Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xkostex

nobody´s home

http://www.youtube.com/watch?v=qlwn 5h_uJVs&feature=related fakt pekny az na ty vejsky
    • sharpay1995

Re: nobody´s home

Hm..je celkem dobrej až na ty výšky ale...xD
      • Re: Re: nobody´s home

jedna vec je to holka a druha vec co?
        • sharpay1995

Re: Re: Re: nobody´s home

Cože to je holka???? no tak vtom případě si nejsem jistá že jsem viděla to samé video co ty...
          a za druhé co "Co"???
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: nobody´s home

jo taky sem se divila ale fakt to je holka a myslim to až na ty výšky ale...xD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: nobody´s home

to sice jo ale hezky zpiva
            • sharpay1995

No tak když ona vypadá uplně jak kluk....xDDDD
            • xkostex

tak fajn to z tebe pacit nebudu. a proc chudak?
            • sharpay1995

Nemělo, fakt přísahám....a no...tak to teda chudák holka...xDDD
            • xkostex

no ale fakt je to v komentech u jinych pisnicek a sama to potvrdila *15* a nekecej ja vim ze to mela njak pokracovat
            • sharpay1995

No tak to teda...jestli to je holka....no nwm, nwm...xDD
              A to...to nic, to byla jen blbě zakončená věta...už to nijak nemělo pokračivat...xDDD
  • sharpay1995

Fotky..:)

Ty nové fotky jsou nádherné... hlavně tahle: http://foto.osobnosti.cz/avril-lavi gne-488083
    Ta je dokonalá...!! :) *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: Fotky..:)

přesně! Hned sem se na ně koukala, jsou boží!! *14* *14* *14* *14* *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Fotky..:)

jj... jsou nádherné... *14* *14* *14*
        • acdz24

Re: Re: Re: Fotky..:)

to teda *14*
  • puspuspusinka

Grálliiiooo xDD

Chtělo by to >>> HOSPODA >>> KLUCI >>> HOKÉÉÉJ >>> HNED xDDD
    • vterinka

Re: Grálliiiooo xDD

chtělo, kdyby neskončil xD
  • kvatro

:o)

Kačko, ty už si se někdy na kole vymlela? Já jsem teda už pár kopřiv projel. :D Se přiznám.
    • vterinka

Re: :o)

No tak když nepočítám takové ty dětské úrazy na kole, tak jsem jednou spadla z kola na křižovatce přímo před autem, když jsem levou rukou ukazovala že odbočuju a do dneška to prostě nechápu! Z ničeho nic jsem spadla .... já fakt nevím, co se stalo, já jen vím, že jsme najednou byla na zemi, před autem. :D ... Navíc to bylo mamčino kolo, které má znamení do ted. :D Ty odřené řídítka a hlavně přehazovačky! :D
      • kvatro

Re: Re: :o)

Před pár lety jsem měl taky dvě menší nehody. Nebyly sice na kole ale nabil jsem si pořádně. :D
        První bylo v zimě u potoka. Byl jsem na výletě a cesta vedla přes metr širokej potok, kde nebyl most. S rozběhem jsem chtěl skočit, ovšem těsně před okrajem mi to klouzlo po listí. Skončil jsem v potoce.
        Druhý bylo při slejzání kopce na Bezdězu. Drobnej koříneček se mi připletl do cesty a já jsem jel z kopce rukama napřed. :o)
        Člověk by se málem zabil. :D
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

o jéééje :D ... Tak ta první by se dala přežít, ale tu druhou bych fakt zažít nechtěla! :D ... Fujky .... to mi připomíná, že já tež skáču přes potoky a když sem byla malá a kámoška do něj zhučela, tak jsme jako velký borec, že ji pomůžu, za ní skočila tou nejdelší cestou a šup to do potoka. :D:D:D Tak jsme si obě sušily ponožky a gumáky. xDD
  • angel15

konečně:)

dneska mě konečně přišly plakaty s avril konečně ji budu myt víc na očích *14*
  • Já jsem četla na super.cz jak o ní píšou že odhalila své ženské křivky že má 155cm ne 160cm!! :)
  • puspuspusinka

Never Say Never...

To je děsně hezký tohle ... kdyby o tom Bobr nenapsal knihu a nenatočil film ... ale coo ... stejně je to furt hezký ... "NEVER SAY NEVER" *14*
  • Avril si super! *14*
  • leila00

NEJLELPŠÍ

Avie je nej *14* a koncert to bylo prostě něco úžasnýho. Doufám, že znovu přijede XD A nevíte někdo něco o tom, že prej měla v Praze před koncertem Meet and Greet??
    • avrilka

jů koncert bil v praze fakt moc skvělej *1* fakt jsem dostala od avril autogram a taky mám s ní fotečku *3* a bilo to tam fakt moc super bil to nejlepší koncert jakej jsem kdy viděla viděla jsem jich hodně a ěště to je lepší než nějakej večírek hele holky bili jste už na nějakým večírku já hodně krát s kámoška a jedna holka má fakt velikej dům a velikej bazén a bili tam i kluci a jeden tam bil fakt hezkej *14*
    • veris-avril

Re: NEJLELPŠÍ

no já vím měla v praze Meet and Greet
      • leila00

Re: Re: NEJLELPŠÍ

Nevíš o tom něco víc?
        • jana291995

Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

Co to vlastně je to meet and greet?No já sem právě na koncíku nebyla tak nevím... *9* ale měla by tu být zase za tři roky...a já pojedu..mám to už domluvený.. *15*
          • Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

setkání a přivítání
          • avril-nely

Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

Ahoj já jsem taky nebylaa na konciii mno...škodaa byl to ale super koncertttttttttt a těším se zase příště
          • veris-avril

Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

no já o tom nic víc newím jenom že to nemělo být že se to zrušilo ale pak to asi bylo protože se na druhej den objevili na internetu fotky s Avrilkou takže to nakonec porběhlo...Jinak Meet and Greet to je sraz s Avrilkou že se fanoušci s ní mohou vyfotit
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

Jj všimla jsem si toho je to super když tu žádnej takovéj idiot nepíše!!! *15* *15* *15*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

Jůů to je paráda...snad to bude příště..jo a podpisi v Praze dávala? *4* ..já pojedu přííště na koncert avril..už moc moc moc hrozitánsky těším..mám to domluvený se ségrou..je to super...a všimly jste si že tu nevotravuje žádnej blbej pacholek...ani žádnej anti fanda avril..super že? *15*
  • vterinka

Bye

Už letím mějte se krásně páá :-*****
    • puspuspusinka

Re: Bye

Ti tu nemůžete zůstat ani do půl 11?? *9*
      • kvatro

Re: Re: Bye

Brody už nedočkavě čeká v posteli. *15* *15* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Bye

No, počkat?? Kačko s tím ses nesvěřila ... chudák Avril ... ona mu složí písničku a ty jí ho přebereš ... no co najde si lepšího ... *15* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Bye

Prosímtě! Co mi je do Brodyho! Já mám lepšího!!! ♥♥♥ *14* *14* *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Bye

Pokud nemyslíš toho svýho Rodmiho nebo jak se to menuje ale nějakýho reálnýho, tak ti ro přeju *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit