-
FB
Facebook mám, ale nemyslete si že tam budu od rána do večera. *13*
Zítra když budu mít čas, jako že určitě budu. Tak tam něco přidám nebo připíšu. *3* -
-
Re: FB
Michale ... to taky doufám, že tam nebudeš od rána do večera ... já zase tak FB ráda nemám a bojím se aby tě nechyl natolik, že se na nás vykašleš ... ale věřím ti a sem přesvědčená že se to nestane, protože já už kvůli FB ztratila kámošku ... *9* *9* *9*
-
-
...
Tak já Vám pudu napsat nějakou tu pohádku, abyste neřekly že nedodržuju sliby, ale vymyslete mi nějaké téma, protože mě nic nenapadá ... a to 30 minut (snad) tu budete mít pohádku ... *14* -
-
Re: ...
No tak já myslím že je to jasný.. dneska je těma číslo 1 Michalovo založená Facebooku..! :) :D -
-
Re: Re: ...
Na to si napiš něco sama ... to já nedám ... skus jiný ... *15* -
-
Re: Re: Re: ...
nic jinýho mě nenapadá..:D
-
-
-
-
Tak Míšo ...
Už existuješ ... BLAHOPŘEJU ... (říká se že kdo nemá FB jako by neexistoval) *15* *15* *15* Tak vítej mezi živými ... *15* *15* *15* -
-
Re: Tak Míšo ...
Správně..! Vítej mezi existujícími lidmi..! :) -
-
Re: Re: Tak Míšo ...
Ty abys taky něco nedodala ... *15* -
-
Re: Re: Re: Tak Míšo ...
vždyť mě znáš..:) Ale teď mu musíme dát chvilku, aby se tam trochu zorientoval..:) -
-
Re: Re: Re: Re: Tak Míšo ...
No odbře, ale neže mi tam zůstane, nebo si ho osobně přitáhnu zpátky ... *15*
-
-
-
-
-
Děléj..! :D
tak ale Tatínku... děléééj..!! :D -
-
Re: Děléj..! :D
No a co mám dělat. Na tvojom i na dalších vašich profilech sem dal přidat jako přítele a potom to odeslalo jako požadavek na přátele. Takže já nevim *15* *15* -
-
Re: Re: Děléj..! :D
No ale nám furt ani jedné nepřišla ta žádost...! Kurňa... zas je to nějaké zpomalené..! :D -
-
Re: Re: Re: Děléj..! :D
Moment.. tak už přišla..:D
-
-
Re: Re: Děléj..! :D
Chyba je asi na tvojim přijímači. Protože Míšu už tam mám. *15*
-
-
-
...
Vy ste na zabití ... Nejdřív je to tu jakoo jak nevim co rozjetý a teď tohle??? No tak to já za tu půl hodinku stihnu napsat pohádku ... abych nějak nastartovala večer až se vrátí Kačka, protože tohle už asi nezachráním *15* -
-
Re: ...
Měl sem práci s Facebookem. *15* -
-
Re: Re: ...
Ano... a já zase s fotkama... tak nás nech trochu žít..:D -
-
Re: Re: Re: ...
Vy říkáte jako bych byla fyzicky náročný člověk *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Né fyzicky, ale psychicky..! :D
-
-
-
-
-
FB
Facebook je teda založenej, napište mi do vzkazů ten svůj, ať si vás tam můžu přídat. *3* *3*
Vyplnil sem tam minimum informací, protože kdybych tam vyplnil všechno co se tam dá. Tak bych tam veřejně popsal celej svůj život. A to se mi opravdu nechce *13* Možná tam časem něco připíšu ale pouze pokud to uznám za vhodný. -
-
Máš to tam..:) -
A máš tam fotku??? *15* *15* -
-
Re: Re: FB
Prosimtě, fotek ti můžu poslat kolik chceš. *1* -
-
Re: Re: Re: FB
Ehm.. a já..?? :D -
-
Re: Re: Re: Re: FB
Jsi snad moje manželka? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: FB
nóóó..! :D *1* *1* -
S tim se si teda zavařil. *15* -
No promiň... jsem snad tvá dcera, ne..?!!! :D
-
-
-
-
-
-
Tak co, .)
No tak co, už ho máš Michale? :) -
:o)
Věčnej odpůrce Facebooku, tedy já. Si ho jde založit. *15* *15* -
-
Re: :o)
Ano... na tuhle chvíly jsem tak dlouho čekala..!!!! :D -
-
Re: Re: :o)
Asi sem vlezla na blbou diskuzi cože deš??? Jako fakt??? Počkat asi sem trochu mimo du si přečíst další 4 stránky dozadu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
no jdi, jdi...:D -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Hotovo, už sem zase v obraze ... *15* Hančo proč chceš tolik abych šla pryč ... že ty něco na tatínka kuješ a proto s ním chceš bejt o samotě ... *15* *15* *15* Stačí říct ... *15* *15* A já ti s radostí odpovím máš smůlu ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Ale, Hanka jenom dělá chytrou, ohání se taky s cizýma slovama. *15* *15* -
konspi cože??? co to je za slovo porboha *15* -
Ale... zase ty tvoje konspiračná teorie..:D
-
-
-
-
-
-
=(
Lidi ... copak to musíte chcípnout všichni ... vždyť odešla jenom jedna drzá Kačka ... *15* -
-
Re: =(
Jedna drzá Kačka, jedna drzá Hanka a jedna debilně drzá Elis.
Kačka je asi velitel smečky drzých, takže Elis a Hanka jí asi choděj za prdelí. *15* -
-
Re: Re: =(
Ale já jsem stále zde... jen jsem te´d trošku nevnímala, jelikož byly na FB konečně přidáne naše včerejší medailové fotky, tak sem se na ně musela podívat..! :D -
-
Re: Re: Re: =(
Jenom nekecej se nechceš přiznat ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: =(
Já..? já nikdy nekecám..:D
-
-
-
-
-
:o)
Míša už udělala skoro velkou potopu světa. Naštěstí sem včera dostavěl archu, takže se zachráníme. Hanka s Kačkou ostrouhají, nekoupily si totiž lístky. Takže je to pořádně propláchne.
Sodoma (Frýdek-Místek a Gomora (Havířov) budou srovnáni se zemí. *15* *15* -
-
Re: :o)
Hele nedělejte tu ze mě nějakou mýtickou brečící pannu na útese ... já sem fakt nešťastnáá ... ste tady všichni tak bezcitní a bezpáteřní šmudlové ... to je děsný ... -
-
Re: Re: :o)
Míšo, to neni pravda! nikdo tu bezcitnej neni *13* To že tu někdo napíše něco nepěknýho o to bě, to je jenom v zápalu diskuze. Nikdo to nemyslí vážně.
Tak to tak neber. *3* *14* -
-
Re: Re: Re: :o)
Jo a kdo říká, že já to beru vážně ... já to taky myslím ... jak ty říkáš v "zápalu diskuze" ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Kdybych si myslela, že je Míša blbka, která si to bere vážně, tak bych o ní nic hnusného nenapsala, ale znám ji už trochu, tak si to můžu dovolit..:D -
-
Noo joo to je pravda ... ale já ho zase až ak dobře jako on ěm neznám ... že on je to Edward a hraje si tu na lidksou osobu a čte mi myšlenky ... *15* *15* *15* -
Tak dyť je to tvůj manža, ne..:D Vy se přece máte znát nejdůvěrněji..:D -
Ty mě znáš no nekecej ... *15* *15* *15* Ale znáš mě dýl než Michal a víš o mě míň jak je to možnééé *15* *15* *15*
-
-
Citlivá ale jseš a může se tě to dotknout, to nezapřeš. Takže kdo má potom vědět jak to bereš. *15* *15* -
-
No možná sem citlivá když céítím že mě někdo podved ... jako ty zlatko *15* Jinak sem naprsto normální člověk a navíc když mám tak dobrou náladu jako dneska tak mě fakt těmhale řečima nerozhodíte když vím že je to ve srandě ... a ty se hned bojíš abych fakt z toho letadla neskočila *15* *15* *15* *15* v pohodě ... *3* *14*
-
-
-
-
-