-
Bože
je tu stále nuda *16* -
-
Re: Bože
tjn ): -
-
Re: Re: Bože
Hmmm...pravda no.... *9* -
-
Re: Re: Re: Bože
njn je to jen diskuse a ne chat:D.... -
-
Re: Re: Re: Re: Bože
Ale může z toho být i chat. U Roba to tak máme taky *3* -
Re: Re: Re: Re: Bože
Taky pravda....
-
-
-
-
-
new song?
lidi obevila sem pisnicku od Avril a prej je to nova pisnicka http://www.youtube.com/watch?v=FJK1 zFU1R-Y&feature=player_embedded#! -
-
Re: new song?
Mě to nejde...prý že to zablokovali kvůli nějakejm autorským právů, či co..xDDD
-
-
avril je nejjjjj
Přeju všem pěkný svátky *14* a hlavně Avril *14* *14* *14* -
-
Re: avril je nejjjjj
I too *3* *3*
-
-
is very good *15* *15*
-
2...
Avrilka je na Osobnostech již 2. ..:D :D *14* *14* *14* -
-
Re: 2...
Drsné!!!!! Jen tak dál! *14* *3* -
-
Re: Re: 2...
supeeeer....po tak dlouhý době :D *14* *3* *14* *14* *14*
-
-
-
*2*
-
hojky
Čaues lidi má tu někdooo profil na MySpace???Plísky
Avril má dost dobrý písníčky a její texty sou husty!!!
Každej text v překladu dává smysl a to je na nich nej.Spousty zpěváků má texty,který nemáji žádnej smysl,když si ho přeložíte tak tam zpívají o pí.... *3* *1* *1* -
Praha
heY všichni fanoušci AvriŁky!!!našŁa jsem Đneska normáŁně stráku kĐe se dá pár videý stáhnout a co je nejlepší je to z Prahy!!!:)úpa sqvěŁý!!!!!není to moc veŁká kvaŁita,aŁe stojí to za to!!! *1* *15* *14* *14* *3* -
-
Re: Praha
Jo je to dobrý ale dýl to trvá.A taky moc pěkný stránky *1* -
A já našla stránku kde si můžete stáhnout celý koncert z The Best Damm Tour v fakt pěkný kvalitě.... Máte někdo zájem? *4* -
-
Re: Re: Praha
a je to ten koncert z Toronta???jestŁi jo tak ho už Đávno mám!!!NejŁepší je míti "Ares" z toho mám někoŁik Łive vystoupení,pár set koncíku Avril!!!Tam nejraĐší stahuju!!!!! *1* *15* *14* *4* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Praha
Ares? Co to je? -
-
Re: Re: Re: Re: Praha
to je takovej soubor,na kterým se dá stahovat: mp3,videa,obrázky,softwary,dokumen ty skoro prostě vše!!!!úplně skoro vše ti vyhŁedá co potřebuješ třeba svýho obŁíbence atĐ a já na tym nejraĐši stahuju Avril - videoklipy,přeĐevším koncerty ti taky pár najeĐou,aŁe Đlouho se stahujou,sou tam i pár filmů s českým dabingem atd!!prostě BEST!!!hodně ti ho doporučuju,mysŁím zhe by si měŁa najít na seznamu....ti to vyhŁeĐá a to si pak stáhneš.... *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Praha
Tak uz sem to nak rozchodil, diky za pomoc :-)) Je to fakt dobry . -
A nema tam bejt stahovani az kdyz to najde ??? Me to porad jen hleda , uz sem z toho na vetvi........ *9* -
Ono tam má být stahování!!!! -
jj, to zkousim ale za 20hodin mi to nic nenaslo. Sem zoufalej , Budokan schanim uz dlouho, je to asi nej koncert AV. Jo a nahore mi to pise pripojuji, nema tam bejt pripojeno ??? Diky za pomoc Venda. -
Musíš dát Avril lavigne live budokan!!! *15* -
Jaky je klicovy vyraz pro Budokan ??? dal sem "avril live budokan" a za 15 min mi to nic nenaslo. Dikes V. -
Jj díky! Avril live Paris už mám a teď stahuju live Budokan!!! -
jj nemáš zač!!!Doporučuju ti aby ses poĐívaŁa na: Avril live Dublin,Avril live Paris,Avril live budokan!!!to sou koncerty ve velmi dobré kvalitě!!!!A samozřejmě je jich tam mnohem víc,aŁe musíš správně zadat klíčová slova atĐ!!HoĐně štěstí!! *15* *1* -
Jj díky moc!!!! Je to fakt dobrý!!! Už stahuju Avril!!! Fakt moc dík!!! *15* -
musíš si ho najít někĐe na seznamu *1* do vyhŁéĐavače napíšeš třeba ares download a někde v těch stránkách ti to najĐe... *3* -
Napiš tady na to pls www adresu!!! -
hmmm *1*
-
-
-
-
ja jo pls napisej *4* -
-
Chvilku strpení musim to najit a určitě dneska -
-
Re: Re: Re: Praha
Tak tady to máš http://www.4shared.com/dir/8571326/ acb037cc/sharing.html klikni na 3.složku a pak u každého dílu na zelenou šipku a pak download now. Musíš to teda stahovat každé zvlášť ale určitě to stoji za to!! Veselé Vánoce *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Praha
4sharedu ve vyhledávači musíš napsat Avri Lavigne,když dáš avril lavigne,tak se ti nic neukáže
-
-
-
-
-
A kde sto našla??????? *14* -
-
na www.avril-only.com - hoĐně štěstí *15* *1* *4*
-
-