Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

xDDD

http://www.youtube.com/watch?v=n5LR 2B2KfQg&feature=PlayList&p=BA985A6B 841ADB47&index=0&playnext=1
  • I love you *14*
  • daja.candy

nenávidím avril

*15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**1 8**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15*
    • Re: nenávidím avril

tak to jsme moc ráda, že to vím *13*
    • angel15

Re: nenávidím avril

nemam rád daja.candy *15* *15* *15* *15* *15* *15* to je sranda k popukaní co?
    • Re: nenávidím avril

Ty kravo proč jí nemáš Ráda Alril Lavigne je uplně suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *16* *16* *16* *16* *16*
      • mtv.awards.2003-4ever

Re: Re: nenávidím avril

A ona se musí líbit každýmu??? *7*
        • angel15

Re: Re: Re: nenávidím avril

mtv.awards.2003-4ever..nemusí,ale když se ti nelíbi proš sem lezeš? *7* ne fakt ja některy lidi nechápu:)
          • mtv.awards.2003-4ever

Re: Re: Re: Re: nenávidím avril

angel15,každej neni jako ty,někdo třeba jde na diskusi toho,kho rád nemá,aby to napsal,diskuse neni jen pro fandy,ale pro vsechny a ja ani ta candy nebo kdo jí neuráží,tak..............myslím ,že hádky rozpoutávat nechce aja taky ne *3* nelíbí se mi Avrilina hudba
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: nenávidím avril

mtv.awards.2003-4ever..asi nebude..a díky,že mě považuješ za anděla *1* *4*
            • mtv.awards.2003-4ever

*4*15:já to vím,že hodně lidí nenapíše normálně,že se mu Avril nelíbí,ale píše ty sporost'árny(něco jsem si četla z dalších stránek)právě proto to píšu normálně a slušně já! A proč to tolik lidí nenapíše slušně? No proč asi! Chtěj vyvolávat hádku,asi se nuděj,tak nic jinýho nemaj na práci než otravovat! Taková já nejsem a ta daja.candy už sem myslím nebude chodit.....
            • angel15

mtv.awards.2003-4ever..jo takže ty chodíš na diskuse osobností,ktery nemáš v lásce a píšeš tam,jak je nemáš ráda jo?zajímave...mě je uplně jedno že sem napíšeš,že nemáš ráda Avril,ale dá se to napsat slušně a s respektem!!!neříkám,že to děláš ty,ale ostatní!sem přídou a napíšou,že je píč..nebo kráv...a proč,když je tak nenaviděj sem lezou to mě nejde do hlavy chápeš?a když daja.candy napsala,že ji nenavidí,tak že ji to za to stoji sem chodit....nechápu to no....
            • sharpay1995

ty třeba ty hádky rozpoutávat nechceš, ale máme už skušenosti s tíím že někteří jo.....!!!
        • andrea3518

Re: Re: Re: nenávidím avril

Je to tvuj názor a já ho mám jinej ale nadávat ti tady nebudu *13*
  • sharpay1995

debilní titulky...xD

http://gallery.avrilbandaids.com/th umbnails.php?album=3958 new fotečky nebo sem je jenom já ještě neviděla...nebo si nevzpomínám???
  • jana291995

VIDEO Z AMERICAN IDIOLU!

lÍBÍ SE MI,jak se tam AV potom směje!!
    a ten chlap je uplně hnusnééj..fůj!!Zpěv dcl trochu fakt trošičku dobrý,ale jinak nic teda..

http://www.youtube.com/wa tch?v=vgqI57wW67M
    • fifinka7

Re: VIDEO Z AMERICAN IDIOLU!

fujky...jak je spocenej *1*
  • bambusanka

Prosíím

Ahojkýý...hrozně moc mám ráda Avrilku a chtěla bych si tady s váma taky takhle povídat :) ..Četla jsem si příspěvky a vypadá to,že jste upa mega supr parta.. *4* *4* *3*
    • sharpay1995

Re: Prosíím

jj...sme super parta!!!! A jinak vítej další člene naší dizkute...xD
      • bambusanka

Re: Re: Prosíím

dík :):)
    • xkostex

Re: Prosíím

vitej na diskuzi *4*
      • bambusanka

Re: Re: Prosíím

Ouu.. Dík :):) Jinak já jsem Bára :)
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Prosíím

ahojík já sem Míša vítáme tě tu !!! *3* *14* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Prosíím

ja elis *4*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: Prosíím

a ja Kuba:D..jedinej chalan co sem chodi:D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Prosíím

Jj...angel je prostě jedinečnej..xDDDDDDDDDDD
            • fifinka7

ja jsem Weruša...welcome...a Angel kdyby si nezvykl, tak by měl stejně smůlu, páč pochybuju, že sem někdy nějakej kluk ještě příde takhle kecat *3* *15*
            • sharpay1995

tak, Tak...chudák tady musí poslouchat všechny to holčičí kecy...xDDD ale dá se to vydržet protože to je stejně vždycky o AVril...
  • Všechno nejlepší, hodně krásných úspěchů a ať si pořád tak dokonalá jako si teď. *14* ILY. :*
  • kvatro

Kapitola sedmá – Golem přichází

Golem byl neohrabanej jako slon v porcelánu, Elis jak se k němu blíží si vůbec nevšiml. Černá ovce Elis mu dupla na palec. Golem se chytnul za nohu, a začal skákat jak pominutej. Po chvilce chytil balanc a skončil na zádech. Chudák se už neprobral.

Další je na řadě Elis, začíná poslední kolo, bere kostky a hází.
    Na kostkách ji padlo šest. Skleněné oko hry se zbarvilo opět do červena.

Hra povídá:
    Hodila si na kostkách málo
    V pravidlech to takhle stálo
    Elis tomu nevěří
    Ale skončí mezi divou zvěří
    Elis skončí na Sibiři

Jen co to hra dopověděla, teleportovala Elis na Sibiř. V zimě tam dlouhý noci jsou a tuhej mráz.

Elis na Sibiři ocas studí
    Polární lišku ze spaní vzbudí
    Liška veme brokovnici
    Elis má díry po zadnici
    Tygr ussurijský ji vzal tlapou
    Ulítla jí ruka s hlavou
    Jak se dodnes daří Elis na Sibiři zůstává záhadou.

Zpátky k naší hře.
    Další je na řadě Míša, bere kostky a hází.
    Na kostkách ji padlo dvanáct. Skleněné oko hry se zbarvilo do zelena.

Hra povídá:
    Hodila si na kostkách plný počet
    Míšo, můžeš z toho radostí brečet
    S Avril vyhrála si setkání
    Nebudeš však mít hladké přistání
    Už teď ti to hrůzu nahání
  • děti

Mám takovej pocit, že tady píšou jen samý děcka ...tady nejsou žádný inteligentní diskuze o sqvělé zpěvačce jakou Avril určitě je ! Vy tady ale řešíte jen samý blbosti..jako kdo je lepší a nebo se jen hádáte a melete uplný sračky.. *8* Kdyby tohle Avuš viděla *9*
    • angel15

Re: děti

tato diskuse neupada..jen prostě sem choděj někteří provokovat a urážet a tak se hádáme.....a pocit mužeš myt,ale nevim nevim..děcka sem píšou ty co jen urážej a pletousi diskusi s Miley diskusi...a udělej si profil ,at vidime kolik ti je taky *1* *1*
    • avrilie

taky s tím asi souhlasím,tato diskuze upadá *9*
    • sharpay1995

no tak jako k tomuhle fakt nemám co dodat!!!
    • danielka1996

jaký dítě?pak i ty si dítě,když tady píšeš takovýhle kraviny!!!nic proti *1*
      • danielka1996

Re: Re: děti

a jestli chces inteligenci tak si zajdi za prezidentem
    • david16

no já možná souhlasim s tím AvrilForever *7*
      • Re: Re: děti

no taky si myslím,že na tom něco pravdy bude *7*
        • jana291995

Re: Re: Re: děti

jo,takže podle vás jsme malí děcka?..podle vás si začínáme s hádkama?..já teda nevím,ale ona pravdu nemá... *9*
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: děti

Hlavně,že ty jí máš vždycky. *16*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: děti

já pravdu vždycky nemám,ale snažím se ji říkat...a když tady někdo lže že mi nadáváme Miley,a přitom nadávají oni Avril-..-tak to je na mě moc
    • jana291995

víš co,starej se o sebe...tohle je diskuze o Avril,a taky o to jde...a mi nejsme rozhodně děcka..takže drž ticho jo..? *4*
  • ahoj

ahoj lidičky ja nechápu proč se tady většinou všichni hádají!!!!Vždyt je to normálka mít svuj názor ne?Mno to je fuk já mam Avril rada a je mi jedno co kdo říká!!!!Si jí klidně dál urážejte,když vás to baví!!!mno tak pa pa *3* *3* *15*
    Mno ale jestli se chcete hádat tak mi písněte na icq 381-878-277

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit