-
NEW CD
Tak jsem našla všechno kolem toho new cd:Tady máte celej rozhovor:
Kdy by mělo vyjít tvé 4. album?
Avril:
Mělo to být v prosinci, ale vypadá to, že se na trh dostane už tohoto listopadu.
Prozradila by jsi nám jeho název?
Avril: Myslím si, že už není co skrývat, a každý čeká na název. Doufám, že to bude alespoň malé překvapení, (ticho) název je: Living in the stars.
Jak jsi k tomuto názvu přišla?
Avril: To když ležíte celou noc a nemůžete usnout a je kolem třetí ráno, vstanete. Mě se tohle stalo (smích). Došla jsem si na terasu a viděla tolik miliony hvězd nad mou hlavou. Hnedka mě napadl název: Living in the stars.
Kolik by mělo obsahovat songů?
Avril: Tak jako každé jiné album. Ne málo, ale ani ne příliš moc. Myslím, že do 15 songů by to mohlo stačit. Víte, dá velkou práci složit a nahrát píseň (smích).
Prozraď nám ještě něco o tvém 4. albu.
Avril: Bude spíš takové pohodové, ale nikdy nevíte. Jen bych ještě ráda dodala, že se na obalu začíná pracovat. Také jsem již vybrala design na svou desku. Nemohu se dočkat, až vyjde na trh.
Myslím že se máme na co těšit žhe??? *14* -
-
Re: NEW CD
tak to je super!!! už se toho alby nemůžu dočkat!!! -
-
Re: Re: NEW CD
já taky ne,jsem zvědavá jak budou znít ty new písničky,má tam bejt i oficiální písniška k black star,v tý reklamě je jenom kousek,a má tam být celá písnička!!!hrozně se těším,zase si je objednám na www.bontonland.cz to je super obchod,odcat mám TBDT,A live in Toronto!!!
Možná si ještě objednám Alohu a Taylor Swift!!ale to až po čase!!
-
-
-
Elis !!!
My s Hančou se hladit nemůžeme, máme moc práce s přípravou atentátu na posraný RCAčko ... a ještě se do toho vzájemně hladit, to by se to příliš prodloužilo *1* *1* *1* I když prdel to s ní někdy fakt je ... *1* *1* *1* Zvlášť když mám pravdu a tu já mám pokaždý =P *1* *1* *1* -
-
Re: Elis !!!
*9* no to je fakt vemem atomovky hodime je na ne trochu je zmlatime a pak se muzete hladit:D -
-
Re: Re: Elis !!!
MY se už nebudeme hladit a basta...xDDD (jestli to teď čte někdo "cizí" tak si řekne co je to mtu za podivnou dizkuzi, jelikož to tu vyznívá trošku...no Ehm...xDDD) *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Elis !!!
*15* no to znas musi mit velkou prdel *15* a vim jak to myslis vimecne *15* hey stara ty to chapes? -
-
Já ti dám stará ty natvrdlá !!!
Jako ta stará měla být narážka ne mě?
Téééda jako jestli jo, tak ti něco řeknu sme manžílci teprve imaginárních 20 let a to ti nedává právo říkat mi už stará když mi je 15 ty ty ty jedna natvrdlá !!! *8* *1* *8*
Mno skvělý, sem stále nasraná, kurnajs, odserte mě někdo a rychle !!! *1* *8* -
-
Re: Já ti dám stará ty natvrdlá !!!
Nemám...xDDD -
a ty mas smulu :P *15* -
*15* ale i tak ses sekla o rok. jo prez webku *15* -
jejej ten věk sory já chtěla napsat 16 ale nějak sem to přeto...xDDD A přes vebku, jo??? N otak to já chcu jako taky...xDDD -
hey me je teprve 15 a videla sem ji prez webku a asi v zivote jinak neuvidim mozna *15* -
jo ono je fakt normální když máž v 46ti za manželku svoji "segru" kterou si předpokládám v životě doopravdy neviděla...xDDD -
nakej problem? no co vzala sem si "segru" *15* ale jinak sme normalni a nasi lasku bys nam mohla zavidet *15* -
ooooo mazželská láska....a to mi ještě dneska Míša psala jak ste spolu šťastné ť prý nezávidím...no teda řeknu vám že nemám co závidět..x.DDD -
jo presne na tebe ses moje manzelka ne *15* tak se nediv
-
-
-
-
-
-
StoP !!!
Teda já už vás mám obou dost Elis a Hančo,... všecko na mě hoďte,... já za všecko můžu a to jako můžu i za to, že se spolu rády hádáte??? *15* *15* *15* Mno počkejte já si vás najdu obě a pak uvidíte jak hladím já !!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: StoP !!!
hej jako ja nic nerekla to hanca! *15* jakoja na tebe nic nehazim aspon myslim -
-
Re: Re: StoP !!!
oBĚ STE tydýdla,...!!! *15* *15* *15* A Elis nelýtej mi za okny,...pak mám strach *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: StoP !!!
njn to vis *15* na to litani si zvikni budu tam litat casto *15* -
-
Re: Re: Re: Re: StoP !!!
Cha Cha Cha,... eště jednou mi vyplašíš kočku a je po Tobě jasný,...??? *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: StoP !!!
ou sorry to sem nevedela *15*priste si dam veci pozzor
-
-
-
-
-
-
avril vs. madonna
Madonna je stará , a víte proč je tak pořád hezká ?!!!!!!!! prtože měla 100000000000 plastických operací ! *8* *5* -
-
Re: avril vs. madonna
Já si myslím , že každej má jinej názor. Někomu se líbí Avril , někomu zase Madonna. Ale je nesmysl se tady hádat , kdo je lepší.Stejně to nikam nevede. *13* -
-
Re: Re: avril vs. madonna
Přesně! Každý má jiný vkus, každýmu se líbí někdo jinej, ale tady se vždycky objeví nějakej blb(ka), který se musí hádat, srovnávat a nadávat. Lidi, pochopte, nám se líbí Avril, když vám ne, tak sem n-e-l-e-z-t-e! -
Re: Re: avril vs. madonna
jjjjjj
-
-
-
avril moc tě žeru si krásná rocková purbertačka, tvoje písničky sou zabavné a dobré a taky i smutne *13* prostě tví písničky sou bezva moc se mi líbíš i tvůj vkus dej tomu že mám samej styl jako ti *4* tvoje písnička smile mně dokáže zlepšit náladu si prostě nejlepší rocková purbertačka.
-
lalal... už mi zase hrabe !!! =D
Čauky,... hele chtěla sem se zeptat jestli nechcete tenhle rok naplánovat víc párty než minulej *3* *3* *3* !!!!!!!! *15* *15* *15* *14* *14* *14* by byla parádní prdel !!!!! *15* *15* -
všechno nejlepší. mám tě moooc ráda. máš užasné písničky *14* ještě jednou vše nej. *3*
-
hehe
s kámošem si založime online radio a budem to i snažit se moderovat a hrat pisničky a časem kdo vi co ještě,takže,když tam bud ja budu hrat hodně avril *3* pak sem hodim adresku na to...jestli budete chtit *3* -
-
Re: hehe
Opět neklameš...xD kajt cooool nápad...xD *14* -
-
Re: Re: hehe
*1* *4* -
-
Re: Re: Re: hehe
Skvělej nápad!Seš COOL!!!
-
-
-
skvělej nápad *4* -
-
cOOL NáPAD!!
-
-
no jasně :-) -
-
superrr nápad ! *3*
-
-
-
avril!
avril je dobrá zpěvačka *3* *16* *15* *5* -
Nevěa...
Hej lidi dneska psali v Bravu že je Avril Deryckovi nevěrná s nějakým Brandonem Davisem!!!! Já tomu tada nevěřím!!!!A co vy na to????????????? -
-
Re: Nevěa...
mno já nevim....nevěrná si myslim že ne ale že se snim rozcháuí tak to si myslim je pravda... -
-
Re: Re: Nevěa...
nerozchází se!!!!teďka 17.1. je zachytili paparazzi!!! *1* *3* všechno kolem toho je prostě kec....ikdyž nwm přesně jestŁi Derycky má nemanželský dítě... *7*
-
-
to je blbost *1* -
kec!!bravo nemá co vymýšlet,v bravu jsou skoro všechno jen drby!!!! *1* *3* -
-
Bravo
Bravo je ten nejlepší časopis a když vám vadí,tak ho nečtěte!!!!!! *16* *1* -
-
Re: Bravo
co hned vyšiluješ? jen sem řekla zhe tam jsou skoro většinou drby a je to pravda,tak nwm o co ti de?!? *1* já taky čtu BRAVO!!chápeš?
-
-
-
já to mu taky nevěřím myslím si, že by to Avril Deryckovi neudělala.
-