-
abbey dawn
huráá konečně jestli se to povede tak budu mít mikču AD!!a přesně tuhle http://avril-l.org/abbeydawnpic63.j pg *15* *1* *3* *14* *1* Łíbí se wám??? *4* -
novinky
kdo vůbec vymazává ty nivinky o Av......tedko tam například žádné nejsou *7* -
-
Re: novinky
JaJkY takY bY mĚ tO dCl zaJímaLo ..!! *7*
-
-
new CD avril vynese znovu na vrchol!
Evan poslal včera do světa zajímavou zprávu, kde se vyjadřuje k novému CD Avril :) Rozepsal se
o novém CD, které je podle něj skvělé a vynese Avril opět na vrchol :D
Minulou noc, po hlavní zkoušce mi Avril zahrála její kompletní nahrávku. Můžu říct, že nad tím ztratíre vaší zas*anou mysl. Můžu s klidem říct, že příští rok bude její a já se nemůžu dočkat, až si poslechnete ty zajímavé věci, které udělala. Jedna věc je jistá - ona je nejlepší zpěvačky, kterou jsem kdy slyšel, jsem prostě ztřeštěně pyšný na to, jak je to dobré.
MŮJ KOMENT:já se na to CD těším den ode dne čím dál víc,musej to bejt pecky!!wow..hrozně se těšíím *1* -
-
Re: new CD avril vynese znovu na vrchol!
Já Se TAKY furT víC A víC těším :DD -
-
Re: Re: new CD avril vynese znovu na vrchol!
mno a kdo ne *1* -
-
Re: Re: Re: new CD avril vynese znovu na vrchol!
jasny každej se těší i prezident Klaus nebo Obama:D -
-
Re: Re: Re: Re: new CD avril vynese znovu na vrchol!
no pochybuju že nás Vašek vůbec o nějaký AVRIL ví..každopádně je to borec -
-
Re: Re: Re: Re: Re: new CD avril vynese znovu na vrchol!
nevíte kdy ma to CD vyjit?porad se to totiz menilo *3* -
taky se desne tesim! *1* -
už se taky nemůžu dočkat...upe moc....ale věřím tomu že jí to vynese na vrchol a že rok 2010 bude její...xD *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
WOW ... xDD
Hele jako nejsi zrovna dobrej matematik ... *15* *15* Když tak nad tím uvažuji tak Avrilka měla CD ..
2002
2004
2007
2011
měla nejřív po dvou a pak jendou po třech a ted po čtyřech takže to může být klidně zase po čtřech ... a pak po 5 a pak dvakrát po 6 ... *15* *15* Ono jde obojí ale to moje je trochu logičtější ... teda snad ... *15* *15* Chápete to někdo co sem napsala?? *15*
Elis se rači ani neptam ... *15* *15* -
-
Re: WOW ... xDD
jako nevím, možná sem to nepochopila, ale ty rozestupy jsou přece: 2roky(LG-UMS), 3roky(UMS- TBDT), 4 roky(TBDT- ??) , nebo né snad..? -
-
Re: Re: WOW ... xDD
No fajn takže nechápete, a já dostala pukem, the END ... jasný ... kurwa to asi bolelo coo?? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: WOW ... xDD
No... když si to ani nepamatuješ tak to musela být teda pořádná perda..:D :D -
-
Re: Re: Re: Re: WOW ... xDD
Miso ted si me urazila! ale i tak sem tu tvou logiku nepobrala ale mela sem z vas slusnej vytlem *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: WOW ... xDD
Si asi dostala dneska pukem do hlavy *15*
Akorát si opasala to co sem už napsal, ale vymyslela si k tomu vlastní "logiku" kterou stejně nikdo nechápe *1* *1* *1*
-
-
Vše nejlepší Avril! <3
-
Avril je nej
neznate nekdo e-mail Avril prisiiim muj e-mail je will.bara@seznam.cz -
Super blogg
Na blogu : nelinkaavril.blog.cz
má hned v prvnim článku adresu na super avatar hru Avril ! jukněte tam ta hra je supérrrr a i ten blogggggggg
vše Ashleinka.7.7. -
-
Re: Super blogg
Hezůůů....Mocinky se mi to líbí! -
-
Re: Re: Super blogg
to je muj blog nelinkaavril.blog.cz xD díky
-
-
-
cd
Je tohle od Avril jeji nove cd?? All you will never known?! -
-
Re: cd
já jsem slyšela,že je to pouze vydaný fanoušky...a to CD existuje pouze na netu..ale jestli je to pravda... *7* ..ale stáhlí je mám -
-
Re: Re: cd
a kde jsi je stáhla..pls napiš* -
-
Re: Re: Re: cd
CD nevim jestli je nějaky,ale taky to mam stahnuty z netu a je to bomba *14*
-
-
-
Re: cd
no já nevím,ale říkalo se že prej bude vydávat nějaký cd,a že na něm budou ty singli,který nebyli ny žádným cédu..tak netuším..fakt e♥ -
-
Re: Re: cd
jana291995 to už ale vydala *4* -
-
Re: Re: Re: cd
jo?to ani nevím,myslela jsem že je to kec a kde by se dalo sehnat nevíte?
-
-
-
-
:-)
ale tyhlety veci jako sou videoklipy a alba 100% sezenete na DC, nevim co tu resite lidicky je to tak jednoduchy ... :-) -
Jééé
Lidičky už jenom 2 týdny do Štědrého Dne ... supeer ... už se těším ... *15*
*15* *15* *15* -
-
Re: Jééé
Ode mě dostaneš k Vánocům nový domeček pro panenky. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Jééé
No hele ale teď si to podělal, tos nevěděl že věřím na Ježíška,... teda tys mi to ale úplně skazil ... *9* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Jééé
Na domeček ti s**e bílej tesák *15* *15* Já bych radši panenku Avrilku ... *15* *15* *15*
-
-