Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Scary Movie

No tak morčata jste. Stačí když okolo Vás někdo projde, tak zdrhnete. Pootm jste Morčata na útěku.

Pro Elis. Ano Scary Movie. *15* Tebe taky na nic nedostanu. *15*
    • vterinka

Re: Scary Movie

Al epřed tebou neutečeme nikdy! My se tě nebojíme a máme na tě políčenou past! *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: Scary Movie

jo! pred tebou nikdy neutecem!
    • xkostex

Re: Scary Movie

*15* *15* *15* tak to pak je zajimava teorie *15* a mas smulu:P me nedostanes na nic! doufam a mam se bat ze pribehnes v cernim habitu a v bili mastce s nozem v ruce? *15*
      • kvatro

Re: Re: Scary Movie

Samaro, Samaro. Moc se díváš na filmy. *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Scary Movie

*15* *15* *15* jo to koukam nic lepsiho na praci nemam *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Scary Movie

zahrajem si takovou hru.
            Vy neznáte mně ale já znám Vás.
            Chce aby jsme si uřízli nohu.
            ....Špatná noha!
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Scary Movie

bylo to i ve Scary Movie 4 na zacatku Saw sem nevidela ale vim ze tam byl ten hnusenj chlap s bilim cichtem a s cervenima kruhama na tvarich *15* *15*
            • sharpay1995

To je SAW...:D myslím 3... nebo 4... teď taky nevím...:D :D Ale dost sem se u toho nasmála...:D :D
            • xkostex

scary movie 4 a nebo Saw ale nevim jestli 3 nebo 4
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Scary Movie

jo ale na horory nekoukam videla sem jen Nezvaná Texaskej masakr Halloween z mrtvych vztani 3:15 zemres a kousek Vim kdo me zabil
  • Evril maš ty nejskvělejši pisničky ktere se mi moc liby.tvuj skalnaty fanoušek Přemysl.Kamrád. *5* *5* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *2* *2* *1* *1*
  • Help me !!!

Mám zaracha a jentak se sem nedostanu sem vyjímečně ve škole na kompu, ale jinak sem v prdeli jako *9*
    • sharpay1995

Re: Help me !!!

Ježiš to snad nemyslíš vážně...co si zas dělala???
      • puspuspusinka

Re: Re: Help me !!!

co sem dělala? poznala sem vás ... to sem dělala ... prej mno ty tady sedíš furt s kámošema který ani nemáš a hovno se naučíš a vzal mi kompa a dneska sem se dostala semka vyjimečně páč se musím naučit na test z IVT !!! *1* *1* *1* ale jako za všechno můžete vy ... vydíte to ... *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Help me !!!

hey jako jak za vsechno muzete vy? nesvadej to na nas laskave! *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Help me !!!

Přesně!!! Neváděj to na nás...my můžem za to že ty se neučíš...xDDD
    • xkostex

Re: Help me !!!

twl proc zase? co si provedla
  • acdz24

Hádka

Páni...četli jste to? Jsem s Avrilkou *14*

Drsnou hádku vyvolala minulý týden zpěvačka Avril Lavigne! Došlo k tomu na zámečku Marmont, kde si zpěvačka užívala s přáteli a objektem její záště byla herečka Lindsay Lohan!

"Avril zrovna obědvala s přáteli a svým přítelem Brodym Jennerem, když do restaurace přišla Lindsay," vypráví očitá svědkyně incidentu.

Lindsay prý chtěla celý stůl jen pozdravit, dřív než se k nim ale přiblížila, Avril na ní spustila: "Táhni pryč! Jsi zrádkyně! Jsi loser! Nesnášim falešný lidi! Nepřibližuj se ke mě a k mým přátelům!"

Lindsay byla tak zaskočená, že se nezmohla na slovo, když ale naštvaně odcházela, hlasitě přemlouvala místní ochranku, aby Avril z restaurace vyhodila. To se jí ale nepodařilo!

Uuups! Hodně drsná scénka! Její původ? Lindsay prý Avril urazila...

Když se totiž hvězdy potkaly na tom samém místě před dvěma týdny, Avril nejprve Lindsay přehlédla a bez toho, aby ji pozdravila, si šla sednout ke svému stolu. Tam ji přátelé upozornili, že procházela kolem Lindsay, která se jí snažila pozdravit. Avril se ihned zvedla a šla za herečkou k jejímu stolu, aby situaci napravila. Lindsay jí ale na pozdrav neodpověděla, totálně jí ignorovala a dál se bavila se svou partou.

Avril se pak svěřila: "Takhle ponížená jsem se necítila od základní školy. Lindsay už není moje kamarádka!" Zdá se, že holčičí trable se nevyhýbají ani slavným stars!
    • sharpay1995

Re: Hádka

No...tak ktomu nemám co dodat...
      • Re: Re: Hádka

NEKECEJ .... *1*
        Ty jooo??? *1*
        To bych se sakwa divila... *1*
        Ale jakooo... sou obě trdla... takle se navzájem strapňovat atd. Ale jako řeknu vám to takle ... je mi líto Lindsay, protože si nejspíš myslela že jí Av ignoruje a pak za ní Av šla protože ... a teďka měla Lind nějakej důvod proč jí tu ignoraci oplatila (ale neměla, zbytečně zavinila hádku) a Avrilka chudák byla ponížená a ztrapněná a to není hezký, jenže když pak Lindsay po dvou týdnech jí chtěla pozdravit a tak, tak se podle mě Avril nezachovala zrovna nejlíp ano má právo být naštvaná, ale já bych to neřešila přímo takle hádkou ... nemám je ráda... ale jak říkám víc si asi vytrpěla Avrilka, takže sem na její straně, ale Lind mám taky moooc ráda !!!
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Hádka

nééé y vůbec nemáš ráda hádky, néééééééé.....xDDDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Hádka

taky si rikam hanco *15* manzelsky hadky a vase hadky ma nak moc rada
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Hádka

jo! ve vlastnich se viziva a cizi nesnasi to je divny
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Hádka

No žejo...xDDDD
    • Re: Hádka

*9* *9* *9* *9* *9* *9*
      Achjoooo, já chci aby se usmířily... *9*
      • xkostex

Re: Re: Hádka

twl no tak jako nevim co si myslet ale sem na strane Avril
        • Re: Re: Re: Hádka

Taky v tom mám trošinku gulige maglajs ... *9*
    • Re: Hádka

Pááániii... Jsem na Avrilky straně, ale snažím se pochopit i Lind... protože mám obě ráda, jako Lind si asi myslela že ji Av ignorovala a tak jí to chtěla jenom oplatit, ale zbytečně vyvolala nepříjemnosti a hádku ... *9*
      Takže jsem na straně Avrilky, chudák Lind i Avril ... škoda, protože obě sou skvělý ... *9*
      Tohle mě vážně rozhodilo ... *9*
  • kvatro

:)

Tak teď jsem dostal od kačky dobrou zprávu.
    Pojedeme s ní všichni do Japonska, prej to za nás všechny zatáhne. *1* Díky, kačko.
    Sraz je v jedné malé chaloupce v podhůří Beskyd.
    Mám ale ještě dotaz na vedoucího výpravy.
    Kačko. pojede taky ten Havířovskej skřet?, vzal bych ji jako šerpu, na nošení báglů. *15* *15*
    • vterinka

Re: :)

Míšo, souhlasím s tebou, aspon bude k něčemu dobrá *15* *15* *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: :)

*15* *15* *15* *15* *15* ja taky souhlasim *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :)

No tss... děte do háje! :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :)

Ho Ho Hóó *15* *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: :)

*1* *1*
            • kvatro

To je rada k nezaplacení. Pani Luciferová *15*
            • sharpay1995

Michálku... Vánoce už byly... hrát na Santa Clause sis měl před pár týdny... teď už né..:D :D
  • kvatro

Kapitola druhá - A mě se zdá, že je to hra co nemá konec ani začátek

Po této menší nehodě šla Elis Míše povědět co nahoře na půdě slyšela a viděla. Míša z toho dostala taky strach, a tak se dohodly, že se tam půjdou společně podívat.
    Jen co Míša otevřela na půdě tu starou almaru, opět to začalo hrát „Tada Tada Tada Tadadam da da da dam“.
    Míša povídá, to je skladba Für Elise od Beethowena, vydává to tamhleta dřevěná krabice. „Posloucháš mně Elis?“ Elis byla fuč. Zase totiž zdrhla, když to začalo hrát a na schodech udělala trojitého Rittbergera a pár kotrmelců. Opět měla zaraženou hlavu ve zdi. Po chvíli se oklepala a vrátila se nahoru, zpět k Míše. Míša mezitím tu záhadnou hrající krabici prozkoumala a zjistila, že je to jakási středověká desková hra. „Zahrajem si ne? Pojď Elis“. „No já nevim“, povídá Elis. Míša udělala na Elis smutný pohled svýma modrýma očima. Elis to úplně odzbrojilo a povídá. „No tak dobře!“.
    Elis s Míšou tedy začaly hrát. Postavily si na start postavičky. Elis si vybrala figurku Evana a Míša si vybrala Avril. Začaly hrát aniž by si přečetly pravidla. Černá ovce Elis si vyřvala že chce hrát jako první.
    Hra začíná, Elis bere do kopyta kostky a hází.
    Na kostkách ji padlo pět. Skleněné oko hry se zbarvilo do červena. „Kurva, to znamená něco špatnýho“, povídá Elis.

V tom ta hra povídá:
    Hodila si na kostkách málo
    V pravidlech to takhle stálo
    Elis, rozmysli si hod příští
    Rozzuřený vysavač na tebe přijíždí
    Vysaje tě jako smítko prachu
    Posereš se z toho strachu
  • puspuspusinka

I go to sleep...

Musím jít ... je mi líto, ale táta už chce abych šla spát ... takže zase někdy .... pochybuju že tu zítra budu, no ale uvidím .. *14* *4*
    Ahoj Kačí ... *14*
    Ahoj Míšo, Miluju Tě ... *14* *14*
  • Narozeniny

Všeee neeej Avriil *14*
  • helenkaaa

Prosím...

... přestante už se tady štěkat, už žádná Madonna atd. Prostě vo madonně si děte pokecat na její diskuzi a bude všechno v pohodě!
    • dianna114

Re: Prosím...

A copak se tady bavíme o Madonně?! To už je dlouho,tak nevím,co to tady zase vytahuješ. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • sharpay1995

Re: Re: Prosím...

Héj..hlavně v klidu...xD*1* !!! Někdo tady hold neprolízá celiou dizkuzi...! *3*
    • sharpay1995

Re: Prosím...

Nám to neříkej..my si žádný hádky nevynucujeme...to by spíše potřebovali slyšet ti co sem pořád lezou a nadávají Avril..!!!
      • helenkaaa

Re: Re: Prosím...

no já vim jenže já to neřikam tobě, když si na mý straně ale právě těm co sem lezou! *7*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Prosím...

Dobře OK!!!
  • puspuspusinka

TÉMA: AVRIL RAMONA LAVIGNE

Takže, jako mno já nwm tak začni ty, já určila to téma *1* (mimochodem na tohle byste nepřišli !!! *1* )
    Tak co? *14*
    • xkostex

Re: TÉMA: AVRIL RAMONA LAVIGNE

:Dskvely tema na to by nikdo neprisel *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: TÉMA: AVRIL RAMONA LAVIGNE

mno dit nn??? *1* *1* *1*
        Jako na jakým videjku seš závislá, moje droga je doslova video na parfém Black Star, protože já nwm Avril je tam strašně krásňoučkááá, a navíc i ta melodie !!! *14*
        Pstě je to moje droga, jo a když sme u těch drog, tak je mi to bážně líto, awe ta fotka potřebuje výměnu !!! *1* *1* *1* awe vaše ména napíšu vedle se nebojte !!! *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: TÉMA: AVRIL RAMONA LAVIGNE

me se nejvic libi video na Im with you a sk8er boi *15* ja si taky brzo vymenim fotku ale nevim jakou nemuzu se rozhodnou a taky tam napisu vsech mena *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: TÉMA: AVRIL RAMONA LAVIGNE

už du vybírat, ti pošlu nějakej odkaz, která by se mi pro tebe líbila !!! *1* *14*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: TÉMA: AVRIL RAMONA LAVIGNE

me taky *14* ja du hledat dal:D
            • puspuspusinka

tk tj fakt dobrý *1* *1* *1* *1*
              mě se awe tak děsně líbí si ju dám asi sama !!! *1* *14*
            • xkostex

ta prvni je hezka a na ty druhy vypada jak kdyby zrovna prijela z parize *14*
            • puspuspusinka

http://i89.photobucket.com/albums/k 220/tesiii_2006/avril-lavigne-15.jp g
              co třeba tuhle, řekni dyžtak ti sem dám jinou, mám jich tu spousta uložených !!! *14*
              nebo se mi strašně moc líbí na týhle vypadá tu super praštěně !!! *1*
              http://foto.osobnosti.cz/avril-lavigne-251570
              *1* *1* *1*
            • xkostex

super dik sem zveda jaky vyberes *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit