-
ááá
Hej děcka,já si nemůžu vybrat žádnou Abbey mikču,všechno jsou krásný!!
Chtěla jsem tu fialovou tu pruhovanou,jenže ta už není,a pak se rozhoduju mězi tou růžovou s hvězdičkama,černou s nápisem Abbey Dawn,pak tu grafitovou,nebo bílou s pruhama!!!!PORADTE...nebo mi na mail pošlete fotky těch co mi doporučujete!!PLEAS vejvodovajanca@email.cz
Děkuj ůůůůůůůůůůůůůůůůů -
Eliso Koštětová !!!
Elis já ti řekla aby sis dáwala pozor že mi plašíš kočky, ale ne ty si jentak přilítneš a vyplašíš mi slepice a psy, mno já Tě asik zastřelím,...!! *8*
Kdo ty pitomý slepice pak má honit po sadě? *7* *15* *15* -
-
Re: Eliso Koštětová !!!
jezis sorry ja zapomela dneska sem si poridila novy koste a jeste snim neumim zachazet takze fakt sorry poslu za tebou popelku at ti pomuze jo? *4* -
-
Re: Re: Eliso Koštětová !!!
Mno dobrýýý,... ne děkuji od tebe už rači pomoc ani nechci,...!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Eliso Koštětová !!!
to jako proc bych ti tam zaletela uklidit ale kdyz nechces mas smulu:-P *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Eliso Koštětová !!!
JoJo ... já tu tvojí pomoc dobře znám a děkuji, ale rači si je pochytám sama ... *15* *15* *15* ... nwm nwm jak by to dopadlo s tebou ... !!! ... *15* *15* *15* ... ani nepomýšlet rači ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Eliso Koštětová !!!
cs-nahodou-by-to-byla-profesionalni -pomoc *15* -
díky bohu že sem si je zahnala sama *15* *1* *15* -
css takto me urazet *15* bych ti tam na ne nakladla pasti zavolala bych si bradavice na pomoc a bylo by to *15*
-
-
-
-
-
-
Nápad !!! ... xDD
Elis něco mě napadlo něco bomba tuto super .... nenatočíme si my dvě seriál Ségry k pohledání ... ??? *7* *1* *7*
Páááni by byla prdel ... a my dvě sme hlavní role a vy ostatní když budete chtít ... *1*
Hele ale jako šikulka sem ne? Už mám s Barčou kapelu tssstatatatsss ... a teď budu točit i seriál ... *1* *1* *1* -
-
Re: Nápad !!! ... xDD
miso dobrej napad *15* muzete s barcou pracovcat na znelce -
-
Re: Re: Nápad !!! ... xDD
Jasně znělka a uvodní melodie a melodie do seriálu, všecko připravíme viť Baruškooo ... *14* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Nápad !!! ... xDD
Jasněěě ... *15* ... bude pořádná ... *15* co třeba mix - znělka z přátel a znělka z pearl harbor = zmixujeme to a copak nám z toho vyleze ... *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Nápad !!! ... xDD
Jo toče....až bedete slavný tak se aspoň můžu vytahovat že vás znám a abudu díky tomu slavná taky...xDDD -
-
Re: Re: Re: Nápad !!! ... xDD
Téééda ... *8*
Tak mi tu budeme makat a proslavovat se a ty budeš lízat šlehačku jo? *7* *15* *8*
Tak na to zapomeň,... můžeš bejt v seriálu už jedině malá role, sem tě chtěla jako ségru Avril, ale teď sis to potentila ... !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Nápad !!! ... xDD
*15* *15* *15* *15* *15* Hanco mas po prdele *15* a koukejte vymyslet nakou poradnoui
-
-
-
-
-
?
To je divný, polovina lidí na internetu si myslí že se nové album má jmenovat "Goodbye Lullaby" a druhá "The Bad Lullaby", co jste tam slyšeli vy? *7* *1* -
-
Re: ?
Mi to stačilo jednou a rozumím ji jasné goodbye *3* -
-
Re: Re: ?
Jo to já taky, ale když si to přehraješ znova a znova už si nebudeš tak jistá !! *15* -
-
Re: Re: Re: ?
ale jo budu, zkusila sem to. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
sakra *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
nj asi jo *15* ale já tam to goodbye pěkně slyším *15* nevím no, necháme se překvapit v březnu *15* -
Tak to si asi jediná, které to bylo jasné hned..., protože jak vidíš my ostatní si v tom tak jistí nejsme..:D
-
-
-
-
-
Re: ?
No.. jak sem si tu část kde to jmenuje teď pustila tak 20x za sebou(je to dost vtipné zkuste to taky..:D ) tak sem teda stoho úplněj debil... ono je to takové dost nesrozumitelné a obě dvě možnosti to můžou být... no tak nevím... uvidíme... -
-
Tak já sem si to včera pustil taky asi 10x ale nechtěl sem to sem psát abych nevypadal jako..... *7* *1* A dospěl sem k tomu že to je "Goodbye Lullaby" ikdyž je tam rozumět jenom "gbay lullaby". The Bad Lullaby to být nemůže, protože se na konci Bad vyslovuje zřetelně D a "a" uprostřed něco mezi "a" a "e". *15* *15* *15* -
-
Tak a teď puk praštil tebe ... hahaaa ... *15* protože tohle sem fakt nepobrala tu tvojí teorii výslovnosti ... *15* *15* *15* -
-
Co si s tim provedla že nejde odpovědět na tvůj příspěvek s tou "debilštinou"? Ale takhle mně "utřít", teda. *16* To si zase zabodovala *15*. Budu muset na tebe něco vymyslet. *8* *15* -
-
twl zrovna kdyz je hadka ja tu nejsem *9* *15* -
Oukej..:D Zítra se těš míšo..:D :D -
Dobře, sraz zítra v pravé poledne v Příbrami. Potom rovnou do ČB, a Míša z toho bez následků nevyvázne. *10* *9* -
Vezmi mě s sebou...:D Taky jí potřebuju ještě něco oplatit...:D :D :D -
Si asi udělám výlet do ČB *15* -
*15* *15* Já ... já jenom čarovala ... *15* Njn ... už se budu těšit co ty na mě zase vymyslíš ... *15* *15*
-
-
No tak teď si mi to teda vrazila *15* Promiň, ale zapomněl sem to přeložit do tvého jazyka. *14* -
-
Dobře... nechám tě přitom...:D :D -
No to teda nee !! Já tady jediná melu normálštinou a vy ostatní máte všichni debilsštinu *15* *15* *15* Tak to tu neobracej TELEFONISTKO JEDNA !!! *15* *15* *15* -
Nic proti, ale tady jestli to má být z jeho(našeho) jazyka do tvého tak by to spíš mělo být z normálštiny do debilštiny a né naopak..:D :D -
Jo tos zapoměl ... *15* *15* a Šup ... z debilštiny do mé normálštiny ... ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Mě to stačilo tak 7x - 8x a měla sem výtlem *15* *15* *15* a fakt twe já myslela že goodbay od the bad jde rozeznat dobře ale Avrilka to tak komolí že rozumim jen ot lullybay *15* *15* *15* Hele lidi tak a máme jsano album s eprostě bude jmenovat ...
" ... Lullybay" *15* *15* *15* a je too ... *15* *15* *15* -
-
Jo a sorry to píšu blbě ... lullybay = lullaby *15* *15* *15* -
-
No to píšeš. *15* Buď ti dochází inkoust v klávesnici. Nebo se porouchalo to, co je mezi klávesnicí a židlí. *15* -
-
Mezi gaučem a klávesnicí je prázdno a pak podlaha *15* *15* protože mám compa na stole to znamená že já sem na gauči ... *15* *15* *15* No a teď to skus se už konečně trefit ... *15* *15* *15* -
Detaily, detaily... všichní víme čím to bylo způsobeno... bylo to to mezi gaučem a klávesnicí...:D -
Tak za prvý newim co to meleš a za druhý mezi kompem a židlí je hovno protože sem na gauči =P *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Héj...:D
Héééj...:D Končíme děcka... já už to nedávám... nemůžu ani dýchat jak se nemůžu přestat smát..: D:D -
-
Re: Héj...:D
Jak končíme děcka?? Máš to tady snad ošéfovaný, nebo co? *15*
Elis už je z toho v posledním tažení. Tak bych pro Vás za chvíli nesháněl věneček s nápisem "vzpomínáme" *15* -
-
Re: Re: Héj...:D
no se neboj me se jen tak nezbavis:D:P
-
-
Re: Héj...:D
tak to anji nahodou jako takle sem se nezuasmala uz cely 2 dny!
-
-
3. díl
Kapitola čtvrtá - La France, chytla kance
Godzilla pokračuje ve svém tažení, právě v tomto okamžiku překročila francouzsko-německou hranici. Frantíci křičí. "Sakrrbléé, Godzilla k nám arrivéé". Na hranici Godzilla stála, z plna hrdla křičela: "Bonjour La Francé, Idem si zožrať toho Vašeho prezidenta. Volá sa Sarkózy, jednu mu vytriem a bude mať narkózy." Pařížané tedy vydali Sarkózyho na pospas Godzille. Ta mu povedá "Čo ty prcek, bojíš sa? Lebo už je neskor a hovno ti bozká košilu a máš bobky pri prdeli?" "Šak vám to vidím na očích že to bude ta druhá možnost". Povedá Godzilla s úsmevom cez celú tvár. Godzilla zrazu zobrala Eiffelovu vežu, napíchla Sarkozyho ako na špáradlo. "Bon apetit Godzilla" Prezident skončil na tanieri ako raňajky pre Godzillu.
Kapitola pátá – In nomine Patris et filli et Spiritus sancti
Další zastávkou byly Spojené Státy Emerické za velkou louží. Godzilla Katarína navštívila rovnou samotné Los Angeles. Amíci už mysleli že je s nimi ámen, ale najednou se ozvalo: "Vezměte na ní Brodyho měsíc nošený trenky!" křičí nějaká slečna jménem Avril. "To je takovej puch že mně to taky už párkrát složilo k zemi. Vím o čem mluvím".
Američané proto sestrojili katapult, a jako munici použili Brodyho trenky. Pracovníci v plynových maskách položili trenky na katapult a přesekávají jistící lano. Godzillo! posíláme ti dáreček s mašličkou, Brodyho trenky značky Forbidden hnus a Brown star. Dareček přistál Godzile přímo na ksicht a za pár chvil poslal Godzillu do věčných lovišť.
Tolik k příběhu o naší Godzille. Dobrou noc děti.
THE END -
-
Re: 3. díl
Já ti dám takovou godzilu ty skřete!! To si ypiješ! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: 3. díl
Skřete?? Nee!! :D :D podle něj jsem Havířovskéj skřet já, takže takhle mu rači něříkej..! :D :D -
-
Re: Re: Re: 3. díl
ale on není havířovský *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 3. díl
to je jedno...:D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 3. díl
*1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: 3. díl
jedno je kolo u tragača *1*
-
-
-
-
-
No ty zase válíš, Míšane..! :D :D *1* *1* -
suprrr *1*
-
-
Ts...
Michale nehraj si semnou na schovku ... kde jako celej den lítáš?? Jak si to jako představuješ??? Tvoje milovaná manžílka se uráčí tu celej den dřepět s ohromnou obětí (víš jak pčítače nesnáším *15* ) a čekám tu na tebe... a ty si celej den lítáš všude možně ... že se nestydíš... *15* *15* *13* -
-
Re: Ts...
Míšo, byl jsem v Přelouči u Mánesů. Staral sem se o babičku Elis, víš přece že nedavno oslavila 850 let.
Krom toho sem tu byl taky ale potom si zdrhla. *15*
Vynahradim ti to teď, to tady budu až do 21:00 možná i dýl *3* -
-
Re: Re: Ts...
No to budeš muset ... zatím co si tu nebyl mi dělat společnost Eminem a Nickoušek Jonas a už sem z nich úplně vygumovanáá ... skus dát dohromady rap a pop a seš z toho cvok *15* *15* A sorry já zapoměla njn naše babča Elis ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ts...
Mně tu zase dělala společnost Avril. Přičaroval sem si jí do obýváku. -
-
Re: Re: Re: Re: Ts...
No to vůbec není špatnej nápad ... *1*
-
-
-
-
-
...
Lidi, já jsem táák neuvěřitelně šťastná, ráno sem vstala v 8 a šla makat, protože ani nevím, prostě sem se sebrala a řekla taťkovi, že du vozit a skládat dřevo a uklidit kotelnu a potom sme šli ještě všichni uklidit na ves štěrk ... a jako sem sice mrtvá ale mám za to odměnu ... *15* *14* Svůj počítač na celý celičký den ... juchůůů ... *15* *15* *14* -
-
Re: ...
wow tak to je bezva!! Gratuluju! :-)
-
-
Narozeniny :-)
Elis má dneska narozky, takže vše nejlepší Elis! *14* -
-
Re: Narozeniny :-)
Připojuju se. Všechno nejlepší ! *14* *1*
-
-
dotaz
lidi mam dotaz muze se nekdo sfetovat technickym lihem? ja si pocmarala boty lihovkou a dneska sme to cistila lihem a ted mi desne smrdi pokoj a trosku sem mimo a toci se mi palice *15* a asi budu slepa sem si omylem stikla do oci Black Star kdyz sem chtela prebit ten smrad -
-
Re: dotaz
Samozřejmě že se po tom můžeš zfetovat, líh je chemikálie, nemáš k tomu čuchat, máš se držet dál. To nepatří malým dětem do rukou. *15* *15*
Na to s tim Black Star by si potřebovala pepřák, to by sis potom dávala pozor kam s tim míříš. *15*
Pořád se ti stávají nějaký nehody. *1* -
-
Re: Re: dotaz
tak to je v keli! ja to cuchala asi pul hodiny kdyz sem drhla boty a jeste ted kdyz sem je susila takze hasi zacnu brzo mit halusky
-
-
Re: dotaz
U tebe je možný všechno a a u mě taky *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: dotaz
no skveli ted mam visoce horslavi boty a ja je nosim ve skole jako prezuvky a tam by se nic takoviho brat nemelo co? no co ve skrini sme mela schovanej lih a nidko si toho nevsiml *15* jo a miso pomodli se za me zejtra ma zas prijet Misa doufam ze se nezabijem *15* -
-
Re: Re: Re: dotaz
Modlitbu předříkávám radši už teď. *15*
Ale to že má k tobě zítra přijet Míša to sem nepochopil, jak to chce udělat? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: dotaz
Michalku Misa je moje spoluzacka üz to chapes? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dotaz
no jelikos ty 2 michalove jsou totalni vymazove tam ty si dobrej -
No a tak když je Míša nej, by mě zajímalo kolikátý mám číslo já? *15* -
miso si trosku fandis ne? *15* no dobre delam si prdel ty budes vsicky Nej! -
Ale já budu stejně vždycky ta nej *15* -
twl proc zrovna ja musim znat 6 Míš a 3 Michaly a jeste k tomu 4 Míši a 2 Michalove v jedny tride to je pak panecku chaoz *15* -
Dejme tomu, že jo. *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: dotaz
Ta Míša nejsem já ani ty *1* *1* *1* -
-
Tak ať to tady Elis laskavě očísluje, *15* ať víme o kom je řeč. *1*
-
-
-
Re: Re: Re: dotaz
Hele nezapomeň mi pak napsat co všechno ste zase rozflákaly ... *15* *15* *15* Snad to bude jenom kolo a ne kolena nebo palice *15*
-
-
-