Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kladik

Ewa

Tak se přidám. Že je Ewa nazývaná českou Avril mi nevadí jelikož je mou nejoblíbenější českou zpěvačkou a je mi jedno co se o ní říká ale stejně Avril je lepší *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Ewa

zdílím stejný názor... Ewa je má nejoblíbenější česká(polská) zpěvačka, ale Avril je Avril..:) :D
      • acdz24

Re: Re: Ewa

Ewa je taky fajn...mám ráda všechny stejně...ale nemá cenu srovnávat myslím *3*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Ewa

Ano..:)
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ewa

Já mám rači Lucinku Vondráčků *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Ewa

jj.. Lucku mám taky ráda... je skvělá na řivo... jak byla u nás v Havru tak sem z ní nemohla... jen.. já sem na ní vždycky měla ráda jak tančí a teď když má nohy v háji už nemůže... je to škoda, byla skvělá tanečnice..:)
            • xkostex

nejlepsi ceskou spevackou je Lucka Vondrackova! ta ma skveli pisnicky a nejkrasnejsi je Hodina Duchu Strach a Laska umi vic *14* *14*
            • sharpay1995

pro mě jsou nejlepší české zpěvačky: E. Farna, L. Vondráčková a A. Langerová..! :)
  • puspuspusinka

xD

Míšo, Elis na tebe šíleně žárlí ... si mi tu stěžuje, že si tu s tebou píšu víc než s ní na ICQ ... tak bacha na černou ovci ... *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: xD

No tak proč tady Elis nepíše taky. *1*
      Ale myslim že jí tu vadim právě já. *5*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Ne, nemyslím si ... Ono jí to tu už prostě nebaví ... *9*
        • vterinka

Re: Re: Re: xD

jak nebaví?? dyt já se na vás dycky těším! *14*
          Míšo nikomu nevadíš!! Mi bys chyběl a Míši určo taky!
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: xD

Tak to ti díky Kačko. Už sem se tu skoro začal kritizovat a obviňovat. *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Tak na to rychle zapomen! :-***** jsi náš a my tě nedáme! :-****
            • kvatro

Ale jak vidíš, nejenom tvoje. *1*
            • puspuspusinka

Já myslela, že tohle je moje parketa ... *1* *1* *1*
          • puspuspusinka

No mě nejvíc ... *9* *13* Nikam !!! *13* Tady budeš ... přece mi nezdrhneš??? *9*
            • puspuspusinka

Jo to nevím ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Míšo, zas tak hrozný to určitě nebude. *14* *13*
            • puspuspusinka

*9* *9* *9* asi budu brečet...
            • kvatro

Za deset minut ti ale bohužel odejdu.
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

Moje předpověď nelhala, za chvíli to tu nebude bavit nikoho. Snad to neni ale kvůli mně, že tady pořád odbočuju od tématu Avril. Prootže předtim než jsem sem přišel, tak to tu fungovalo vcelku normálně.
          • xkostex

kdo rikal ze me to tu nebavi? jen nemam co psat
            • xkostex

ja uz sem proste takova
            • puspuspusinka

Njn ... já když něco plácnu tak vy o tom hned popíšete 10 stran a téma je na světě ... skus něco plácnout a uvidíš ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Jak nemáš co psát? Když si parta lidi rozumí, tak je vždycky o čem psát. *3*
  • avrilka11

avrilka

miluju ji je to nejlepsi zpevacka na celim svete!!!!!I love Avril Lavigen!!!! *14*
  • ahojky

Nemáte někdo fotky z jejího konzertu.Já si totiž zapoměla foták.Byl to můj nejlepší konzert na kterým jsem byla už jsem byla na 2 ale ani jeden nebil tak dobrej jako tedle.Jestli máte někdo ty fotky tak my napište smsku na číslo 732967526.Ale nevolej te protože ho mám rozbytej a funkuje jen na sms.díky ozvětese.
  • puspuspusinka

Aaavvvrrriiilll !!!

Tak ahojky,... všem všechno nej do new year a doufám že už teda mezi vás patřím a jestli jj tk sem mocinky moc ráda !!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *14*
    • fifinka7

Re: Aaavvvrrriiilll !!!

my sme taky rádi že máme novýho člena *3*
      • xkostex

Re: Re: Aaavvvrrriiilll !!!

jo sme radi *4*
  • sharpay1995

Ať je tu nějaké téma...:D

Tak schválně...? Na každého z vás mám otázku: Který Avriliin KLIP se vám líbí nejvíce a proč???

Začnu: He wasn't - VERSION 2... protože prostě v jednoduchosti je krása a Avril tam vypadá skvěle... je to ta Avril kterou nejvíce miluju...! :)

http://www.youtube.com/watch?v= aOJAUx47BIo
    • kvatro

Re: Ať je tu nějaké téma...:D

Můj neoblíbenější klip od Avril je ALICE, protože je to vůbec první klip co jsem viděl od tý doby co jsem se stal jejím fanouškem. Druhý je původní He Wasn't, ten mi utkvěl v paměti natolik že si ho pamatuju ještě z doby před šesti lety. Ale celou dobu až donedávna jsem nevěděl kdo to zpíval. He Wasn´t verze 2 se mi líbí taky ale na klip je to až moc jednoduchý. Ale musím přiznat že tady Avril vypadá krásně, nejlíp ze vššch jejích klipů. Naopak jako nejméně povedený klip bych hodnotil "HOT" ten mi na Avril vůbec nesedí.
      • sharpay1995

Re: Re: Ať je tu nějaké téma...:D

No kté jednoduchosti... právě jsem zjistila že oni to pojmenovali blbě.. ono i když to trochu vypadá jako klip, tak to klp není, je to nějaké LIVE vystoupení... ale dost zvláštně natočený..., ale i tak to miluju...:) A stím Hot naprosto souhlasím...:)
        • vterinka

Re: Re: Re: Ať je tu nějaké téma...:D

Mi se Hot líbí, ale velmi zvláštní je klip The best damn thing, tak vypadá zvláštně, nelíbí e mi její namalované oči, to je až moc
    • xkostex

Re: Ať je tu nějaké téma...:D

takze ja souhlasim s He wasn't 2 verze a pak upa zboznuju klipy kde je Evan!!!! *14* *14* *14* *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ať je tu nějaké téma...:D

My Happy Ending ... Avrilka je tam prostě úžasná ... a je to rpostě o příběhu ... a ta písnička je pro mě prostě absolutně nádherná ... prostě tohle video si pouštím denně ... miluju hooo ... *14* *3*
        • avrilll01martina

S tinlhe komentářem naprosto souhlasim...Nejlepčí MHE *14* Srdeční záležitost ,která se nikdy neohraje a videoklip upe luxusní,jenom škoda že se v něm Avriljen jednou usměje do kamery ..ale proste MHE *14* *14* Nejlepčí doba: UMS *14*
        • xkostex

jo My happy ending je taky krasnej klip ale me se treba libi i Girlfriend remix ten je taky uzasnej
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ať je tu nějaké téma...:D

Jj... oba jak MHE i Girlfriend remix jsou skvělý..., ale mě se fakt nejvíce líbí v té 2. verzi He wasn't..:)
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ať je tu nějaké téma...:D

Mi se nejvíc líbí Girlfriend, protože jsem ji díky této písni poznala a ten klip se mi líbí, má tam super oblečení a ten příběh je úžasný! Nejvíc se mi líbí jak tančí na WC a jak se trefí tím golfovým míčkem do hlavy! *14* *14* *14*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: Ať je tu nějaké téma...:D

nejvíc se mi líbí complicadet, Sk8er boy, he wasn´t, don´t tell me a my happy ending :)
  • stormgirl

song

http://www.youtube.com/watch?v=tQmE d_UeeIk *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kvatro

Re: song

Malinko se zpožděním... *15* Ale tři měsíce sem, tři měsíce tam. *15* *15* *15*
      • vterinka

Re: Re: song

Však co .. dneska na orionu hráli "novinku" od Avril Lavigne, What the hell! :D:D:D ... ale spravili mi náladu, hned se mi šlo lépe na bus! :D sice jsme kvůli toho vyšla trošku později, ale nevadí :D .... mamka řekla, že mi rozproudili krev po ránu! :D a má pravdu! už sem dlouho nebyla po ránu tak plna energie! :D
        • kvatro

Re: Re: Re: song

Avril poránu, to se musí. *3* *15*
          Bez toho by ten den špatně začal. U mě třeba Avrilka běží ráno pravidelně. *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: song

To u nás po ránu běží tv a když v ní nic není, tak hraje rádio .... a pak poslouchám v buse a to je tak různě :D RD, TP, Black veil brides nebo ted Bless to fall :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: song

Jo u mě taky, sotva mě vzbudí TBDT tak zapnu rádio a GL a už to jede *1* Takže moje nej písnička je teď Push, Smile a Wish you were here, ty poslouchám furt dokola
    • vterinka

Re: song

my víme ... *14*
  • puspuspusinka

Jeeeeee

Lidi koukám že me tady všichni mate radi xD že me na těch fotkách mate tak výraznou až budu doma tak si tu fotku upravim abych vás zvýrazňila xD *14* *14*
  • helenkaaa

juchúúúúú

super super super! konečně avril předeběhla hilary duff! Jak já sem šťastná... *14*
    • jana291995

Re: juchúúúúú

Jo,je to fakt paráda,na tohle jsem čekala docela dost dlouho...jinak,myslím že už i hádky přestaly *4*
      • angel15

Re: Re: juchúúúúú

*14*
      • avril-nely

jooooooooo huráááá..................
      • sharpay1995

JJ....začíná se to tady celé nějak lepšit!!!
  • kvatro

Foto

Jedna fotka Avril z Vánoc. Avril vypadá krásně, vlastmě jako vždycky. *14* ta kost vpravo vypadá jako kdyby měla na sobě pytel na odpadky, s kterýma sem šel před chvílí do popelnice. *15*
    http://avril-images.net/displayimage.php?album=1422&pid=32750#top_display_media
    • puspuspusinka

Re: Foto

souhlas ... takový hadry hnusný ... ještě že Avril má normální oblečení ... není nic lepšího než džíny a triko ... tyhle těsný pytloviny se mi vůbec nelíbí ... *15* *9*
      • sharpay1995

Re: Re: Foto

Naprosto souhlasím... nechápu jak tyhle pytle na sebe může někdo oblíct...:d Avrilka má skvělý styl a každé její oblečení vypadá skvěle....)
        • vterinka

Re: Re: Re: Foto

¨Souhlasím s vámi všemi. Avril má prostě nej vkus po všech stránkách! *14* *14* *14* *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Foto

ANO!!! :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit