-
vubec jej to neslusi co ji to popadlo *8* ze sa nehaby vizera otrasne nech si da paruchu
-
-
Poslyš ty nemilé stvoření, jedna rada ;-) Nejdřív se nauč česky, případně slovensky a teprve potom sem něco piš...;-)
-
-
AVRILKA
ahojky moc vás všechny zdravim přihlašte se do mé první souteže na mém blogu o avril adresa je -oh-avrillavigne.blog.cz napište i pár komentářů ze všechno budu moc vděčná papapapapapa *3* *3* -
-
Re: AVRILKA
ahojky maš pěknej blog určitě se bude líbit i ostatním :D *1* *1* *1*
-
-
Než chcípnete ... !!!
Hej lidi než dneska chcípnete, tak se sejdeme tak v 8 na skypu? Nebo kdy chcete já tam budu celej den xDD -
-
Re: Než chcípnete ... !!!
spis ted nekdy odpoledne vecer nevim jestli bude cas -
-
Re: Re: Než chcípnete ... !!!
Aham...No tak v osm asik ne... a odpoledne..no nwm, ale měla sem jít ven, ikdyž teď tam začalo pršet, tak nwm...xDDDD
-
-
-
Co-Written
Miranda Cosgrove's brand new 2010 song, "Dancing Crazy".
Co-written by Avril Lavigne.
http://www.youtube.com/ watch?v=N2zjwEVFfaI -
-
Re: Co-Written
Jžš, to je kwásná písnička, yeahhh ... *14* *3* -
-
Re: Re: Co-Written
jo no, moc hezká písnička *3* -
-
Re: Re: Re: Co-Written
mmnt, nějak nechňápu co tu dělá *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Co-Written
Je tady protože ji napsali Avril Lavigne a Karl Schuster a produkoval ji Max Martin. Tihle poslední dva se totiž taky podíleli na psaní a produkci některých písní z Goodbye Lullaby. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Co-Written
Pěkná...:D A všimli ste si těch komentářu pod tím... tam se skoro nepíše o ničem jiném než o Avril... o té Mirandě se tam sotva zmíní..:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Co-Written
boze musim rict ze ta pisnicka je fakt nadherna a to sem slisela ani ne pulku! *14*
-
-
-
-
-
-
black star reklama
http://www.youtube.com/watch?v=cXsr eVuRykM -
vše nejlepšíííííííííííííííííííííí *14* *14*
-
-
máš hnusnou nechutnou profilovku -,- *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
dotas
lidi mam mam dotas myslite si ze sem vazne tak blba? ale pro mou obhajobu umim slozit rubikovu kostku a dokazu vylustit sodoku ale nesmi byt moc tesky *15* -
-
Re: dotas
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: dotas
fajn beru to jako souhlas *15* -
-
Re: Re: Re: dotas
Ber to jako co chceš ... já momentálně nedokážu normálně myslet ... chcípu tu smíchy ... totálně. ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: dotas
tak jo me to taky posledni dobou nemyslim pripadam si jak ten blbec z blby a blbejsi *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dotas
michale diky ale me to rika cela trida tak uz si to zacinam myslet -
hey proc sem ja ta blbejsi? ja su chytrejsi vim kolik je 1+1 -
nene nejsi blbá, Elis, jsi fajn holka. To myslím vážně. -
Tak to sme dvě já sem ten blbec a ty ten blbější ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
.
Míšo, ten Kuba je pěknej vtipálek. Ale jestli mi ještě bude psát nějaký takovýhle SMS, přijedu mu nakopat prdel. :o)
SMS jak od buzny se smajlíkem kiss na konci. Ať se přestěhuje do Teplic. -
-
Re: .
Kuba?? Jak si přišel na Kubu?? -
-
Re: Re: .
Kuba byl ten co mi poslal tu první SMS s tim abych se do tebe přestal srát, ne? Z který mi mimochodem bylo taky blbě. Tak tuhle včerejší SMS mi napsal ten samej.
A pokud to nebyl Kuba tak to byl kojot co má tohle číslo: 725 077 124
Taky nechápu proč si mu dávala moje číslo. -
-
Re: Re: Re: .
Já mu tvoje číslo nikdy nedala musel si ho zjistit sám a to je jeho ségry číslo xD -
-
Re: Re: Re: Re: .
No dobře já ti teda věřim, že si mu ho nedala. Tak se ti asi hrabal v mobilu :o) No a ještě lepší, číslo jeho sestry a píše z něj takový kraviny. Tak je možná dobře, že sem ho neposlal do prdele na tohle číslo. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
A přímo na něj číslo nemáš? Potom bych si možná ulevil. :D -
Re: Re: Re: Re: Re: .
Měl sis ulevit xDD
-
-
-
-
-
-
Já jsem si taky zpoměla až dneska že má avril narozky. Avrilko přeji ti štěstí a zdraví, jsi jednička.
-
Avrilka;-D
Avril je supr,album The Best Damn Thing je moje nejoblíbenější a oblečení Abbey Dawn je úpo boží!!!!! Avril je ůžasná a to nejen zpěvačka *3* *1* *1* *3* *4*