-
al
Hey Hey Hey , Avrilka je Nejj !! poní je Madonna a poní zas Clarrsona xD -
Další vyhodnocení
Nějak mě to začalo bavit........Tak co třeba zkusit kdo bude největším fanouškem Av tady na diskuzi?Co takhle to zkusit?Jenom tu musíte hodně přidávat novinky o Avril a pak se to zjistí!Zatím hodně vede Jana291995 -
-
Re: Další vyhodnocení
ne...tohle není žádnej hrací bar,tady se má diskutovat...všichni tu jsou nej...nejde o to kdoje tu nejčastěji..ale o to že tu vůbec někdo je tam toho nech! *1* -
-
Re: Re: Další vyhodnocení
Sorry..... -
-
Re: Re: Re: Další vyhodnocení
neomlouvej se,!jenom ti to říkám,že jsou tady všichni dobří..!ne jenom já...všichnise av zastávají..tak takový akce už nedělej..! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Další vyhodnocení
Tak, tak...taky si myslím... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Další vyhodnocení
já to samí =)
-
-
-
-
-
-
Avril :D
Avrilka je nejlepší! <33 Teleton byl super! akustický verze jsou vždycky ty nej, zpívá úžasně, je BEST! *14* -
-
Re: Avril :D
Jj je nEjJ !!! *14*
-
-
Hej ty volééé!
Dneska sem se na youtube dívala na dědictví aneb kurvahošigutentag...ale to néé,to by mna tlačilo na kuláách!!takový hlášky..nebo co to tady zaměstnáváš za lůzu sprostů!!!twl,to je apson film.. *1* *15* -
-
Re: Hej ty volééé!
jejej...xDDDDD
-
-
podívejte se!!!
PODÍVEJTE SE NA BLOG!!!!!!!!!!!! *10* -
-
Re: podívejte se!!!
Ta Alena si nedá pokoj!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *16* -
-
Re: Re: podívejte se!!!
nóóóóóó....... -
-
Re: Re: Re: podívejte se!!!
Tak jsem se tady teda oběvila...Kvůli Janě a taky všem.Prostě jsem se jenom naštvala...Jo nedám si pokoj,ale taková já prostě jsem blbá kráva!A jestli se s tím nesmíříte..Tak fakt nevím.Stejně odcházím...Už nejsme parta..Teda vy ste..I tak...Tak čau! -
-
Re: Re: Re: Re: podívejte se!!!
A KDO TEN ČLÁNEK SMAZAL?JE VIDĚT,ŽE SE STYDÍTE ZA MŮJ NÁZOR..MOC DÍKY...VY JSTE NIKDY NEBYLI TAK DOBRÁ PARTA.POŘÁD SE TO TOIŽ TOČILO KOLEM JANY.A VÍTE,CO?AŤ UŽ SE VÁM LÍBÍ NEBO NE...JE VIDĚT ŽE NE...PROTO TAKY ODCHÁZÍM.PROTOŽE JSTE MĚ NIKDY NEMĚLI RÁDI A VŽDYCKY JSTE NA MĚ ZAPOMÍNALI...TAK UŽ TO CHÁPETE?TO JE PRAVDA...KÁMOŠI.. *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: podívejte se!!!
já myslela že pospícháš *1* ....ale asi se ti od sud nechce což *7* ..... *1* *1* *1* ......a navíc jestli si to dobře pamatuju tak královnou diskuze si jmenovala Janču ty....nebo ne *7*
-
-
-
-
Re: Re: podívejte se!!!
myslím že včera jsem ji posílala vzkaz,a omlouvala jsem se jí,a ona toho zneužila amísto toho aby mi odesla přes osobnosti,tak to takhle musí..achjo,já už nevím teda.. *9* -
-
Re: Re: Re: podívejte se!!!
Ona asi nepochopí,že ty s ní chceš normálně kámošit...a že ses jí omluvila...a napíše to takhle veřejně.. *9*
-
-
-
-
Veselá Zpráva....!!!
Jako lidi, ty co letí semnou na Haway tak jako mám pro vás dobrou zprávu,...ta moje ruka už je přišitá,....ale špatná zpráva je, že mi tam daly místo nějaký hojící kraviny silikony takže se prosímvás nelekněte až vejdu do letedla zcela normálně hranatou rukou *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* , protože ty debilové zapoměli ten silikon ke všemu vyndat z krabiček takže jenom pro informaci!!!
P.S. Jo a Elis,....neuduš se prosímtě !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Veselá Zpráva....!!!
super konecne uz nejses Saxana ted ses jak Pamela taky silikonova *15* -
-
Re: Re: Veselá Zpráva....!!!
tvl dneska už DOST tohle je i na mě moc !!! Jako já tu mám výtlemy, ale fakt díky Elis si mi spravila náladu *1* *1* *1* sem celej den měla náladu pod psa a sem chvílu s tebou a sem hned happy jak ten náš vořech pitomej !!!když mu hodím lkackem !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* jako dneska to tu fakt dobrý je !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Veselá Zpráva....!!!
*15* *15* jo taky si mi spravila naladu *3* a ty mas coklika? ze ses nepochlubila -
-
Re: Re: Re: Re: Veselá Zpráva....!!!
mno jako jako jako mám mno=D awe je trochu větší než čoklík, mám kavkavzkého ovčáka *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Veselá Zpráva....!!!
jo ja vim -
mno to už je lepší výraz =D *1* *1* -
*15* aha takce maxi pes Fík?
-
-
-
-
Re: Re: Veselá Zpráva....!!!
jo a neboj neudusim te snad *15*
-
-
-
nevydržim to
já to nevydržím XD - MUSIM TO SEM NAPSAT
XD - miluju Avril (jako zpěvačku) -
-
Re: nevydržim to
nevydržím to...musím to sem znovu napsat...miluju Avril (a ne jenom jako zpěvačku)...xDDD A VY DVĚ osoby tuhle mou větu nekomentujte..jasný Míšo a Elis??xDDD -
-
Re: Re: nevydržim to
Co zase já? *1* *1* *1*
Když ti to pomůže ty jedna osobo, tak já to taky nevydržím a musím už asi po 100 sem napsat: Miluju Tě Avrilko,...!!! *14*
Spokojená ty jedna Telefonistko? *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: nevydržim to
Co je ty Krotitelko goril a opic...xDDD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: nevydržim to
Sem se potřebovala vyřvat a ty si byla 1. na ráně *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nevydržim to
skoda to mohla bejt zas sranda *15* -
NE!!!xDDD... Já už se sní hádat nebudu...xD -
holky ze by byla zase hadka? *15* -
já ti dám ty jedna...xDDD
-
-
-
-
Re: Re: nevydržim to
hanco ja stebou musim slouhlasit *14*
-
-
-
:)
Že se nestydíte, tady psát o tom co si navzájem provedete. *15* *15*
Může někdo vymyslet nějaký chytrý téma? -
-
Re: :)
To říká ten pravý! *15* *15* *15* *15* *15* *15* ... na "chytré" témata je expoš Hanča. *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: :)
Kačka tady na mně zkouší No Name.
Tak bych měl téma, jde o to poznat písničku podle části textu. Pokud se ovšem už nezdekovala Elis. *1* *3* -
-
Re: Re: Re: :)
Cože? Jak zkouším? xDDDDDDDD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ... No můžeme to zkusit, ale já sem na to bez melodie lama :D ale můžeš to zkusit no ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Použijeme zatim pouze od Avril. No ale ne že to budete dělat s kamarádem Googlem. Myslim to vyhledávání textu. *1*
"When I turn the lights out
When I close my eyes
Reality overcomes me
I'm living a lie" *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
bravo lidi jedna z mich nej pisnicek *14* *15* -
Unwated -
Je to Unwanted *3* -
You don't know me
Don't ignore me
You don't want me there
You just shut me out -
dobře ty :D já říkám, že sme na to bez melodie lama *15* -
Je to Together, dej jako novej příspěvek svoji otázku. *15* -
Together
-
-
Re: Re: Re: Re: :)
,michalku ja su porad zde! ale zachvili odejdu ale pak sezas vratim a good napad zacni:D
-
-
-
Re: Re: :)
jo presne! a Hanca ta zas nekde lita za micem *15*
-
-
-
Zdar ... :'(
Bando musím jít ... tak čáááo lidi ... zbožňuju Vás ... *14* *3* *14* -
-
Re: Zdar ... :'(
Ahooj Míšo *14* -
Ahoojky zase někdy! :-* -
mejse a zase se ukaz *14*
-
-
Jeeee
Michale to je hustý mi sme na sobě už závislí ... XD Elis to si neumíš poradit?? Udělej to jako Iva a počkej az bude dělat Taťka autogramiádu xDD -
-
Re: Jeeee
skveli a ty mi ji nepodepises? a kdy ji mas? -
-
Re: Re: Jeeee
Míša ti ji nepodepíše, neumí se totiž podpepsat. *1* Vždycky udělá jenom tři křížky. -
-
Re: Re: Re: Jeeee
Ted si me na***l ... Elis nával omluvenku Du se podepsat... -
-
Re: Re: Re: Re: Jeeee
joooooooooooo! a rovnou na celej tejden -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jeeee
neeeeeeeeee tam nechci tam je Lindsay -
A mě pořád bylo divný kam ten chlast mizí. A on končí v pupku Elis. Ono tě to přejde nám krást chlast, pojedeš do protialkoholní léčebny. *15* -
jo toci to si jeste neprisel na to ze uz vam pul roku upijim chlast? vcera sem se polila tim vypadlanim pivem -
Točí se ti palička z chlastu? No to mě právě teď taky. *15* *15* -
ok maminko jo a mam prosbu mohla by ses konecne podivat na vzkazi? -
Ty mi tu nebudeš kázat jak vychovávat svoje milowané dítě... Elis zlato až budeš něco chtít Di za mnou... :-* *15* *16* *7* -
asi na me leze chripka boli me palicka hori mi celo a boli me brisko jo a jeste se mi toci palicka z toho chlastu *15* -
žádný takový!! Bolest bříška nebo bolest hlavičky, na to zapomeň. *13* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Jeeee
to nevadi bethoweenovi to musistacit!:D
-
-
-