Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To čo je tu zasa za blbosť?! Avril a Chad nie sú rozvedení! Áno, hovorí sa, že sa rozišli, ale sú to bulvárne kecy, ktoré zatiaľ ani jeden z nich nepotvrdil. Vôbec nie je isté, že k rozvodu dôjde.
  • kvatro

:o)

Míšo, Míšo. Už máš zase novou ikonku. *1* To neni nic zvláštního. Ale že změníš písničku v profilu na Linkin Park-What I've Done. *15*
    Zřejmě se jí moje písnička už nelíbila. *1* *1*
    Jestli budeš ty písničky měnit stejně jako obrázky, tak to se máme na co těšit. *1*
    • puspuspusinka

Re: :o)

A pak že se na můj pofil nedivas často xD Tu sem tam dala dneska xD To je podle toho na jakou písničku sem momentálně úchylná takže počítejme s tím že to dopadne jako s obrazkama xD Jinak neboj tvoje Písnička se mi furt líbí xD
      • kvatro

Re: Re: :o)

Já na tvůj profil chodim když chci zjistit jsetli jsi online. Abych věděl jestli tady na diskuzi mám čekat hřbitov nebo nějaký nový příspěvky. *15*
  • nickeysunset

like like like

avril má asi opravdu ro slovíčko like moooc ráda video: http://www.youtube.com/watch?v=-Z77 DXhGL14&feature=rec-HM-rev-rn
    • bambusanka

Re: like like like

no tak to se jí asi ptali,co má ráda,ne ??*3*
      • nickeysunset

Re: Re: like like like

no jo ale mě to prijde vtipny jak furt i like... i like...
  • Všechno nejlepší k narozeninám.
  • všechno nejlepší *14*
  • kvatro

:o)

K tomu videu, co sem dala Hanka.
    Nejlepší vystoupení za poslední dobu, to se Avril opravdu povedlo. A ten rozhovor na konci je taky skvělěj, *15* prostě taková typická Avril. *15* *3*
  • jana291995

HELPNĚTE MI!!

KOUKNĚTE PROSÍM SEMKA-http://sweet-fruit-color.blog .cz/0912/vse-je-pri-starym-potrebuj u-helpnout

A SEMKA-http://sweet-fruit-color.blog .cz/0912/co-o-me-vis
    *1*
  • acdz24

nadace

Jak je vidět Avril se věnuje hoodně své nadaci.

http://www.theavrillavig nefoundation.org/media/videos/3061/ 3831
  • Tak Avrilka se nám zasnoubila, bude si brát frontmana skupiny Nickelback, tak ať to tentokrát klapne. *3*
  • kvatro

Návrat do budoucnosti část první

Následující příběh je smyšlený a nepředstavuje žádnou skutečnou osobu či událost.

Tento příběh se odehrává v blízké budoucnosti, v létě roku 2011. K půlročnímu výročí svatby, pozvali Michal a Míša svoje přátele k sobě na chatu u přehrady Lipno.
    Pozvali Elliota, Banku a Donaldku. Donaldka skrblíková měla hafo peněz a milovala koupání. A tak navrhla že vyzvedne Elliota a Banku svým soukromým vrtulníkem. Krátce před startem si Donaldka přivřela do dveří vrtulníku ocas. Až po hodině lomcování se jí ocas uvolnil. Byl ale tak dlouhý že se jí zamotal do vrtule jako pomlázka. Nechala ho tam teda zamotanej.
    Právě když přelétávala nad Ostravou, měli na náměstí koncert Vnosešmejdi. Donaldka tedy samosebou nevěnovala pozornost pilotování, Upřeně se dívala pouze na Mirka Šmejdka.
    Donaldka ztratila nad vrtulníkem kontrolu a sebrala věž nové Ostravské radnice. "Ostravo Ostravo, kde jsem oči nechal když jsem k tobě spěchal, Ostravo Ostravo město mezi městy hořké." Donaldka cituje kolegu Nohavicu.
    Po této menší nehodě vyzvedla Banku Hamounovou v Havířově, následně i Elliota Kostohryze na Pardubicku. A vydali se směrem na Lipno.
    Kačerov jak hurikán k nám už míří vrtulník, laser aeroplán, Frýdkem víří. Příběhy píše, z téhleté říše, Kvatro hůůůů. Zrovna když přelétávali Boubínský prales, srazily se s neznámou vesmírnou lodí. Ufoni vykoukli z lodi a řvou směrem k Donaldce. "Kam čumíš, náno pitomá!, Donaldka jim pouze ukázala prostředníček.
    • vterinka

Re: Návrat do budoucnosti část první

Teda už jsem se dlouho takhle nezasmála!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Fakt super! *1* *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: Návrat do budoucnosti část první

No tak tohle bylo vážně skvělí ... já sem ve škole, ale chcípala sem tu jak nevím coo ... a jéééé ... my sme se měly nejlépe no divím se že mě nesežral lipenský žralok ... *15* *15* *15*
      Je to fakt super pohádka, mě se líbila moooc *14* *15* *14* *3*
      • xkostex

Re: Re: Návrat do budoucnosti část první

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ja mam dost tohle nemelo chybu *15* *15* ja chci pridavek! *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Návrat do budoucnosti část první

NEEEEEEEE! Přídavek ne, nebo mě ten žralok sežere nakonec... *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Návrat do budoucnosti část první

jooooooooo pridavek jo!!!
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Návrat do budoucnosti část první

ja vim a skonci to tragicky jedenoho klepne pepka a pak mu budou okopavat na zahrade hrobecek *15*
            • puspuspusinka

No jestli je Elis Shakespear ... tak já sem Picasso ... *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

No tak to seš hotovej Shakespeare. Julie a dva Romeové. *15* *15*
            • xkostex

:'-( skoda *9* ja na vymejsleni nejlepsi pohadku kterou sem vymyselala byla o kamosce a dvou klucich co sse ji libily *15* *15*
            • kvatro

Přídavek nebude, ale můžeš k tomu sama vymyslet pokračování. *3* *15*
            • puspuspusinka

Zapomeň !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit