Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro
    Každej tam píše takový trapárny.
    Ale aspoň můžeme vzpomínat na toho pěkného Silevstra, co tu byl před rokem.
    Uděláme si Silevstra na diskuzi Avril i letos. :D:D To je nápad.
    • Si piš, že uděláme! :D Páč loňský Silvestr byl ppci! :D:D:D ... a jinak s tebou souhlasím ;-)
      • kvatro
        Jaktože máš za tim svym nickem napsáno (skrytá identita)? Já to tam nemám. *8* *1* Neni to náhodou tim, že ty jseš u tý tajný bezpečnostní služby? *15*
        • vterinka
          Netuším :D možná proto, že jsem měla zškrtnuto "jako anonym" ... takže uvidím, co se zobrazí teraz :D:D:D
  • segovesus

Avril Lavigne Black Star CZ reklama na YouTube

Reklama v češtině na YouTube k Avril Lavigne Black Star: http://jdem.cz/bxmn3 *3*
    • sharpay1995

Re: Avril Lavigne Black Star CZ reklama na YouTube

Jo to je ono...tak se na to můžete konečně podívat....! *1*
  • puspuspusinka

Hele

Hele na těch našich foteškách na blogu to vypadá že se Avrilka konečně po dlouhé době docela bawila co? supéééér takže to s tím Albumem v červnu by mohhlo bejt už fakt konečná !!! *15* *14*
  • thenilly96

Goodbye Lullaby

na uloz.to uz je GL ke stazeni ale jeste nevim jestli to de, prave si to stahuju...ale i tak si to cd potom koupim *4* *14*
    • vterinka

Re: Goodbye Lullaby

já si to cd taky koupím :-) .. myslím, že my všichni, co tu chodíme pravidelně si ho koupíme :D
      • Re: Re: Goodbye Lullaby

No to si piš že si ho koupím !!! I když bych ho měla 1 000 krát vypálený, tak si ho koupím a víte proč??? víte?? Mám prostý důvod, nešetřila jsem si jak debil dva roky na to CD abych si ho potom jednoduše stáhla a vypálila (i když ti už sem udělala *1* ) Takže koupím!!! *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Goodbye Lullaby

ja si ho taky koupim! teda pokud ho nedostanu k naroskam *15*
  • puspuspusinka

Yeahh ...

Já nikdy nepochopím lidi co Avril neposlouchaj ... já si pustila všechny její songy najendou a prostě nemůžu se jich nabažit ... *14* ... Nechápu tooo ... Avrilka je prostě tak úžasná a ty její texty ... vždy o něčem ... přesně jako Eminem ... ten taky rapuje o svém životě a ne o "sexu a děvkách" jako třeba xindl x nebo rytmus ... *8* *9*
  • bambusanka

Všichni a povinne!

Všichni kteří máte facebook povinně sem do komentářů napište AVRIL LAVIGNe!
    http://www.facebook.com/p ermalink.php?story_fbid=17859296884 1897&id=132900103388547¬if_t=lik e

Chceme přece aby přijela,ne? *3*
    • vterinka

Re: Všichni a povinne!

týjo, to by bylo super kdyby opět přijela. Já na ni chtěla už minule, lae neprošlo mi to, ale vzhledem k tomu, že ted chodím po koncertech, tak tam prostě půjdu! *15* *15* *14* *14* *14*
      • kvatro

Re: Re: Všichni a povinne!

To já takhle po koncertech nejezdím. na koncertu sem byl teprve jednou. A to na No Name, když se uráčili přijet do Příbrami na zimní stadion. *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Všichni a povinne!

Já je právě začla praktikovat. *1* Prvně Miro, pak mám naplánované Paranoid, chci jít opět na RD, až budou mít naplánované koncíky, zatím mají volno, pak chci na Avril, no a nebo tu přijede Kike, ale tomu nevěřím.
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Všichni a povinne!

Kike sem nepřijede, to by už dřív přiletěli i návštěvníci z Marsu. *13*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Všichni a povinne!

jo pobavila *15*
            • vterinka

:D aspon ses pobavila :D
            • xkostex

twl taky dobry *15* *15*
            • vterinka

ttj :D Já sem prvně málem npsala RD, ale pak sem si řekla, že je to pěkná blbost, když tu jsou xD ... to je ta automatika :D
            • xkostex

uz sem si o nej napsala *15*
            • vterinka

Když ti to pomůže :D
            • xkostex

jo ta to prehani asi si napiso o Evanka *15*
            • vterinka

no asi tak nějak, sice je chápu, ale Dita to přehnala!
            • xkostex

twl ty sou z Kikeho upa podelany *15* *15* *15*
            • vterinka

Nadávala fandům, cože?? OMG to je megera!! ..... Měli bychom se vím poprat o Avril Kikoušci se nám zbláznili!
            • xkostex

tak jako LG je deska krava vypatlanejsi osobu sem snad jeste nevidela
            • kvatro

Hlavně že sem pozvali lady Gaga, přijela sem s tim svým bordelem. nadávala tady faouškům, sem někde četl.
              Ještě za to chtěla nehorázný peníze. *16*
            • vterinka

Jenže víš proč? Prootže ho tu nikdo nechce pozvat! A to já prostě nechápu! :-( Holky už psaly různým pařadetelům a prd. :( .... ale prý tu kdysi byl v Brně, ale to už je dávno.
            • xkostex

martani uzz prileteli mi je videli! kdyz sme spali v chatce tak sme videli martani a venusi *15* a dokonce i nasi zemi
        • xkostex

jediny konzerti ktery ja navstevuje sou na Akademii kdyz tam nedko ze skoly spiva ted tam spivala Senkova to bylo good *4* a kdyz je u nas Dabing a nedko prijede tak se du kouknout ted tu byla ta ted nevim jak se menuje *15*
    • xkostex

Re: Všichni a povinne!

uz sem napsala doufam ze prijede
      • kvatro

Re: Re: Všichni a povinne!

Přijet by sem mohla. Když tu byla s Under My Skin i s Best Damn thing.
        Měl sem takovou smůlu, že sem ji začal poslouchat až 14 dní potom co tu měla koncert. *15* *15* *15*
        • xkostex

*15* *15* *15* *15* taky dobry ja mela smulu ze mi mama nechtela koupit listek *15*
          • kvatro

Sis ho měla koupit sama :D
            Ale padly by na to celoroční úspory. *15*
            Nebo zkus vydělávat na internetu, mě už za fotky vyplázli tisícovku. *3*
            • vterinka

když ti to pomůže, tak klidně :D *1*
            • xkostex

si asi sezenu sofera *15*
            • vterinka

:D Tak to budu vést za rok a půl *15*
            • xkostex

jo to doufam chci se dozit aspon 18ti *15*
            • vterinka

Všichni jsou skrblíci, všem snižují a vše zdražují ... :( .. jinak rokem 2012 to jistě neskončí *3*
            • xkostex

j ovsechno do jde nekam. lidi si nedokazou vazit toho co maji *9* a jestli bude tak to dakt nevim ale uz ho predpovidali hodne krat a pokazdy se neco stalo tak snad to neni prava jinak v roce 2013 budu poprve koukat na film 2012 a budu se tlemit *15*
            • kvatro

Já vím, celý to tady jde do prdele. *9*

Myslíte že bude toho 21.12.2012 konec světa? *7*
            • xkostex

se divis? je krize jak rika kamoska vypada to na dalsi svetovou *15* cos doufam nebude *15*
            • kvatro

On je dneska na penízky každej opatrnej. *15*
            • xkostex

jo to bych nepochopila *15* si hrajou na skrblika ne?
            • kvatro

Na té turistice.cz tomu asi nebudeš rozumět. Stejně ti tam za to už nic nedaji. Mám tam 200 turistických tras a míst ke jsem byl. A dávají mi padesátník za den. Žiďáci jedni. Před půl rokem to bylo aspoň 7 korun za den.
              Přidávat tam něco, je ztráta času. *13*
            • xkostex

dik se na to pak kouknu *15* twl potrebuju brigadu! *15*
            • kvatro

Nojo to sem zapomněl že ti bylo 12. Víš já to bral podle sebe. *15*
              Ty peníze sem vyděal na turistika.cz, přidával sem tam turistické trasy a k tomu fotky různých památek. začal sem to tam dávat když sem ještě chodil na školu. potom ty odměny zkrouhli, asi jim připadalo že za to dávají moc. *15*
            • xkostex

jo jasne ikdyby sem si ho koupila sama tak by me mati nepustila vzdit me bylo 12! *15* a kde si vydelavas ty? potrebuju prachy! chci si koupit rubikovku vonavku od Avril ikdyz vonavky moc nepozivam a setrim uz pul roku na jeji CD ale ty penize se vzdicky vypari *15*
          • vterinka

Míšo: to je fakt smůla, s tím jsme u Mira měla štěstí, že sme ho začla opět poslouchat měsíc před koncíkem *14* *14* *14* *14* *14* .. Elis jsme na tom stejně *9*
  • kvatro

:o)

V devět jsem zpátky.
    • kvatro

Re: :o)

Je někdo přítomen? Že bych zase šel :o)
  • Máš úžasný hlas jsi moc hezká a nadaná zpěvačka a skládáš dobré písničky *3* *15* *2* *1* *5* *1* *2* *15* *3* *4* *5*
  • Všechno nejlepší Avril ,jsi dobrá zpěvačka,textařka ....Jsi prostě Best Forever *14* *14* *3* *3*
  • HAPPY BIRTHDAY, Avril! *4* ♥ XO

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit