-
Teda já tu snad chcípnu nudou bo už nwm,....
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
-
Re: Teda já tu snad chcípnu nudou bo už nwm,....
*15* pekny se musis hodne nudsit co -
-
Re: Re: Teda já tu snad chcípnu nudou bo už nwm,....
koukni na tohle http://www.youtube.com/watch?v=v-MR y4Rib4Q -
-
Re: Re: Re: Teda já tu snad chcípnu nudou bo už nwm,....
parodie na HM? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Teda já tu snad chcípnu nudou bo už nwm,....
jasny z toho filmu sem nemohla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teda já tu snad chcípnu nudou bo už nwm,....
ja vim *15* http://www.youtube.com/watch?v=MCKPr-dLoeY -
Re: Re: Re: Re: Re: Teda já tu snad chcípnu nudou bo už nwm,....
Dobrý,...!!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
:)
Mám jí ráda má moc pěkný písničky třeba Nobody´s Home nebo Alice :) *14* *4* -
Líbí se ti foteška??? xDD
Tak co říkáš na fotešku??? *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Líbí se ti foteška??? xDD
nwm mas jeste stejnou -
-
Re: Re: Líbí se ti foteška??? xDD
Panebože tak zmáčkni F5 *1* -
-
Re: Re: Re: Líbí se ti foteška??? xDD
jo uz dobry pekna -
-
Re: Re: Re: Re: Líbí se ti foteška??? xDD
*1* *1* *1* *1* *1*
Tak jooo tak já si du dát zase jinou *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Líbí se ti foteška??? xDD
*15* *15* *15* jen di chameleonko
-
-
-
-
-
-
forbiden rose - v InStyle
v časáku Instyle píšou o parfémech které doporučují a je tam i forbidden Rose - Avril Lavigne Jemné růže s pralinkou a vanilkou odlehčené svěžím bílím lotosem a červenými jablky koupíte za 910Kč (50ml) *14* *14* *14* -
-
Re: forbiden rose - v InStyle
já ji viděla za 419, ale myslím, že to bylo 30ml podle velikosti a je tam opět prstýnek! Avril je opravdu originální a prstýnek je úžasný i jako ten parfém! *3* *3* -
-
Re: Re: forbiden rose - v InStyle
A já jí zase viděla v BG za 660,- 30 ml ... tak a teď si vyberte ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: forbiden rose - v InStyle
teda ti jsou drazí! *1* *1* *1* Já bych si ji koupila v shopping parku za 419 *1* *1* *1* je to výhodnější *15* *15*
-
-
-
-
Adia
Chtěla bych se zeptat na píseň "Adia" z kterého roku tato písnička pochazí prosim *3* *3* -
-
Re: Adia
V originále od Sarah McLachlan je z roku 1998.
-
-
FB
Tohle se oběvilo na FB: Excited to go to the American Music Awards this Sunday. Will be introducing a performance...
Nevím... dneska sem trochu mimo, a nejsem si tak uplně zcela jistá jestli jsem to pochopila dobře...:) takže... kdo mi přesně vyloží tuhle správu..:D :D -
-
Re: FB
Přibližně to znamemá že je vzrušená že jde na předáváníc amerických hudebních cen tuto neděli . Druhou větu nevím xD -
-
Re: Re: FB
No jako že to vím, ale právě ta druhá věta...:D Bude tam zpívat, nebude tam zpívat...:D -
-
Re: Re: Re: FB
Ta druhá věta je jasná, někoho tam uvede, představí (předá mu cenu), a potom bude zpívat. Kdyžje tam napsáno "performance" tak bude zpívat určitě. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: FB
No právě sem si tím nebyla 100% jistá...:D :D hlavně ale že bude zpívat... těším se po dlouuuuhé době zase na nové video..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: FB
njn... tak uvidíme no... -
Re: Re: Re: Re: Re: FB
Na Twitteru RCA je to ale popsáno trochu jinak. Podle tohohle to vypadá že tam pouze uvede a představí "presentation" ty co tam budou vystupovat "performance"
RCA rocks the AMAs this Sunday! Santana, Christina, PlanetPit,kesha perform plus presentations from Mike Posner and Avril Lavigne!
Ani na ABC.com není psaána že by tam měla zpívat. Na druhou stranu co by tam taky zpívala? Girlfriend už dávno nefrčí a Alici tam taky zpívat nebude. *1* Moc bych s tim nepočítal, ale pokud tam opravdu bude zpívat tak to bude na YouTube. *3* Let be surprised *14*
-
-
-
Re: Re: Re: FB
nevím zda to tohle pomůže
http://www.youtube.com/watch?v=wk 1Q5msQdfY
-
-
-
-
Héj...:D
tak já tady nejsem 3 dny... děsím se toho, že to tady budu půl hodiny číst a ony se ty napsali za tu dobu 2 příspěvky... no to si snad děláte srandu, ne...?? :D :D :D -
-
Re: Héj...:D
nikdo tu nechodí nebo nepíše. *15* Já tu chodím hodněkrát za den, lae asi sem jediná... *9* *15* -
-
Re: Re: Héj...:D
Tak já jsem teď tři dny byla pryč, takže sem očekávala, že za tu dobu se tady toho hodně stane, ale ono nic...:\ :D :D No tak... jsou svátky, tak je asi každý rozlítaný po světě...:D :D -
-
Re: Re: Re: Héj...:D
To víš, když sem nic nedám tak tu taky nic neni. *13* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Héj...:D
si nějak fandíš *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Héj...:D
No jo... teď si na to káp...:D :D :D :D
-
-
-
-
-
:o)
Pomožte ludia, nevie niekto kde je moja manželka? Možno si pre zmenu nehrá na drevorubače ale rube vo zlatej bani. -
-
Re: :o)
No neviem, možno si len liečí ten chorý prsť xDDDD .... ale musím ti povedať, žes nás všetky nakazil slovenčinou. ♥ :D -
-
Re: Re: :o)
Prst ji odpadol a slipeky si ho zobraly k sobe do kurniku. Bye bye, my finger. -
-
Re: Re: Re: :o)
Ty jsi tak krutý! Prečo to robíš? :D -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Ospravedlnujem sa. To som opravdu prehnal. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
aspon že sis to uvedomil :D
-
-
-
-
-
Re: :o)
Iba Boh vie, kde tvoja manželka je...:D -
-
Re: Re: :o)
Idem sa ho tedy opýtať. *1*
-
-
-
download
zdárek, vím, že už je asi všechny máte ale tady si mužete stahnou songy z nový desky :) --->http://www.freshmusic.bloger .cz/Mp3-Download/Avril-Lavigne-Stop -Standing-There .....samozřejmě než si koupíte CD :)
*3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* -
-
Re: download
Věřim že se to bude někomu hodit, ten odkaz. *15*
Ale mně zrovna ne, GL mám už skoro všude, v PC potom taky na CD a v MP3. *1* -
-
Re: Re: download
na cd? zbytečné xDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: download
Zbytečné? Možná pro tebe *15* Já jak sem z toho měl takovou radost, tak sem to musel napcat prostě všude, i do mobilu. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: download
no já si cd nepouštím xDDDDDDd .. mi stačí jak to mám v PC a iPodu. :D
-
-
-
-
-
:o)
Nebo taky můžeš zkusit tuhle. Tu si ale schovávám až budu zase měnit. *1*