Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší k narozeninám ! *4* Přeji ti hodně štěstí, zdraví, lásky a hlavně hodně úspěchu !! *4* *4* *4*
    PS:Jsi prostě The Best..!! *14*
  • Mandaríii

já z Cdčka Let go znám jen singly, ale mám ráda I´m with you a Complicated A z Under my skin se mi líbí Nobody´s home, My happy ending a Take my away ...
  • lukastejml

hyppy birthday

Vše nej nej nej Avril..a měj pořád tak skvělé písničky *3* *1*
  • puspuspusinka

Narozeniny...

Jakoo víte co úplně miluju na svým narození ... 28.9., že jsem jenom o jeden den než Avrilka, a víte co úplně nenávidím na svým dnu narození??? Že sem jenom jeden zkurwenej den od Avrilky áááá ... sem mohla slavit s Avril ... takle slavím s Hilary ... *15* *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: Narozeniny...

Ty máš narozeniny 28.9. ale 29.9. mám zase já svátek. Takže to vychází podobně jako s tou Avrilkou. *15* *15*

Mimochodem už ti napsala Kačka to svoje datum narození?
      Já bych tipoval že to bude někdy od 20.4. do 20.5. *7* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Narozeniny...

já bych tipovala 27.6..:D
        • vterinka

Re: Re: Re: Narozeniny...

tohle na svém datu miluju! Jsme přesně o 9 let a 9 měsíců od Avrilky ♥
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Narozeniny...

Původně sem tě chtěl tipnout na znamení Raka nebo Štíra. Nakonec sem napsal blbost. Rak by byl správně. *15*

Na znamení Ryb které máš napsané tady na Oso. totiž vůbec nesedíš. *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Narozeniny...

máš ho tu napsané xDDD na profilu, pokud je to tvé pravé datum narození :D
            • vterinka

Teda máš můj obdiv :D Ty jsi velice inteligentní člověk! :D:D:D
            • sharpay1995

Tak schválně... tipuj mě..!! Ale teď si nejsem jistá, jestli to mé znamení neznáš, ale to je jedno...! Tipuj..!! :D
            • kvatro

Poznat se dá všechno, podle toho jak tu píšeš, kolik toho napíšeš. Jaký tu máš názory. Jak reaguješ na jednotlivý příspěvky.
              Někdo dokonce pozná znamení člověka, už jenom když ho vidí. Ale tohle opravdu neumim. *15*
            • vterinka

Teda já nikdy nepochopím lidi, kteří poznají charakteristické vlastnosti znamení! :D:D:D .. a to ěm ani neznáš osobně! :D:D:D
            • kvatro

Každé znamení má svoje charakteristické vlastnosti. A ty tvoje co jsem tu za půl roku z diskuze zjistil, odpovídají znamením Raka nebo Štíra. S tim se nic neudělá. *1*
            • vterinka

momnet! to chci vysvětlit?! :D:D:D co mám s rakem společného? xD
          • puspuspusinka

Njn ...
            Jinak jako Hančo přiznej se, že ty sis vzala kalkuačku a zase počítala ... až ti nějakým zázrakem vyšlo 27.6. *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Narozeniny...

Haniiii fb žvanil co? :D
          • sharpay1995

Né... to mé věštecké schopnosti..! :D :D
            • kvatro

Já mám taky věštící koule, ale jenom dvě. *15*
            • vterinka

no teda xDDDDDDDD
            • sharpay1995

No ale fakt..! :D :D A míšo: to nebyly věštící koule, ale věštíci jabka... to je teď ve věštící komunitě nový módní hit víš...:D Kdo nemá věštící jabko, jako by nebyl..:D
            • vterinka

joo jasně xDDDDDDDDDD
            • kvatro

Vědecké schopnosti to budou! Když sem totiž byl u Hanky v bytě tak tam měla plnou skříň věšstecký koulí. *15* *15*
  • všechno nejlepšíííí! *14* *14* bože jakto že už je ti tolik?? *8* vypadáš na 18 *14* uží si svých 32 narozenin *7* *14* *14*
  • Všechno krásné do nového roku.*3* *4* *4* *14*
  • super a nejj

je super talentovanááá ...
    • cara

Re: super a nejj

souhalsíím :))
  • xkostex

z5

lidi sem konecne doma!!!!!!!!!!!!! stejskalo se vam? me jo a desne moc!!!!!!!
    • sharpay1995

Re: z5

Ty jsi někde byla... hm... já si ani nevšimla...:D
      • xkostex

Re: Re: z5

jo byla sem na 10dni na slovensku
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: z5

Tééééééda Hanuleeee xDD
    • puspuspusinka

Re: z5

No mě mooooooooooooooooooooooooc *14*
  • puspuspusinka

Dobrou noc Zlatíčko <3

Tak, já už se musím rozloučit, přeci jenom mám svoje tělo aspoň trochu ráda, a na dvě části ho mít nechci ... *15* Takže se loučím a jdu na kutě ... i když pochybuju že usnu ... jsem se pořádně zakousla do posledního dílu Twilight ... Rozbřesk ... čte se to vážně dokonale ... takže asi budu číst až do půlnoci zase jako včera pod peřinou s mobilem v ruce *15* *15*
    Tak dobrou nooc ... *14* *14* *14* Miluji Tě ... *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

Dobrou noc :D*
    • kvatro

Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

Tak pokud už jdeš, tak tu nemám co dělat. Stejně jako si to psala ty. *9*
      Loučím se tedy s tebou. Ahooj Míšo, dobrou noc. *14* Miluju tě *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

Závisláku *14* *14* *14*
        • kvatro

Re: Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

Závislák ale na tobě. Ostatně ty si byla taky hotová z toho když sem na chvilku odešel. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

No vždyť ... já sem taky závislák na tobě ... *14* A nevím čím to je ... přirostl si mi k srdci a vůbec nechápu proč ... *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

to nehrozí :P
            • kvatro

Kačko, to je opravdu strašná legrace. Aby tě z toho neodvezli. *15*
            • puspuspusinka

Hlavně že se dobře bavíš ... *15* *15*
            • vterinka

kdybyste bydleli vedle sebe a začli spolu chodit, tak bych se teprve smála!! :D:D:D
            • puspuspusinka

Tak, jo... dobrou nooc... *14*
            • kvatro

Nevim, to je těžká otázka. To nerozluštil ještě nikdo. To prostě samo. *14* *3*
  • kvatro

Fairy Tale - Third part

„Počuvaj Donaldka, vieš vobec aká si hlúpá. Prečo ten strom jednoducho neporazíš motorovou pilou?“ Sup sa zarazí a vyzerá ako by spadol z čerešně na znak. „Já idiot, teraz som si podrezal pod sebou vetev. To som to ale kokot pojebany“. „To vieš sup, život nieje pierko!“ Povedá Donaldka a začala rýchlo podrezávať strom. Strom i so supom sa o pár chvil zosunul k zemi. Zo supa zostal pri zemi len mastný fl’ak. A kosť spadla Donaldke priamo pod ruke. „Tak mám predsa splnený sen lebo snáď sen v realite?“ povedá si pre seba radostno Donaldka. „Taká vynikajúcá chrumkavá kosť, ale bude asi skazená pretože páchne ako po Brodym vo spálni.“ To nieje možne. Donaldka sa ide pozerať zda si sup krátce pred svojou smrťou nepustil do nohavíc. „Nie sup to nebol, sup má čisto na ihrisku.“ „Že by som to bola já?“, pýtá sa sama sebe Donaldka. niekto iný tu už nieje. „Pozriem sa tedy k sobe do hangáru“. „What The Hell, to som bola já. Nemala so zjesť tech desať plechoviek paradajkového pretlaku. Teraz mám pretlak sama. To si možem s Brodym podať ruke.“
    THE END
    • vterinka

Re: Fairy Tale - Third part

Já mám dost! Já sem se nasmála! :D A vďaka za tu slovenčinu. :-*
      • xkostex

Re: Re: Fairy Tale - Third part

michale kritika: tenhle pribeh se mi libi asi nejmin a dokonce sem se vubec nezasmala cos u ostatnich jo a nechapu proc tu porad pisete slovensky nak mi to nelezue do hlavy
        • kvatro

Re: Re: Re: Fairy Tale - Third part

Kritika jo? *16* *15* Ale tvoji kritku uznávám, ono to stejně nebylo příliš určený tobě. Některý věci tam použitý chápe jenom Kačka :D
          Příště tady teda už nic nebude. Nebo spíš už nic pro tebe.
          Je to slovensky protože sem Kačce slíbil že se raz dočká pohádky po slovensky.
          Když tomu slovensky nerozumíš to je tvůj problém. Mimochodem psát tady slovensky je rozhodně lepší než psát bez háčků a čárek jak.... To je kritika zase ode mne. *15* *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Fairy Tale - Third part

Míšo máš pravdu! Já nechápu jak někdo může psát bez interpunkcí. Tak píšu maximálně ť a ň, protože se mi to nechce psát, lae ostatní jsou na klávesnici, tak proč je nevyužít? a jink k tomu příběhu, je boží! Já se smála od začátku! :D:D:D A jsem moc ráda, žes to pro mě napsal ve slovenčině, děkuji! :-* *14* *3*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Fairy Tale - Third part

Tak k těm interpunkcím máš pravdu! Ale já už si zvykla to číst, protože málokdo s kým si píšu, píše s interpunkcí. To jsou opravdu vyjímky. Jako já mám svoje typické překlepy, na které si už všichni zvykli, ale třeba jedna kámoška píše fakt strašně! Po ní luštím půl dne, co po mě vlastně chce, to je vážně strašné! Takže u Elis je to v klidu, po ní to přečtu v pohodě. :D ... a ten příběh nemá chybu! :D A tak hláško Komu se to nelíbí ... k tomu fakt sedla! :D
            • xkostex

miso slovensky rozumim se neboj. a proc pisu bez carek a hacku je to ze pak pisu desne pomalu a me to depta a za ty chybi nemuzu ja mam dyslexii a dysgrafii a jeste neco s cislama a ted nevim jak se to pise takze si nestezuj *15*
            • kvatro

No že jo, psát bez interpunkce je úplně šílený. *15* *15*
              Ale horší je to po ní číst, a to sem tady ještě nezkritizoval to, že v každé větě udělá několik gramatických chyb. Já teda osobně když píšu rychle tak taky udělám překlep nebo hrubku, ale to pouze když se mi nechce nad tim přemýšlet. Ale některé ty její chyby jsou jako pěst na oko. :D
              A když se smíchá všechno dohromady tak mám z toho jejího příspěvku Kanadský národní sport.
              Ty háčky a čárky by se daly omluvit pouze pokud by Elis vlastnila předpotopní počítač s operačním systémem MS-DOS, kde háčky čárky ještě nebyly. *15* *15*

To se týče toho příběhu, je to myslim ode mne docela standartní. Ale pro to mám taky jednu hlášku: Komu se to nelíbí, ať si p.... p..... *15* Elis se stejně směje akorát samým ptákovinám, který zase nepochopím já.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit