-
http://www.youtube.com/watch?v=LSoqUZTTNPM -wild rose
-
Avril je SEXY!!!
Avril je hrozně sexy holčina *14* *3* . -
please!
ahojky lidičky moc vás prosím, polete mi nějaký fotky z koncertu na muj mail misa.antena@centrum.cz!!!nebo klidně jen napite!DÍK!!! -
pro ni
je to hustá spěvačka -
š.zpráva
V Diskusi Hilarry Duff se chystají popoženout Hilarry aby zase předběhla Avril !! to nesmíme dopustit ne ?! Avrilka je lepší něž ňáká Hilarka !co budeme dělat ??? -
-
Re: š.zpráva
Chodit co nejvíc na profil Hilary Duff! *15* -
-
Re: Re: š.zpráva
proč?? -
Re: Re: š.zpráva
*1* dobře tyy *1*
-
-
-
Pekne nesmysly v novinkach
V novinkach o Avril Lavigne se tady objevuji pekne nesmysly. Album se nebude jmenovat "It Just Happened". A rozhodně tam nebude píseň "Work Hard, Play Hard...Bitch". Všechno to jsou chybně interpretované překlady z anglického originálu. -
-
Re: Pekne nesmysly v novinkach
To je pravda! Jdu jim to hned vymazat! -
-
Re: Re: Pekne nesmysly v novinkach
Mozna by stalo za to uvadet zdroj odkud ty novinky jsou. Jinak je to jedna holka povidala *4* -
-
Re: Re: Re: Pekne nesmysly v novinkach
jo to by stálo za to...
-
-
-
-
joooo....sem happy
ČTĚTE-Oficiálně se alespoň zdá, že se Avril Lavigne zúčastní, ''World Music Awards''. Ceremoniál se bude konat ve dnech 15. Listopadu 2009 v Monaku.
Avril na jevišti vystoupí s prvním singlem ze 4.alba. Kromě ní se ''World Music Awards'' zúčastní např: Celine Dion,...
Já se těšíím.. -
-
Re: joooo....sem happy
Óóóó GooooD *1*
-
-
BLOG
Lidi nechcete někdo blog o Avril??? Já ho nechci rušit ale ani nemam na něj čas ... *9* -
Je to kruté, ale je to tak!
Někdo vám tu zdrcující zprávu fakt musí říct....lidi ona si to opravdu nepřečte!!! Musíte se s tím smířit.. -
Mám autogramy celebrit
mám spoustu autogramů celebrit- i avril.jestli chcete taky napište mi na e-mail potrhanyENDY@seznam.cz