-
Hlasování
Ahojky holky, vím jak moc máte Avril rády a já taky, tak ji podpořte na této adrese svymí hlasy: http://avril-lavigne-black-and-whit e.blog.cz/1002/1-kolo-sonc Díky *3* -
AVRIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jÁ jí prostě MILUJU!!! *14* *14* *15* *3* -
wau :D
Angel5 co máš domluvíný ho já tě nák nepochopil :D dit nemužeš poznat co to je za lidi *15* -
Avril je NEJ
Avrilko óóóóóó Avrilko jsi ten nejnejnejnejnejnej člověk na světě sanozdřejmě až po mé rodině *1* .Seš super zpěvačka *3* *4* -
gg
mě se zdá také miley lepší -
-
Re: gg
A co máme dělat jako?nám se Avril líbí taková jaká je,a ikdyby vyšla na ulici v pytlu,je krásná a nej pořád...mi vám Avril necpeme,tak vy nám necpěte Miley...nás neovlivníte...Avril narozdíl od Miley nenafotila nahý fotky...možná že má pár opileckejch fotek,ale nahá bych se na net nedela,i kdybych byla kdoví jak krásná...a nesrovnávej MILEY S AVRIL... *5* -
-
Re: Re: gg
já jsem vyděl nahý fotky Avril tak nelži miley je nejlepšíí
-
-
-
YouTube
Tak ještě jedno video :P
http://www.youtube.com/watch?v=UY Yca8J0pUw&feature=related -
-
Re: YouTube
Nejlepší ta konečná písnička! Jedna z mých nej! *14* *14* *14* *14* *3*
-
-
Vtip
Na strednej škole prváci píšu písomku. Učiteľ zbadá, že jeden žiak má ťahák. Žiak ho inštinktívne rýchlo schoval a prišiel k nemu učiteľ.
Hľadá ho a učiteľ ho po dôkladnej prehliadke nevie nájsť: "Kam si ho schoval?!"
"To by som aj ja rád vedel...."
Míšo, kdybys tomu náhodou nerozuměla, tak se ozvi! xD Ale myslím, že jsi šikovná a zvládneš to. :-) -
-
Re: Vtip
*15* *15* *15* *15* Dobrej vtip ... -
-
Re: Re: Vtip
Taky u něj mám během chvilky asi 15 lajků! xDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Vtip
*4*
-
-
-
-
The best damn tour
*15* ten koncert byl úplně božíííí!!!!!!!!!!!Avrilka byl nejvíc super!!!!!!!!!!!jak přišla na podium tak sem se neudržela a skoro 20min jsem pořád brečala,zpívala s ní její songy!!!!!prostě na ten koncert se nedá nikdy zapomenout!!!!!!The best day of my life!!! *14* *1* *15* nakonec mi mamča koupila na památku tričko a plakát!!!!!nikdy nezapomenu Avril!!!!!! -
Tak a dost!
Tak a dost!Já si myslím,že Miley zpívat umí!Mám Avril strašně ráda a věřím že nejsem sama.A taky souhlasím s tím,že tu pořád taháme Miley.Ano je to pravda a já se omlouvám že jí sem zrovna tahám.To že nemáte rádi Miley a myslíte si že neumí zpívat přece nemusíte zveřejňovat ne?A navíc má Miley nějaké fanoušky takže jestli chcete urazit její fanoušky a hlavně jí tak klidně,ale úplně zbytečně.Doufám že už se nebudem dohadovat.Zatím ahoj! -
-
Re: Tak a dost!
Jaký TAK A DOST?já ti něco povím,mi jsme si tohle nezačali,tuhle "trapnou"hádku kdo je lepší jestli Miley nebo Avril jsme už zkončily,a vyřešily,nevím kde jsi nabrala takový keci!!když nic nevíš,tak nic neříkej!!bude to lepší pro nás i pro tebe!!!čaukec *4* -
Re: Tak a dost!
ježiši,a kdo tady mluví o Miley,to už jsme si s jejíma fanouškama dávno vyřešili,tak to sem zase netahej!! -
-
Re: Re: Tak a dost!
pravsa...!!! Tohle už sme si snima DÁVNO vyřešily...!!!!
-
-
-
:o)
Míša dneska chce opravdu už dostat pukem do hlavy. *15*
Dáreček od Vítkovic přeletí hrazení a bude vymalováno. *15* *15*
To že bude zítra mimo jí plně omlouvá. *1* -
-
Re: :o)
A pokud de o Vítkovice tak ty mě už pěkně derou ... *8* Chudáčci moji Mountfielďáčci ... *9* -
-
Re: Re: :o)
Chudáčci Mountfielďáci, to sedí *15*
Dostávaji od Vítkovic 2:0 *1*
-
-
Re: :o)
Smůla... *9* Nejedeme ... Nějak nám to včera nebyšlo pro lístky takže už nejedeme... *9* Ale tím pukem rači nechci dostat stačí že sem dostala špalkem o5 *15* *15* *15*
-