-
:o)
Ahoj všichni, nebo zatim jenom ahoj Kačko. :O) Jsem tu pár dní nebyl, tak co je u vás novýho?
Ten včerejší koncert Bryana Adamse v O2 areně byl úžasnej, nikdy jsem na žádném podobném koncertu nebyl. Takže jsem z toho vyplesklej ještě teď. :D Jsem přijel dneska ráno z práce a spal jsem až do teďka. 3 noční za sebou udělaji svý :D :D -
-
Re: :o)
Ahojky Míšo, týýjo to muselo být super!! :-))) .. a by jsi s ním soosbně? Jak to probíhalo? to muselo být bezva!! -
-
Re: Re: :o)
Tak snad tii to Kačko bude stačit takhle ve "stručnosti" popsané, jak to všechno probíhalo. :D -
-
Re: Re: Re: :o)
Týýýýjo, to je úžasné!!! Prožívám to plně s tebou! To by se mi taky líbilo tohle prožít! A potkat se s ním osobně, wow! :D ... Víš co? Až tu bude Avril, tak mě tam vemeš s sebou, že jo?! :D:D:D Moooc prosím! :D ..... Fakt bezva!! :-)))) ... Tohle by mě bavilo hlaavně u Mira! :D:D:D .... Akorát bych asi neplnila svou povinnost, až bych se s ním a kluky zakecala xDDDDDDDD .... Fakt super! :-))) -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Je to až neuvěřitelná shoda náhod, že jsem měl možnost tohle všechno zažít. Zrovna mě vzali tři dni před tím než měl Adams přijet do Prahy. Zrovna jsem si našel práci tady v O2 a zrvna na mě vyšla ta směna na neděli. :o)
No jasně :P
Až tu bude Avril, ikdyž to teď vůbec není jasný jestli tenhle rok přijede nebo ne. Ale kdyby jo, tak počkej u služebního vchodu a já tě pustim na koncert zadarmo. :D
To by si měla dobrý, dělat ochranku Šmajdovi. Ale myslim že to pro holky neni :o) Ale pokud si ještě pamatuju, tak si řikala něco takjovýho, že by si chtěla dělat manažerku, něco kolem managementu nějaký známý osobnosti, nebo něco takovýho. Zkus se o to ucházet. Nikdy nevíš co budeš dělat. Já že budu dělat tohle, to mě ani ve snu nanapadlo. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Týjo, tak to je fakt husté! :D:D:D -
Před sedmi lety jsem rozflákal zrcadlo, no. Takový to velký v koupelně. Stane se, ale těch keců na to. "Jaktože tohleto, támhleto... Proč nedáváš pozor..." :o) Schválně jsem si zapsal kdy to bylo abych mohl odpočítat sedm let :D -
Jo jo, konečně si sedlo i na tebe. :-) Týýjo, tys rozflákal zrcadlo? Tak to je maras, ale možné to je! :D:D:D .... Hej to není vůbec špatný nápad!! Díky za tip xD Měla bych ho realizovat! :D:D:DD -
To sem ti zapoměl říct. V úterý 28.6. jsou tady v O2 nějaký Heavy-Metalisti. Judas Priest nebo jak se to jmenuje. :o) A zase budu u toho. Do Prahy to máš "kousek", tak se můžeš přijet podívat. :D -
No tak náhodou si sedlo štěstí i na mě. :o) Nebo o bude možná tim, že mi minulej měsíc vypršelo 7 let smůly od rozbití zrcadla. :D Tomu ale nevěřim. :o)
Jo dělej sekuriťačku Mirovi, jak tam přijdou ty dvě pipky z Havru, tam je vemeš a vyhodíš za hrazení. :o) Začni taky navštivovat posilovnu. -
Jsi klikař! :D:D:D Fakt shoda jak prase! :D:D:D .... Jééééééééééééééééé éééééé já tě miluju! :D:D:DD Tak to beru hned!! :D:D:D:D ..... A proč ne? Na těch acích jak jsou sekuritáci, tak jsou i baby xDDD .... jo chtěla, prostě co je se Šmajdou xDDDD .... no uvidím :-) ... No to věřím! :D Mě o tež nikdy nenapadlo! :D
-
-
-
-
2. část
Krátce po 20. hodině začal samotný koncert. Na lidech bylo vidět že jsou už nedočkavý. Za pár okamžiků se na scéně objevil hlavní aktér dnešního večera, kanadský zpěvák Bryan Adams. Publikum kupodivu nešílelo radostí, páč tu náctiletých fanynek bylo pomálu. Během celého koncertu se nepoužívalo žádných speciálních efektů, převážně bílé reflektory, všeho poskromnu, rozhoně nic ve stylu Lady Gaga. I přesto že tohle všechno bylo obyčejný, mělo to tam výbornou atmosféru. KOncert byl dvouhodinový, převážně akustický, hlavně ve druhé části. Pár písniček jsem poznal, hlavně "Heaven", "Summer of 69", "Everything I Do". Tyhle od Adamse bezpečně znám. pár dalších jsem už taky slyšel ale neznám název. Poslední zmiňovanou skladbu si zazpívalo s Adamsem celé publikum. To byl podle mě vůbec největší zážitek z celého koncertu. "See you soon" to byla poslední Adamsova slova dnešního večera. Potom jsem ho už neviděl. Já nadmíru spokojen. Publikum určitě taky. Bylo to prostě super. Následující půl hodiny potom jsem ještě dohlížel na odchod všech diváků, uělal obchůzku všech pater a vrátil na stanoviště ostrahy. Na noc přebírám funkci nočního hlídače. Ráno po sedmý hodině mi končí směna a já jedu domů. -
Celá ta moje "slohovka" se mi sem nevejde takže je to na dvě části. :D
Opravdu to byl zážitek. Osobně jsem s ním podstatě byl, ale přímo ochranku, bodyguarda, nebo jak to nazvat, jsem mu nedělal. K tomu by mě zatím nepustili a taky na to nemám spešl výcvik. :o) Minuli jsme se na chodbě v zákulisí, někde mezi šatnama a pódiem asi tak půlhodiny před začátkem koncertu. Měl doprovod dvou goril, podle toho jsem předpokládal, že to bude on. Ale potom když jsem procházel přímo kolem něj, už mi to bylo jasný. Kdybych ho neznal, tak bych řekl, že je to jenom nějakej obyčejnej chlápek, rozhodně ne celosvětově známej zpěvák.
No a jak to vlastně všechno probíhalo? Když jsem přijel do práce, kolem 18:35 před O2 arénou už byly davy diváků, fanoušků. Různé věkové skupiny. Od takových patnácti a až klidně do 60 let. Před tím než začali pouštět lidi, jsem převzal směnu a udělal obchůzku celýho hlediště, zajištění všech vchodů a tak. Potom jsem ještě udělal obchůzku celýho objektu. Mezitím se už zaplnilo hlediště. Řeknu vám, nikdy jsem neviděl pohromadě takovejch lidí. 17 nebo 18 tisíc hlav tam bylo. Scházim dolů, do střední části hlediště, do prostoru mezi 1. a druhou kategorií pro stání. Malý oplocený prostor mezi divákama bude následující asi dvě hodiny mým pracovištěm. Budu zde dělat funkci ostrahy a dbát na pořádek, pokud bude někdo dělat bordel, mám ho vyhodit nebo předat kolegům. :D :D
-
-
-
http://www.imagebam.com/image/29ec25174178871 další !!! *14* *14*
-
-
tak ta leopardí mikina je úžasná.... *14* *14* *14*
-
-
přesně .. už chci aby to bylo v Praze *14*
-
-
jojo, blíží se to *15* *15* *15*
-
-
-
jů *14*
-
-
1. část
Cirkus Brodýtobachaprdíto
Byl takhle jeden cirkus, který nesl opravdu divný název "BRODÝTOBACHAPRDÍTO", ale kdo uslyší náš příběh, tak mu to už nepříde ani trochu divný, vlastně mu to příde k smíchu... Tenhle cirkus patřil principálovi Michalítovi a jeho dcerám Elisíně, Hančelíně a Katučelíně... Jenže jeho dcery byly už vdané a tak to řídil sám, Elisína měla za muže Evelína Traubelína, Katučelína měla za muže Brodýta Jennerýna a Hančelína měla za muže Božskýho Káju. Michalít proto hodně času trávil se svojí veterinářkou Mitčílkou, která byla šťastně vdaná za Benzelína Jägermeistra od dálniční políchčije a nebo trávil čas se svým zeťem Brodýtem. Který kudy chodil tudy trousil, ale byla s ním legrace. Elisína s Evelínem celé dny jenom jezdily po zábavě, Hančelína s Kájou zase celé dny nacvičovaly - Hančelína byla dirigent a Kája zpěvák (takže asi chápete jak to znělo) a Katučelína celé dny jenom prala a prala a jako by nestačilo, že musí prát Brodymu posraný trička džíny a spodky, byla taky hlavní cirkusáckou pradlenou a proto prala i spodky slonům (a ty toho natrousily víc než dost). Proto se jmenoval cirkus Brodýtobachaprdíto, protože jméno vymýšlela Katučelína xDD. -
:o)
Než si to všechno v těch vzkazech povíte, tak já mezizim na půlhodiny zmizim. :D -
-
Re: :o)
No, kdyby bylo s kým. :D -
-
No jen aby.. :o)
-
-
-
??
Michale, řítí se ke mě z nebe nějakej pošuk na koštěti Seš to ty nebo nee???
Jestli nee tak abych ucukla ... nebo dostanu jendu do čumáčku *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ??
Já to nejsem. To možná Donaldka vyslala na průzkum nějakýho svýho poskoka. *15* -
-
Re: Re: ??
Noo páni to je ale poleno já uhla a ono to přistálo na stromě... *15* *15* *15* Noo néé hádje kdo to byl ... *15* *15* Donaldka osobně... *15* *15* *15* Už sem jí poslala vodním dělem zpátky... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ??
Řikal sem že se to vodní dělo uplatní. Na takovou verbež skrblíkovskou. Je potřeba jít od lesa.
Asi v tom spěchu, jak se nám chtěla pomstít. Zapomněla mozek v šuplíku. -
-
Re: Re: Re: Re: ??
Tak a teďka už si to fakt totálně přetáhl přes úroveň kdy exploduju, teďka sem vybuchla smíchy úplně totálně.... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
No ono se to trošku zkomplikovalo ... *9* *15*
Přiletěly dudlík šmudlík a pudlík nebo jak se to menujou ... a já křikla baf a oni se rozmázly na stromě no a po 5 minutách seškrabování přiletěla i Kačka a když viděla že synovci sou na padrť, tak mi letěla střemhlav na hlavu a netrefila se, a sletěla do řeky ... takže Kačka Donaldka plave na výlet a já si tu seškrábávám její synovce no to sem dopadla... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Za chíli ti tam ještě přiletí Kačky Donaldové synovci. Bubík Dulík a Kulík.
Na ně bude stačit hasičská cisterna CAS 32. Až je ten tlak vody sesadí z košťat tak je pozavírej ke králíkům, Donaldka si pro ně přijde a spadne klec. *15*
-
-
-
-
-
-
Avril....Prosím
pošlete prosím fotky z koncertu na Email... sorry -
já bych byla docela ráda, kdyby Avril přijela k nám do Čech. Byl jste někdo už na jejím koncertě? Já si pamatuju, že tady jednou koncertovala někdy před sedmi lety a pořád jsem zvažovala, jestli jít nebo ne, až jsem to nakonec propásla. Škoda, ráda bych tenhle omyl napravila. *5* *5*
-
-
ne nebyla jsem ... jo to si pamatuji taky,určitě tu znova bude *3* *14*
-
-
Já byla a koncert poměrně o ničem.
-
-
I kdyby byl ten koncert strašnej. Tak skalní fanoušek Avrilky ho vychválí. *3*
-
-
o ničem? to nevěřím :P jak říká Kvatro :P
I love Avril *14* *14* *14* -
-
noooo řekl si tvé jméno xD *1*
-
Viděl jsem záznamy z koncertů Avril. I z těch nových z Black Star tour, a sice je pravda, že už to neni takový jako bývalo za dob UMS. Ale pořád je to koncert naší oblíbené zpěvačky a zpívá tam naše oblíbené písničky. pak to musí být o něčem ;-)
To jsem toho tady na sebe tolik vyklopil, že víš jak se jmenuju? *15*
Liduška Kvatra zatím nezná, ale až ho pozná.... *10* *15* -
já vím že se jmenuješ Michal,ale ona to neví *15*
nápodobně s těma plakátami *14* *14* *14* *14* -
Každý koncert je o něčem. *3* A koncert Avril určitě. Něco jako nezapomenutelný zážitek, myslím. :D Ať nám Liduška vysvětlí, jak vypadá takový konert o ničem. *15* Asi krátce po začátku usnula a probrala se až na konci, když po ní fanoušci, co odcházeli začali šlapat. *15*
Jo a jsem Michal *3* Žádný Kvatro *16* *15*
Miluješ Avril. To já taky, dokonce tolik, že mám její plakáty po celém bytě. *15* Každý kdo přijde k nám domů, může na těch plakátech oči nechat. *1*
-
-
-
-
-
-
New novinky =D
Ahojí =) tak jsem se zas objevila =D A mám pár novinek.. Četla jsem tady na diskuzi,jak Jančíí psala že se parfém jmenuje SORBIDEN SORE- ale jmenuje se Forbidden rose- v překladu jako Nepřístupná růže.
Tady o něm AV mluví- http://www.youtube.com/watch?v=i-hb DlIF7LU&feature=player_embedded
DAlší novinka- Av se 17.3. objevila v Chelsea Lately.Rozhovor najdete tady
http://www.youtube.com/watch? v=bQya_yXYMPg
Tady jsou scany z magazínu Rock one.
http://avril--daily.blog.cz/1003/ french-rock-one-magazine-april-may- 2010
Pak jsem taky našla krátký článek-
Avril by údajně mohla být v Šanghaji při mezinárodním hudebním festivalu , který je plánovaný na 30.března! Podle článku je Avril jedním z 60 kandidátů, dvacet z nich bude vybráno pomocí on-line hlasování, které bude probíhat v nejbližší době, až bude startovat dáme vám co nejdřív vědět!A na t-zones stránce probíhá také soutěž, zkrátka je toho hodně!
A ted nějaké fotky:
paparazzi fotky ze 16.3.
http://a-lavigne.blog.cz/100 3/avril-in-hollywood-16-03-2010
Paparazzi fotky z 15.3.
http://a-lavigne.blog.cz/100 3/avril-in-beverly-hills-15-03-2010
A to tak všechno =) Jinak k tomu parfému-hrozně se na něj těším =)) Upa nejvíc.. Myslím,že bude fakt kráásně vonět.. -
-
Re: New novinky =D
jj,to s tím parfémem se omlouvám,ono to vypadalo jako S..F mě nenapadlo..jinak super novinky.. *14* -
Re: New novinky =D
tomu říkáš pár??? *1* *1*
Jééjda,....ty když se objevíš jednou za čas tak to opravdu stojí za to a ty fota, mno co dodat pstě úžasný !!! *14* *14* *14* *14* *14* a na parfémek se taky moc a moc těším
-
-
Happy brithday Avril Lavigne *3*
-
Nííc..:D
http://musicserver.cz/clanek/32507/ Avril-Lavigne-predstavila-obal-nove -desky-i-datum-vydani/
Vše co už se ví, jen tam ktomu Avril říka, že lidi co tu desku už slyšeli ji berou hodně emotivně a tak..:) -
-
Re: Nííc..:D
Je to hezkej článek. Až na některé ty komentáře pod ním *10*. Srovnávat Avril s něčím podobným jako je Lady Gaga, Miley Cirkus, nebo Justin Beieber, je teda opravdu moc. Následující řádky nejsou určeny pro zastánce Lady Gaga a Miley Cyrus. *16* Na koncert Lady Gaga byl šel jenom kdyby mi ty peníze co to stojí, ještě musela dát. *15* A když vidim Miley, tak se mi otvírá kudla v kapse *15* Tahle sebranka + ještě další jim podobný, akorát vymývá mozek mladým holkám. *16* *16* *15* *15* , no neni to pravda? -
-
Re: Re: Nííc..:D
uplně a naprosto...Miley, GaGa a Justin jsou jen blbý výplody moderního showbusynesu, kam se dostali jen proto jak vypadají a co nosí než kvuli tomu, že by byli talentovaný*5*....zato naše hvězda se na vrchol těžce prosazovala sama a lidi jí maj rádi právě kvuli jejim písním *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Nííc..:D
souhlasím souhlasím...ti všichni jsou přece výplod konzumní společnosti...přesně to co potřebuje zástup komerce a lidí kteří na to skočí *8* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Nííc..:D
Můžete si o mě myslet že jsem kráva, ale já osobně třeba tyhle výplody konzumní společnosti sem tam poslouchám... jejich hudba je jiná, než ta co dělá Avril, ale občas je to skvělý na odreagování... samozdřejmě že na Avril nemají, ona si cestu ke slávě musela tvrdě vydřít ale třeba taková Gaga to taky neměla jednoduché... nechcu se tady sváma hádat, ale říct o nich, že nemají talent je trochu nefér, mají talent, kdo znás umí tak zpívat, tančit, hrát... Na Avril nemaj, ale nemlžete jim odebírat to co umí... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nííc..:D
Všechn ukáže čas..:) -
Re: Re: Re: Re: Re: Nííc..:D
Jak rychle na tom svým koštěti přilítla, tak zase stejně rychle odletí. *15*
Avril ji jednim vrzem eliminuje ze scény *1*
-
-
-
-
-