Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

???

Míšooo ... kde seš???? *7* *7* *7*
    • kvatro

Re: ???

Tady sem. Plán jak jet, je hotovej. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: ???

Ty si koumal plán ... *15* No to bude krása ... *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ???

Neni na tom nic těžkýho.
          Takže pokud by jsme tam teda jeli, tak takhle:
          Kolem desátý dopoledne odjíždí Os z Vodňan do Číčenic.
          Já přijedu do Číčenic protivínským rychlíkem, zhruba ve stejnej čas jako ten Os z Vodňan.
          V Číčenicích se v 11:00 přestoupí do Os na Hlubokou. To je všechno.
          Zpátky v půl páty z Hluboký. Jinak to uskutečnit nejde, a to něco podobnýho neorganizuju poprvý.

Podrobnosti, až by se opravdu jelo.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ???

Pááni ... já žasnu ... no to by asi fakt šloo ... *3*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Ale záleží jestli zvládneš jet tim Os z Vodňan do Číčenic. *15* *15* Potom už to budu mít na starosti já. *3*
    • puspuspusinka

Re: ???

Áááá ... to je k zblázenění ...
  • kvatro

:o)

Ta Kačka si snad nedá pokoj: "Bý u mě, tak tě biju!!! :D .. a hážu po tobě teplé hovna! xDDDDDDDDDD"

Už mě chce dokonce i bít! To už je moc. :o) To si budu pamatovat a řeknu to tvojí matce Míše.
    • vterinka

Re: :o)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sis brzo přečetl teda! :D .... bonzáku! :D:D:D
      • kvatro

Re: Re: :o)

Pozdě ale přece, mě nic neunikne. :o)
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

To jsem ráda teda xDDDDDDDDD
  • anett96

koncert

Hele lidi, prosím vás nevíte kdy bude mít v čechách Avrilka koncert???? ráda bych na něj jela.... *14*
    • xkostex

Re: koncert

nevim
  • lilinka007

Slipknot-Paul Gray

Hele poslouchate nekdo hudeb.skupinu SlipKnoT?? 25.5.NAŠLI MRTVÉ TĚLO Paula Graya??bylo to pro mě hrozný když jsem se to dozvěděla!!! *9* *9* *9*
    • Re: Slipknot-Paul Gray

Já sice skupinu sklipknot nesnáším, ale tohle mě mrzííí ... to si nikdo nezaslouží ... chudááák ... *9* *9* *9*
  • puspuspusinka

Juchůůů

Lidi přidaly se mi ty fotky ... sice ne všechny ale větší část anoo ... *14* *14* *14*
  • ilze

Nechápu...

Řekla bych že jestli se nepletu tak je to fanklub Avril Lavigne!Tím pádem by sem měli chodit její fanoušci!!! Potom ale nechápu proč sem lezou lidi kteří Avril nemají rádí a píšou tady nějaký stupidní urážky? *7* Tohle mi teda vysvětlete!! *7* Jestli ji někdo nemá rád a píše že třeba Nicole Sherzinger je lepší tak jde na její fanklub a sem ať neleze!!! *16* Jo a mimochodem Avril je SUPER!!! *14* *1* *15*
    • Re: Nechápu...

naprosto s tebou souhlasim *3* *4* avril je neeeeeeeeeej *14* *14* *14* *1* *1* *14* *7* *3* *3* *3*
    • gregorka001

Re: Nechápu...

Já ani nechápu co proti Avril maj vzdyt kazdej neni dokonalej..
  • AVRIL

ZDRAVIM VŠECHY SUPER LIDIČKY CO BYLI NA KONZERTĚ AVRIL BYLO TO SUPER!!!!!
  • Mě je úplně jedno, že dřív byla divočejší a teď už není a je mi i celkem jedno, co nosí na sobě a mám ráda všechna její CD. Nejvíc se mi líbí Under my skin, nejmíň Goodbye lullaby,ale i to nejmíň oblíbené CD si ráda pustím a poslouchám. Já ji budu mít ráda, i kdyby zpívala dechovky. A z její kolekce AD mám doma pár kousků a nosím to opravdu ráda a to je mi 27 stejně jako jí. Moje mladší sestra mi jednu mikinu i docela závidí, bohužel už ji na webu neprodávají, jinak by si jí koupila taky, a mojí sestře je 24. *5*
  • mark3tqa

9*

pomalu ale jistě se Avril posunuje.............jupííí *3*
    • sharpay1995

Re: 9*

super! *1*
      • cara

Re: Re: 9*

supéér :-)
  • fifinka7

co kdybych se nevrátila :D

tak dneska odjíždím se třídou v pulnoci do Alp, tak vám sem teďka píšu pro jistotu kdybych se už nevrátila :D (nikdy newíte kdy vás smete lavina :D)....takše zatím zbohem a držte mi palce :D at to ve zdraví přežiju :D....jo a Avrilku samozřejmě beru s sebou na plakátu :D.....dělám to tak vždycky :D...ne že by se to ostatním nějak líbilo, ale kašlu na ně, Avrila nesmí chybět :D:D:D:D......tak prozatím sbohem *1* a možná za týden (pokud mě neunese Yetty) *3* *14* *5* *1* *14*
    • Re: co kdybych se nevrátila :D

a bacha na Yettyho =D !!! *15* *3* *13* *14* *14*
    • sharpay1995

Re: co kdybych se nevrátila :D

no tak ať to ve zdraví přežiješ...xDD
      • xkostex

Re: Re: co kdybych se nevrátila :D

uzi si to tam a koukej se vratit *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit