-
???
Míšooo ... kde seš???? *7* *7* *7* -
-
Re: ???
Tady sem. Plán jak jet, je hotovej. *3* -
-
Re: Re: ???
Ty si koumal plán ... *15* No to bude krása ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ???
Neni na tom nic těžkýho.
Takže pokud by jsme tam teda jeli, tak takhle:
Kolem desátý dopoledne odjíždí Os z Vodňan do Číčenic.
Já přijedu do Číčenic protivínským rychlíkem, zhruba ve stejnej čas jako ten Os z Vodňan.
V Číčenicích se v 11:00 přestoupí do Os na Hlubokou. To je všechno.
Zpátky v půl páty z Hluboký. Jinak to uskutečnit nejde, a to něco podobnýho neorganizuju poprvý.
Podrobnosti, až by se opravdu jelo. -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Pááni ... já žasnu ... no to by asi fakt šloo ... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
Ale záleží jestli zvládneš jet tim Os z Vodňan do Číčenic. *15* *15* Potom už to budu mít na starosti já. *3*
-
-
-
-
-
Re: ???
Áááá ... to je k zblázenění ...
-
-
:o)
Ta Kačka si snad nedá pokoj: "Bý u mě, tak tě biju!!! :D .. a hážu po tobě teplé hovna! xDDDDDDDDDD"
Už mě chce dokonce i bít! To už je moc. :o) To si budu pamatovat a řeknu to tvojí matce Míše. -
-
Re: :o)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sis brzo přečetl teda! :D .... bonzáku! :D:D:D -
-
Re: Re: :o)
Pozdě ale přece, mě nic neunikne. :o) -
-
Re: Re: Re: :o)
To jsem ráda teda xDDDDDDDDD
-
-
-
-
koncert
Hele lidi, prosím vás nevíte kdy bude mít v čechách Avrilka koncert???? ráda bych na něj jela.... *14* -
-
Re: koncert
nevim
-
-
Slipknot-Paul Gray
Hele poslouchate nekdo hudeb.skupinu SlipKnoT?? 25.5.NAŠLI MRTVÉ TĚLO Paula Graya??bylo to pro mě hrozný když jsem se to dozvěděla!!! *9* *9* *9* -
-
Re: Slipknot-Paul Gray
Já sice skupinu sklipknot nesnáším, ale tohle mě mrzííí ... to si nikdo nezaslouží ... chudááák ... *9* *9* *9*
-
-
Juchůůů
Lidi přidaly se mi ty fotky ... sice ne všechny ale větší část anoo ... *14* *14* *14* -
Nechápu...
Řekla bych že jestli se nepletu tak je to fanklub Avril Lavigne!Tím pádem by sem měli chodit její fanoušci!!! Potom ale nechápu proč sem lezou lidi kteří Avril nemají rádí a píšou tady nějaký stupidní urážky? *7* Tohle mi teda vysvětlete!! *7* Jestli ji někdo nemá rád a píše že třeba Nicole Sherzinger je lepší tak jde na její fanklub a sem ať neleze!!! *16* Jo a mimochodem Avril je SUPER!!! *14* *1* *15* -
-
Re: Nechápu...
naprosto s tebou souhlasim *3* *4* avril je neeeeeeeeeej *14* *14* *14* *1* *1* *14* *7* *3* *3* *3* -
Re: Nechápu...
Já ani nechápu co proti Avril maj vzdyt kazdej neni dokonalej..
-
-
AVRIL
ZDRAVIM VŠECHY SUPER LIDIČKY CO BYLI NA KONZERTĚ AVRIL BYLO TO SUPER!!!!! -
Mě je úplně jedno, že dřív byla divočejší a teď už není a je mi i celkem jedno, co nosí na sobě a mám ráda všechna její CD. Nejvíc se mi líbí Under my skin, nejmíň Goodbye lullaby,ale i to nejmíň oblíbené CD si ráda pustím a poslouchám. Já ji budu mít ráda, i kdyby zpívala dechovky. A z její kolekce AD mám doma pár kousků a nosím to opravdu ráda a to je mi 27 stejně jako jí. Moje mladší sestra mi jednu mikinu i docela závidí, bohužel už ji na webu neprodávají, jinak by si jí koupila taky, a mojí sestře je 24. *5*
-
9*
pomalu ale jistě se Avril posunuje.............jupííí *3* -
-
Re: 9*
super! *1* -
-
Re: Re: 9*
supéér :-)
-
-
-
co kdybych se nevrátila :D
tak dneska odjíždím se třídou v pulnoci do Alp, tak vám sem teďka píšu pro jistotu kdybych se už nevrátila :D (nikdy newíte kdy vás smete lavina :D)....takše zatím zbohem a držte mi palce :D at to ve zdraví přežiju :D....jo a Avrilku samozřejmě beru s sebou na plakátu :D.....dělám to tak vždycky :D...ne že by se to ostatním nějak líbilo, ale kašlu na ně, Avrila nesmí chybět :D:D:D:D......tak prozatím sbohem *1* a možná za týden (pokud mě neunese Yetty) *3* *14* *5* *1* *14* -
-
Re: co kdybych se nevrátila :D
a bacha na Yettyho =D !!! *15* *3* *13* *14* *14* -
Re: co kdybych se nevrátila :D
no tak ať to ve zdraví přežiješ...xDD -
-
Re: Re: co kdybych se nevrátila :D
uzi si to tam a koukej se vratit *4*
-
-