-
BLACK STAR
BLACK STAR jsem si kpupila tich 100 ml v obchodě s parfémy.... *3* *4* -
-
Re: BLACK STAR
jj =)) já thaky =)
-
-
Co sem komu udělala?
Proč jááá? *9* *1* Proč zrovna já musím mít tak zlobivý holčičky ... *9* *1* Oni si spolu dokonce japonsky začly povídat ... OMG ... proč mě tak trestáš? Koho sem si to proboha vzala? *9* *1* Ale maminka mě varovala, sakra, že já jí neposlechla ... *1* *1* *1* *1* Mno nic ... tak za chvilku začnete i norsky neee? *1* *1* *1* -
-
Re: Co sem komu udělala?
Norsky... nó nevím... Weronica mi řekla: Hani, your norwegian is weird! :)"""" Bylo to když sme si chvýli psali norsky...:D -
-
Re: Re: Co sem komu udělala?
ach muj boze raci si piste anglicky jinak se nedomluvite to by byl trapas na svadbe kdyby ste si nerozumeli co rikate *15* jo a kdy bude? *15* -
-
Re: Re: Re: Co sem komu udělala?
Jo přešli sme zase na angličtinu..., ale nevím, nevím... dlouho se neozívá... má moc práce... ona totiž už pracuje narozdíl od někoho tady....:D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Co sem komu udělala?
no tak to je dobre *15* hele ale bycha aby si tam nenasla nekoho jiniho *15* no hele ja taky makam sice jen kdyz sem u taty ale makam a je mi jen 15 tak co bys chtela? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Co sem komu udělala?
já bych taky potřebovala brigádu *10* -
Tss.... no dovol...:D:D:D:D -
axch boze tys to zase blbe pochopila no to je fuk *15* no skoda ze sem na tu telku zrovna nekoukala rada bych sez zasmala *15* -
Náhodou to nejsou idioti...:D:D:D Dokonce sme díky nim byly 3x v televizi...!!xD -
no tak jako za sezeni a cumeni jak idiot bych kilo bralo kdo ne zejo *15* -
Nechtěla bys 100 zato že tam hodinku posedáváš, a házíš těm ůžasným hráčům míče..:D A ještě se tváříš důležitě, protože máš na sobě pořadatelské "uniformy"...:D:D:D:D Ale teda jednou sem máem přišla o sluch... ostravší fanoušci s bubnama to není nic pěknýho....D:D:D: -
aha ttj to mas dobry ale to sekani by se k tobe hodilo vic *15* a jen stovku? to moc ne teda no ale lepsi nez nic -
Sekat trávu... no to určitě... na to musíš jít chytře jako já... začala sem totiž chodit na volejbal no a náš trenér on je takový významný(už né aktivně hrající) volejbalista v našem kraji no a jak se naši Havířovští volejbalisti dostali do extraligy, tak se tady každý týden hrály zápasy, no a trenér nám dohodil brigádu tam, že sme podávali míče a také ty capiny... mno a za každý zápas vydělaná 100... tak kdo by nebral.... sem si vydělala penízků....:D -
jo? a kdes makala? sekala si travnik sousedum? jako skus si v nasem meste sehnat brigadu -
Je ti 15 a co...:D Mě je 14 a už loni sem měla brigádu..:D:D:D:D A jako ona je jen o 4 roky starší jak ty tak co...:D:D:D
-
-
-
-
-
Re: Co sem komu udělala?
no to se me neptej a ja nejsem zlobiva! jasny? *15* no co tak kdyz to nepobere cesky tak snad japonsky to pobere *15* jo a jaky zes ji neposlechla? davej si bacha aby si neskoncila na gauci!
-
-
:o)
Je tady ještě někdo přítomen?
Když Paní Lavičková s Paní Zápalnou už odešly. *15* -
Pa
Já musím ahoj a už nebuď zlej se tě pak bojím ale fakt hodně xD -
-
Re: Pa
ted sme tu přišla! xD .. tak pá :D -
-
Re: Re: Pa
Kačko, dobrý načasování :o) -
-
Re: Re: Re: Pa
Taky si říkám :D:D: .. ale snažila sem se :D
-
-
-
Re: Pa
Ahoj. Já jsem zlej ale nebyl, možná jenom malinko. :o) Bát se mně stejně nemusíš.
-
-
Helloo
Čawky *14* *14* -
angel15
Ale ty si protiřečíš-když píše-ale když jdu nějakýmu iterpretovi na koncert,tak se koukam,jak vypada a zpiva a ne ze tam tancuje nebo je polonaha(zejmena u zen jako madona,britney nebo treba pink) *1* no ale kdyz se koukáš,ja vypada,tak se vetsinou koukas i na to,co ma na sobe a ne jen na oblicej,ne? -
-
Re: angel15
jasně,že koukam i na to co maj na sobě,ale jen říkam,že nesnášim ,když tam tancujou a jsou v korzetech nebo jsou skoro nahaty.... *3* ja chci slyšet,jak zpíva a jak na lidi pusobi a ne,jak krouti zadkem a snaží se všechny tam dostat do postele(obrazně řečeno) *1* -
-
Re: Re: angel15
Tak ale zas nemůžeš čekat,že se každej bude oblíkat tak nudně jako Avril -
-
Re: Re: Re: angel15
Proč tady na Avril zase narážíš??? -
-
Re: Re: Re: Re: angel15
To nebylo myšlený ve zlym. -
daja.candy..no avril má svuj styl,jako každej...jen jsem řekl svuj názor,že nemusim vidět ,jak jim vylejzá intimni partie:)...Britney Spearsova vi o čem mluvim..nic ve zlim:)
-
-
-
-
Re: angel15
???nech našeho andílka žít jo? *15* -
-
Re: Re: angel15
však v poho,nic proti němu,jen mi nesedí to,co napsal *15* -
-
Re: Re: Re: angel15
no,to máš jediný štěstí,ptž to je náš *4* atrážný!! -
-
Přesně tak....xD *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: angel15
*15* *15* *1* *1* -
No to byl ůčel!! *15* -
ježiš nechtetoho nebo se budu červenat *1* *3*
-
-
-
-
-
-
sweet-blogek
Ahoj,založila jsem si nový blog,je o celebritách..tak se pls mrkněte,a zapojte se třeba do bleskovky č:1..DĚKUJU...www.sweet-blogek.blog.cz
*3* -
Chudáci pejsci xD
Kačkoo ... ty seš děsná vražedkyně psů ... pokaždý když tu není diskuze v plným proudu tak u tebe chcípne pes ... že ty seš rituální vražedkyně psů ... a myslíš si že když je zabiješ tak to na diskuzi ožije ... chudáci psi musejí se obětovat tvému rituálu ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Chudáci pejsci xD
néééé já říkám, že na diskusi chcípl pes, ne že u mě chcípl pes!! :D:D:D ... ale mysli si co chceš! xDDD a uznej sama, že sme tu samy! :D:D:D ... Kde máš manžu? :D -
-
Re: Re: Chudáci pejsci xD
Manžílke makáá až do 5 ... hádám že v půl 6 se tu zjeví jako na Harleyi ... *15* *15* *15* nebudu říkat jako na koni ... oba sme usoudily že bílí koně sou na hovno *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Chudáci pejsci xD
aha tak to je fajn :D:D:D .. v šest už sme si daly spicha s kámokou na fb, tak to mi vyhovuje. :D:D:D:D ... Tak si pořidte hnědé nebo černé koně. xDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Chudáci pejsci xD
Ne! Černého joo ale Harleye Davidsona ... to je 100x lepší než nějakej kůň ... i když je kůň moje nej zvíře ... *15* *15* *15* Do města se na něm jet nedá ... nebo možná dá, ale vypadala bych asi jako E.T. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Chudáci pejsci xD
heeeej si děláš řit, že nevíš co je MHD!!! :D:D:D M-městská H- hromadná D-doprava!! :D:D:D -
Coo?? Jaký MHD vole... *15* *15* *15* děte s tou zkratkou někam ... co to je? *15* *15* -
No u mě je kůn tež nej zvíře! ♥ :D:D:D .. tak s ním nejezdi do města xDD .. od toho máš MHD :D:D:D:D
-
-
-
-
-
-
AVRIL LAVIGNE
Avril je nej!!!!!!!!a pro mě je nejlepší písnička-my happy ending!!! *3* *4* *1* -
ajajajajaj
Ty vole to je ale doba vubec to neutika...já chci aby byl uz červenec....ja chci na koncert.....hihihihhej lidi uvidíme se tam... *3* *3* *3* *1*