Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

video

našla sem video, celkem staré, ale je to video kde Avril (s Evanem) zpívá Fat Lip od SUM 41....
    http://www.youtube.com/watc h?v=IrVH7lpC1Ck&NR=1
    • honey15

Re: video

pěkný :-)
      • angel15

Re: Re: video

by mohli naspívat duet spolu zas:)
        • jana291995

Re: Re: Re: video

no to by mohli!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: video

taky si myslím...
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: video

tady se muzete kouknout jak jim to spolu sluselo *1* http://www.youtube.com/watch?v=yGfS g-zgmrw
            • sharpay1995

taky by se mi více Avril líbila s Evanem než s Deryckem...
            • xkostex

jo to by mohli hodej se k sobe *3* *3*
            • angel15

pak by mohla přeskočit jiskra a mohli by spolu začít chodit:D..ja nevim mě by se k sobě víc hodili než avril s tim co ted je:)
    • cara

Re: video

pěKný video! *3*
  • jana291995

TWL!!

No nevím co tady Ája vyřvávÁ...jako mě je to s prominutím u PRDELE,KDO TEN BLOG ZALOŽÍ,JÁ TADY NEMUSÍM BEJT KDYŽ NA TO PŘIJDE!!!!
    Fajn,dělejte si to jak chcete,mně je to jedno,ale není to zase tak hoodně dlouho,co jsi TADY VYKŘIKOVALA ŽE SEŠ MALINKÁ HOLČIČKA,A ŽE NIČEMU NEROZUMÍŠ,A NAJEDNOU SEŠ PUPEK SVĚTA,NAJENDOU VÍŠ KDO TO VYMYSLEL,NAJENDOU VÍŠ KDO MÁ BLOG ZALOŽIT!!!TAK PROSÍÍM PROSÍÍM,ZAKLÁDEJ,ALE AŽ TAM NĚCO POSEREŠ,TAK MĚ ANI NIKOHO JINÝHO NEOTRAVUJ S TÍM ŽE TI MÁM POMOCT!!!sorry že jsem tak hnusná,ale ty něco vymyslíš,a ostatní at za teeb vymyslí název blogu,desing blogu všechno!!VÍŠ CO,ZEŽER SI TEN SVŮJ BLOG I SE ZÁHLAVÍM!!!!mě už do ničeho PROSÍM VÁS netahejte!!!tohle nasere,ale víte co takováhle zpráve udělá,když se na diskuzi těším celej den,víte jak já to mám těžký?..nevíte..choodí někdo z vás k psychologovi???..NE,tak mi to prosíím vás nedělejte TĚŽŠÍ!!!!
    • puspuspusinka

Re: TWL!!

Já do toho nechci zasahovat, ale nemůžete si to řešit přes VZKAZY ? *15* *15* *15* *1* já nebo Sharpey sme poviný ty tvoje nadávky smazat a navíc proč se hádáte dyt je to jedno nn a tak to nechte založit Áju a nejsem na ničí straně, ale tak když to pro ní tolko znamená ?! *3* *3* *3* ale nechci se vám do toho pléct !!! a HLAVNĚ SE SVÁMA NECHCI POHÁDAT !!! !!! !!! *3* *3* *3*
      • jana291995

Re: Re: TWL!!

ne to je v pohodě,je to tvůj názor!!ale já jenom..pstě takhle diskuze,je nabitá mejma jedinejma kámošama,a hrozně se semka vždycky těším,a když přijdu,a nějaká usmrkaná holka mi začne nadávat kvuli nějakýmu spičenýmu blogu,tak to nenasere,ale zamrzí,a ty víš(přes vzkazy)že já jsem pohodová a fajnes holka!!ale hádat se kvůli takový pičovině,je fakt stupidní!!jsou i horší věci,nemoci,smrt...je toho hrozně,a sama sem to prožila..pstě mě to mrzí,a když budete chtít,tak můžu vypadnout!!já sem myslela,že když sem ta Vaše "královna",tak že to encháte na mě,pstě sem chtěla jenom pomoct!!
        a ten vzkaz tam nechej,aspon do zítřka plsky!! *9*
        • angel15

Re: Re: Re: TWL!!

jana291995....jen tak ze začatku bych řekl,že i ja navštivil několikrát psychouše *3* ...pak bych ti řekl uklidni se a dej si teplou čokoladu je dobra *1* pak naprosto chápu,že seš vytočena,ale chápu,že i avrilka-aja,ale upřimě ste mě nasrali obě:)...ty jak si reagovala na to co napsala avrilka-aja,seš asi starši,tak by si měla vědět,že maly děti přeháněj ne a neuvědomujou si co pišou někdy..........a pak tu mame avrilka-aja
          ty holčino to dost přehániš s tim chovanim..upřimě ti moc nerozumim to je asi tim věkem odlišnym..ja kdybych viděl,že se to hejbe konečně a mohl bych pracovat na blogu s někym du do toho a
          jana291995 je dost aktivni a dobra jak to tak vypada..a stači řict byl to muj napad,tak si beru vyhradni právo a budu jak generálni řiditelka toho blogu..a nemusiš na to reagovat jak mala--na rovinu...takže mir s vama a neplacejte nesmysly..stači že to dělám ja
          *1*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: TWL!!

mno ještě že tě tu máme :D
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: TWL!!

šikly by se titulky...nebo český dabing *1*
            • jana291995

vy jste fakt nejlepší parta co mám..děkuju *3*
            • angel15

Ja WOLL Her fifinka7
              *1* *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: TWL!!

jtj mno hele já to taky nemám lehký mám sestřenici v ohrožení života a umřela mi Brittany Murphy a jak si řekla hádat se kvůli tomu je fakt kravina a měly byste si to vyříkat a usmířit se nen?! *3* *3* *3* *3* *7* *7* *14* *14*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: TWL!!

už po 2. řikam že je stejně jedno kdo ten blog založí......bude na něm pracovat newim kolik lidí, takše se přestaňte hádat a koukejte vymyslet název *3* *3*
  • Avril je skvělá zpěvačka!!! *5* *5*
  • A.V. gig

je to v sazka areně,nikoli v t-mobilce...renonc,soory.
  • puspuspusinka

...

Děti moje dneska vám asi neuvařím večeři a ani jiné aktivity ode mě nikdo večer nechtějte protože vyste mě normálně zabily ... já sem totálně unavená a to tu mám vydržet až do 2 ráno ... *15* *15* *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: ...

mami ja si rozparala tricko zasij mi ho
      • kvatro

Re: Re: ...

Maminka ti místo zašití trička, jednu vyšije. *1*
    • kvatro

Re: ...

Míšo, Co budeš vyvádět ve 2 hodiny ráno?

Krom toho, už mě tady z té celé dnešní diskuze bolí hlava. *15*
      Zejtra je taky den. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Nooo já tady budu u Ashley na diskuzi *15* *15* *15* s Kajuškou ... *15*
  • kvatro

část první

Následující příběh je smyšlený a nepředstavuje žádnu skutečnou osobu či událost.

Dobrý večer dámy a pánové, vítejte u naší vědomostní soutěže Riskuj a nepyskuj! Jmenuji se Michaldus, jsem antifacebukář s brejličkama, kterého jste si představovaly úplně jinak. Budu vás provázet dnešním večerem. A zároveň zde vítám naše tři soutěžící. První je Mumie Puding Hrobková, předtavte se nám. No já sem Puding, bydlím na jednom hradě u Vodňan a jestli se pane moderátore budete dál vyptávat udělám z vás kojota než by jste řekl švec. Děkujeme pani Hrobková. Další soutěžící je Pračka Brodyová Kyklopová Paroháčová. Takový dlouhý jméno, to se rodiče vyřádili. Co nám povíte o sobě? No my máme na dvorku pštrosí farmu, ale vždycky mě nějakej pštros klofne a potom celej den nahání po dvorku a klofe do prdele. Potom taky máme ve sklepě pěstírnu takových kytiček. Ale to sem vám neměla říkat, já hlava dubová. Děkujeme už jste toho pověděla až dost. Policisté už sou na cestě. No a naše třetí soutěžící je křovák, která přijela až z Nairobi.
    Já být Humar Fakír Tamtakrádež. Já sem věštkyně a arcišaman našeho kmene KumarHavrHumarBumar.
    Jako první je na řadě Mumie Hrobková, vybírejte první otázku. Cizí jazyky za 5000 korun. Otázka zní: Co znamená v překladu z angličtiny „How do you do? All right.“ Mumie Hrobková odpovídá: Znamená to: „Jak to děláte? Vždy pravou.“ Bohužel to není správná odpověď. Křovák se hlásí, Já vím, Já vím, vyvolejte mne, prosím, prosím.
  • Všechno nejlepší, Avril! Jsi nejlepší *14* *14* *4* *2* Mám Tě moc ráda *14*
  • koukněte se na www.blog.lide.cz/ajinka.mandarinka789 můůůůj
  • avrill

jedůůů na koncík awril... já ji miluju ze wsech nejviiic... uz se upe tesim *14* *15* *1*
  • bella.edward.twilight

My Happy Ending

MY HAPPY ENDING
    So much for my happy ending
    Oh oh, oh oh, oh oh...
    Let's talk this over
    It's not like we're dead
    Was it something I did?
    Was it something You said?
    Don't leave me hanging
    In a city so dead
    Held up so high