Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kladik

T- music

Nevím juestli jste to četli ale pokud ne tak http://www.t-music.cz/magazin/avril -lavigne-vyda-na-jare-ctvrte-album- goodbye-lullaby--3413/
    • sharpay1995

Re: T- music

Jj... to už mám přečtené..:)
  • kvatro

Část první - Krotitelé duchů

Byli jednou dva skřeti. Horský skřet se jmenoval Fabián Vteřinkovič Paviánovič a havířovský měl jméno Permoník Maharadža Kumarovič. Měli malý domeček a kamaráda jménem Brody Blbeček. Při nedávném vyvolávání duchů kdy se naší partě nepodařilo vyvolat žádného ducha kromě Káji Gotta. Brody vzal tehdy situaci do svých rukou, "udělám jim radost a převleču se za ducha, Míša se z toho pochčije smíchy". Brody teda vzal prostěradlo z ložnice, vystřihal díry na oči a navlékl na sebe to prostěradlo. Při cestě do přízemí když šel Brody vystrašit Míšu si ho všiml havířovský skřet a vystrašeně se ptá. "What The Hell, Kdo jste pane duchu?" Brody odpovídá, "Jsem Lady Gaga v mém novém převleku." To Brody neměl říkat. skřeti se na něj vrhli, a jak to s Brodym dopadlo by nebylo vhodné vysílat před dvaadvacátou hodinou. Každopádně už to nerozchodil.
    "Čo s tým?" ptá se skřet Vteřinkovič Paviánovič. Skřet Kumarovič praví, "uděláme z něj mumii a odvezeme do Egypta".Fabián Vteřinkovič na to. "To je naozaj dobrý nápad, skvele Permoník!" Brodyho respektive jeho mumii naložili na letadlo a odfrčeli do Egypta.
  • sharpay1995

Míííííííííííšoooooooooo

Víš ty kolik sem dneska na tebe vyčerpala kreditu??? Díky bohu za nevnímavé učitele takže sem mohla v hodině ti klidně odepisovat...xDDD
    • Re: Míííííííííííšoooooooooo

mno a já sem sem taky vyčerpala už nemám kredit *1* *1* *1* se tedka budu pekne nudit o hodkách *1* *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Míííííííííííšoooooooooo

No...sem se divila že mi dneska nepřišli žádný esemesky...xDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Míííííííííííšoooooooooo

*1* *1* *1* *1* a taky byl ten šmejd vybitej takže úplná hafo nuda, ale po 3. hodině sem šla k doktorovi a zašla sem ke kámošce děsná prdel byla *1* *1* a pak sem šla až na počítače (poslední hodina) do školy aby mamča nesekýrovala ... *1* *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

xD

No konečně ses zjevil Michale ... čekám tu na tebe jak Elis na důchod ... *15* *15* *15* *15* A ta pohádka je teda jako fakt dooost dobrá já se válela smíchy ... hlavně z těch přezdívek na HP ... ty bys mohl dělat další parodii ... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: xD

Babička Elis čeká na důchod, Kde je ten poštovskej panáček s těma penízkama?
      Musim za to manželovi Troubafeldovi koupit nový pleny, už neudrží moč a vždycky mi pokropí podlahu. *8*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Teď si mě dostal *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

tebe taky dostane všechno *15*
  • sharpay1995

3.

Všimli jste si...? Avril je v žebříčku tady na Osobnostech už dokonce 3. ...:D :
    • nickeysunset

Re: 3.

Ted na to koukam... to je nejlepsi co jsem dneska videla :) *14*
      • vterinka

Re: Re: 3.

super zpráva! Jen tak dál! *3*
        • Re: Re: Re: 3.

To sem zase čuměla twl ... *15*
  • fifinka7

tetování

ta hvězdička na ruce na poslední fotce je kérka?.......jestli jo tak to je hustý ani sem nevěděla že tady na tom místě má tetování.....mimochodem docela by mě zajímalo, co udělá s tím srdíčkem s písmenkem D (jako Derick) *7*
    • sharpay1995

Re: tetování

Nóóóó to asi nebude tetování...a jestli jo tak je nový, protože sem si hi taky nikdy nevšimla..na tom místě...no a taky by mě zajímalo co s tím "Déčkem" udělala...
      • avril-nely

Re: Re: tetování

Jj . tu kérku sem ještě nviděla....h.tak to neWm....záhada :-D nechme záhadu záhadou :- *1*
      • Re: Re: tetování

Je to tetování....na stránce myslim že avri¨lavigne.com nebo tak nějak to tam měla o sobě a bylo tam že má vytetovanou hvězdu na levém zápěstí
        • sharpay1995

Re: Re: Re: tetování

jo to vím, ale to není ono...na levém zápěstí má (myslí...nwm na 100%) hvězdu, ale na te fotce to je na pravém "předloktí"...
          • angel15

Re: Re: Re: Re: tetování

no možna to je tetovani a možna to chtěl jen fotograf,aby si ji tam nalepila:)...no nevim co udělala s tim tetovanim,ale prej si vytetuje A jako Angel *1* *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: tetování

A možná..., ale jako Angel...to už pochybuju...xD *1* *1*
  • kvatro
    Kájuš, všechno nejlepší k svátku *3*

jsem už měl napsáno "k narozeninám" *15* To bych se trochu spletl *15*
  • Její písnička My happy ending je celá o mně!! Celičký text se naprosto shoduje s tím, co jsem prožila. Taky jsem chodila s klukem,který se na mě vybodl a nakonec jsem šťastná, že už s ním nejsem,protože až teď jsem prohlédla,co byl zač. Takže je to My big happy ending. Díky Avril, že jsi to napsala místo mě!!!! Doslova každé slovo je pravdivé. *3*
  • llll

huba hnusnááá fuuj!!!!!poděkujte tady jedné holce která má ráda avril a nádává na miley!!!!!!!!!!!avril fujj!!!!!! *5* *5* *10* *1* *1* *3* *9* *5*
    • Re: llll

bože to je demence
    • angel15

Re: llll

hmmm no coment radši!
      • angel15

Re: Re: llll

a nekoukej na miley profil!akorát jim přidáte navštěvnost:)
        • dianna114

Re: Re: Re: llll

A proč by jí nemohli přidávat návštěvnost? *7* Už takhle je to nejnavštěvovanější osobnost,takže s tím stejně nic nenaděláte. *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: llll

No tak neuděláme....tak, ale proč jí ještě přidávat, že??!!!!! *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: llll

Jj!!!! *1* *1* *15* *15* *14* *14*
            • angel15

Avril je nej.!?hotovo *14*
            • jana291995

hej,ale to nezáleží na návštěvnosti,to záleží na tom,kolik lidí ji má jako oblíbenou celebritu,takže se tam klido mrkněte..
            • sharpay1995

Co ach jo????
            • angel15

ach jo:)
            • sharpay1995

Tak jo mám.....ale Avril je Avril!!!!!! *1* *1* *1*
            • dianna114

Já myslela,že máš Miley ráda,když jsi u ní ve fanklubu.... *7*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: llll

No jo máš pravdu!!!! *1*
  • kvatro

1. díl

Kapitola první - Beskydy Hills 90(210)

Náš příběh začíná někdy v únoru či březnu roku 1993. Jedné velké Godzille se vylíhlo mládě, pojmenovali ji Katarína.
    Katarína byla už od mala velmi aktivní a ničila všechno co ji přišlo pod drápy. Pro rodiče byla jako koule na noze. Bylo to s ní k nevydržení, tak ji spláchli do hajzlu.
    Celou dobu Godzilla Katarína žila v kanále. Staral se tam o ní jeden indický paša jménem Hančulák Apu Kumarmoták.Nosil ji tam k obědu kriminálníky z Havířovské věznice. Až bude Katarína dospělá a silná vytáhne do boje proti světu.

Kapitola druhá - Den D - Vylodění z kanálu.

Doba Godzilly znovu nastala. Vykopala válečnou sekeru a vydala se likvidovat Ostravu. Po zhruba jedné hodině od invaze obdržel úřad pro národní bezpečnost od přeživších ostravaků následující zprávu. "Haló, Úřad pro národní bezpečnost, u telefonu generál Michalňákus Kuleváloš". "No tady inženýr Vták Stehlíkus Kladíkus. My ostravaci tu mame taký problem, Godzilla nam tu pochoduje po namesti a křičí tu "okolo Frýdku cestička, raz a dva a tři, tohle Vám patří. Prej to je jej válečnej pokřik. A hraje tady s panelákama na sídlišti v Zábřehu kuželky". Michalňákus Kuleváloš s klidem povídá. "Co s vámi chlapče? Nepotěšil jste mne a ani já Vás nepotěším. Urobte si s ňou čo chcete". Kladík na to. "To si robíš riť, či co? Twl já z Vás budu mít mladý", a zavěsil.
    • kajuska4

Re: 1. díl

Pánííí to je dobrý povedlo se ti to hehe *1* *3* *15* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit