-
...
Lidi, to je blbost už od vidění Avril a Lady Gaga, nedavno řekla že se směje textům popových zpěvaček a teď by s ní zpívala duet?? A navíc myslím, že Avril má stejnej názor na LG jako my, doufám teda že jí neobdivuje ... A že je chytrá a na duet s Gagou nikdy nepřistoupí ... *3* Jakoo nemůžu říct že sem věděla že je to Apríl nevěděla ale ani sem tomu nevěřila ... No a co jinak jak se tu máte?? -
-
Re: ...
*3* Snad jste tomu někdo nevěřil, že je schopná ten duet nazpívat.
Já když sem to četl poprvý, tak přesně vim co sem řek. "No to si dělá prdel".
Kdo tomu věřil půjde do kouta ha hanbu. *15*
Míšo, my se tu máme fajn. Ale mohlo by to tu být lepší, možná by stačilo kdyby si zvýšila svoji návštěvnost. *3* -
-
Re: Re: ...
Proč jáá?? Na mě tu nikdo závislej neni ... Já tu nejsem otvírák a zavírák ... A jestli nevíš, zase tak moc zvýšit návštěvnost nemůžu ... a stejně bez Hanči Werči a Áji už mě to sem ěnjak nebaví ... já chci aby sem chodily taky ... -
-
Re: Re: Re: ...
Taky pravda... *15*
Ale jsetli to bere každý takhle že návštěvnost sám zvýšit nemůže. Tak to tady potom taky tak vypadá, jako po vymření. *15*
Nejlepší by bylo, aby sem chodili všeichni jako kdysi, jak někdo z toho celku vypadne, tak už to neni ono. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
No fajn ... jako sorry, ale mě už to nebaví jenom ve 2-3 ... chci sem zpátky všechny ... celou svojí praštěnou rodinu ... všechny ... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Já chci taky všechny zpátky, ale jak to udělat?
Jak to tu vypadalo den před Silvestrem a na Slvestra, tak o tom si můžeme nechat jenom zdát. Ale třeba to někdy ještě přijde.
-
-
-
-
-
-
xD
Michale... ta tvoje pohádka nemá chybu ... takle sem se už dlouho nenasmála ... ale můžeš mi říct co sem ti udala??? Proč ze mě děláš hnusnou kočku v tom příběhu ... *15* *15* že ty ses blbě vyspal ... -
-
Re: xD
*15* Míšo, nic proti tobě nemám *1* Ale když píšu pohádku o nás tak si vždycky musim vyhlídnout nějakou oběť. Tentokrát padla volba na tebe *1* Ale myslim že si tam dopadla ještě vcelku dobře. *15* Co má řikat Kačka. -
-
Re: Re: xD
No to vlastně jonoo ... prát trencle Brodymu a utírat lejno-lino bych nechtěla .... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
No vždyť to řikám. *1* A taky tě nechytlo chapadlo od mikrovlnky. *15*
-
-
-
-
TWL
Téééda Elis,...jako drsnej pokojík máš *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: TWL
ja vim *15* diky za pochvalu si ho mela videt asi pred 2ma rokama to sem mela plagaty upa vsude krome oken *15* -
-
Re: Re: TWL
Mno,....a co říkáš mýmu,... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: TWL
hjo peknej ale trochu praznej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: TWL
no snad musím mít nějaký místo na tance, víš jak tančím když spustí Av mě pstě nenechá v klidu *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: TWL
*15* *15* *15* no tak to musi byt nehorazna prdel *9* *15* -
já taky neumím tančit se snažím napodobit Avrilku a řeknu vám neskoušejte si mě představit nebo vyprsknete smíchy,... *15* *15* *15* *15* *15* -
ja netancim to neumim ale zpivam si ale to taky neumim *15*
-
-
-
-
-
-
Všechno nejlepší
Všechno lejlepší k narozeniná Avril!:)) -
přáníčko :)
Tákže lidivé moji, přeji Vám nejkrásnější svátky, nespočet splněných prání a mnoho Avrilky do nového roku *14* *14* *14* -
-
Re: přáníčko :)
tobě taky *3*
-
-
:o)
Je tohleto možný? Napíšu tady že se vrátim zpět v 18:00 a moje manželka mi zdrhne těsně před šestou. To je domluva jak s křovákama na Kalahari. *15* -
-
Re: :o)
Míšo, teds to zabil!! Ta poslední věta! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: :o)
Prostě křováci na Kalahari. To je to samý jako vysvětlovat eskymákům co jsou to palmy. *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
xDDDDDDDDDDDDDDD ty perlíš!! :D:D:D -
Teď si to zabil ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Ale už totálně ... *15* *15* *15*
-
-
-
Re: :o)
Já tu sem tak drž pec *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
Klid moje milá manželko. *3* *4* -
-
To je divný oslovení "moje milá manželko" *15* *15* *15* Můj milý manžílku ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
"Můj milý manžílku", to je taky divný. "Moje drzá dcero Hanno" to zní lépe. Ale radši toho necháme. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Jooo rači joo ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Avrilka vždycky bude nej!!!
Avril poslouchám úplně od začátku!!!je nej!!!!!a vždycky bude!!!!!! *14* hodně prošla měnícími termíny,dřív byla myslím lepí,protože byla sama sebou,sk8ťačka,teďka se změnila to co dřív nesnášela!!!ale pořád ji mám ráda ikdyž nemám ráda a pořád budu!!!! *14* mám úplně všechno o ní co snad může existovat,300videí ztáhlých z Bearshare nebo avril-l.org cd,dvd orig,věci,oblečení a když ji poslouchám tak dlouho tak mám i skoro všechy plakáty,články,A4 z časopisů,ze zahraničních časpisů,teďka jsem ráda za kalndář z Itálie,sice je tam jen jedna Avril,kde měla hnědý vlasy,ale je to suúééér!!!!teďka si půjdu udělat tričko skoro jak má ona s tou lebkou z The best damn thing a budu ho mít jako ona!!!!se těším.a za půl roku si udělám na svojich blond vlasech růžovej melír jako má Avrilka!!!!!!!je nej lidi!!!miluju ji víc než si myslíte i víc než vy!!!!!!je pro mě anděl!!!!!!! *14* *14* a to fakt co jsem sem napsla je všechno pravda!!!!! *4* tak zatím pa!!!! -
část druhá - Tajemství starého opatství
„Kde je ta tvoje posraná chaloupka? Už nemůžu!“ Křičí míša na skřítka Vteřiňáka. Vteřiňák ji ale neslyšel a čím dál více se vzdaloval Míše z dohledu. Jeho stopy zasypal sníh a Míša zůstala v temném lese sama. Kousek dál po cestě našla po skřítkovi pouze ony záhadné hodinky. Ukazovaly podivné údaje, místo obvyklých čísel tam byly letopočty, velká ručička směřovala k roku 1313. Míša to vůbec nechápala, „To bude nějakej Vietnamskej šmejd“, povídá. Skřítek nikde. Je úplně ztracená, protože si už nepamatuje cestu zpátky. K tomu všemu se ještě začalo stmívat a v lese začali výt vlci.
Míša se zoufale vydala lesním průsekem hledat cestu ven z toho strašidelného lesa. Po několika kilometrech chůze v hlubokém sněhu a v téměř úplné tmě, zahlédla poblíž cesty malé žluté světýlko. „To je moje záchrana“, povídá radostně Míša. Téměř už na konci svých sil se rozběhla k tomu malinkému světélku. V měsíčním svitu byly už vidět obrysy nějakého starého opatství. Na tomto místě se protínají zemské linie. Dějí se tu paranormální jevy a různé anomálie či vortexy. Není divu že zde již ve středověku bylo kněžiště Druidů, později také keltské pohřebiště. Opravdu tajemné místo. Z nejvyššího patra věže vycházelo ono viděné světlo. Čím více se Míša přibližovala k opatství, tím více se bála ale doufala že jí tam někdo nechá přes noc a poradí kudy se ráno dostat zase zpátky do vesnice. Když Míša prošla vstupní branou opatství u které stály dvě velké sochy strážců podsvětí-černých ďáblů, zaslechla ozývat se z věže podivné zvuky. -
TAk co si o tom myslíte?:( :(
vydavatelstvi nettwerk management:
S Avril budeme spolupracovat i nadale avsak kdy, to nevime. Avril zatim pouze sdelila ze se chysta na nataceni nekolika filmu tento a pristi rok.. "Splnil se mi dalsi sen, ted se chci soustredit pouze na to abych mela uspech" rekla Avril. Prvni informace hovori o komedii s nazvem Riot kde ma avril ztvarnit potrhlou pravnicku Katy.po jejim boku by se mel opet objevit Bruce Willis ktery si zahraje jejiho otce. avril behem filmu projde nekolika zmenamy a napriklad se kvuli nemu bude muset obarvit na cerno. "je to vyzva a te zmeny se nebojim, uz bylo na case prijit s necim novym"..vice avril nesdelila. po uspesnem cd The best damn thing a parfemu Black star tak nejspise prichazi dalsi tvar teto kanadske zpevacky.
*9* místo CD film a černý vlasy ??? -
-
Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(
podle mě je taky lepší film,vždyt osobní spravelnost,nebyl moc dobrej film...avril tam byla 5 minut to ani ne...ale jsem zvědavá,jak bude vypadat jako právnička... *15* ale ty černý vlasy nejsou nic novýho,tak si ji představte jako ve videoklipu GIRLFRIEND...tam má černý vlasy,tak ted bude vypadat takhle mno...se těším na ten film,i na nové CD *14* -
-
Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(
Ale v tom klipu Girlfriend měla černou paruku,ne???? Nebo to je měla nabarvený??! -
-
Re: Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(
to byla paruka no,ale černá jako černá *15* -
-
Re: Re: Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(
jj černá jako černá!!!!
-
-
-
Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(
myslím že se shodneme na tom že by bylo nejlepší aby Avril natočila ten film a potom vydala new CD......, ale pravda že by toho měla trochu moc, tak.......nwm.... *1* *1* -
-
tak když už tak napřed CD a apk film,ne ? Avril se mi prostě víc zamlouvá jako zpěvačka -
uvidíme....a hele nenapadlo vás někdy,že takhle mění svojí práci,aby zistila,kdo je opravdu opravdovej jeji fanda?když člověk chce něco zkusit...měl by to udělat a já za ní stojím... *14* *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(
tak to mě teda nikdy nenapadlo.....A pravda....JÁ ZA NÍ BUDU STÁT VŽDYCKY!!!!!!!
-
-
-
-
*15**15**15**15**15* *15**15**15**15**15**15**15**15**15**15* -
no nevim pro mě je možna lepší film tam ji uvidim v cele jeji kráse *1*..a s Brucem W. po boku..no alspon ji něco naučí:)...ja bejt v Holiwodu,tak taky se seru do všeho možnyho:)...zkusit se má všechno *14* a až bude ten film,tak si to stáhnu s titulkama at ji uslyšim originalně:D -
Tak.....CD by bylo sice 100000000000x lepší......., ale aspoň si Avril konečně zahraje pořádnou roli ve filmu......A černé vlasy.......PÁNI......no popravdě jen doufám že se pak odbarví zase spět na blond....ikdyž vlastně Avrilce sluší všechno!!!!!
-
-
Avril Lavigne je nejlepší miluju jí !!! *14* *1*
-
-
já taky ♥
-
-
Ještě někdo? *15* Mimochodem, já taky. *14*
-
-