-
kde je Avril
Miso kdes nechala Avril? za celou dobu sem ji videla asi jednou. to nekam odzpivala nebo co *7* *15* -
-
Re: kde je Avril
fakt nwm proč si se bou brala tak pitomej krám jak excalibr !!! *7* *1* -
-
Re: Re: kde je Avril
lepsi sem nenasla a navic se artus porad vychloubal ze je to nejlepsi mec tak sem ho chtela vyskouset na zivim terci *15* a nevedela sem ze mi ho ta gorila odhodi tak sorry priste si pucim mec robina hudda *15* *15* -
tak si puč od mickeyho ten jich má 1,2,3 3 má měl 4 jjeden mi prodal má hustý ceny *14*
-
-
jn kdepak je??? *7* *7* -
-
a jo uz ji vidim *1* no doufam ze ho vytahne jinak me Artus zabije a na novej nemam *9* *15* *15*
-
-
Mno když se koukneš pořádně na druhý konec Amazonky tak uvidíš jak se Av snaží vytáhnout ten tvůj pitomej excalibr z toho kamene !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
jaj ajo už ju vidim *14* *14* zrovnáá letim kolem -
-
Re: Re: Re: kde je Avril
ty wole čím sto letěla ???? *7*
dyt cesta sem trvá 14 hodin a ty tu lítáš za 5 minut s náma !! *1* *1* *1* jo už tě vidím !!! *1* *1* *1* *1* prosimtě komu si šlohla to koště přiznej se ty !! ty ty !!! čarodějnice !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: kde je Avril
ne sem ukradla woodimu *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kde je Avril
kam avril zmizela??? ju nemuzu najit si pusim vzduccholod *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: kde je Avril
aha tak ho asi utopila v atlantiku *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: kde je Avril
neslohlas ho nahodou Hermione? ma trochu opici a nemuze ho najit *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
W.I.T.C.H.
Čarodějka z Westwicku 2.díl – Čarodějnický expres
Čarodějnice se po chvíli odbelhá po berlích k blízkému vlakovému nádraží. "To je moje poslední záchrana jak se dostat na veletrh", mumlá si pro sebe. V jízdním řádu stojí černé na bílém že další vlak do Polska jede za hodinu z nástupiště 10 a půl. Po dvaceti minutách čekání se z rozhlasu ozve pronikavý mužský hlas. "Vážení cestující omluvte prosím zpoždění vlaku, vlak číslo 666 "Čarodějnický expres" bude opožděn. Důvodem zpoždění je ztráta lopatky na uhlí."
Začíná se stmívat, sněží, mlha jako mlíko. Pouze na obzoru na konci stanice jsou vidět dva kužele červených světel. Jsou to světla odjezdových návěstidel, přípomínající oči ďábla. "Je chladná zimní noc. Avril Lavigne by ve své písni napsala: "It’s a damn cold night", Pod nohama mi křupe sníh a ruce mi mrznou.“ Čarodějnice už je zrmzlá jak preclík. "S obavami sleduji sílící sněžení; dnešní cesta asi nebude lehká". Po hodině…. po dvou hodinách…
"Konečně jsem u černé siluety vlaku. Po úzkých schůdcích vstupuji do vagónu, který se na následujících několik hodin stane mým útočištěm.“ Parní lokomotiva v čele vlaku zdvihá sběrač k troleji. Prsk! Ocelové monstrum se dává do pohybu.
Po pár minutách se ale čarodějnici zase něco nelíbí, otrávená jak jamajský šípy už klepe nedočkavostí tou svou pařátou na stolek v kupé. -
-
Re: W.I.T.C.H.
Začínám se bát co se stane ... *15* -
-
Re: Re: W.I.T.C.H.
sorry ale je mi líno to číst celé *1* *1* -
-
Re: Re: Re: W.I.T.C.H.
Tvoje chyba *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: W.I.T.C.H.
Souhlasím... tvoje chyba..!! :D :D
-
-
-
-
-
?
Mišaku dotas uz si vyjel? ja jen jestli nemam zdrhnout za hory za doly me zlate pacesy? jo a jeste jedem mas FB? *15* -
-
Re: ?
Neptej se ho jestli má FB...! :D -
-
Re: Re: ?
to jako proc? stejne neodpovi -
-
Re: Re: Re: ?
Proč? Míšo... prosím, napiš jí to samé co si napsal mě, když jsem se tě na to ptala..:) -
-
Re: Re: Re: Re: ?
miso rikej prosim smutne koukam -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
*15* *15* *15* -
*15* *15* *15* *15* to sem trosku nepobrala ale neva -
Tak sem ti to hodil do schránky u tvý perníkový chalkoupky. *15*
-
-
-
-
-
-
:)
Když tu Míša neni, dám se teda pohádku sám *15*
A nese název: Godzilla Katarína *15* *15* *15* -
:o)
Míšo, řikali jsme si tady nedavno které písničky z Goodbye Lullaby se nám líbí nejvíc. Většinou se tady objevovalo to samé, ale 4 Real pouze od tebe a mně. Co se ti tam na tom líbí nejvíc? Mně teda úplně to "Hold me down, hold me now, I'm safe I'm sound When you're around". Připomělo mi to "I found myself.." z Alice. -
-
Re: :o)
já se hlásím, že mi se tež líbí 4 real! :D:D:D ... mi se líbí všechny! :D .... -
-
Re: Re: :o)
Co že tu ještě operuješ? *15*
-
-
Já nevím ani co se mi na tom úplně nejvíc líbí, ale totálně sem se do tý písničky zamilowala ... a pak taky do Goodbye ... je to divný ... ale prostě nádhera ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: :o)
Goodbye a darlin jsou na mně moc pomalý, takže je občas při poslechu přeskočim. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
No Darlin se mi líbí ale taky to občas přeskočím ... ale na plný pecky si pak dám Everybody Hurts *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Darlin prostě nemá pro mně žádnou lehce zapamatovatelnou melodii. *1*
Ale na plný koule hraju Push, Smile, Everybody Hurts, I love you a Not Enough. A nemůžu zapomenout na WTH kterej se mi původně moc nelíbil. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Ale napsal ji s Avril, nebo snad sám? to asi ne. -
Tak když on tu písničku napsal ... -
Jako já Evánka normálně vůbec neposlouchám. Ale tady, když sem ho slyšel. Tak sem si řek že tam zní opravdu skvěle, bez něj by to bylo dobrý ale takhle je to úplě nejlepší. Byla to správná volba ho tam takhle dát. -
*15* Nejvíc je Push ... když tam začne zpívat Evánek tak se mi podlomí kolena ... to je prostě doonalá písnička a I Love You ... bože ta je tak krásná *14* *14*
-
-
-
-
-
-
:o)
Míšo, jak si přišla na přezdívku "Mýval" pro Kumbálovou? *15* -
-
Když mě srala na KK (FB) tak sem jí řekla mývale *1* *1* *1*
-
-
Ha :D :D :D
Koukejte ... sem vytvořila ... ruším blog o Ashley a rozjíždím novééj :D :D
http://my-world-org.blog.cz/
A ten dess sem si pracně fotila sama z klipu ... :D :D :D A pak doupravila ... A děsně mě to tam baví ... A asi si tam začnu dávat svoje texty a příběhy *3* -
-
Re: Ha :D :D :D
Koukám, chvíli sem tu nebyl protože jsem se na tom tvém blogu nějak zaseknul. :D Pěkný fakt. :o) -
-
Re: Re: Ha :D :D :D
Díky díky, díky ... a jak ses tam mohl zaseknout? :D Že ty sis četl můj deníček?? *15* *15* No jako fakt díky mooc ... jsem ráda, protože mám z něj radost, líbí se mi a to už bloguku 2 roky a skoro každej 4. měsíc mám novej blog a nebo mám 3 najednou ale takovýhle jsem ejště neměla a děsně se mi to líbí *15* -
-
Re: Re: Re: Ha :D :D :D
Takže ty tam máš deníček?, to abych se tam podíval ještě jednou a pořádně. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Ha :D :D :D
Hledej šmudlo hledej *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ha :D :D :D
Šmudla Michal teda hledal, a našel deníček Mudlovský Míši.
Jenom tam chybí ten cestopis :o) Kam pojedeš? :D
-
-
-
-
-
Re: Ha :D :D :D
Drsně ty! :-)) Hezký blog! :-) A co se stalo, že ten o Ash rušíš? -
-
Re: Re: Ha :D :D :D
Nic, jen mě už nebavilo mít blog jenom o Ashley, chtěla jsem něco kde budu mít svůj život i osobnosti co mám ráda ... víš pořád jenom přidávat fotky videa a novinky o Ashley už mě prostě nějak netěšilo a nebavilo ... a teď to bude víc o mě a víc o tom co mám ráda, atkže proto ... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Ha :D :D :D
aháá, tak to potom jo :-) To bude super! :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Ha :D :D :D
Já si udělám taky blog, :o) budou tam ty moje příběhy, a teď mi poradte jak ho mám pojmenovat :D
Míšo to budeš mít teda dobrý. Víš blogů jenom o Ashley nebo jenom o Avril je hafo, takže to budeš takový trochu víc originální. :D -
-
Míšo st. to má být název tvého blogu! xDDD -
To je co toto? Mi to nejde. :o) -
story-of-my-life.blog.cz *15*
No právě ... budu trochu víc original ... *15*
-
-
-
-
-
-
Příběhy z lesa – Míša vs. Kačka – část druhá
Medvěd Michal na to: „Žádnej souboj nebude! Dáme takovou hru, kdo prohraje, poleju ho Coca Colou a hodim do mraveniště.“
A tak začali hrát. Kačka s Míšou jako soupeři a Michal jako soudce a rozhodčí. Ještě se přidala sova Hanka Kalous ušatá jako divák.
První otázka je: „Je to barevný, ale není to vidět, co je to?“ Kačka vůbec netuší vo co gou.
„Míša zakopala pastelky.“ Povídá Míša. „Odpověď je samozřejmě správná,“ povídá Michal.
Kačku zřejmě čeká mraveniště, mravenci jí sežerou vnitřnosti a nakonec vysajou mozek, pokud ovšem vůbec nějakej najdou.
Sova Hanka má z toho takovou prdel, až se za břicho popadá. Jéééé Kačka, jééé Kačka prohrává.
„Hele Hanko, už mně tady s těma kecama sereš, dej si odchod nebo ti jednu vyšlu.“ Povídá Kačka. Sova Hanka odvětí: „No to bych chtěla vidět. „ Kačka neváhala ani vterinku a ubalila Sově Hance takovej lívanec, že se z toho Hance kroutila hlava kolem dokola, ještě deset minut potom. -
Zpráva od karuse: Ikarus s epo tobě shání na dikuzi Avril :D
Ještě že mi nepíše medvídku. *15* -
-
Co? :D tohle ti přišlo? :D
-
-
Pač ma pán Ikarus naozaj vela sere. *15*
-
-
ALe chuďátko moje malé :D .. myslím, že ty jeho víc :P :D
-
-
Já som nič neproved. *15*
-
-
neklam mi tu! :D:D:D SI prečítaj po sebe, čo o ňom hovoríš! xD
-
-
-
-
No vždyť to píšu. *15* Jako ono mu asi hráblo.
-
-
Se bodnu. :D:D:D ... asi mu chybíš :D:D:D
-
-
jako já jo. Asi jeho spolubydlící jel na služebku. *15*
-
-
Proč ho tak strašně moc "miluješ"? :D:DD
-
Já se k němu natočim s brokovnicí *15*
-
Se zeptej jeho :D:D:D ... ale momentálně na něj působíš odpudivou silou :D .. natoč se tak, abys ho přitáhnul zpět :D ... tudíš se k němu natoč nesouhlasným magnetickým polem xDDD
-
Jakm mu můžu chybět ? *15*
-
No ty! :D:D:D
-
-
-
-
-
-
:-/
je tu pěkná nuda *9* *9* nazaložíme chat *15* -
-
Re: :-/
souhlas... *1* -
-
Re: Re: :-/
ok a jak se to dělá ? :D -
-
Re: Re: Re: :-/
tak chat mužete založit na libku nebo lidech nebo někde jinde ne?
-
-
-