Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

..:D

Michál, prečo zase hovoríš po slovensky..? :D *7* *1*
    • kvatro

Re: ..:D

Naozaj neviem, lebo ma to baví. *1* Slečna Hanka.
      • sharpay1995

Re: Re: ..:D

*3* Tak to je potom v poriadku..! :)
        • kvatro

Re: Re: Re: ..:D

Možno i preto, že je to viacej vtipne ako po česky. *1*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: ..:D

musím súhlasiť! :D
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ..:D

dobrá myšlienka..:)
  • kvatro

:o)

Míšo, nemáš si hrát na drevorubače. To nieje práca pre dievčatá. *3*
    • sharpay1995

Re: :o)

No to víš.. když má takovýho línýho chlapa... tak co má chudák holka potom dělat, že..:D
      • kvatro

Re: Re: :o)

Čo má robiť. Má požiadať chalany ze vsi. Isto ji s tim radi píchnou.
        Manžílek je "iba" sto kilometrov daleko. *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :o)

No jo..., ale víš.. von ten manžílek je strašně žárlivéj... dyť von zuří, když se na ní nějakéj cizí jenom podívá... kdyby s nějakým chlapem promluvila, Pomáhej jí Bůh, on by ji asi musel odkrůhnut..!! :D :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Nie, pomáhaj Boh tomu panáčikovi, ktorý by se len na ni pozrel. *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Iba jemu..? :D
          • vterinka

xDDDDDDDDDDDDDDDD keby manžílek nehovoril a ráči tou svou línou prdelou hnút a pomoct ji!! :D
            • vterinka

Ty seš tak zhnilý! Viacej ako jabko na strome! :D
            • sharpay1995

Ale teleportačná panva bola predsa zničená drahý otecko..! :D
            • kvatro

Ticho, slečna Kačka. Pokial by ma niekto teleportoval kamsi k Vodňanům. Tak bych mohol pomoct. *1*
            • sharpay1995

Ták, ták..! :D
  • puspuspusinka

Ahoj ...

Lidi, já sem nomrálně nešikovná to je děsný ,... dneska sem si rozsekala na dřeě prst, protože sem neudržela ten debilní pařez a spad mi na ruku ty wole já bolestí omdlela ... to se mi ještě nikdy nestalo... to je prostě jak když si skřípnete prst v autě pohoda za chvíli to přestalo bolet, ale najednou se mi zatočila hlava a já tam ležela ty wole vedle traktoru jak debil ... *15* *15* *15* *15* Já sem fakt vlastímu životu nebezpečná to samý včera ... sem si ho pustila na nohu pařez blbej ... už se bojím co se mi stane zejtra spadne mi beztak na hlavu ... *15* *15* *15* *9* *9* *7*
    • kvatro

Re: Ahoj ...

To bude nějaký prokletí *15*
      Kdo ví Míšo, jestli tě když si byla ještě miminko nezačarovaly nějaký Bosorky. *1*
      Hančo, Kačko. Nemáte v tom náhodou prsty? *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Ahoj ...

co..? já..?? Já..?? Já, já, já... pardon musím už letět... když semnou budete chtít mluvit zanechte vzkaz... báááj..:D
        • kvatro

Re: Re: Re: Ahoj ...

Takže šťastnou cestu, na tom koštěti. *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ahoj ...

Koště být poroucháný... Já muset letět na smetáku..!! :D *9* :D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj ...

Ja tiež..! :D
            • vterinka

Ja mam dosť!!! :D:D:D:D Lubím keď hovoríš po slonesky! ♥ :D
            • kvatro

Keď by sa zrazila s hejnom bocianov. Urobila by vývrtku stremhlav priamo k zemi i s tým jejim smetákom. *1*
            • vterinka

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD já mylslea, že do hejna čápů, kteří se vracejí z teplých krajin xDDDDDDDDDDDDDD
            • sharpay1995

Jak to víš..? a já to před váma chtěla utajit... tu na sebe už hodinu patlám všemožný Avony, Dovy a další takové zázračné prostředky, aby jste na mě nic nepoznali a ty to tu vykecáš...:D :D tsss..! :D
            • kvatro

Smeták být tiež porouchaný, Hanka se vyklopit do drátů vysokého napětí. *15*
    • vterinka

wow, ty seš teda šikulka! :D:D:D měli by tě zavřít do prázdné místnosti bez rohů xDDDDDDD
      • sharpay1995

Asi tak nějak no...:D A ještě do svěrovací kazajky, protože ona je schopna se zabít i bez dalších prostředků..:D :D
        • kvatro

Re: Re: Re: Ahoj ...

Míša je schopná si uříznout hlavu i vlastní rukou. *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ahoj ...

No přesně o tom mluví..:D
    • sharpay1995

Míšo, Míšo, Míšo..:D
      • kvatro

Šikovná jak hrábě do kapsy *1*
  • kvatro

Nepoznat ani v reálu chlapa od ženský je taky možný. Dokonce mám s tim vlastní zkušenost. Kdysi, když sem lítal po pracovních pohovorech. Tak sem se setkal s personalistkou. Která prostě vypadala jako chlap. Povídám "Dobrý den, pane." Ona se pouze posumávala a povídá "Paní!" Kdo měl čuchat že je to ženská, měla chlupatý ruce, takovej chlapskej výraz, trochu při těle a byla plochá jako baterka. *15* *15* Trapas byl na světě.
    • vterinka

Jé tak v té situaci bych nechtěla být :D:D:D To bych rači řekla jen "Dobrý den" :D
      • kvatro

No právě, to byla chyba *15* *15* říkat "pane" *15* *15*
        • vterinka

tak ses aspon pro příště poučil. :D
          • sharpay1995

hups.. no stane se no...:D Ale poučení pro nás všechny... říkat jen Dobrý den..:D
  • sharpay1995

Když už...

Když už jsme tu tak u toho..:D Tak já si přesně pamatuju, jak se tady oběvila Elis..., protože asi den předtím jsem se dívala na Evanovu diskuzi a viděla, že tam v podstatě píše jenom jeden uživatel. nějakéj xkostex s profilovkou Evana..:D No a den na to se to stvoření oběví aji tady, zčista jasna jako blesk a začne tady psát jak miluje Avril..:D Asi ještě měsíc potom, co se tady ukázala, jsem nevěděla, jestli je to holka či kluk..:D :D Ta fotka mě totiž strašně mátla..:D
    • xkostex

Re: Když už...

*15* *15* tak na to si uz nepamatuju *15* a vis ze ma nekdo problem poznat jestli sme holka nebo kluk i kdyz me vidi? *15*
      • vterinka

Re: Re: Když už...

až tak? *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Když už...

co az tak? tak jako kdyz chodim oblecena jak kluk tak se ani moc nedivim ale podle dlouhych vlasu vecinou usoudi ez sem holka *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Když už...

no že tě ani v reálu nepoznají :D ... to mi připomíná, že mého bratránka a souseda taky lidi mívali za holky xDDD
      • sharpay1995

Re: Re: Když už...

*1* *1*
  • kvatro

Ahooj všetci *14* Uvidíme se zase zítra. *3*
    • puspuspusinka

Pááááááááááá *14* *14* *14*
    • xkostex

*9* skoda ze uz des tak se mej ahoj
  • kvatro

Moje první pohádka:
    z 05.12.2010

"Víte proč se tu dnes Míša ani neukázala?. Celej den dělali že nejsou doma, kvůli čertům. Víme přece jak byla celej rok "hodná".
    Nedalo mi to a šel sem se tam k nim podívat, všude byla mlha, sněžilo, ticho jako na hřbitově. někdo by to nazval zima jako v Rusku. Čekám co se bude dít, a přece. Z ničehonic se na obzoru na okraji vesnice objevují dvě obrovská oslňující světla. ohlušující rachot, jako kdyby se rozestoupila samostná země. Byla to čertovská Tatra, přímo ze stanice "Peklo". zastavuje na zahradě u Míši domu, všechna světla ve vsi pozhasínala a z útrob toho pekelného povozu vyskakují černé chlupaté postavy. Jsou to přízraky z těch nejtemnějších lidských představ a snů. Dávají se do práce, skládají uhlí přímo Míše před barák. zaslechl jsem jen strohý komentář přímo od nejvyššího Lucifera. "tohle mládě lidského druhu si na Mikuláše nezaslouží nic jiného než uhlí, a to pořádnou hromadu. Za pár okamžiků jako by se po všem zem slehla, oslepující záblesk a vše mizí v chodbách času."

Mám všechny ty pohádky, jak moje tak Míši, uložený ve Wordu. *15* *15*
    • xkostex

ja mam ulozeny jenom tvoje misi mam jen ty co se mi libili fakt hodne *15*
      • puspuspusinka

Jooo bože to byloo silný a pak si začal s čaroděnicí *15* *15* *15*
  • kvatro

Když tu vytahujete tu historii. Tak sem taky něco přidám.

Můj vůbec první příspěvek tady na diskuzi: 08.10.2010

"Každý napíše kdy a jak se stal fanouškem Avril. Prostě jak to všechno začalo. Když je nové CD v nedohlednu tak ať je tu aspoň něco pozitivního." Hanka si tu tehdy stěžovala na márnici nebo hřbitov.

reakce na můj příspěvek. (Míša)
    Thank you Kvatrooo
    "Hey že tys to měl/a naplánovaný... My si tu jako máme připomenout kdy a jak sme se zamilowaly do Avril abysme na ní nebyly naštvaný kvůli CD nebo s to plácla neúmyslně??? Protože seš dobráá ... díky tomuhle sem si totiž uvědomila že Avril je pro mě vším a neměla bych být na ní naštvaná kvůli CD i když už to odkládá děsně dlouhoo ... TKAŽE "DĚKUJU" !!!"

*15* *15*
    • puspuspusinka

To sem psala já?? *7* *15*
      Hey my sme tě měly za holku cooo *15* *15*
      • kvatro

Jo to si psala ty. *3* *1* S Hankou jste mě měli za holku. *15*

A ještě moje vůbec první narážka na tebe byla:

"Si asi dostala dneska pukem do hlavy." *15*
        • sharpay1995

jo.. to si ale přesně pamatuju, jak si ji řek, že asi dostala pukem..! :D
        • puspuspusinka

Pááni to je úžasný ... a to všechno jenom za 3 měsíce *1*
  • puspuspusinka

ago

Elis a Hančo, pamatujete si ještě na naše začátky?? Když jsme sem jednou na diskuzi vstoupila, bylo to přesně před 563 dny myslím ... Kuba na mě měl řeči co jsem zač a já vybalila že správce Avril a ty si mě nejdřív seřvala že to seš ty a ostatní taky na mě byly hnusní, že se o to tady nestarám a nemám sem lézt nebo tak nějak a nakonec koukni co se stalo??? *7* *14* Dneska sme s Elis nejlepší kámošky a mi Hančo se taky mylsím máme dcl rádi *3* Jakoo je to fakt úžasný co se stalo za tu chvíli ... Nejdřív ste mě tu nechtěly přijmout potom sem se začala s vámi seznamovat ... páááni to byly doby ... nikdy nezapomenu jak mě Elis poslala do háje *15* *15* A teď říkám jediný Miluju Vás ... *14*
    • xkostex

Re: ago

na to si moc dobre pamaztuju bylo to 2.1. 2010 a nak si nespominam na to ze sem te poslala do haje *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ago

Jo poslala ... když sem řekla, že sem správce a starám se odbře a ty si hájila Hanču a řekla si no to vížejoo ty se tady o to nestaráš Hanča sem aspoň chodí denně takže di někam ... to zabolelo ... ale díky bohu, sem vás otravovala dál jinak bych tě neměla ... *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: ago

tak na to si fakt nespominam ale vim ze tam nekdo neco takoviho napsal
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ago

Tak to já si na to pamatuju úplně přesně... míša sem vtrhla a začala se vytahovat, že je správce, a já do ní začala rýt, že správce jsem já a ostatní jí začali posílat někam... a Míša mi potom zoufale začala psát do správ, že proč jí tam nechceme a tak... a já jí musela utěšovat, že né že bysme jí tam nechtěli, ale prostě se tam musí trochu zorientovat a tak...No fakt na to nezapomenu..:D To by člověk nevěřil, že už je to tak dlouho..:D :D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ago

No dobré...! Jak to mám asi čmuchat... když to bylo před sto lety...!?!! :D :D nech mě žít..!! :D
            • vterinka

tak to je dobré! :D a proč sis mě předtím přidávala, když neodepisuješ cizím? :D
            • sharpay1995

No tak jako... já nikdy neodepisuju někomu, koho neznám..:)(teda, věčinou to ani nečtu ale co už..:D ) Ale teď když vidím, že píše někdo zvás, tak čtu a reaguju..! :)
            • vterinka

tak to je drsné :D .... to já si vzpomínám, že když sem se tu regla, tak Hanča byla první, která si mě přidala do přátel, ale nikdy mi neodepsala na zprávu, tak sme si říkala fajn no .... ale když jsem sem začla chodit a bavit se tu s vámi, tak už mi odepisovala ... ještě před rokem bych tomu nevěřila! :D
  • vterinka

Loučení

Já se s vámi loučím, jdu se koukat na Pana božského s Hilary. ♥ Tak se mějte krásně, páá :-****
    • kvatro

Re: Loučení

Ahoooj *4*
      • xkostex

Re: Re: Loučení

nesnasim louceni! ale u tebe to vydrzim
        • vterinka

Re: Re: Re: Loučení

tak ti dík :D
    • puspuspusinka

Re: Loučení

To už znám nazpaměť takže to přežiju si to pustím jindy na DVD *15*