-
Hééééj..
Héééj.... mrkněte hned do článků pokud ste to ještě neuděli...konkrétně myslím ten článek s titulkem: AVRIL LAVIGNE PLÁNUJE SVATBU...! *8* -
-
Re: Hééééj..
Já wím my už sme to četli s Elis včera, a štve mě jak tam mají všichni kecy o tom že je to kachna a děvka a že tomu dávaj měsíc !!! *16* *13* A to mě naštvalo, takže jako já v tom Avrilku podporuju !!!
Není to sice úplně supééér, chodí spolu teprve půl roku nebo jak, nwm, ale tak třeba ho vážně miluje, prostě, tvl zase melu kraviny já nwm jak vám to říct, ale chápu tooo *14* *14* *14*
Mnooo, tak kdo je pro a kdo proti???
Teda kromě Kuby ten pude asi upravovat Brodymu obličej zato že mu Avrilku přebral ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Hééééj..
jo bych ty kurvy nakopala co ji urazeej uz me to zacina pekne srat! *16* -
-
Re: Re: Re: Hééééj..
Hej jo vole ty komentáže tam, to bych fakt... *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Hééééj..
Mno tak si zase nabrousíme tu starou kosu neee??? Jen počkej až tam trefím, ten Redbull mi fakt nedělá nejlíp ... *1* *1* *1*
-
-
-
-
Re: Hééééj..
Teda pardon, titulek AVRIL LAVIGNE SE BUDE VDÁVAT...!
-
-
He Wasn't
nasla sem uza video He Wasn't a je fakt bozi *14* *15* http://www.youtube.com/watch?v=aOJAUx47BIo&feature=fvst -
-
Re: He Wasn't
Wooooow.... tohle je mnohem lepší než ten původní videoklip...!!!! Strašně se mi to líbí...♥♥ *14* *14* *14* Je to sice obyčejnější než ten druhý, není tam žádný příběh je to jenom čístý zpěv, ale mě se zdá, že je to více Avril... líbí se mi to fakt více než ten původní..:) -
-
Re: Re: He Wasn't
me se to taky libi vic je to fakt boziii *14* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: He Wasn't
dost drsné! Tam vypadá jinak, hezčí a má tam super vlasy! Moc se mi líbí! *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: He Wasn't
jóóó.... další důkaz že v jednoduchosti je ta největší krása... miluju to video...♥ *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
profilovka
chjo, chjo....jsem si včera změnila profilovku a taknějak to tam furt nechce naskočit :/ *9* *9* .....jinak WTH včera běželo 5 hodin v kuse :D xD....fakt úžasnej song....Av vždycky ví čím fanoušky dostat :D.....já už chci 7.3. *14* *14* *14* -
-
Re: profilovka
8.3....:D :D
-
-
film
hey lidi kouknete se na film Divoka jizda! je to mega prdel a je tam Avril!!!! spiva tam Lossing Grip!!! a je mrte prdel *15* -
-
Re: film
ok, až bude čas tak se na to někdy kouknu. *1* -
-
Re: Re: film
ja na vsechny filmy kde hraje Avril koukam jen kvuli Avril *15* -
-
Re: Re: Re: film
týýjo, to by mě nenapadlo xDDD *15* -
-
Re: Re: Re: Re: film
Mě by to zrovna u Elis i napadlo. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: film
a ted koukam na pilotni dil k serialu Joan z Arkadie a je tam Avrilina pisnicka Tomorrow *14* *14*
-
-
-
-
-
Re: film
To sem už viděl.
Popravdě sem se na to koukal jenom kvůli Avril.
-
-
Já bych chtěl to čený tričko s nápisem WTH. *3*
-
-
http://www.avril-shop.cz/zbozi/167/
-
-
Jo, to je přesně to. Když ho nebudou mít v Harfě, tak si ho nechám dovézt. *3*
-
-
dobře :) máš tam i čepice ;)
-
-
Já čepice nenosim.
A stejně nejlepší čepice jsou ty z pěny, na půllitru piva. *15* -
-
jn :D
-
-
-
-
-
-
xD
Kdo mi šlohl moje štěstíčko??? *7* Sem pořád happy, ale někdo mi šlohl půlku ... přiznejte se kdo ... noo??? ... -
-
Re: xD
Na mně nekoukej, to byla Kačka. Já sem tu nebyl. *15* -
-
Re: Re: xD
No právě žes tu nebyl tak si mi šlohnul ... *15* -
-
Re: Re: Re: xD
svatý Dindi xD -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Třeba svatej Kokot. *15* -
Re: Re: Re: Re: xD
Já ti dám Dindiho ... to se budeš divit ... koukej mi vrátit mojí radost a bezstarostnost ... šup ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
cccc řekni Romanovi, on mi ji ukradl! :D:D:D
-
-
-
-
-
-
:(
lidi tak vam zejtra rano odjedu na tejden na slovensku bude se mi stejskat ale uz nehodlam cist ty vase diskuse! -
-
Re: :(
tak si to tam užij! :-))) ... jak nehodláš číst naše diskuse? ... tak si je nečti, když nechceš, ale chodit ut budeš ne? -
-
Re: Re: :(
Koho by to bavilo každej den číst 15 stránek ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :(
ted se tu toho zas tolik nepopíše, a může přeskakovat
-
-
-
Re: :(
Samotnou mě tu necháš ... to umřu ... samotinká jen s Evičkou na icq ... bože ze mě bude nebožtík ... já se z ní zcvoknu ... *15* *15* -
-
Re: Re: :(
nehrot to! :D stejně tu přes týden nebudeš, když ti chcípne ipod :D -
-
Re: Re: Re: :(
Hele to mě asi neznáš ... já tu budu ... když tak něco koupím ségře aby mě sem pustila já si to umím zařídit a tátovo rozkazy občas šikovně očůrat ... *15* *15* Sem holt správnej čech ty si vždycky najdou nějakou tu cestičku ... *15* *15* *15* a navíc sám taťka mě učí že zákazy sou od toho aby se porušovaly a když mi něco zakáže tak to najendou neplatí ... tovíže joo ... *15* *15* sem holt dcera svýho otce má smůlu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
ani nevis jak sem z toho nadsena ze tu nebudu a ze to nebudu moct cist -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(
*15*
-
-
Re: Re: Re: Re: :(
tak ok xDDDDDDDDDDDDD to sem zvědavá :D
-
-
-
-
-
ANO
Ano o hokeji jistej přehled mám ... *15* To se prostě musí ... *15* -
-
Re: ANO
To je dobře. *3* Lepší než ten posranej fotbal. *15* Fotbalovej stadion máme kousek od baráku a když tu náhodou ostraváci prohrajou, tak zlikvidujou stadion. Nad městem lítá vrtulník, stovky policajtů.... *15* -
-
Re: Re: ANO
Tjn ... já taky fotbalu moc nedám, jako malá sem ho hrála s klukama *1* Ale teď už mě nějak nebaví ... -
-
Re: Re: Re: ANO
Já sem teda od mala měl vždycky v ruce hokejku *15* V zimě sem hrál s pukem a v létě s tenisákem, dvakrát sem vysklil s tim okno. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ANO
Já nic nevysklila ... *15* Já jenom párkrát s tím přizabila jednoho z kluků *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ANO
me nejvic bavil fotbal ve skole na prvnim stupni sem byla vzdicky brankar to me bavi nejvic *15* a hokej sem hrala nekolikrat ale nak me nebral zvlast kdyz se ho naposled hrala na lede bez brusli a bez hokejky *15* -
*15* *15* *15* *15* No jako když hraju fotbal jáá s kámošema tak to mě baví ... hokej sem nikdy nehrála, ale jinak jakoo takle na fandění a čumění mám rači hokej *15* *15* *15* -
doufam ze neva ze se vam seru do diskuse ale ja mela vzdicky raci fotbal hrala sem ho s brachou a jeho kamosem na zahrade a taky s kamoskou a podarilo se mi 2x vysklit okno a klukum vickrat *15* takze babicka byla desne nadsena
-
-
-
-
-
-
Tss...
Já ti dám že to moc velká legrace nebyla ... :D :D No tak fajn nebyla no ... :D Ale asi už mi došli fajn nápady a už nemám takový fajn příběhy jako dřív, nejlepší byl ten Cirkus jak sme si sháněly u Avril nimrusák 1700 ten se mi asi povedl nejvcí :D :D :D -
-
Re: Tss...
Příště ti to Míšo vychválim až na strop. :o) Jsem jenom napsal co si o tom myslim.
Ale blbost, fajn příběhy máš pořád. Jenom tenhle byl jiný, ale to neznamená že byl špatnej, to jsem neřek. :D -
-
Re: Re: Tss...
V klidu, je piš co si myslíš, ale jde poznat, že nemáš ok náladu. :D -
-
Re: Re: Re: Tss...
Neměl jsem OK náladu, tak si to poznala, no. :o) Já to u tebe teda nepoznám, u Míši třeba jo. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Tss...
No poznala .. a víš jak ty to můžeš poznat u mě? ... Když nepíšu smajly ... viz. můj příspěvek nahoře .. ta slohovka, to poznáš! ;-) .. Protože já ji mám taky dost blbou! :-(
-
-
-
Na strop ti sere bílej tesák, já chci chválu až do 7. nebe ... :D :D :D :D Ale klid já mám pořád happy náladu :D :D -
-
No to máš něhjaký vysoký požadavky. :D To nevim jestli splnim. :D -
-
Jak vysoký to vůbec není vysoký, mohla sem říct do 100 nebe ... buď rád že chci jen do toho 7. :D :D : :D :D :D
-
-
-
-
Re: Tss...
Míšo, Michal má dneska rýpavou náladu, bacha na to! Budu do smrti litovat, že jsem mu poslal google RD video!!! .... jo ten byl super! xD -
-
To víš Míšo, pan Fišer mi poslal video, který mi nic neřiká, a pan Fišer to ví, že z toho nebudu mít Vánoce. -
-
Paní Bir-Nošková čekala, že i když to nejsou tví miláčci, tak řekneš, že je to pěkné, že se ti to bude líbit a neeeeee ty děláš jak kdybys je vůbec neměl rád! ... Mi taky když někdo něco pošle a mě ty lidi nezajímají, tak řeknu, jo máš to hezké nebo tak .. protože se mi to líbí, jen z toho nemám vánoce, ale řeknu, že se mi to líbí ... néééééé tobě se to nelíbí! páč to není Avrilka!
A ty se Míšo nesměj! :D -
-
Ještě řekni že jsem ti nikdy Mira nepochválil. Ty tvoje videa na YT se mi třeba líbí. To jsem ti i psal.
Ale nějakej Miro na googlu to mě prostě nebrere. Promiň, že jsem to tak napsal, ale já už to tak dělám. Prostě jedna z mých špatných stránek. Moje snaha být upřímnej je vždycky potrestána. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tss...
To jsem neřekla .... ale tak třeba ... mi se to zdá jako dobrý nápad, ta posloupnost a gradace a tak ... taky jsme nečekala, že to bude takové, jakože jedna holka mi napsala "WOW ♥" .... tak to jsem fakt nečekala ... tak jsme si říkaal, že bys mohl ocenit nápad a tak ... ale ok, nebudu to už řešit. :-* .... já jsem sice taky upřímná, ale když vím, že tomu člověku to udělá radost, tak mu to pochválím, ale to po tobě nechci, chci abys byl upřímný. :-*
-
-
-
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
-
-
-
-
:o)
Teď tě Míšo asi naseru. Pokud si to ještě neviděla. Právě se mi dostáhnul Sucker Punch a večer se na to podívám na DVD. -
-
Re: :o)
A proč by mě to mělo nasrat?? :D :D Hraje tam sice Nessy, ale jinak mě ten film absolutně nebere... myslím, že to bude kravina... jakmile jde o zbraně a tohle tak nechci to vidět!
Jediný proč bych se na to koukla je Vanessa a Emily, jinak mě to nebere!
Ale uží si to :D :D -
-
Re: Re: :o)
Já sem to ještě neviděl, ale myslel jsem že by tě to mohlo brát. :D
No stejně, ty si můžeš stáhnout akorát tak roletu. :D -
-
Re: Re: Re: :o)
Hahaha... vtipný... :D :D
-
-
-