-
nemám ji ráda
já ji fakt nemám ráda ji ani její hudbu, nebudu ji pomlouvat nýnrž ji neznám *5* -
-
Re: nemám ji ráda
Souhlasím s tebou prostě se nám líbí jiný druh hudby a celebrit ale není důvod ji pomlouvat protože ona za nic nemůže. *5* -
-
Re: Re: nemám ji ráda
JOOOOO....vy jste snad první antifanoušci Avril co na ní nenadávají...jste hodní že jste to pochopily... *15* -
-
Re: Re: Re: nemám ji ráda
Ale když někdo o někom napíše,že ho nemá rád,nemusí to ještě znamenat,že je to jeho antifanda. Být něčí antifanoušek znamená nenávidět tu danou hvězdu. Ale do její diskuse klidně může napsat,co si o té hvězdě myslí! Chápete? Já Avril celkem ráda poslouchám,má hezké písničky,ale víc se mi prostě líbí Madonna....a to už nezměním....a ani vy mi to nemůžete vyčítat. *8* -
-
Re: Re: Re: Re: nemám ji ráda
jo jasně..., ale víš obvykle když tady někdo příjde a napíše že se mu Avril nelíbí tak to napíše takovým stylem jako: Avril je kráva a tak tak jsme prostě rádi že to někdo napsal normálně!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nemám ji ráda
jóóó ta česká verze je super!!!! *1* -
Zmalovaná barbie mi ještě nepřijde tak drsný. Drsnější jsou výrazy jako kráva,píča,sračka,nula,blbka,tr apka,debilka atd. Jo a dívala jsem se na českou verzi písně Girlfriend,kterou tam přidala sharpay1995,a tlemila jsem se ještě víc,než při sledování parodie na remix Girlfriend-Blackfriend! Fakt super! -
Jo přesně...oni to dávají najevo,ale trochu drsným způsobem...kdyby napsaly...třeba Avril se mi nelíbí,nezpívá můj styl,tak to berem,ale že napíšou že je to zmalovaná barbie, a takový keci..tak to nás docela štve..ale oni to naspaly slušně,a to se mi líbí *4*
-
-
-
Re: Re: Re: nemám ji ráda
Jo přesně!!!konečně normální antyfandové!!!!
-
-
-
-
Rihanna - Cheers
parkrat se v tom klipu objevila i Avril *14*
http://www.youtube.com/watch?v=ZR0v0i63PQ4 -
-
to víme už dááávno .. bylo to tu před x měsíci ....
-
-
promin nedoslo mi ze to tu uz bylo, mozna proto, ze tenhle klip dali na youtube teprve pred tydnem
-
-
-
Vše nejjjjj
Vše nejlepší Avrilko!!!!!!!!§ *14* *14* -
:o)
Já mám Avril ráda je prostě fakt dobrá zpěvačka.Mám sice ráda i mnoho jiných zpěvaček ale Avrilka je prostě nej!! *4* *3* -
Happy Đay
Všechno nejŁepší Avrilko k tvým 24!!! *14* *15* *14* *1* *3* -
máš pravdu
to máš pravdu.Určitě by to bylo supppr *4* *1* *1* -
Áááááááááá....
Ááááááááá... všecko tu rozmlátím... áááá... *16* *16* *16*
Fotky mi nejdou přidávat a když se mi to povede tak se mi tam nedaj .... tady na diskuzi už je málo lidí a žádná prčac ... a nějak posranej S... se hrabe na Avrilku *16* *16* *16*
Sakra lidi poďte jí trochu víckrát denně navštěvovat ať jí dostaneme na horu *14* *8* -
-
Re: Áááááááááá....
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* ááá znováááá ... *8* *16* *8* *15*
Já se vůbec nenudíííím... vůlbec.... *8* -
-
Re: Re: Áááááááááá....
*15* *15* *15* *15* *15* *15* miso uklidni se ja se pridavam -
-
Re: Re: Re: Áááááááááá....
No hurááááá... konečně někdo nenormální sem připlul ... ááááááá ... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Áááááááááá....
ja ti tam nenormalni ja sem totalne normalni opcas
-
-
-
-
Grrrr.... *8*
Vy ste fakt zlý jako ...
Hanšoooo, diť seš on-line tak proč nepíšeš kurňajs... *9* -
Notáááááááááááááááá k.... dělejte.... je tu sakwa nuuudaaa.... *1* *9* *8* -
Kdo se přidááá??? Haaa??? *7* *7* *7*
-
-
...
Push ... prej napsal Evánek sám to vyčetla někde Elis ale jak to je netuším ... *7* -
-
Re: ...
Evánek to určitě nepsal sám, to Elis z něj udělala zase borce. *15* -
-
Re: Re: ...
*15* *15* *15*
-
-
-
pěkná změněná profilová fotka *14*
-
všechno nej Avril