů dál byla otevřená vrátka. Nestačila si ani vydechnout a už byla obklíčena čtyřma dobrmanama. Hafani jí vynesli z pozemku v zubech.