-
T- music
Nevím juestli jste to četli ale pokud ne tak http://www.t-music.cz/magazin/avril -lavigne-vyda-na-jare-ctvrte-album- goodbye-lullaby--3413/ -
-
Re: T- music
Jj... to už mám přečtené..:)
-
-
Část první - Krotitelé duchů
Byli jednou dva skřeti. Horský skřet se jmenoval Fabián Vteřinkovič Paviánovič a havířovský měl jméno Permoník Maharadža Kumarovič. Měli malý domeček a kamaráda jménem Brody Blbeček. Při nedávném vyvolávání duchů kdy se naší partě nepodařilo vyvolat žádného ducha kromě Káji Gotta. Brody vzal tehdy situaci do svých rukou, "udělám jim radost a převleču se za ducha, Míša se z toho pochčije smíchy". Brody teda vzal prostěradlo z ložnice, vystřihal díry na oči a navlékl na sebe to prostěradlo. Při cestě do přízemí když šel Brody vystrašit Míšu si ho všiml havířovský skřet a vystrašeně se ptá. "What The Hell, Kdo jste pane duchu?" Brody odpovídá, "Jsem Lady Gaga v mém novém převleku." To Brody neměl říkat. skřeti se na něj vrhli, a jak to s Brodym dopadlo by nebylo vhodné vysílat před dvaadvacátou hodinou. Každopádně už to nerozchodil.
"Čo s tým?" ptá se skřet Vteřinkovič Paviánovič. Skřet Kumarovič praví, "uděláme z něj mumii a odvezeme do Egypta".Fabián Vteřinkovič na to. "To je naozaj dobrý nápad, skvele Permoník!" Brodyho respektive jeho mumii naložili na letadlo a odfrčeli do Egypta. -
Míííííííííííšoooooooooo
Víš ty kolik sem dneska na tebe vyčerpala kreditu??? Díky bohu za nevnímavé učitele takže sem mohla v hodině ti klidně odepisovat...xDDD -
-
Re: Míííííííííííšoooooooooo
mno a já sem sem taky vyčerpala už nemám kredit *1* *1* *1* se tedka budu pekne nudit o hodkách *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Míííííííííííšoooooooooo
No...sem se divila že mi dneska nepřišli žádný esemesky...xDDD -
-
Re: Re: Re: Míííííííííííšoooooooooo
*1* *1* *1* *1* a taky byl ten šmejd vybitej takže úplná hafo nuda, ale po 3. hodině sem šla k doktorovi a zašla sem ke kámošce děsná prdel byla *1* *1* a pak sem šla až na počítače (poslední hodina) do školy aby mamča nesekýrovala ... *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
xD
No konečně ses zjevil Michale ... čekám tu na tebe jak Elis na důchod ... *15* *15* *15* *15* A ta pohádka je teda jako fakt dooost dobrá já se válela smíchy ... hlavně z těch přezdívek na HP ... ty bys mohl dělat další parodii ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xD
Babička Elis čeká na důchod, Kde je ten poštovskej panáček s těma penízkama?
Musim za to manželovi Troubafeldovi koupit nový pleny, už neudrží moč a vždycky mi pokropí podlahu. *8* -
-
Re: Re: xD
Teď si mě dostal *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
tebe taky dostane všechno *15*
-
-
-
-
3.
Všimli jste si...? Avril je v žebříčku tady na Osobnostech už dokonce 3. ...:D : -
-
Re: 3.
Ted na to koukam... to je nejlepsi co jsem dneska videla :) *14* -
-
Re: Re: 3.
super zpráva! Jen tak dál! *3* -
-
Re: Re: Re: 3.
To sem zase čuměla twl ... *15*
-
-
-
-
tetování
ta hvězdička na ruce na poslední fotce je kérka?.......jestli jo tak to je hustý ani sem nevěděla že tady na tom místě má tetování.....mimochodem docela by mě zajímalo, co udělá s tím srdíčkem s písmenkem D (jako Derick) *7* -
-
Re: tetování
Nóóóó to asi nebude tetování...a jestli jo tak je nový, protože sem si hi taky nikdy nevšimla..na tom místě...no a taky by mě zajímalo co s tím "Déčkem" udělala... -
-
Re: Re: tetování
Jj . tu kérku sem ještě nviděla....h.tak to neWm....záhada :-D nechme záhadu záhadou :- *1* -
Re: Re: tetování
Je to tetování....na stránce myslim že avri¨lavigne.com nebo tak nějak to tam měla o sobě a bylo tam že má vytetovanou hvězdu na levém zápěstí -
-
Re: Re: Re: tetování
jo to vím, ale to není ono...na levém zápěstí má (myslí...nwm na 100%) hvězdu, ale na te fotce to je na pravém "předloktí"... -
-
Re: Re: Re: Re: tetování
no možna to je tetovani a možna to chtěl jen fotograf,aby si ji tam nalepila:)...no nevim co udělala s tim tetovanim,ale prej si vytetuje A jako Angel *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tetování
A možná..., ale jako Angel...to už pochybuju...xD *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Kájuš, všechno nejlepší k svátku *3*
jsem už měl napsáno "k narozeninám" *15* To bych se trochu spletl *15* -
Její písnička My happy ending je celá o mně!! Celičký text se naprosto shoduje s tím, co jsem prožila. Taky jsem chodila s klukem,který se na mě vybodl a nakonec jsem šťastná, že už s ním nejsem,protože až teď jsem prohlédla,co byl zač. Takže je to My big happy ending. Díky Avril, že jsi to napsala místo mě!!!! Doslova každé slovo je pravdivé. *3*
-
llll
huba hnusnááá fuuj!!!!!poděkujte tady jedné holce která má ráda avril a nádává na miley!!!!!!!!!!!avril fujj!!!!!! *5* *5* *10* *1* *1* *3* *9* *5* -
-
Re: llll
bože to je demence -
Re: llll
hmmm no coment radši! -
-
Re: Re: llll
a nekoukej na miley profil!akorát jim přidáte navštěvnost:) -
-
Re: Re: Re: llll
A proč by jí nemohli přidávat návštěvnost? *7* Už takhle je to nejnavštěvovanější osobnost,takže s tím stejně nic nenaděláte. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: llll
No tak neuděláme....tak, ale proč jí ještě přidávat, že??!!!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: llll
Jj!!!! *1* *1* *15* *15* *14* *14* -
Avril je nej.!?hotovo *14* -
hej,ale to nezáleží na návštěvnosti,to záleží na tom,kolik lidí ji má jako oblíbenou celebritu,takže se tam klido mrkněte.. -
Co ach jo???? -
ach jo:) -
Tak jo mám.....ale Avril je Avril!!!!!! *1* *1* *1* -
Já myslela,že máš Miley ráda,když jsi u ní ve fanklubu.... *7*
-
-
-
Re: Re: Re: llll
No jo máš pravdu!!!! *1*
-
-
-
-
1. díl
Kapitola první - Beskydy Hills 90(210)
Náš příběh začíná někdy v únoru či březnu roku 1993. Jedné velké Godzille se vylíhlo mládě, pojmenovali ji Katarína.
Katarína byla už od mala velmi aktivní a ničila všechno co ji přišlo pod drápy. Pro rodiče byla jako koule na noze. Bylo to s ní k nevydržení, tak ji spláchli do hajzlu.
Celou dobu Godzilla Katarína žila v kanále. Staral se tam o ní jeden indický paša jménem Hančulák Apu Kumarmoták.Nosil ji tam k obědu kriminálníky z Havířovské věznice. Až bude Katarína dospělá a silná vytáhne do boje proti světu.
Kapitola druhá - Den D - Vylodění z kanálu.
Doba Godzilly znovu nastala. Vykopala válečnou sekeru a vydala se likvidovat Ostravu. Po zhruba jedné hodině od invaze obdržel úřad pro národní bezpečnost od přeživších ostravaků následující zprávu. "Haló, Úřad pro národní bezpečnost, u telefonu generál Michalňákus Kuleváloš". "No tady inženýr Vták Stehlíkus Kladíkus. My ostravaci tu mame taký problem, Godzilla nam tu pochoduje po namesti a křičí tu "okolo Frýdku cestička, raz a dva a tři, tohle Vám patří. Prej to je jej válečnej pokřik. A hraje tady s panelákama na sídlišti v Zábřehu kuželky". Michalňákus Kuleváloš s klidem povídá. "Co s vámi chlapče? Nepotěšil jste mne a ani já Vás nepotěším. Urobte si s ňou čo chcete". Kladík na to. "To si robíš riť, či co? Twl já z Vás budu mít mladý", a zavěsil. -
-
Re: 1. díl
Pánííí to je dobrý povedlo se ti to hehe *1* *3* *15* *3*
-