-
Líbí se mi její parfém Forbidden rose. *3*
-
-
Teda Wild rose, Forbidden rose mám taky, ale Wild rose se mi líbí víc. I Black star je hezký.
-
-
No tak afjn
Tak když sme to tu takle rozjely tak já když sem teda praštěná mám jednu praštěnou otázku ... *15* *15* *15*
Jaký styl a účes se vám na Avrilce nejvíc líbí, když chodila jako skejťák s hnědýma vyžehlenýma vlasama nebo když je jako rock star s blond a růžovým pruhem a džínama a trikem, nebo když má šatičky k tomu konversky a sponku ve vlasech nebo jak??? Napište mi jak se vám rpostě nejvíc Avrilka vystilovaně líbí???
Já začnu:
Já jí absolutně nejvíc miluju když má ty vlasy vyčesaný nahoru rozpuštěný ale ty přední vyčesaný nahoru jak měla v Girlfriend a k tomu ty růžový šaty jak je na tej fotešce ... wááá ... tam jí to šíleně sluší a pak když je úplně normálně jenom mikča (tílko) kalhoty (takový ty vytahaný) a dlouhý hnědý vyžehlený vlasy ... yeahhh *14* *14* *14* -
-
Re: No tak afjn
Mi se nejvíc líbí, když má blond vlasy s růžovým pramínkem, to je krásné! *14* A oblečení, na ní se mi líbí všechno. *1* -
-
Re: Re: No tak afjn
No prosím jediná Kačka to tu pochopila ... *15* *15* *15*
-
-
Re: No tak afjn
To ale p.. pp..ppp.. pukpukpusinko nikdo nenapsal že seš praštěná, ale když ses k tomu takhle přiznala tak ti to teda budeme věřit ... yeahhh *14* *14* *14*
Mě se Avril nejvíc líbila na koncertě Bonez Tour v Budokanu 2005. *14* -
-
Re: Re: No tak afjn
Jžš, tak tohle chceš po mě moc abych si pamatovala každou akci ... *15* jakže tam byla oblečená?? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: No tak afjn
Ježiš, ještě abych se tu bavil o hadrech, co kdy měla Avril na sobě. *15* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: No tak afjn
Jenže já neřekla jaký měla kdy na sobě hadry sem řekla kdy se vám Avrilka líbila nejvíc ... A já říkám když měla dlouhý vyžehlený hnědý vlasy a nomrální volní oblečení ... To znamená kdy se vám prostě připadala jako nejvíc Avril .. mě když začínala ... a vy tady hned začnete rozebírat určitý večer na to sem se fakt neptala ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: No tak afjn
jako ale já to taky pochopila a proto sem sice napsala to určitě DVD, ale za to jsem napsala: a celkově to období kolem toho, když vypadala tak a tak...:D -
twl co sme zas nepobrala? ptala ses jak se nam avril libi nejvic tak se mi to nechtelo psat a dala sem sem fotky twl -
No to je mooc ... já to tu znova vysvětluju a Elis stejnak napíše svou ... to říkám že ode mě nic nechápeš ... *15* *15* *15* Aspoň že Werča a Kačka to pochopily ... no já časy Let Go ... to byla prostě pravá Avril a pak Under My Skin ... to ještě pořád byla ta naše Avril ale TBDT byla víc než báječná ale byla to už velká změna ... ale stejnak jí to pořád sluší -
mě se nejvíc líbila když měla černě podbarvený a rozcuchaný vlasy a i ten styl oblíkání se mi líbil (takže prostě časy UMS *4* ) -
me se nejvic libi tady http://picasaweb.google.com/lh/phot o/NiIiibXk0LOJGe22089S2w tam je fakt krasna! *14* a jeste tady se mi libi http://www.gettyimages.com/detail/88428412/Redferns jo a v klipu girlfriend kdyz mela ty cerny vlasy
-
-
-
Re: Re: Re: No tak afjn
Blbá otázka, blbá odpověď. *15*
Si hoď do YouTube Avril Lavigne live at Budokan a je to. Pokud to DVD Budokan 2005 nemáš, tak ti ho doporučuju. je to nejlepší koncert, aspoň teda podle mně. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: No tak afjn
Naprosto stebou souhlasím... Avril miluju nejvíce na tom DVD- Live at Budokan, a celkově to období kolem toho- když měla jenom čistý blond bez melíru, černé trochu vytrhané džíny, černý triko a konversky... to ji nejvíce miluju... *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Pohádky
Bože, já si čtu ty naše příběhy tady ... a nejvíc se mi líbí ode mě jak jsme jely lyžovat do Kanady a potom ten můj horor jak jsme si koupily ten dům ... *15* *15* *15* Bože ... a od tebe se mi nejvíc líbily asi ty o Čarodějnici Míše co si psal na začátku ... *15* *14* -
-
Re: Pohádky
Ty máš ty příběhy taky uložený? Já teda mám úplně všechny. *3*
Ale víš, že si za tu čarodějnici byla na mne nasraná. Prej že už si mám taky konečně najít na příběhy někoho jinýho. *15* Že mně přetáhneš po hlavě kouzelnou pánví...
Z toho prvního příběhu si dobře pamatuju pouze "Jjeím revírem jsou Vodňany, její tempo je vražedné." *15* -
-
Re: Re: Pohádky
Možná předtím, ale teď jsem za to ráda ... že si psal o mě ... děsně se mi líbí ty pohádky ... *14* No já mám uložený taky všechny od tebe ... v počítači jenom písničku nemám jen v počítači ale i v iPodu ... sem si jí pracně přepsala a pročítám si jí před spaním ... sem asi praštěná coo ... *15* *15* ale mě se děsně líbí ... *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Pohádky
Já sem tu písničku pro tebe měl napsanou asi za hodinu. Prostě sem jenom vypsal z hlavy, to co sem si v tu chvíli myslel.
Sem rád že se ti ta písnička líbí, ale ani sem si na ní nedal moc záležet, možná to ale bude tak že "v jednoduchosti je krása" *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Pohádky
Nedal??? No tak to seš teda fakt druhej Avril *15* *15* Protože ta písnička je přenádherná ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pohádky
Tak sem asi Avrilák *15* To bude skrytý talent. *1*
-
-
-
-
-
-
T-chart
Avrilka je v T-music chartu první, toe skvělý!!! *14* *14* *14* -
-
Re: T-chart
Wooooow...tak to je skvělí... neuvěřitelný...Avrilka porazila i Nicka Jonase, TH, BEP...to je upe super...Avril se vrací opět na vrchol...♥♥♥♥♥ -
-
Re: Re: T-chart
jj, je to skvělý, sem pak chytla neco jako smich s placem smichany... sem byla strasne stastna... -
-
Re: Re: Re: T-chart
mno a kdo za to může, že je Av tak vyvrcholená??? *14* *14* *14*
Mno přece Slavní Krotitelé Goril a jedna Telefonistka !!! *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
:o)
Jsem tady *3*
Míša vede určitě rozsáhlou diskuzi s Elis na ICQ. *15*
Nebudeme je teda rušit. *1* -
-
Re: :o)
No konečněěě ... *15* Kde se flákáš tak dlouho?? *15* -
-
Re: Re: :o)
Já se právě vůbec neflákám. Narozdíl od tebe. *15*
Víš přece že chodim takhle, v tuhle dobu. -
-
Re: Re: Re: :o)
Vím noo ... *15*
-
-
-
-
:D :D :D
http://www.videowired.com/watch/?id =3735474869
jako já nevím, ale myslím, že Avril předtím asi něco vypila..:D :D Fakt vtipné..:D -
-
Re: :D :D :D
omg ta je jasná! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: :D :D :D
Takhle vysmátá, ta je docela v náladě. *15* No určitě si něco přihnula. *1*
-
-
-
:-D
Avril ve 24 stará,co já se tady ještě nedozvim.... *1* -
-
Re: :-D
tak nějak no ale není stará
-
-
všechno nejlepší Avril!!!! *14* *3*
-
Dotaz
Holky mám na vás dotaz, tady v tom videu: http://www.youtube.com/watch?v=FFAh 8-t-Scs&feature=player_embedded je řečeno, že Anna Kurniková je tváří řady parfémů a je tam i Black star, co to má znamenat??? Jsem velmi zmatená! -
-
Re: Dotaz
Neevím no... možná tam asi prostě potřebovali hodit nějaký obrázky nějakých parfémů a BS je to takový hezký tak...:D :D A jinak ktomu videu... nevím proč, ale strašně se mi líbí Adélina angličtina..:D :D :D :D -
-
Re: Re: Dotaz
aha, no snad .... mi se líbí jak ji ta huba jede *15* *15* *15* pořád mluví, raz slovensky pak anglicky a furt! xD *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Dotaz
Jóó..:D ona je dobrá... mám ji strašně ráda..:) :D
-
-
-
-
hééj...:D
Héj děcka... já mám tak neskutečnou radost... dnes jsem dovedla své družstvo k 1. místu ve volejbale...! Ten vítězný pocit... pohled na medaile... gratulace od učitelů... mě to normálně rozbrečelo...♥ -
-
Re: hééj...:D
wow tak to grtuluji!! ♥♥♥ ... věřím, že to musí být boží pocit! ♥♥♥ -
-
Re: Re: hééj...:D
je to boží pocit..! ♥
-
-
Re: hééj...:D
tak to gratulace! ja jediny co se tridou vyhrala bylo ve 4te tride rugby 1. misto ale dostali sme jen pohar a ten si uca nechala na prvnim stupni -
-
Re: Re: hééj...:D
jo o pohárech to taky vím svý... předloni jsme vyhráli městské kolo ve vybíjené, dostaly jsme pohár a ten je zašítý někde v ředitelně..:\ -
-
Re: Re: Re: hééj...:D
No asi tak ty vole ... naše třída toho vyhrává dcl dost, kluci tenhle rok vyhrály florbal a pohár je v ředitelně před dvěmi lety jsme celá třída vyhrály Majáles (utkání dvou škol kdyby někdo nevěděl) a bylo tam celkem 13 tříd a nše to vyhrála ... pohár a pytel sladkostí jako fakt super a pohár nám vystavily svině ve vestibulu školy a napsaly tam jenom vyhrálo Gymnázium Vodyňany ale naší třídu tam hajzlové nedaly ... *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: hééj...:D
Tak vám to aspoˇjn vystavili... nám to nestrčili ani do té vytríny, kde máme poháry... místo toho to leží někde u ředitelky.., ale v pondělí si proto jdeme... nedovolíme, aby se tam na to dále jen prášilo.. prostě to bude vystavené..! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hééj...:D
No jakože.. to taky znám...:\ Já už nejsem nasraná, protože Gl poslouchám už od rána..:D -
Re: Re: Re: Re: Re: hééj...:D
Jo Hančo di do toho a když bude třeba rozbí jí tu ředitelnu ... *15* *15* *15* No ale víš jak to nasere, když z gymplu soutěžilo 7 tříd a nenapíšou nás tam ... to se pak každá třída může chlubit ... ha to je náš poctivě vymakaný pohár ... jenže to je náš pohár a mi sme na tom sraly 6 měsíců abysme odvedly nějakou super sestavu a oni nás tam nenapíšou šmejdi a před měsícem slíbily že jo a ještě tam nejsme... áá sem táák nasraná du si pustit GL *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-