-
Kačenooo... xD
Jako co sis myslela? Myslela sis svéé ... no počkej to nám vysvětlíš, to jako že sis myslela že sme pakoni ... *15* *15* *15* Jako neříkám, že nejsme .. ale jakoo ... *15* *15* I když já kdybych sem nechodila a podívala se sem a viděla tuhle diskuzi tak bych si myslela že Vám přeskočilo ... *15* *15* ale když se zamyslím, tak ono nám asi fakt přeskočilo ... *15* *15* -
-
Re: Kačenooo... xD
NO když sem sem přišla, tak sme se bavily o tom, že letíte nwm kam a že jedete navštívit Avril ... a že se setkáte tam a tam .. no tak sme si myslela, že ste upe praštěné pubertačky ... sme si myslela, že se tu bude bavit o Avril a ono se tu řešilo upe něco jiného a já byla zvyklá na diskusi Kikeho, tak se nediv. :D ... jo ale ještě předtím ste se tu děsně hádaly kvůli Hill a u Hill se hádaly kvůli Avril, bylo mi doslova na blití! tak sme sem ani nechodila -
-
Re: Re: Kačenooo... xD
O té hádce nevím, to sem tu ještě nebila, ale o tý cestě za Avril mi ani nemluv nebo umřu smíchy ... to jako nemělo chybu ... hlavně Kuba a jeho složitá cesta přes nevím cooo *1* *1* *1* *1* *1* A jakoo u Kikeho to taky není normální, ... nejlepší prej co byste dělaly kdyby ste s ním byly sami o čem byste si povídaly a všichni tam hned ty ehm ... věci ... diť víš ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Kačenooo... xD
xDD .. nj ale to bylo ted, ale loni nebo předloni, to se vůbec neřešilo!
-
-
Když sem sem přišel poprvý tak se tu Avrilka výjimečně řešila. *15* -
-
tak tos měl štěstí! :D
-
-
-
Re: Kačenooo... xD
No to nám přeskočilo každopádně. Nejdřív se tu bavíme o tom že jsme manželé, potom že máme děti. A plno dalších šílených věcí který si už nepamatuju. *15* *15* -
-
Hele za to může černá ovce ... ta nás prohlásila za manžele po 20 letech když sme se hádaly a ty si nás potom oddal ... *15* *15* *15* A já dopadla jako tvoje žena ... *15* *15* No a pak sme adoptovaly celou diskuzi a udělamy sme ze sebe rodinku ... naprosto normální ... *15* *15* *15* -
-
jo, zcela normální xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Kačenooo... xD
Vám snad na tom připadá něco divnýho? Běžná diskuze jako každá jiná. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kačenooo... xD
no to je rovnou celá diskuse s mikro vyjímkami xDDD -
To by bol vela dlhý zoznam, keď by se tu zapísalo všetko nenormálné. *15* -
na prstech jedné ruky? :D spíše na prstech všech ruk, kdybychom se spojili! :D -
Tady je toho divnýho tolik, že by se to nedalo spočítat na prstech jedný ruky. *15* -
no jasně! :D co je tu divného? xD -
že joo ... já taky normálně du po městě a říkám lidem že si je chci vzít ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Radim
Míšo, kdo je to tam vlastně ten Radim? Že sou tam na něj takový háklivý. *15* -
-
Re: Radim
Jejich kamarád ... nejdřív mi řpišel fajn, ale pak se smenou přestal bavit, asi si mylsí, že sem praštěná ... no kdo by mu to vlastně rozmlouval ... asi fakt praštěná sem ... ale jsem za to ráda nebýt pořádně super praštěná neměla bych vás *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Radim
Zdravě praštěný tu musíme být všeichni, jinak by to tu nemohlo ani fungovat. *15* -
-
Re: Re: Re: Radim
Co ti víš ... třeba sme všichni nemocně praštěný *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Radim
ale jedno je jisté, jsme praštění! :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Radim
ANOOOOOO *14* *1*
-
-
-
-
-
-
Ehm...
Musíte tu řešit Ash diskuzi?? Já bych se rači vrátila ka našim praštěným tématům, k těm mi patříme ... tak jakoo už mám náladu z5 ... snad aspoň trochu ... takže koukjme rozebírat něco lepšího než že oni sou takový a vy makový ... *15* -
-
Re: Ehm...
Pravda, jsou to dvě makovice. Mají ode mně novou přezdívku. *15* *15*
Ale tu dobrou náladu, kterou máš zpátky simusela chytit od nás. *1* -
-
Re: Re: Ehm...
No nevím nevím ... jestli od Vás s Kajuš sme plánovaly vraždu na jednoho kreténa co mě sere, tak jako to by zvedlo náladu i mrtvýmu ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ehm...
Takže když máš špatnou náladu, tak je z tebe sériovej vrah? Tak aspoň víme o tobě něco novýho. Víme na co si dát pozor. *15* *15*
-
-
-
Re: Ehm...
no vidíš! :D já ti říkala, že tě nakazíme! :D:D:D .. tak kdepak je ta naše černá ovečka Elis? .. a jak pokračuješ s příběhem? -
-
Re: Re: Ehm...
Elis bruslí na rybníce se Soňou ... (ta rána do břicha včera jí nestačila) a můj příběh je zrtoskotanec ... *15* -
-
Re: Re: Re: Ehm...
aha ttj :D .. škoda :( :D
-
-
-
-
ehm...
Lidi, vy si myslíte že když mám blbou náladu tak sem možná protivná nebo co, ale já umím být fakt hnusná ... a nemysím to třeba tak a nechci si nikoho z vás proti sobě poštvat takže až budu jenom trochu protivná tak ěm rači pošlete do háje prosím !!! Nechci říct něco čeho bych později s jistotou litovala... -
-
Re: ehm...
klíídek! :D neřeš to furt! :D ještě se nic nestalo a vlastně se tu ted ani nic neřeší! :D takže klídek, pust si Avrilku a hod se do pohody! ;-) -
-
Re: Re: ehm...
Správně Kačko, Míšo pusť si AVRIL, ta hodí do pohody každýho. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ehm...
Fajn už se nebudu řešit, jenom abys te se nedivily ... a já mám puštěný mišmaš ... teď zrovna Eminema... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ehm...
no sláva! :D ... aspon něco! :D
-
-
-
-
-
:o)
Z vedlejší diskuze panuje u nás oboustraná ignorace. Takže věc vyřešena. *5* -
-
Re: :o)
jaká ignorace? kdes jim psal? do vzkazů? -
-
Re: Re: :o)
Napsaly tam cituji: "No a co, já ho ignoruji" *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
tak to máš fajn :D:D:D ... neví o co přichází, když tě odpálkuje xD ale aspon máš klid :D
-
-
Ne ... Kajuška psala že ho ingnoruje a Michal jí taky ... *1* -
-
aha xDDDDDDDDDD a nebyla to ano, co se cpala i sem? :D a nakonec tu stejně nechodí? :D -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Ona se sem necpala, sem jí sem pozvala, jenže jí to tu nějak nechytlo... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
ona tu psal vícekrát než jednou ... ale nepamatuju si, že by byla mimo :D -
Něco sem jednou psala. Ale byla úplně na jiné koleji. *15* -
aha .. no zajímavé .... já když sme tu chodila, ale nepsala, tak sme si o vás myslela své, ani nevím jakto, že sem se sem pak zapojila a psala i na to, co nebolo o Avril :D
-
-
-
-
-
*15* *15* *15*
-
-
prst
Tak ted sme se dobře pobavila! :D u Ash holky Míšu za ten prst litovaly a my si tu z ní udělali good zábavu. :D:D:D ... Míšo jestli se tě to dotklo, tak se omlouvám, ale myslím, že nás znáš! :D -
-
Re: prst
kačko, tam ta diskuze funguje úplně jinak. Míša tam vždycky něco napíše. a oni dvě odpovídají pouze a nebo b. *15* *15* -
-
Re: Re: prst
no já si všímám, že tam to fakčí upe jinak :D:D:D .. já sme teda pro tu naší praštěnou diskuzi! ♥ -
Noo ... možná nepíšou tak debilně drze jako vy, ale jsou stejně boží ... mám prostě dvě stránky ... praštěnou partičku kterou miluju a to jste vy a pak prostě holky s kterýma si povídám o no to ty nemusíš vědět ... *15* *15* *15*
-
-
Re: prst
V pohodě ... já vím ... *14* -
-
to jsme ráda! :-* *14*
-
-
-
:o)
Míšo, co je tohle? "A proč furt ten Michal tahá Radima do vět!" Ať se tam u Ashley hoděj doklidu, Radima nikam netahám, jenom sem ho jednou použil do příběhu. -
-
jéééva, no to je konec tohle! :D -
-
Staršná záhada pro ně, proč se tu mluví slovensky? *15* *15* -
-
nwm xD já tu jednou začla o Mirovi a tys začal občas mluvi slovensky, tak sme se s tebou bavila taky slovensky, pak jsi mi napsal slovensky příběh a dával jsi mi slovenké dialogi a dneska se to tu nějak rozjelo celé slovensky xD i Hanča se chytla! :D -
-
Na tom neni nic špatnýho, komunikace tak jako tak. *1* -
-
že jo xD
-
-
-
-
-
Ježiši tak si spolu promluvte sami, nejsem žádnej překladatel a přenášeč ... tohle je jak u debilů ... *15* *15* *15* -
-
S promnutím, u nich to tam vypadaá jak u debilů. Vždycky jsou mimo mísu, stejně jako teď. *1* -
-
neví pointu, tak se nediv! :D -
-
Neurážej mi jee ... oni vás taky neuráží ... !!! -
-
nikdo tu nikoho neuráží ;-) ... Míša jen chtěl říct, že když neví o co přesně jde, tak se do toho nemájí motat, ale mají mlčet, nebo se nás mají zeptat natrovinu! ;-) -
No jasně, tak dobře. *3* *1*
-
-
No tak ať radši držej zobák. *15*
-
-
-
-
-
Úkol
Musíme rozveselit Míšu ... ještě před chvíli sme se váleli smíchy, tak musíme nakazit i Míšu! :-) -
-
Re: Úkol
Zrovna sem Vám řekla, jak sem byla hnusná a protivná a že s eomlouvám jestli sem něco nepokazila a ty v pohodě chceš mě rozveselit ... no super ... vypukla sem smíchy jenom z tohohle ... jak to neřešíš ... *15* *15* *15* Ale myslím, že se semnou stejně budete dneska nudit ... -
-
Re: Re: Úkol
a měla bych to snad řešit? :D:D:D ..... dyt sou to prkotiny a zábava tu vždy byla, je a bude! :-) Takž tvoje blbá nálada se nepřeorientuje na nás, ale naše dobrá nálada se přeorientuje na tebe! :D -
Re: Re: Úkol
Jako pokud vim tak se s tebou nenudíme nikdy. *3* *1* Tvoje špatná nálada to nezmění. -
-
Re: Re: Re: Úkol
Chceš se vsadit??? Já sem taková kráva, že když mám totálně blblou náladu tak řeknu věci, který mě pak šíleně mrzí a dokážu si proti sobě všechny poštvat ... určo by se mi to povedlo i u tebe ... protože já nejsem normální ... už sem se pohádala i s Elis ... nemluvily sme spolu hodinu jakoo ... a to je u nás silný rekord ... -
-
Re: Re: Re: Re: Úkol
hodinu? :D:D no wow :D:D:D ... ale věř tomu, že Míšu si proti sobě jen tak nepoštveš! ;-) my se nedáme! :P -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Úkol
v klidu :-) my to vydržíme ;-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Úkol
No jestli je pevnej a vydrží ode mě mojí hnusnou stránku tak je dobrej ... a ty taky ...
-
-
-
-
-
-
...
Asi sem to fakt přepískla coo ... *9* *7* -
-
Re: ...
Ne, v pohodě, já mám taky blbý dny! :-D *3* A to pak chrlím oheň! :-D *16* -
-