-
Tak
Tak Míšo a sme tu zase sami ... -
-
Re: Tak
Míšo, to jsme tady skoro každej den. Ale mně to vůbec nevadí. *1* *3* -
-
Re: Re: Tak
Možná budu vypadat jak debil ale mě to taky nevadí mám to takle rada víc z tebe pak dostanu xD -
-
Re: Re: Re: Tak
Víc toho ze mně dostaneš? *15* Dostáváš to ze mě jenom protože ti to říct chci. Kdybych nechtěl, tak ze mně nedostaneš nic. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Tak
No tak to mám štěstí že mi tak duvěřuješ a všechno mi říct chceš xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak
Neboj to mi taky došlo ja jen říkala že to zní tak tajemně xD -
Míšo, tim jinde sem myslel třeba ICQ nebo vzkazy tady. Nevim co tajemnýho si myslela. *1* -
To z ní až tajemně o tom si budeme povídat jinde xD ... Neboj do soukromí bych nešla ;-) -
Přece jenom je to tady pořád diskuze o Avril. *15* -
No ale zase tady nebudu o sobě psát všechno. To kdyby byl náhodou někdo jako já, takovej detektiv. *1* Nechci aby o mně každej všechno věděl. *13* O tom si můžeme povídat jinde.
-
-
-
-
-
-
Děléj..! :D
tak ale Tatínku... děléééj..!! :D -
-
Re: Děléj..! :D
No a co mám dělat. Na tvojom i na dalších vašich profilech sem dal přidat jako přítele a potom to odeslalo jako požadavek na přátele. Takže já nevim *15* *15* -
-
Re: Re: Děléj..! :D
No ale nám furt ani jedné nepřišla ta žádost...! Kurňa... zas je to nějaké zpomalené..! :D -
-
Re: Re: Re: Děléj..! :D
Moment.. tak už přišla..:D
-
-
Re: Re: Děléj..! :D
Chyba je asi na tvojim přijímači. Protože Míšu už tam mám. *15*
-
-
-
Fajn !!!
Tak si to ze mě dostala!! Napsala sem ti do vzkazu všechno ... a je jenom na tobě jakej si uděláš obrázek ale lehký to není i když to možná tak bude vypadat ... *9* *9* -
-
Re: Fajn !!!
Děkuji, máš tam odpověd! ;-) ... Obrázek mám o tobě pořád stejný. Jsi milá, hodná a obětavá holka a správná kámoška, ale stejně nechápu jak tě tohle mohlo ovlivnit v tom, co se tu ted odehrává. :-( -
-
Re: Re: Fajn !!!
To cos napsala myslím nejsem ... no rpotože teď patřím jenom jemu a snažím se mu pomoct, a prostě jsem jeho lék a pak když si du psát sem mám blbou náladu a myslím jen na to že mu nedokážu pomoc až dost že mu prostě nedokážu pomoc vůbec ... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Fajn !!!
ale jsi! ;-) ... Tak to mě mrzí :-(( ... Ráda bych ti pomohla... :-/ .. No nic, můj názor znáš a držím ti pěsti a doufám, že se z toho dostane! ;-) ... Byla bych ráda, dkybys tu aspon občas chodila! -
-
Re: Re: Re: Re: Fajn !!!
Vždyť víš že o víkendech tu jsem ... jenom přes týden nemůžu ... *9* A ano tvůj názor znám a jediný co teď chce jsem já a žádnou jinou odbornou pomoc ... zatím se prostě snažímmu pomoc ... a dokud budu moct neopustím hoo ... budu tu vždypro něj ... *4* Ale pojďmě změnit téma, tohle je totiž torchu moc drsný téma ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fajn !!!
No koukej povídat Bořku *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Fajn !!!
No, vím, že jste tu nedávno vedli s Míšou diskusi. :-) .... Jsem ráda, že aspon o těch víkendech můžeš! ;-) ... tak dobře, držím ti pěsti! :-))))) ... jo, máš pravdu. :-) ... tak ted třeba můžu říct já, co jsem dneska vykutila, mám? :D
-
-
-
-
-
-
Příběhy z lesa – Míša vs. Kačka – část třetí
Druhá otázka: „Je to chlupatý a když to budete dráždit, tak se to postaví, co je to?“
Kačka z téhle otázky zčervenala jak vlajka SSSR. Ale nějak z ní nemůže vypadnout co to je. „To je tamto dole, medvěde Michale, z nás třech to tam máš jenom ty.“ Odpovídá Kačka.
„Já ti dám tamto dole, zase na tebe leze jaro, co?!“ Zuří Michal.
Co Míša, ví? „Ano já vim, je to medvěd, znám přece svýho manžela.“
Stav je 1:1, budeme tedy muset pokračovat.
Třetí otázka: Kolik lidí se záchranilo z Titaniku? Míša odpovídá 700. Michal se povídá na Kačku, vyjmenuj je! No a protože to Kačka věděla, hráli tam až do půlnoci.
„Dobrá, dobrá vyhráli jste obě, ale taky jste obě prohrály, takže Vás čeká mraveniště. Oni Vás ty srandičky přejdou.“ Řekl medvěd Michal a mrsknul s nima do mraveniště. Ráno ještě odklidí ty kosterní pozůstatky, co tam po nich zůstanou. „Tak vidíte holky, někoho stačí zahrnout láskou, někoho květinama, no a na Vás vezmu lopatu a zahrnu hlínou.“
Sova Hanka má z toho opět obrovskou prdel, až se za břicho popadá. Jéééé Kačka, jééé Míša prohrály. „Ona ten svůj zobák snad nezavře!“ Medvěd Michal vzal na sovu Hanku plamenomet a pořádně jí ogriloval peří. Tak vidíš Hanka, teď je z tebe Sova pálená.
THE END -
viděla
No já jsem byla na její koncertě a za podiem něco říkala já jsem to slyšela a přeložila jsem si to do češtiny říkala něco co kdyby fanoušci věděli tak ju nikdo nemá rád *13* -
-
Re: viděla
a jak si to mohla vidět a slyšet za podiem? *13* -
-
Re: Re: viděla
Normálně na mně to neříkala protože mně zná avril myslíš že mezi lidmi co byli na jejím koncertu nemužu být já teta pracuje pro miley cyrus tak mám koncerty zadarmo klidně mně nevěř mně je to úplně ale úplně jedno *13* *13* *13* mám aji s tama fotky ale kdo nevěří tak at nevěří a kdybyste se podívali na ty fotky od uživatelu tak jsem ju tam přidaa a jsem s nou vyfocená a na miley cyrus stránkách ss ní taky vyfocená *8* takže nelžu kdo nevěří tak at si projede všechny fotky co má avril a uvídí mně tam -
-
Re: Re: Re: viděla
no a je to tu jsi odhalena si faninka miley cyrus ,která si řekla du nasrat fanoušky Avril!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: viděla
já fandím avril a říkala to mně že ji to sere ty fanošci jak jí píšou atd.za den má aspon 100 emailu -
-
Re: Re: Re: Re: Re: viděla
musím se vám přiznat já avril nesnášíííínnnnnnnnn *8* *8* *10* *10* *10* *13* *13* -
co to říkáš panebože???jasně ma 100 meilu za den..akorád by mě zajímalo,kde ten mail fanoušci vzali od ní:D...žádná taková celebrita nemá meila,protože by to bylo hned zahlceny a nestíhala by stejnak odpovídat!!a už konec diskuse!běž si to psat na miley cyrus!!....a ted bacha::a za podiem něco říkala já jsem to slyšela....a ted co napsala::::říkala to mně že ji to sere....VIDITE TEN ROZDIL????prostě si vymejšlí!!! *5* -
musí někdo psat za mně ??????to že není trapnej to jsem já nepsala -
já se tady nebudu hádat říkam co jsem slyšela
-
-
angel15:Jsi trapnej *13* -
-
dianna114,tak zajímalo by mě jak by si ty reagovala,kdyby někdo napsal na vašem blogu madona řekla,že už jí serou fanoušci????? -
není trapnej vy jste trapný
-
-
-
SRRY,ALE MI NEZNÁME TVŮJ KSICHT,TAKŽE ASI TĚŽKO TĚ UVIDÍME NA FOTKÁCH MILEY NEMYSLÍŠ?? -
-
ale dole je napsaný kikinkaa569874123
tak by jste mně mohli vidět
-
-
-
-
říkala že jí štve jak fanoušci furt otravují a že ju to nebaví atd..to kdyby jste slyšeli *16* *16* -
-
jak víš že je tam rachot?bylas vubec na tom koncertu? *16* tak že -
-
lol jak to výme *1* to si ty spíš nebyla nikdy na koncertě!! *15*
-
-
co to tady meleš,že si něco slyšela!!tam každej řve a křičí a ty si něco slyšela???prosimtě nemáš tady ani profil a buch ví co seš zač!!! *16* *16* a laskavě nepomlouvej avril co říká,když to nemáš podloženy nějakym důkazem!!!děkuju! *5* *16* *8* -
teta umí anglicky přeložila to dobře aji já trochu umím -
-
V tom se stebou nehádám!!!!Ale vůbec tomu nevěřím!!!!nevěřím že by něco takového řekla!!!! *16*
-
-
no tak jako nwm!!!!!Vůbec se mi tomu nechce věřit....a ani tomu moc nevěřím!!!!!Si si jistá že si slyšela dobře a hlavně že sis to dobře přeložila????
-
-
říkala že jí štve jak fanoušci furt otravují a že ju to nebaví atd..to kdyby jste slyšeli *16* *16*
-
-
(:
Jéé, vypadá to, že už se tu nikdo nehádá. Díky bohu ♥ -
Avril-nely ta co se zamě vydávala a napsala : Je to kráva!Selena je nejky
TY co si se zamě vydávala tak ti jen řeknu toto : Já Selenu Gomez nesnášim si fakt trapka že se vydáváš za někoho jiného ,krávoooo!!!!!!!! -
-
Re: Avril-nely ta co se zamě vydávala a napsala : Je to kráva!Selena je nejky
věděla sem žes to nepsala ty...za 1. bys to nikdy o Avril neřekla( teda doufám *1* ) a za 2. neměla tam profilovou fotku a ty jí tam máš, takže to nebylo psáno od tebe... -
-
Re: Re: Avril-nely ta co se zamě vydávala a napsala : Je to kráva!Selena je nejky
jj,no to už je jedno ,asi se ňěáká fanynka Seleny Gomomez nudila a tak se začala vydávat za někoho jinýho *9* ňěaká trapka trappná neřeště :-D
-
-
Re: Avril-nely ta co se zamě vydávala a napsala : Je to kráva!Selena je nejky
Ta HolKA je krááVA já věříM že tY bys O avrILce NIC tak HnusnýHO nepSALA a SElENA je kráá8VA!! jako TY!
-
-
????
Já nevím,ale tady ta reklama na samsung mě štve.Sice mám samsung ráda(Mám samsung *1* ),ale je to dost otravný!!Pořád to musíte zavírat...Co myslíte? -
-
Re: ????
me ta reklama taky stve. a taky mam samsung -
-
Re: Re: ????
jj je ortavnýý ... jo taky mam samsung :-D -
-
Re: Re: Re: ????
jj je to na h***o *10* *16* ......a já mam nokii *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ????
ja Sony Ericssona:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ????
já mám taky Soňák...ale kdysi sem mívala taky samsung...než sem ho stratila...xD
-
-
-
-
-
-
CDčko
Někde jsem četla, že nový Cdčko vyjde až v březnu..doufám, že to bude dřív..ale člověk nikdy neví.. *4* -
pomoc!!!
fakt uplně vyšťavená ae už jsem na 10. stránce *4* ae pro Av všeeeeechno *14* -
-
Re: pomoc!!!
a ty výtlemy k tomu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: pomoc!!!
no vidis jak ses rychla *15* a snama se nudit nebudes!snad *15* -
-
Re: Re: Re: pomoc!!!
mno to doufám!!! *15* *15* *15* -
-