Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Z vedlejší diskuze panuje u nás oboustraná ignorace. Takže věc vyřešena. *5*
    • vterinka

Re: :o)

jaká ignorace? kdes jim psal? do vzkazů?
      • kvatro

Re: Re: :o)

Napsaly tam cituji: "No a co, já ho ignoruji" *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

tak to máš fajn :D:D:D ... neví o co přichází, když tě odpálkuje xD ale aspon máš klid :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Ne ... Kajuška psala že ho ingnoruje a Michal jí taky ... *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

aha xDDDDDDDDDD a nebyla to ano, co se cpala i sem? :D a nakonec tu stejně nechodí? :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

Ona se sem necpala, sem jí sem pozvala, jenže jí to tu nějak nechytlo... *4*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

ona tu psal vícekrát než jednou ... ale nepamatuju si, že by byla mimo :D
            • kvatro

Něco sem jednou psala. Ale byla úplně na jiné koleji. *15*
            • vterinka

aha .. no zajímavé .... já když sme tu chodila, ale nepsala, tak sme si o vás myslela své, ani nevím jakto, že sem se sem pak zapojila a psala i na to, co nebolo o Avril :D
    • puspuspusinka

Re: :o)

*15* *15* *15*
  • fifinka7

jsem tu :D

hojík lidi moe....tak už jsem zas zpět :D....a dokonce zdravá....akorát mi teda bolí zadek kvuli jednomu hustýmu držkopádu:D....ale jinak jsem živá...Yettyho jsem newiděla...mno a jináč nejsilnější zážitek --->PrAsKlA pOd NáMa pOstEl :D:D:D....a co vy? o čem je řeč:D? *3*
    • sharpay1995

Re: jsem tu :D

No tak to sme rádi že ses nám vrátila živá a hlavně ZDRAVÁ..xD Ale škoda že si nepotkala Yettyho...byla by snm hezká fotka...pokud by tě nesežral...xDDD
      • angel15

Re: Re: jsem tu :D

no ja bych sem hodil řeč o tom že na libimseti.cz je článek o tom,že se holky moc ličej což bych sem netahal,kdyby jako hlavni fotku toho článku nebyla Avril:(...už sem tam napsal k tomu koment s nadavkou proč zrovna avril tam dal ten co to psal:)
        • sharpay1995

Re: Re: Re: jsem tu :D

Cóóó...Avril... Tak né žeby se nelíčila, ale určitě sou v hallywoodu i horší případy...ženský co vypadaj jak...no to nemá cenu komentovat...
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: jsem tu :D

podle mě je to na každým....prostě co se komu líbí *3*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: jsem tu :D

mno ty jo jako krom tý postele sme tam ještě rozbyli dvě kliky, vytekl záchod a na chodbě byli den co den rozšlapaný sušenky :D:D:D:D:D:D.......a u večeře sme byli ještě s 5 holkama nejhlučnější stůl.....hlavně když jsme začali lžičkama bubnovat do všech věcí okolo (ale že nám to šlo :D to nikdo neuznal) *1* *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: jsem tu :D

sou blbý Avril to takle moc sluší a je tim i známá že se hódně hezky líčí ! *3* *13* *14* JJééé ahojky , vítej zpátky !!! mno to my sme na lyžáku tky děsně blbly jeden kluk ze třídy vzal kámošce plavky a celou dobu je tam nosil přes oblečení a navíc si ty kalhotky nandal opačně !!! *15* *15* *15* tj jako NO ComENt !!! *15* *15* *3* *14* *14*
  • Room

Zdravím lidičky :)... Mám na vás takovou prosbu. Dlouho jsem tu nebyla a vzpomínám si, že sem před nějakým časem nějaký fanda postnul odkaz na youtube, kde byla holčina a měla pokoj plnej všech možnejch věcí s Avril.... Natáčel to, myslim, její brácha a ona byla Avril i dost podobná... Jenže, já ten odkaz ztratila a nemůžu to video zaboha najít :(... Nemáte ten odkaz někdo??? Moc moc prosíím :)
    • puspuspusinka

Re: Room

nn, nemám *9*
      • Re: Re: Room

Škoda :(... No, nevadí. Zkusím ještě jednou propátrat youtube :)
  • její skype

Lidi našla sem pravé skype od Avril Lavigne určitě ji napište je to Avril Ramona Lavigne(skype jméno je x.avril.ramona.lavigne.x)píše anglicky a je super já osobně si s ní píšu *14*
    • Re: její skype

To jsi fakt tak blbá? Nedošlo ti, že si někdo na ni jen hraje? Nějakej poblázněnej fanda si vypůjčil její jméno a vy z toho hned děláte, že je to Avril... Zkus si na icq zadat její jméno do vyhledávače a schválně, kolik odkazů ti vyjede? OMG! Kam ten svět spěje... *1*

Jak víš ,že je to Avril... vždyť to může bejt kdokoli! *7*
      • Avril je nej !!!

Hej , poradite mi někdo jak sem mam vložit nějakej
        članek ??? *7* *7* *7* *7* *7* *1* *1* *1*

jak si jí oslovila? *4* *7* *4*
  • kladik

bravo

Kopil jsem si časopis BRAVO a tam byl výsledky soutěže zlatý otto a AVRIL byla první jak mezi zpěvačkama tak celková vítězka jo a Miley je na místě třetím *5* *5*
    • dianna114

Re: bravo

Haha,ale Miley je zase první v kategorii herečka. *15*
      • angel15

Re: Re: bravo

vidíš jako herečka je na prvnim a u toho by měla zustat!:)a nehnat se do zpívání *4*
      • sharpay1995

tak tadyk tohle téma už tady bylo probírané dost...takže tohle už radši ne jo!!! Ale jinak nevadí že si to tady napsal( Pro kladik) Jen ať to všichni ví!!!!xD *1*
    • jana291995

mi už to víme..ale v poho,nevadí.. *14*
      • kladik

aha ja jen aťo ví ti co to neví
    • kladik

třetí mezi zpěvačkama
  • acdz24

hlasování

Kdybyste chtěli můžete pro Avril hlásnout tady:
    http://www.starflash.de/star s/avril-lavigne-35492.html

zdá se mi že 45. pozice je vzhledem k jejímu talentu moc nízká *3*
    • acdz24

Re: hlasování

jo a bez mezery.... a můžete kolikrát chcete *3*
  • sharpay1995

Teď a tady...xDDD

Míšo, Elis okamžitě my tu teď obě napište svoje Skypy...a já si du opravit webku...xDDD
    • xkostex

Re: Teď a tady...xDDD

kostex3 a ja si du sehnad webku *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Teď a tady...xDDD

M!šššullka ... teda myslím xDD *1* ale poznáš to mam tam ftešku Avrilky xDD a já já nic nebudu dělat já mám webku v poho xDD
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Teď a tady...xDDD

Ok...jdu si vás přidat, a už sem si i spravila webku...xDDD
  • Avrilko hodně moc se mě Libiš v každém video clipu pokaždé si spivam tvé skvěle písničky a ještě se mě hodně moc libiš na každé tvé fotce jsi promne velmi půvabná kouzelná jahudkova princezna Elsa Frozen která se mě hodně moc Libiš Avrilko s pozdravem tvůj přítel z České Republiky Přemek.
  • ahoj avril ji skvěla
    • Děkuji za pochvala. Jsem ráda, že já mít tak věrný fanoušek i v Česká republika. Omluvte moje čeština. Vaše Avril XO
  • puspuspusinka

What???

Ty neposloucháš Evana??? Vždyť má boží písničky ... *4* *3*
    • kvatro

Re: What???

Boží možná má, ale ne pro mně. Maximálně tak "Pumpkin Pie" to si jako občas poslechnu, když to náhodně najdu na YouTube, jinak ne. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: What???

Mě se děsně líbí It's Like That a Boy meets Girl ... děsně chytlavý ... *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: What???

No tak tohle sem možná už taky slyšel, ale kdyby to bylo dobrý tak "šup do playlistu" mám tam toho asi už 270 *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: What???

Já mám v iPodu 1078 písniček ... a řekla bych že velkou část poslouchám ... já rpostě musím mít pořád děsně moc songů ... ale stejně tam mam nejčastěji Avril ... *14* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: What???

já mám v ipodu 3 129 songů! :D:D:D .... a velká část je Kike, páč má hodně songů, pak Avril, Hilary Duff, Within temptation .... Linkini ... Kelly Clarkson, Taylor Swift :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit