Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

blog o avril

Ahojky..chci vám ukázat můj nový blog...je jenom o Avril najdete tam samý novinky...www.blogoav.blog.cz *14*
  • puspuspusinka

Operace: Gemini

Díly Kobra 11 a Benem znám nazpaměť zeptej se me na hlášky názvy VŠE vím xD
    • kvatro

Re: Operace: Gemini

Ty si to pamatuješ nazpaměť. To seš dobrá. Já znám nazpaměť třeba Indiana Jonese. Ne teda co tam kdy řeknou, ale dobře. Viděl sem to asi patnáctkrát. Jsou filmy a seriály který se prostě neohrajou a musíš je pouštět pořád dokola. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Operace: Gemini

Ja mám ty díly s Benem v kompu na DVD všude xD a znám ty díly všechny na zpaměť xD
        • kvatro

Re: Re: Re: Operace: Gemini

Já mám v kompu dokonce všechny díly Kobry. *15* Koukám na to od začátku. *1*

A některý věci z těch dílů si pamatuju i přes deset let. Podobně jako, vim že sem viděl Avrilku už v roce 2004, klip He Wasn't v medůze. To si pamatuju taky, Tehdy mě to nějak zaujalo, víc než cokoliv jinýho. celou tu dobu jsem věděl že existuje, ale myslel sem si že má písničky nějaký blbosti. Až před půl druhým rokem sem se k ní zase náhodou dostal, a celou tu dobu sem si vynahradil.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Operace: Gemini

Plánuji si Stáhnout taky všechny ale ted si stahují McLeodovky xD
  • Všechno nejlepší k 30 . Narozeninám Avril !!! Jsi úžasná zpěvačka a jedna z mých nejoblybenejsich vůbec tva hudba je úžasná a tesim se az zase vydas něco nového :)))))
  • Kiki nauč se psát *3*
    • jsem vynechala jedno pismenko...no a co?
  • otázka

Chtěla bych se zeptat,kde všude má Avril koncerty a kdy?Vím jenom Prahu.
  • kvatro

:o)

Nechci tu machrovat, to většinou nedělám. Ale nazpaměť sem si kdysi pamatoval vlajky všech států světa i jejich hlavní města. Dal bych to možná i teď. *15*
    Mapy a zeměpis, obvyklá noční můra holek. *15*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Zeměpis je můj něj předmět nejradši mám testy na slepý mapy a hlavní města si pamatuju taky z Evropy všechny a pak z ostatních světadílu několik a vlajky jen Evropy... Takže žádná NOČNÍ můra tou je Matika a chemie xD
      • kvatro

Re: Re: :o)

Ne tohle neni s tebou možný.
        Nejen že zeměpis byl můj neoblíbenější předmět, taky miluju slepý mapy. Dokážu vyplnit všechny státy v Evropě, všechny státy v USA a okresy v ČR. *15* *15* *15*
        Noční můra z matematiky, s tim plně souhlasim. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

*15* *15* ja sem byla Vzdycky jina xD
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Jinej sem byl taky, vlastně teď sem trochu taky. Ale každej to bral jako že sem špatnej. To ale neni pravda.
  • AVRIL JE NEJ

*14* avril je moje nej zpěvačka a určitě i vaše je prostě jedinečná
    chtěla bych vypadat úplně jako ona je nnnnnááááádddddhhhhheeeeerrrrrnnnnnááááá *14* *14*
  • j.jurik

nazdar

Deryck a avril se prostě k sobě hodi avril je nejlepši punkova zpěvačka všech dob *16*
    • Re: nazdar

spís popová nemyslíš?? *1*
  • puspuspusinka

Dobrou noc <3

Tak Jo... Ja uz jdu spinkat sem šíleně unavená... Tak dobrou noc... Miluju Tě ... <3 *14* a promiň jestli sem přeháněla s tím že ti nevěřím ... Věřím neboj ... Ale ja melu a pak no rači nic paaa... A Děkuji za dnešní večer :-)
    • kvatro

Re: Dobrou noc <3

Ahoj Míšo, Přeju ti doboru noc a Miluju tě *14* *14*
      Pujdu taky spát, co bych tu vlastně dělal, bez tebe. Ahooj. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Dobrou noc <3

*14* *14* *14*
  • kvatro

:o)

Nevíte někdo kam se zase odplazila ta Mamba Kumarka Hadramašmátrá? *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Hele trvalo mi 5 minut než sem přelouskala to její příjmení ... *15* *15* *15* Noo to netuším... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit