-
Avril je nejlepší zpěvačka *3* *3* zbožňuju ji *14* *14* *14*
-
Loučení
Já se s vámi loučím, jdu se koukat na Pana božského s Hilary. ♥ Tak se mějte krásně, páá :-**** -
-
Re: Loučení
Ahoooj *4* -
-
Re: Re: Loučení
nesnasim louceni! ale u tebe to vydrzim -
-
Re: Re: Re: Loučení
tak ti dík :D
-
-
-
Re: Loučení
To už znám nazpaměť takže to přežiju si to pustím jindy na DVD *15*
-
-
vzkaz
zdar lidi Avril je super!!!!!!!!! -
avril musí mít fakt velkou tužku na voči taky bych takovou chtěla
-
Vše nej Avril!! :))
-
hhh
no jo měla jsem ráda avril ale nějak se mi hnusííí ale miley neeeeeeeee -
-
Re: hhh
fakt????tak to je husty..tohle chtělo odvahu napsat..musíme zatleskat...ale musim ti něco říct!tady to je diskuse o Avril a jejich fanoušcich,ale pšššš..at to nikdo neslyší! -
-
Re: Re: hhh
Dobře...!!! *1*
-
-
Re: hhh
a co máme jako dělat..máme tě litovat nebo se snad posrat...????:????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??? -
-
Re: Re: hhh
hhh choude neboj ono se to spravy ale avril muzes nechat na pokoji *16*
-
-
-
Konec
Lidi končim s váma, zjistil jsem, že tady se logicky domluvit nedá. Nikdo nechápete, že každý má jiný vkus? Navždy S BOHEM... -
Hlasujte pro Avril
Ahoj pls hlasujte pro Avril:http://papirek256.blog.cz/090 8/nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo -
KonCeRt
Byla jsem na tom koncíku...
No prostě s uper.Jako atmosféra zpěv *15* jsko nejlepší zpívala tam písničkyi nové tak i staré a bylo to super nikdy na to nezapomenu a vril máím ráda už 5let !!! *15* a prstě je nejlepší I LOVE YOU AVRIL!
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: KonCeRt
Avril JE SUPER. *14* -
Re: KonCeRt
Hele nechcete sem někdo dát video z toho koncertu.Já jsem tam nebyla a strašně ráda bych ho viděla.Dejte tam někdo to video aspon 3 písničky.Díky. *4* -
-
Re: Re: KonCeRt
jinak ten kooncert byl super taky jsem tam byla -
Re: Re: KonCeRt
ja bych to klidne udelala ale nic s toho neuvidíš protože vsechny videa jsou hrozne rozmazaný *1*
-
-
-
Ahoj!
Tak tu jsem a po dlouhé době píšu nějakej ten příspěvek.Poslechla jsem si pár písniček od Avril.Poslouchala jsem ti starý a i ty nový.Zdá se mi to anebo ne.Dřiv měla Av takovej dvrdší hlas a dost americký výslovnosti.Teď má,ale takový lehký hlas a výslovnost je taková normal.Co myslíte?Udělala si Av něco s hlasem a nebo jenom tak iprovizuje? -
-
Re: Ahoj!
Já NWM mě příde 6e má Furt hezKí Hlas :-) -
-
Re: Re: Ahoj!
ja si taky ničeho nevšim:D -
-
Re: Re: Re: Ahoj!
no mě se vždycky zdálo že když byla mladší tak měla MALINKO tvrdší hlas... -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj!
to Ho jSem TAKY všiMLA že V AUlBUM UndeR MY sKin a Let Go zpíValA tvrděJC a včeRa jsem doStalA album my WorlD :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj!
mno a nebo se koukněte na ty konzíky z prvního a z druhýho alba .......a pak se koukněte na Toronto tam má Av o mnoho ten hlas měkčí(newim jak to mam napsat) *3* -
jo a hele nemohlo by to bejt tim,že je starší?každej mutuje ne s hlasem:D -
no me treba pripada ze u par pisnicek ma prodlouzeny vysky *7*
-
-
-
-
-