-
Příběhy z lesa – Míša vs. Kačka – část první
Medvěd Michal, liška Miška, Kačka Zajícová, Brody, Starej Zajíc, a sova Hanka Kalous Ušatá, to jsou obyvatelé Maxipudinkovského lesa. V chaloupce pod modřínem bydlí Michal a Míša, hned vedle v chaloupce „U smradlavých trenek“ bydlí Kačka se svým Brodym. O kus dál v údolí má ještě chalupu jeden starý zajíc, který chodí za Kačkou, když Brody není doma. Věřte ale, že šachy tam s ní hrát nechodí.
Náš příběh začíná v chaloupce Michala a Míši, kde právě mezi Míšou a její dcerou Kačkou dochází k výměně názorů.
Mámo, můžu se nechat obarvit na černo? Ptá se Kačka Míši. „Zapomeň dcero! Budeš vypadat, jak černá vrána z pohřebního ústavu.“ “No ale hlavně že ty sis tam naplácala zelenou, na to ti táta určitě nic neřek.“ Povídá Kačka. „Dcero puberťácká, nechtěj mně nasrat!“ Kačka povídá Míše: „Vypadáš jak vodník Kebule, co vařil mlhu.“
Tohle bylo poslední co Kačka řekla, než se do ní Míša pustila. Medvěd Michal, místo aby ty dvě od sebe roztrhnul, vzal si ještě křeslo na koukání.
Kačka při té mele, vyprala Míšu na valše, jak špinavý prádlo. Ale zase je zmuchlaná jak papír od sekaný, to jak jí Míša trochu pocuchala vidlema fasádu. „No tohle kdyby viděla pani Koštialová ze sociálky, zřejmě by jsme naši Kačku už nikdy neviděli.“ Povídá medvěd Michal. A aby toho nebylo málo, Míša vyzvala Kačku na souboj. -
music
Má fakt skvelou hudbu *3* *3* *3* -
-
Re: music
jo svatá pravda pravdoucí..:)...hej četli jste to na mím blogu?jedna češka vyhrála soutěž o setkání s Av,a poletí za ní do Toronta na její koncert,dostane VIP lístky,luxusní ubytování,a myslím týden s Avril...já mít takový štěstí,tak neví co ybch dělala..já bych se asi zbláznila..fakt...co vy?...jo a blog www.blogoav.blog.cz...se mrkněte,někde to tam je..pá -
-
Re: Re: music
J ale to už je dávno ;) -
-
Re: Re: Re: music
neni jsem to viděl i v TV na nějaky stanici myslim očko...no ja to vyhrát,tak jsem v sedmim nebi *4* -
-
Re: Re: Re: Re: music
To snad každý znás....!!!! *14* *14* *14* *14* *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: music
No tak to sem na tom stejně...já bych asi ze seba nevydala ani hlásku...a když už tak bych něco kecla....ale i s mou dobrou angličtinou...bych v té situaci řekla asi nějakou blbost...!!! *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: music
sice bych asi jen pořád čučel na ni a nic neříkal,ale co *1*
-
-
-
-
Re: Re: music
Jóóó četla sem to tam hned jak si to tam dala!!! A já bych se teda asi taky zblázdnila....radostí!!!! *1* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: music
já bych nemohla ani spát... *15*
-
-
-
-
honestly in control
v novinkách se píše,že se má album jmenovat Honestly in control,a to už je nejmín čtvrtý název,který jsem viděla.já tedy opravdu nevím,co si mam myslet xDxD -
-
Re: honestly in control
no počkej si až vyjde!!nebo ža budou lepší informace!!!!Já jsem z toho taky vedle,ale takhle nic nevymyslíme!! *4* -
-
Re: Re: honestly in control
mno já budu redši čekat až vyjdee =) těch názvů jsem slyšela dost a celkově mi je jedno jak se bude jmenovat ale jaký budou písničky -
-
Re: Re: Re: honestly in control
nemyslete si nic...nevěřte ničemu a ani nikomu a čekejte až to uvidíte na CD:D
-
-
-
-
ste tu nebo ste vymřeli?
*7* *7* *7* se NUDÍÍÍM *9* *9* *9* -
-
Re: ste tu nebo ste vymřeli?
nejsi sama taky se nudim -
-
Re: Re: ste tu nebo ste vymřeli?
tk poď se mnou napísat nějakou tu menší slohovku pro Haničku *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ste tu nebo ste vymřeli?
tak jo na jaky tema?
-
-
-
-
...
Tak sem zpátky... co se tady dělo..???xD -
-
Re: ...
Noo jak sama vidíš tak když odjedeš tak se tu dějou jenom katastrofy ... už nesmíš zmizet ... *15*
-
-
HAPPY NEW YEAR MY DARLINGS !!! <3
Takže ještě jednou, jelikož se se vrátím až v novém roce (brr to zní divně *15* ) Tak Vám ještě jednou chci popřát do nového roku jen to nejlepší,... Vážně vás mám MOOOC MOOOC MOOOC RÁDA... Jste podle mě ta nejúžasnější parta a je pro mě poctou že mezi Vás patřím a myslím, že mluvím i za Elis ... Děkujeme Michale ... Díky tobě se sem pár lidiček vrátilo a začalo o5 chodit, je to tu momentálně živější a mi s Elis máme co dělat abysme tu z tebe nechcíply smíchy ... i tvoje novinky a ochrana Avrilky je vážně úžasná !!!
Takže je super že si k nám přibyl ... *14*
Jinak i všem ostatním děkuju za to že jste ... bez Vás by to tu nikdy nebylo ončoo ... Jsme prostě NEJ PARTA ...
Slepohluchá Kačka, Jáá, xElisx, Michal, TELEFONISTKA Hanča, Werča, Kuba-Kladík, Kubík, Janča a další ... *14* *14* *14* -
xD
Taky čučíte na ten klip firt dokola ... *15* Já teda jooo ... *15* A nejlepší sou ty Avrilky ksichty a nebo jak urve to zrcátkooo *15* *15* *15* *15* -
2. díl
Kapitola třetí - Nad Tatrou sa blýská
Další zastávkou bylo Slovensko. "Čo vy bratia?, idem vám teraz zatopiť, budete lutovať že ste sa vobec narodili". Fíha Godzilla je tam takmer všetky zožehla svym plameňom z úst. "Už je vám teplo?" pýtá sa Godzilla. "Teplo babičko Godzillo, teplo!" povídají slováci.
"Já hlava dubová, zabudla som na matičku Prahu. Idem to napraviť". Povídá si pro sebe Godzilla. A už si to štráduje ku Praze mílovými kroky.
Mezitím už se na cestu vydala národní garda. Veze tanky, raketomety, obrněné transportéry. Ke střetu s Godzillou došlo těsně před Prahou, jako kdysi s Turkama před Vídní. "Tanky huuučí po lučinááách. Rakety svištííí po skaliináááách, Hňa hňa hňa, na mě jste krátký páky", prozpěvuje Godzilla.
Nič sa Vám milí Česy nestane, pokial si budu moci zobrať pána Topolánka a urobit si z něho boxovací pytel. Topolánek se snažil ujet svou nablýskanou károu ale Godzilla tvrdě zakročila. Vytahlá ho z tej káry za nohu jako pavouka, a urobila z něj boxovací pytel. Jsem Mohamed Godzillus Ali, jsem král světááá. Křičí hrdě Katarína. -
-
Re: 2. díl
*15* *15*
-
-
:o)
Takže já to tu dneska už balim. *1*
Ahoj Kačko, Alenko. Ahoj Míšo, Miluju tě *14* *14* Dobrou noc všem. -
-
Re: :o)
Dobrou. ;) -
-
Re: Re: :o)
*4* *4* *4*
-
-
Ahojky Míšo!! Krásné sny o Avril a Míše *14* -
-
Tak teď si to zabila ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
díky xDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Už úplně vidím jak sní o mě a Avril ... úžasně skaženej sen ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
ale prdy zkažené! xD
-
-
-
-
-
Co už??? Musíš??? *7* *7* *9* -
-
No, tak asi jonoo ... Tak ahoooj ... Miluju Tě ... moooc ... *14* *14* *14*
-
-
-
Edo Edo xD
Já ti dám vypni motor xDDD!!! -
-
Re: Edo Edo xD
No už to vidim, jak mi za to dáváš. *15*
Pudeš pod lavičku. *3* -
-
Re: Re: Edo Edo xD
Kurwa lavička... Zítra zase deme dolu... Dik za připomenutí jinak bych tam zase skončila -
-
Re: Re: Re: Edo Edo xD
Stejně pod tou lavičkou skončíš. *1* Mezi pavučinama a pavoukama. Zabaleji tě jako mumii. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Edo Edo xD
NEEEEEEEEEEEE!!!! já už se tam nenechám strčit!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Edo Edo xD
Normálně tentokrát si už nesednu na Mirou na jako minule xD -
Re: Re: Re: Re: Re: Edo Edo xD
Bohužel, už to máš předurčený. *1*
To mi ale řekni, jak to chceš udělat aby tě tam zase nešouply? *15* Tady pomohou už jen nadpřirozené síly. *15*
-
-
-
-
-