Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

No tak fájn, když stačí říct ... tak já říkám ... MIMOZEMŠTANE KAČENKO, ŘEKNEŠ MI KDY MÁŠ NAROZENINY DO VZKAZŮ??? *15* *14*
    • vterinka

Re: ...

anooo řeknu :D
  • Avril forever!! :D

Avril je upne fantasticka zpevacka - navic takova rebelka a ty ja rada *4* Mrknete dyztak na tenhle webik - taky ji tam muzete pridat ze ji milujete!! http://www.prostemulluju.cz/
  • xkostex

:'-(

libi spatna hodne spatna zprava! Misa se tu nejspis do konce skolniho roku neukaze *9* jeji za***nej ucitel ji nevyskousel a dal ji na vyzo rovnou 4! *16* :'-(
    • xkostex

Re: :'-(

jo a prosim napiste ji parkrat z netu sms aby se fakt necvokla
      • vterinka

Re: Re: :'-(

chuděrka!! *9* *9* *9*
  • =((

*9* *9* *9*
  • sharpay1995

:D

http://www.youtube.com/watch?v=4w6V 3SUy2Lw&feature=player_embedded#

What the hell live in Japan..:)
    V originální kvalitě to bylo smazané, kvůli autorským právům, tak je tov trochu horší kvalitě...)
    • kvatro

Re: :D

To video trvá nějak krátkou dobu. Necelý 3 minuty. Normálně má WTH skoro 4.
      Avril se nám trochu fláká. *10* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: :D

Jo... no to je nějaká skrácená verze... Av tam prý vynechala jednu sloku..:)
  • kvatro

GL

Někteří si mysleli že WLYG je ve skutečnosti Rmember When, není.
    Admin z avril.it už prej slyšel celý album.
    Že je to album velmi dobré, naprosto odlišné od TBDT. Dále že WTH není podobné žádné písni z alba. Každá skladba má jnou náladu jsou velmi introspektvibní a emocionální, vůbec žádný pop! Avrilin hlas je nejdůležitější část alba. A druhý singl má něco společnéhjo s When You're Gone ovšem není to balada.
    Něco z toho víme, ale proč si to nepřpipomenout.

Pokud to bude pravda, budu maximálně spkojenej. *14*
    • puspuspusinka

Re: GL

No jak píšou jestli tam nebude ten pop ... tak to budu víc než spokojenáá ... protože Avril a Pop je stejná kravina jako když si Brody pere trenky *15* *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: GL

Pop se pro Avril opravdu nehodí. Špatné to není ale nějak mě to nebere.
        Pop ať si vyžere Britney. Avril je odjakživa rockerka. *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: GL

Joo ta nejlepší rockerka... *14* Joo nějaká Britney mě nebere... já miluju Simple Plan, Nickelback, Avrilku, (s prominutím líbí se mi dcl i songy od Sum 41) a hlavně Linkin Park ... *14* *15* *15* Rock je ten neeej hudební žánr na světě *14* *3* A pop na něj nemáááá a nikdy mít nebude ten ať se de zahrabat k Brodymu do hrobky *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: GL

Moji neoblíbenější podle pořadí jsou:
            Avril Lavigne
            Nickelback
            Linkin Park
            Simple Plan
            Coldplay
            No Name
            Sum 41 (pouze With Me a Pieces)
            a plno dalších ale jenom okrajově. + ještě nějaké z let osmdesátých.
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: GL

No týý brďooo kdo by to byl řekl, že máme taky něco společnýhoo ... *15* *15*

Noo to já to mám v pořadí:
              Avril Lavigne
              Simple Plan
              Nickelback
              Linkin Park
              P!nk
              Eminem
              Jonas Brothers
              Sum 41 (taky asi jenom 2-3 *15* )
              a další ... a pak se mi líbí takový ty filmový soundtracky ... *15* jako z twilight (paramore a linkin park) nebo songy z hříšného tance atd. *15* *15* a pak poslouchám i ten pop (Enrique Iglesias, Nelly Furtado, a milion dalších) *15* *14*
  • puspuspusinka

Jéééé

Jééé máme 7 000 komentářů ... jupííí ... *15* *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Jéééé

mě ukazuje 6992..:D :D
      • kvatro

Re: Re: Jéééé

Taky nevim, kde Míša vyčarovala těch 7000 *1* Třeba je to jasnovidec a vidí do budoucnosti. *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: Jéééé

no tak to je jasné, že za chvíli tu těch 7000 bude *1* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Jéééé

jžš vyste negramoti ... koukněte na obrázek klikněte na jekejkoliv obrázek a když na něm budete tak koukněte vedle na menu a tam máte diskuze 7 000 a ted už něco -....
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Jéééé

no jo... se s toho nepo... víš co...:D :D :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jéééé

a komu to jako cpeš?? *15* *15* *15* hlavní nabídka je mi víš kde ta se seká tu prostě neřeš *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Jéééé

no jo, ale když sme v hlavní nabídce, tak to tam nemám, tam mám 6988 :D
      • vterinka

Re: Re: Jéééé

mi taky xD
  • ..............................................................

fklidu spevacka jenze .................................................. .................................................. .................................................. .
  • jana291995

další název další písničky

Čtěte:

Rolling stone přišel do studia Avril Lavigne, které jí hudebně pojí s manželem Deryckem Whibley ze Sum 41 na její další desce, naše nové vydání vám oznamuje postup na desce. Velké zprávy:Lavigne se nechystá k opakování úspěchu z roku 2007 s drtícím singlem Girlfriend ani se nechystá udržovat její status punk-popové sprosté princezny. O doposud nedodělané listopadové desce Lavigne říká, že míří víc k sebepozorujícím písním se stripped-down rockovou hudbou, pohaněným akustickou kytarou. "Tato nahrávka je o životě", říká Lavigne."Je to velice snadné pro mě udělat chlapce mlátící pop song ale sednout si a poctivě psát o něčem co je opravdu blízké mě, něco s čím jsem spojená je hodně odlišná věc". Třebaže Lavigne se vzdaluje od mocného punku, velmi láká na přitažlivé songy jako Darlin, která byla druhou písní kterou kdy Avril napsala, když ještě žila v Napanee v Ontairu v 15 letech. Butch Walker také pracuje na jejím čtvrtém LP. Lavigne na předchozích albech skryla svůj hlas za stěnu z představení, její vokály jsou přední a soustředí se v nových písních jako Everybody Hurts.Další názvy songů zahrnují Black Star, Sterá byla původně psaná pro vůni se stejným jménem a Fine."Moje poslední nahrávka byla o kytarách a energii ale já jsem chtěla opravdu cítit svou hudbu řekla Lavigne".

Moc se těšíím! *1*
    • jana291995

Re: další název další písničky

Tady Avril zpívá písničku Umbrella d Rihanny!!Tohle video vidím poprvý co vy?

http://www.youtube.com/watch ?v=oq3QbxX3Dlw
      • angel15

Re: Re: další název další písničky

no zpívá je asi silne slovo,když řekla pár vět jen:D
        • jana291995

Re: Re: Re: další název další písničky

no ale chvilku to zpívala!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: další název další písničky

No tak chvilku ale...stejně...dobrý že Avril na svým koncertu zpívá Umbrellu...xD *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: další název další písničky

neřeš to Angeli...xD...holčičí řeči...xD
            • angel15

ja nevim o kom je řeč:D
            • jana291995

jo já to beru!když se ti mitchel nelíbí,nenutím ti ho!Jenom říkám že mě se líbí! *1*
            • helenkaaa

jani, možná že i dyby ta písnička byla bůchvíjka hezká.. ale když jí zpívá někdo koho vážně nemusim tak promin...
            • jana291995

*1* jj...kdyby zpívala od Mitchela písničku Hey..díky týhle písničce mám Mitcehla ráda!!Poslechněte si ji,určo si ju zamilujete!!Jmenuje se Hey..podobná Avril žhe?
              Hey hey you you i dont like you girlfriend! *1* no už mi zase šibe!!*páá *15*
  • kvatro
    Právě v tuhle chvíli už připravuje Avril páté album. Vyjít by mohlo už někdy letos.
    Písně by měli být poodbné jako z LG, jen o něco rychlejší. V současné době jej jich nahráno už 8.
    A tady je možný tracklist:
    1. Always You 2. weak 3. Candy 4. Fine 5. Gone 6. This When It Hurts Bad 7. Every Night 8. say Yes
    9. Complete Me
    10. (If I Ever) Get Over You
    11. What Would You Be For Me?
    12. Stay
    13. Too Soon
    14. Free
    • vterinka
      Fuha Miško, dobre ty! Už sa moc teším! :-)
      • Tyhle informace jsem sebral na ksichtoknize. A taky něco málo bylo na Avrilbandaids. *3*
        Taky se těším, snad to vyjde co nejdřív. Na moje narozeniny to sice nebude, ale to nevadí, nadělim si to k jiný příležitosti. *3*
        • vterinka
          ok, rozsekal jsi mě .D .. ty sji tam v nějakých skupinách? :D
          • Rozsekal a zakopal.....
            Jo, jsem bubeník v Linkin Park a kytarista v Simple Plan. *15* *15*
            nejsem vžádnejch skupinách. Jen sháním informace kde se dá. *3*
            • vterinka
              aha, tak to jo no :-))
            • Na KK jsem to vyčetl, ale lajkovat jsem nic nemusel. *5*
            • vterinka
              protože jsi říkal, žes to vyčetl na fb, tam bys to musel minimálně lajknout :D aby ses tam něco dověděl :D
            • A proč se ptáš jestli nejsem v nějaký skupině? Jako v nějaký komunitě ohledně Avril. jako registrovaný na avrilbandaids jsem, ale nepřispívám tam, prootže je to tam anglicky. *3*
            • vterinka
              aha xD tak to nic ... :D
    • kajuska4
      hned bude u nás,tak kupuji *3* *14*
      • No, ikdyž bude na inbternetu k dispozici třeba 14 dní předem. Tak stejně zajdu do Bontonlandu. zeptám se jestli maji nový CD od Avril Lavín. Oni mě sice opraví, že se to čte Ejvril Laviň, což vůbec neni pravda. *15* *15* Ale aspoň budu mít CD. A mít v ruce CD svoji nejoblíbenější zpěvačky, to je úžasný pocit. *3*
        • kajuska4
          Pravda *4*
          • A slyšet ji naživo, to musí být úplně...nejlepší. *3* Koncerty jsou obvykkle zážitky na celý život.
            • kajuska4
              přesně tak :)* *14* jé ... se ták těším ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit