Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Ahoj všem *3* *3*
    pokud sledujete novinky, tak možná víte, že prodejnost GL v USA a ve světě je minimální. Nechápu *9*
    Zřejmě už je to ve světě s tou hudbou tak špatný, že nikdo neocení kvalitu.
    Zato v Japonsku je prodejnost velká, japonci to jsou moji lidi. *3* *1*
    Tak co vy na to?
    • vterinka

Re: :o)

Si děláš srandu ne?? ... Jako je to pěkný bordel!! .. Já si to CD chci koupit, ais se pro něj stavím do tesca, ale ještě tam nebylo. :-( :D .... Jo Japonci, naši lidé! :D .... Jo a já říkám furt, že ti lidi poslouchají totální sračky a pořádnou hudbu neocení!!
      • kvatro

Re: Re: :o)

Pokud tam to CD neměli, tak ho tam už asi ani mít nebudou. Nebo možná s ročním zpožděním. *15*

Si ho kup někde ve FM, nebo v Ostravě ve městě. *3*
        Abych se přiznal, tak já to CD taky ještě nemám. *5* Do Prahy sem si cestu zatim neudělal a tady u nás na sídlišti, radši ne. *15*
        Tady ty obchůdky s hudbou jsou deset let za opicema, "jaká Avril Lavigne? jaké Goodbye Lullaby?"
        Podobně sem dopadl když sem chtěl DVD TBDT 2007. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

Hej to mi neříkej! :D Mají tam i pitomou Majlinu apod. a TBDT tam kdysi tež měli, i Insomniac i Euphorii, tak proč by tam ted neměli GL?? :-/ ... však to Tesco je ve F-M :D ... nj, poohlédnu se :-) .... Tak aspon nejsem sama :D ... Uvažuju o tom, že si ho objednám z netu :D .. jen já tomu moc nevěřím :D .. tak to je hnus! :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Ve FM máte Tesco, ale zřejmě nějak špatně zásobený. *15*
            Máte tam taky Billu, hned vedle nádru. Pokud si dobře pamatuju. *1*

S objednáním přes internet mám já dobrý zkušenosti. Ikdyž sem takhle nakupoval zatim jenom třikrát. Spíš bych se bál aby to pošta někde nezašila. *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

No tak jako proč ne. Ale vůbec netušim kdy, protože v nejbližší době to určitě nebude.
            • vterinka

Ty jsi vážně blázen! :D:D:D ... a nechceš si někdy zas udělat výlet k nám? :D Třeba do Ovy jen. :D
            • kvatro

No přijel sem tam tim posledním vlakem z Ostravy, kolem 1:00 *15* Ten plnej ožralů ze stodolní. *1* A čekal sem tam skoro až do rána.
            • vterinka

Kristova noho!! :D v kolik jsi tam byl, žes tak dlouho čekal??? :D:D:D
            • kvatro

Ve FM sem byl, to bude už dva roky. Sem jel na hrad Hukvaldy. Normálně přes Prahu, Ostravu a FM. Tam ve FM sem čekal skoro 3 hodiny na ranní vlak do ValMezu, tak sem tamudělal obhlídku okolí. *15*
            • vterinka

Ale dycky to tam bylo! :D ... jo máme .D .. kdys tu byl? :D ... No to já taky, ale to byly známé firmy aspon ... tak kdyby se někde zašila, tak by to byl jejich problém, bo já platím jen poštačce, nic předem!
  • kajuska4
    http://imgbox.com/aai0CbnZ nová soukromá !! Yeah *14* *14*
    • kvatro
      Jo, to už jsem viděl. Zase experimentuje s novými barvičkami *5* Ale sluší jí to *3*
      • kajuska4
        yeah *3*
  • ahoj Avril je fakt soží mám jí moc ráda *7* *3* *1*
  • JE SUPPER

je super *1*
  • avrilka279

hlas

Pls dejte Avril hlas na stránce: http://maatessss.blog.cz/0909/5-son c-1-kolo *4*
    • martasek

(avrilka 279) ahoj katy přečetlasis tvuj dopis lasko pa *14* *14*
      • avrilka279

Re: martasek

Ahojky já tě taky mocinky mám ráda a sem ráda, že si mi napsala a doufám že konečně si založíš ten účet na osobnostech,aby sme si mohly psat jen my. *14* *3*
        • Re: Re: martasek

halo lasko *15* *5*
          • Re: Re: Re: martasek

kdy se zas uvidime *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • avrilka279

chci vam je řict že si moji kamaratky kateřiny mikulecke hodně važim neboj te se nejsme lezby *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* nejsmenenenenenneneeenenneenneneneneneennenenenenenenenenenenennenenene *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
        • Re: Re: martasek

ja vim že mne miluješ ja tebe moc miluju *14* ham *14* *1*
    • avril lavigne

ahoj katy si super kamoska sem na tebe hrda ze taky poslouchas avril laving *4*
  • puspuspusinka

hm...

Héj kolik vás tu ještě zbylo? *4* *14* *3*
    • bambusanka

Re: hm...

jáá *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: hm...

supér *1* *15*
        • bambusanka

Re: Re: Re: hm...

hm..a kdo ještě..?? *1* *1* *1* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: hm...

nwm *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: hm...

ja tu sem tez *1*
  • puspuspusinka

Brittany Murphy!

Hele lidi, neznal z vás někdo Brittany Murphy??? *7*
    Pro mě byla úžasná herečka i zpěvačka a před 3 měsíci mi odešla na věky a tím to hasne !!! Když umřela tak to bylo pro mě děsný !!! *9*
    Co byste dělali vy kdyby vám umřela Avrilka??? Já bych asi umřela, bez Av by to bylo strašný !!! *9* *9* *8*
    • nelmo

Re: Brittany Murphy!

Jojo byla úžasná....a hezoučkáá :'(.....Bez Avrilky by to bylo ještě horšíííí....to by bylo STRAŠNÝ!!!! *9* *9*
    • acdz24

sakra to by byla hrůza *9* *9* tolik bezva lidí už odešlo a kdyby ještě Avril....naprostý prázdno a bezmoc *9*
    • sharpay1995

na to nechcu ani myslet....nedokážu si vůbec přestavit jaké by to pro mě bylo kdyby Avrir umřela...popravdě už sem se nad tím párkrát zamýšlela co bych asi dělala kdyby nám Avril odešla...
      To by bylo prostě... *9* *9* *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: Brittany Murphy!

Já už taky ano, kdyby mi odešel Tom Beck, Ashleynka Tisdale, Avrilka Lavigne nebo někdo jinej tak bych prostě já nwm, uzavřela bych se do svého vnitřního světa a už bych asi nikdy nevyšla, bylo by to pro mě hrozný, prostě úplně chápu fanoušky MJ jak to museli nést, protože já bych určitě neunesla, alepoň né sama, ještě že tu mám vás lidičky moje zlatí, vy jste prostě nejlepší !!! *14* Sem moc moc moc ráda, že mezi vás patřím a že vás znám, protože jste nejlepší !!! *14* *14* *14* *14* *14*
        • jana291995

Re: Re: Re: Brittany Murphy!

Jooo...TOM BECK je z KOBRI 11 ne?,je upe sladouškéééj *14*
  • vterinka

Girlfriend

Další videjko povedené, tak snad se bude líbit. :-) http://www.youtube.com/watch?v=TKkn F87-GcI&feature=related
    • puspuspusinka

Re: Girlfriend

No tak to je vážně úplně krásný ... *14*
  • puspuspusinka

...

Míšo, já se fakt začínám bát ... doufám, že mě nehodláš zavlíknout do lesa a rozsekat mě tam na kousky .. *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ...

Nene, to opravdu ne. *13* *3* To přísahám že ne.
      Za tohle všechno může Kačka. *15*
      • vterinka

Re: Re: ...

Neštvi mě!! Já to myslela dobře!! Tak tu ze mě nedělejte úchyláka!!
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

Právě ses přiznala, za chvíli tě drapnou. *15*
          KOnečně bude mít Frýdek-Místek klidné noci. *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Nech už jí bejt ... ona je tu chudák zničená z toho že z tebe udělala úchla ... ona to přecetak nemyslela... *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Anoo děkuji Míšo za zastání! :-*****
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

I'm Sorry ... *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Fajn. Tak to už sem klidnější ... na kousky nebudu ... to je pozitivní zpráva ... *15* *14*
  • kvatro

:o)

Sledujete někdo z Vás Československou superstar? *3*
    Já sem sice řikal že je to blbost, že se na to koukat nebudu, ale prostě mi to nedalo se na ty smeifinálový kola nepodívat. *1*
    Můj favorit je Gabriela Gunčíková, někde se už o ní stačilo psát že je to česká Avril Lavigne, a já s tim souhlasim. *3* Ostatní mi připadaji jako amatéři.

Když zpívala Send Me an Angel, tak by ste si ji klidně s Avril spletli. *15*
    • vterinka

Re: :o)

Jasně že sleduju! :-) ... tak vidíš! :D:D:D ... Tak to máme stejný názor! Já Gabce taky fandím! Úplně nejvíc ze všech! ♥ .. Pak Bětce, Monči, Martinům, Lukimu, i Petrovi .. :-)
      • kvatro

Re: Re: :o)

Jojo *3* Tady je to jjeí video který mě úplně dostalo.
        http://www.youtube.com/watch?v=S9CzYXZXMcU

Gabča to musí vyhrát! *15*
        Jinak Habera přijde o to čo má v medzinoží.
        Tak nějak to povedal. *15*

Radost by mi udělalo kdyby zpívala něco do Avril. *14*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

Vím, co myslíš, já si včera stahovala všechny 3 její písničky! :-) ... On by o to přišel, kdyby nepostoupila do finále, měl na mále! xD ... joo to by bylo bezva! ♥ ... v sobotu zjistím, co bude v neděli zpívat :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

To zjisti. *3*
            Já sem třeba taky něco zjistil, a to že lístky na finále mají stát litr. *5*

Řikal sem si že se podívám kolik to stojí, případně že bych se šel taky podívat. počítal sem že to bude stát kolem dvou stovek *15* *15* *15*
            A ono za nejlevnbější lístek bych vypláznul 990 Kč. Zlodějna to je! *1*
            • vterinka

jo aha :D dobře zjistím, pak ti dám vědět. *3*
            • kvatro

Nene, máš zjistit to, co bude zpívat v neděli. *3*
            • vterinka

Co mám zjistit? :D ... Cenu lístků? .. vážně? Kámoška je měla na semifinále zadáčo .. taka pálka! se zbláznili ne??? ... tak to je teda pálka!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit