-
Prosím prosím prosím ...
Prosím, dejte mi hlas ... moc prosím ... jsem tam jako ♥♫♥ AshleynQa ♥♫♥
Moc, prosím, slibuju, že budu o5 hlasovat pro The Paranoid a pro všechno (avril se nepočítá a je samozřejmostí)
Děkuji moc všem kteří mi dáte hlas ...
http://blogisekzuka.blog.cz/1 103/sonb-1-kolo *4* -
-
Re: Prosím prosím prosím ...
Míši, můj hlásek tam už dávno máš a už 14.3. jsem tu psala, že vám moc děkuji za pomoc ve starteru a že to TP vyhráli! Jenže na to nikdo nereagoval ... ale co už.... -
-
Re: Re: Prosím prosím prosím ...
Míšo, dal sem ti tam hlas. *3*
Ale ta zkratka SONB *15* To je soutěž o nejlepší blog, nebo jak? -
-
Re: Re: Re: Prosím prosím prosím ...
jj soutěž o nej blog a díky mooc *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Prosím prosím prosím ...
A to ten blog s fialovym pozadím, ten je přímo tvůj? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prosím prosím prosím ...
Zvýší se mi návštěvnost a dostanu takový pozornosti od té blogerky, že budu mít prostě víc lidí na blogu a no asi nebloguješ ale pro mě je to důležitý chci dostat na blog víc lidí ... *4*
A že tě Ashley nebere mě je fuk ... já jí miluju ... *3* *3* -
Máš to tam pěkný, ale je to jenom o Ashley, takže mě to zase až tak nebere *1*
Co dostaneš když vyjraješ, nebo když postoupíš? *4* -
Joo, ten je můj ... *4* Mám ještě i o Avril, ale jak nemám počítač tak ho nemůžu rozjets takže ten bude až o prázdninách funkční *3*
-
-
-
-
-
-
Black Star
Tak co říkáte na "Black Star"? Já osobně se moc těšim. Určo vyměnim za Christinu i když její prafém taky krásně voní ale Avrilin bude určo nej (: -
-
Re: Black Star
žě váhaáš na něho se upe mocko moc těším *3* -
V bravu bude možná článek a vzorek té vůně psalajsme do brava a oni mi odepsali že to přepošlou jejich hlavní šéf redaktorce a že je to dobrej nápad..pokud chcete mam to an blogu můžu dát odkaz aby ste si to přečetli -
-
Re: Re: Black Star
jo určo sem dej odkaz pls..
-
-
jj,taky jsem slyšela,že má novej parfém...ráda bych ho zkusila,ale nemám na něj xD *4* -
No jasně že Avrilijin bude nejlepší!!!!!! *14* *1* *15* -
-
Re: Re: Black Star
jsem hrozně zvědvá,jak bude vonavá...v roce 2010 bude u nááás...jupííí..já jsem tak stastná.. -
-
Re: Re: Re: Black Star
no jo,ale aš za rok............... že tě to čekání baví. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Black Star
no,já se těším už do předu,a to čekání si užívám,ptž potom to uteče jako voda,a já si to neužiju..pak jsem zklamaná...tak to dělám i s vánocema...ikdyž je třeba měsíc před nima,tak se těším,ptž když si pak rozbaluju dárky,je to rychlý,a aspon si můžu říct že jsem se pořádně těšila.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Black Star
to víš... *9* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Black Star
Zajímvá teorie!!! *1* *1* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Zklamala mě posledním albem..byl jsem nadšený že bude mít nový album a těšil jsem se jak výjde!Ale zklamala mě! :'(
-
ahojko
Avril je Avril a je peknučká a pekne spieva je super babenka *14* *14* *14* -
-
Re: ahojko
:D HEy nauč se prosím pravopis ty debyle!jako kdyby takhle psala nějaká třináctka aby byla roztomilá tak mi je to jedno,ale jestli seš fakt kořeň,tak je to fakt síla i kdyby ti bylo 8 :D -
-
Re: Re: ahojko
a co tam jako napsal špatně *7*
-
-
-
:o)
Už sem to našel....
#
Maxička Pudink Hronková Sorry dcero xD Ale přece tě nezanecham jenom s otcem xD
#
Hanka Kumarová No jo... to bych si dala.. stím pošukem zůstat sama doma..:D Sakra.. tohle se nesmí Michal nikdy dozvědět..! :D
Za chvíli si pozvu Hanu k výslechu! *15* -
-
Re: :o)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: :o)
To je opravdu strašná legrace. *16* *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
ano je! :D dostala sem sviják z toho! :D -
*1* *1*
-
-
-
Re: :o)
Ájaj... no ale ... to sem nepsala já víš, to psalo moje zlý dvojče..!! :D :D Ty a pošuk... pche... taková blbost..:D :D -
-
Re: Re: :o)
Aby to tvoje zlý dvojče nedostalo přes kožich. Rákoskou na koberce nebo paralyzérem. *15* Si vyber. -
-
Préj si vybírá ten paralyzér, jelikož to ti může později oplatit, jelikož ho má doma taky..!! :D -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Bohužel paralyzér nemám, takže si přivezu radši tu ráskosku. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Nééé..! :D
-
-
-
-
-
-
Happy Birthday!! Avril<3
-
je ůůžasná..Hlavně ta písnička Smile *3* *3*
-
-
jo máš pravdu, tohle je hezká písnička, taky ji zbožňuju, tu písničku i Avril. *15* *15*
-
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
mám tě moooc ráda!
i když jsi se posledni dobou změnila! ale stejně jseš ta super cool osůbka,která moc hezky zpívá a já si tě taky zpívám,tak to vyjde nastejno!=) Zdravím tě *14* *1* -
Avrilka je prostě boží. Má super písničky až na Hello Kitty .
-
ona je božííí *14*