Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • superrrrrr

Avril je bombaaaaaaaa miluju jak se oblíká a její písničky jsou fakt super.. *15* *3* *1* *15* *4*
  • andrea3518

lowuju avril :)

ahoj já miluju avril :) noo ale to asi neni žádná novinka ale jestli ji taky žerete tak jako já a chcete si pokecat tak tady je moje ICQ :) 494 481 299 tak písejte :)
    • jana291995

Re: lowuju avril :)

já bohužel ICQ nemám,nefunguje mi *9*
      • sharpay1995

Re: Re: lowuju avril :)

jestli ti nefunguje ICQ jako ten program tak se přihlas na Meebo!!!!!A jestli nemš normální ICQ tak to je škoda, proteže jsem tě o něj chtěla požádat!!!! *9*
        • andrea3518

Re: Re: Re: lowuju avril :)

jůůůůůů *3* uložte si mě někdo *3* (kdyby to někdo nevěděl tak my icq is : 494 481 299)
      • angel15

Re: Re: lowuju avril :)

japato ti nefunguje:)...neni možny:)
        • andrea3518

Re: Re: Re: lowuju avril :)

jak to *9* 494 481 299 dala sem se online tak by to snad mělo jít *7*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: lowuju avril :)

no za 1.mám ho v anglině
            2.chvilku mi fungoval,ale najednou mi přišla zpráva,tak jsem dala O.K...a nefunguje mi,tak jsem to smázla *14* ale asi si udělám new
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: lowuju avril :)

a neměla by jsi odkaz,kde to můžu stáhnout?
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: lowuju avril :)

jj udělej je to dobrá věc a stáhni si to s češtinou:)
  • puspuspusinka

Dům Strachu a Hrůzy - 1. část

Dům Strachu a Hrůzy
    Jednou takhle večer kolem 10 hodiny doma kuchtila Míša s Elis večeři, Hanka lítala po baráku s CéDéčkem GL a Kačka lítala za ní, protože Hanka samou radostí každou chvíli napálila do zdi a Káťa jí pak sloupávala a Kajuška a Klaruška zase lítaly za Brodym, aby ho zadržely než podělá celou zahradu samou radostí, že vyšlo GL! V tom rozrazil hlavní dveře Michal a vlítl do kuchyně s inzerátem na opuštěný dům u lesa v Edmontonu. Řekl, že konečně našel krásný domek, který má sice hororovou historii, ale je krásný velký a jako dělaný pro tuhle praštěnou rodinku.
    Míša hned řekla, že uspořádají poradu, vlastně nakonec všichni souhlasily a tak se druhý den balilo a do konce týdne stěhovalo. Míša s Michalem vše zařizovaly, Káťa s Hankou pořád lítaly po baráku s GL v ruce a Kajuš a Klaruš pořád hlídaly Brodyho (ten už stihl podělat celou zahradu), takže pořádný balení zbylo na chudáka Elis! Ale už byl konec týdne a rodinka se konečně najisto odstěhovala, dům u lesa poblíž tmavého jezera byl vážně krásný, celý bílý a obrovský ... Všichni si hned šli zabrat nejlepší pokoje a celý další týden se vybalovaly a zařizovaly, ale příběh, který se stal téhle rodince začne teprve teď...
  • kvatro

:o)

Stejně ti ta fotka tam dýl jak 14 dní nevydrží, takže se zdržuju jakýchkoliv názorů. *1*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Hele strč si ten zadek někam *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

He he *15* *5*
  • lupen

mam listek na koncert Avril v T-mobile arene, prodam...piste na ICQ 216-643-830
  • david16

Aloha :D

čau lidi mam dotaz nevíte co ma dělat aby se místo avril zlepšilo v top osobnostech *7*
    • jana291995

Re: Aloha :D

ježiši chápeš že s tím nic neuděláš..podívej,Avril je možná tady 9,ale vyhrála první místo Zlatého Otty,a taky to byla absolutní vítězka..tak co ještě chceš?..promin,nechci ti nadávat,ale to neznamená že když je TADY na devátým místě,že je doopravdy 9.a i kdyby,na místě nezáleží..záleží na tom,kdo ji jak moc má rád,a kdo ji půjčil srdce.. *4* tak si to pamatuj hm..hoy *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Aloha :D

jo máš pravdu!!! tady je možná 9. ale to že se stala absolutní vítězkou Zlatého Otty znamená že je pořád 1. .... pořád nejlepší!!!!
        • madonnofil

sharpay1995

Takže to chceš říct,že kdyby v tom blbym Ottoj byla 17.,tak by nebyla nejlepší?! *16*
          • angel15

Re: sharpay1995

proč to pořád řešíte...zpěvák je dobrej jen tehdy,když zpívá pro lidi a ne pro ceny a vubec proč to komentuju..už mě z toho bolej jen prsty *1*
            • sharpay1995

Re: Re: sharpay1995

*1* *1* *1* *15* *15* *15*
          • jana291995

Ne Avril zabila dvě mouchy jednou ranou...kdyby byla 17.tak je nejlepší pro ty nej fandy,když je první tak je první,a za to že tam nebyla ta tvoje MADOOONNA... já nemůžu...
            PS:máš dobrou přezdívku:víš co mi připomíná?PEDOFILA *15*
            • sharpay1995

možná ti to tak vyznělo, ale 100% to tak myšleno nebylo!!!!! *1*
            • madonnofil

Jo já sem čekal nějakou takovou odpověd' ale když ta sharpay napsala,tak to tak vyznělo...jako že kdyby nebyla první,tak nebude nejlepší... a že tam není MADONNA je mu úúúúúúplně jedno,že se čtenářům českýho Brava nelíbí *1*
              P.S. ještě víc je mi jedno,co ti připomíná moje přezdívka
              ty jano296841356841575847123654791995 *15* nebo jak to je
              ale nemůžeš mi psát,že tu nemám profil(ta vaše oblíbená hláška na ty co tu napíšou něco proti avril) *15*
            • sharpay1995

Dobře...!!!!xD *15* *1*
          • sharpay1995

kdyby v tom Ottovy byla třeba 17. tak možná není nejlepší pro české teenageri( kteří vté anketě hlasovyli nejvíce) Ale pro nás byla, ja a navždy bude nejlepší, ikdyž se v takovýhle anketách třea vůbec neumístí!!!
        • jana291995

Re: Re: Re: Aloha :D

jo,přesně tak...ale david16,je taky fanda tak mu nebudu nadávat..patří mezí nás.. že? *4* ale fakt,mně přijde že prvně mluvíš a pak přemýšlíš..ale to se někdy stane i mně,,hlavně ve škole *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Aloha :D

jo patří mezi nás!!!A stím " prvně mluvím a pak přemíšlím" to se mi taky občas stane....no většinou teda ve škole...a pak s toho sou blbý známky....xDxDxD *1* *15* *15*
  • jana291995

co se to tady děje??

Ahojkýý..já sem se za Váma přišla podívat,a divím se,co tady řešíte sprominutím za "pičovinky" *15* přijde mi to,jako by jste o Av už nechtěli slyšet..já semka přidám článek,a všichni ho ingorujou..je mi to dcl líto..No a nevím,kdo tady pořád kecal že chce blog,a tedka??..nikdo tam nechodí,to je mi taky líto..nejsem naštvaná,ani nechci hádky jenom to říkám..jo a dneska sem našla upe best photku,jesšte jsem ji nikdy neviděla-http://www.trigger-inc.co m/images/projects/avril.jpg
    • puspuspusinka

Re: co se to tady děje??

mno tk tj fakt mě tky štve že zanáme zanedbávat Avrilku awe když tady je teďka taová prdel, že lidi??? *1* *1* *1* že když pstě nejsou velký newinky tak se tu takle bawíme mno a na blog mno to se budem muset zlapšit !!! *1* *14*
      A pokud jde o články, tak my si je čteme, tj jasný !!! *14*
      • xkostex

Re: Re: co se to tady děje??

jo je tu prdel a dneska bude nejvetsi *15* *15*
    • sharpay1995

Good fotka...a já na blog taky chodím, něco tam někdy přidám, ale jink takhle...
      A ano řešíme tady trochu "pičoviny" ale tak co máme dělat...když nic moc velký novinky u AV nejsou...tak se tady aspoň zasmějeme...xD
    • vashley

Zajimavá fotečka *14*
    • xkostex

ja na blog hodim a ta fotka je prekna *14*
      • jana291995

Re: Re: co se to tady děje??

jo,takhle jako na blog chodíte,ae co články??nikdo nepřidává..
        JInak kukněte..Hanna Beth má sponku,stejnou jako má Avril (má ji třeba na fotce,kterou mám v ikonce) =o)

http://img238.imagevenue.com /img.php?image=64947_chemickamcr.bl og.cz_19_122_65lo.jpg

http://img 184.imagevenue.com/img.php?image=66 717_chemickamcr.blog.cz_36_122_858l o.jpg
  • avrala

ahojik vyte proc jsem napsala avrala av je avril ra je ramona la je lavigne avril ramona lavigne... avril posloucham uz od mladi ted je mi 13 let ma opravdu dobre pisnicky je hezka uspesna a moc dobra zpevacka. jeji nove cd The Besta Damn Thing je velice popularni myslim ze se urcite dobre proslavi a fandim ji chci bejt jako ona ..... *1* *3* *14* *4* *1* *1* *3*
  • kvatro

:o)

Slyšel jsem všechny písničky z GL, a celé. Tentokrát se nejedná o vtip. *15*
    Můžete taky, tady: http://www.avrilcolombia.com/ Vpravo je přehrávač.
    • vterinka

wow teda Míšo, teds zaperlil! Kráááása! ♥♥♥ *14* *14* *14*
      • kvatro

To hlavní teprve přijde. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

jo to bylo teda něco!! ♥
    • sharpay1995

jééé..... *14* *14*
      • puspuspusinka

Jéééé ... To je opravdu nádhernéé ... *14* *14* ... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
        • xkostex

Re: Re: Re: :o)

to je tak nadherne!!!! *14* Push me donutila k slzam a to se mi u pisnicky stalo naposled kdyz sem poslouchala tu z Pearl Harbor
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

Nezapomeň na Slipped Away ... a Knocking on heavens door ... u těch brečím teda skoro vždycky když je vidím jak je Avrilka zpívá ... mě prostě totálně dostávají ...
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Počkej až si přečteme Push česky ... abysme nebrečely smutkem a štěstím dohormady ... *15* *15* *15* Ale jak tam začne to duo s Evánkem tak to je bože tak krásnéé ... ááá bože ... *14*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

neboj nazapominam u tech muzu probrecet odpoledne pak si pustim Push a budu brecet stestim *15*
  • sharpay1995

5.....

Lidičky všimli jste si že Avril je v žebříčku(nejnevštěvovanějš
    • avrilka279

Re: 5.....

teď sem se radovala předběhla Hilary Duff *1* a včera taky někoho.
      • dianna114

Re: Re: 5.....

Néééé,doufám,že se Hilary vrátí zpět a zase bude výš v tom žebříčku Top osobností!!!!!!!!!!!!! *16*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: 5.....

Hmmmm..... je mi jasný že si fanouškem madonny a Hylary, ale nemůs tady psát takový věci co tady píšeš....
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: 5.....

Jaký??????????? Co se ti nelíbí? Že jsem fanda Hilary????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ????????
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: 5.....

Jo a náhodou Ashley Tisdale je skvělá...herečka i zpěvačka, ale né tak dobrá jeko Avrilka!!!!Ale o tom už nic protože tohle je dozkuze o Avril a né o Ashley, miley, Hylary, Madonně atd.....
            • sharpay1995

dianna114:Nevadí stane se!!!madonnofil: Co se mi nelíbí....že to píšeš tady na dizkuze o avril....Když se ti to nelíb tak si to napiš na dizkuze o Hylary!!!
            • dianna114

Jinak sorry,že jsem to poslala 4x! *9*
            • dianna114

ahoj... Co je na Ashley Tisdale tak zajímavÝho? To,že má snad 10 psů,2 plastiky nosu,že chodí do solárka,ze kterýho vyleze rudá jak rak nebo to,že skoro v každym časopise píší,že chce Vanesse Hudgens přebrat Zaca? *7* A Avril není lepší než Madonna v ničem,ale komu se kdo líbí,je jen otázka vkusu,tak to prosím neřešte! *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: 5.....

ahoj... co je na tý vaší Madoně tak zajímavího? já jí nemám rádaa... ty písničky se mi nelíběj zpívá hrooozně ... to i Avril je lepší někdy ji poslouchám... a moje kámoška jí zbožnuje ! nechte si ty svoje keci a radši pomlouvejte tu svojí madonku !!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8*
      • sharpay1995

Re: Re: 5.....

Jo a ještě Heatha Ledgera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit