Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thenilly96
    http://www.youtube.com/watch?v=LSoqUZTTNPM -wild rose
  • Avril je SEXY!!!

Avril je hrozně sexy holčina *14* *3* .
  • please!

ahojky lidičky moc vás prosím, pošlete mi nějaký fotky z koncertu na muj mail misa.antena@centrum.cz!!!nebo klidně jen napište!DÍK!!!
  • pro ni

je to hustá spěvačka
  • š.zpráva

V Diskusi Hilarry Duff se chystají popoženout Hilarry aby zase předběhla Avril !! to nesmíme dopustit ne ?! Avrilka je lepší něž ňáká Hilarka !co budeme dělat ???
    • dianna114

Re: š.zpráva

Chodit co nejvíc na profil Hilary Duff! *15*
      • jana291995

Re: Re: š.zpráva

proč??
      • maddy

Re: Re: š.zpráva

*1* dobře tyy *1*
  • segovesus

Pekne nesmysly v novinkach

V novinkach o Avril Lavigne se tady objevuji pekne nesmysly. Album se nebude jmenovat "It Just Happened". A rozhodně tam nebude píseň "Work Hard, Play Hard...Bitch". Všechno to jsou chybně interpretované překlady z anglického originálu.
    • sharpay1995

Re: Pekne nesmysly v novinkach

To je pravda! Jdu jim to hned vymazat!
      • segovesus

Re: Re: Pekne nesmysly v novinkach

Mozna by stalo za to uvadet zdroj odkud ty novinky jsou. Jinak je to jedna holka povidala *4*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Pekne nesmysly v novinkach

jo to by stálo za to...
  • jana291995

joooo....sem happy

ČTĚTE-Oficiálně se alespoň zdá, že se Avril Lavigne zúčastní, ''World Music Awards''. Ceremoniál se bude konat ve dnech 15. Listopadu 2009 v Monaku.
    Avril na jevišti vystoupí s prvním singlem ze 4.alba. Kromě ní se ''World Music Awards'' zúčastní např: Celine Dion,...

Já se těšíím..
    • sharpay1995

Re: joooo....sem happy

Óóóó GooooD *1*
  • BLOG

Lidi nechcete někdo blog o Avril??? Já ho nechci rušit ale ani nemam na něj čas ... *9*
  • Je to kruté, ale je to tak!

Někdo vám tu zdrcující zprávu fakt musí říct....lidi ona si to opravdu nepřečte!!! Musíte se s tím smířit..
  • Mám autogramy celebrit

mám spoustu autogramů celebrit- i avril.jestli chcete taky napište mi na e-mail potrhanyENDY@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit