Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Tak...

Tak to vypadá, že sme tu zůstaly zase sami dva jako minulý týden ... *15* *14*
    • kvatro

Re: Tak...

Já tu budu ale už jenom půlhodiny. Bohužel *8*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak...

Ale budeš tu zase zítra že anooo ... *7*
        • kvatro

Re: Re: Re: Tak...

Zítra tu budu, stejně jako každej den. Ale až po pátý. *3*
          Já bych tu taky chtěl být s tebou dýl a častěji, ale prostě to nejde. *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Tak...

V pohodě ... vždyť já tu taky nemůžu být pořád ... *9* Ale už jenom 4 měsíce a budu tu furt ... *14* Chápu že ty prázdniny nemáš ... ale až sem řpídeš tak to tu nebude tak mrtvý ... *14* a až v 5 ... nezávidím ... *9*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Tak...

Jeden týden dělám dva dni 12tihodinové směny. Další týden je to zase 5 dnů. Každej den nedělám takhle dlouho 12 hodin. To by nevydržel nikdo. *1* *13*
            • puspuspusinka

To nechápu ... Jako když jeden den deš brzy a seš tam dlouho tak máš druhej den volnej??? *7* *7*
            • kvatro

Výhoda je ale v tom že potom mám třeba volno celej den. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak...

Stáváš brzy do práce??? *7* *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: Tak...

Jo *9* Už v pět hodin. *10*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Tak...

Jéééj *9* Tak to já tě nebudu zdržovat, klidně di spát ... já si pudu třeba číst mě se ještě spát nechce ... a zítra tu na Vás všechny budu zase čekat *14* *14*
            • puspuspusinka

Dobře ... *14* *14* *14*
            • kvatro

Mně nezdržuješ. *13* To ne.
              Zíra se budu taky těšit. *14*
  • kvatro

:o) ?

Jste zmizely nebo co? *1*
    • kvatro

Re: :o) ?

Míša byla zaneprázdněna, dvakrát za sebou si změnila profilovku. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: :o) ?

Noo, na tu jednu sem dala 2x Hanču ... *15* *15* *15* A tak sem udělala rovnou jinou *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: :o) ?

To má u tebe asi Hanča protekci, že ji tam dáváš dvakrát. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o) ?

No to jako nemá ... *15*
    • puspuspusinka

Re: :o) ?

nn ... já se zasnila ... *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: :o) ?

Vrať se zpátky na zem. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o) ?

Budeš mě sem muset nějak vrátit ty ... já sem ve světě fantazie ... *15* Ale ty už něco vymyslíš ...
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o) ?

Klidně tam v té fantazii trochu zůstaň. Realita je totiž strašná. *15* Kdybych já nebyl každej den aspoň trochu ve fantazii, to bych se z toho musel zbláznit. *3*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o) ?

Třeba mají o tebe strach.
            • puspuspusinka

Jo tobě se to řekne je to skoro 20 ... mě je 15 a rodiče mám jak strážce ve vězení ty mě nepustí nikam i kdybych se na hlavu stavěla...
            • kvatro

No a to sem si myslel o sobě že sem divnej, když sem kvůli těm mým snům občas trochu mimo. *15* *15* Nejlepší způsob jak zapomenout na realitu a zároveň nebýt ponořen ve fantazii je jednoduše někam vyrazit. *3*
            • puspuspusinka

Přesně, já si každé ráno dávám budíka dřív když du do školy a ještě tak hodinku ležím poslouchám songy a uteču do své milowané fantazie a miluju když jdu spát to jdu do toho svýho světa znova ... já bych se asi taky zbláznila ... mít svoje sny je důležíté !! Aspoň pro mě mooc ... *14* *14*
  • puspuspusinka

xD

No Míšo já mám hoodně rozvinutou fantazii to by ses divil jak já si tě představuju jako elegantního gentlmana (netušim jak se to píše) co je pořád takový slušný a rozhodně umí tančit ... *15* *15* Já teď už tančit umím ... a některé tance by ses divil jak sou kouzelnéé ... takové prostě úplně totálně nabitý romantikou ... valčík ... blues, walze ... yeahh ... *15* *14*
    • kvatro

Re: xD

No to většina holek si představuje kluky jako nějaký gentlemany nebo prince na bílém koni, a kdoví jaký ještě skvělý vlastnosti. *1* Potom ale narazej protože nikdo takovej neni.
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

No ty skoro anoo ... *15* Až na toho bílího koně toho si strč někam lepší je černej Harley Davidson *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

Bílí kůň je na hovno. Ale Harleye taky nemám. Možná tak v moji fantazii by se nějakej našel. *15*
  • puspuspusinka

xD

Míšo, to je v celku lehký ... typický hlášky rodičů a učitelů, slovenštinu ... a to je asi všecko *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: xD

Hlášky od rodičů nebo učitelů, to sou většinou nějaký buzerace nebo rozkazy. To ode nně nečekej. *1* a slovenčině odzvonilo právě dneska. *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Joo BUZERACE NESNÁŠÍM !!! *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

S tim souhlasim. Nemám rád když mi někdo rozkazuje co a jak to mám dělat. Nejradši si dělám všechno podle sebe. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

No to je řeč ...
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Že tě to vůbec ještě překvapuje. *15*
            • puspuspusinka

No to je něcooo ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Právě sem na sebe zase vyklopil jednu pravdu. *15*
  • kvatro

:o)

Takže vám dvěma vadí Slovenčina jo?
    Ono to tady k tý slovenštině vždycky nějak strhnu já. *15* *15* A potom kvůli tomu omylem mluvim slovensky i doma. *1*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Njn ... vadí ... mě už leze krkem na horách sem si jí užila až dost ...
      • xkostex

Re: Re: :o)

ja slovenstinu slisim uz od narozeni nekolikrat do roka a bohate mi to staci
        • kvatro

Re: Re: Re: :o)

No tak se tu tedy kvůli vám dvěma bude mluvit pouze česky. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

Děkuji *4*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

No a kdo to má vědět? Napiš si seznam slov který se tu nesmí v tvé příotmnosti používat. *15*
            • puspuspusinka

Tuhle hlášku nenávidím ... To říká matka vždycky když jí za něco řeknu díky a ona no ještě abys nadávala ... áááá *15* *15* *15*
            • xkostex

diky
            • kvatro

No ještě aby si nadávala. Kačka to tu jediná chápala. *15*
  • puspuspusinka

...

Já svatby nesnáším ... *15* *15* Protože strejda se ženil a mohl si vybrat po nevěstě s kým tančit a ons i debil šel pro mě já myslela že ho zabiju a tančilo se tango no a my tam tančily sami nee... jenom já a strejda a vedle teta s nějakým chlapem ... omg ... já to totálně neuměla. ... *15* *15* mě tam vedl nakoec si mě rači vysadil na boty ... *15* *15* no já z toho nemohla a pak sem zdrhla ven na houpačku a když tam přišel tak sem mu poděkovala za mezinárodní trapas a pak se mnou chtěl tančit ještě Jony a tomu sem řekla ať si políbí prdel ... *15* *15* Jo to byly časy *15*
    • kvatro

Re: ...

Svatby a podobný události obcházim obloukem. Ztrapňovat se tam nebudu protože tancovat neumím. *13* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

No sakra a já z tebe v pohádce udělala mistra tanečníka *15* *15* to abych to předělala ... *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: ...

ja na svadbe byla jenom jednou a nej byla ta oslava obrad byl strasnej hodinu sme sedeli v kostele a desne me tlacily baleriny sem si je musela sundat *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

Já třeba nevydržim nikde sedět dýl jak půlhodiny. *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Jestli se tu chcete bavit o svatbách. Jak je libo.
              Tohle téma mi ale nic neřiká. *1*
            • xkostex

neboj se taky sem stala kdyz se spivalo a modlilo ja tam sice jen stala a cumela ale ty boty me sraly ja bych je nejraci hned predkostelem hodila do kontaku kdyby nebyli segry
            • puspuspusinka

No ty se máš že si seděla ale já šla za držtičku takže sem v těch hnusných bílích šatech až do prdele musela stát vedle nevěsty jak debil hodinu a půl a když tam začal debilnit latinsky neb čim tak sem myslela že ho nakopnu a ještě cvok tam na začátku vtipkoval noo haha budou vás bolet nožičky tak to já to protáhnu ... a pak oslava ze začátku odbrá ale pak tanec horor a pak sem si tam ještě zmákla rozbít hubu ... *15* *15* *15*
        • kvatro

No jestli si myslela že sem dobrej tanečník. Tak aspoň od teď víš že ne. *15*
          • puspuspusinka

Njn ... škoda ... copak tys nechodil do tanečních?? No a já si odvodila že umíš tančit právě protože seš ten romatik ... *14* *15*
            • kvatro

Do tanečních sem nechodil. Ale ty tvoje představy o mně jsou trochu moc přikrášlený. Romantik, ano. Ale takovej kterej neumí tancovat. *15*
  • xkostex

!!!!!!

sakra sakra sakra!!!!! jako kdo to tu ma porad cist co? ja tu zase chvili nejesem a musim cist nakejch 12 stran trvalo mi to celkem hodinu a pul! jako tohle fakt je s vama desny a jreste asi 2 z toho byli slovensky cos me fakt sere uz ji mam fakt plny zuby! za tejden jedu na tejden na slovensko a budu ji tam poslouchat celej den coz me tak nesere protoze je lepsi ji poslouchat nez cist! jo a na lede sem se sonou nakonec nebruslila uz byl takovej divnej tak sme sli do baru tam chvili tancovali u tice pak hrali neco se zidlema a hlavne sme vybarvovavali obrazky *15* sem vyhrala cenu za nejlepsi vybarveni *3* *15* sem dobra co?:D
    • puspuspusinka

Re: !!!!!!

Teda ty se nezdáš ... u tyče ... *15* *15* *15* No a s tou slovenštinou mě taky štvo ... *15* *15* Sme holt dvě černý ovečky a vůbec mi to nevadí *3* *14*
      • xkostex

Re: Re: !!!!!!

ja netancovala me k tancovani nedostanou ani buldozerem! to jen sona a erika *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: !!!!!!

Ani buldozerem ... *15* *15* teď si to zabila totálně ... *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: !!!!!!

je to pravda me nedokopali ani na oslave a malem ani na svadbe tam me musel premlouvat bratranec *15*
  • puspuspusinka

OK!

Tak já tedy čekám na svýho manžílka ... a mohl by se přpojit ještě někdo ... *14*
    • kvatro

Re: OK!

Míšo, sem tady. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: OK!

*14* *14*
  • puspuspusinka

Nejhorší ...

Víš co je na mě nejhorší ... za prvý sem děsně náladová a kvůli tomu si dost často dokážu odpálkovat nejlepší přátele od sebe a udělat z nich nepřátele... a pak mám akorát chuť se zabít ... já vůbec mám sklony k sebevraždě ... o tom by mohla Elis zpívat árie ... *9* Ale vy mě držíte nad vodou tak nějak, prostě ste moje náplas na špatný dny a chvíle v mém životě a že už jich bylo ... a teď si možná jako každý říkáte, že kdo by mě neměl rád ... protože to mi říká spousta lidí že sem člověk kterýho si každý zamiluje takovej typ přátelskýho cvoka ... kterýho mají všichni v oblibě ale stejně se bojím dne kdy mi řeknete "SBOHEM" ... *9* *9* *9*
    • vterinka

Re: Nejhorší ...

tak zaprvé ti nikdo sbohem neřekne!! za druhé ... s těmi sklony k sebevraždě bych mohla vyprávět a taky mě nad vodou drží mí nej přátele a rodina! resp. mamka a sestřenka a dědeček .... ale nikam to nevede! ♥ .... a prosímtě, prostě jsi taková jaká jsi, nikdo není dokonalý a my nechcem, aby ses měnila. My tě máme rádi takovou jaká jsi! :-*** ♥
      • puspuspusinka

Re: Re: Nejhorší ...

Promiň já už sem dneska nějaká přetažená úplně mimo plácám 5. přes 9. ... já vím že vy mě nezradíte jako někdoo ...
        • vterinka

Re: Re: Re: Nejhorší ...

v poho, raději už to dneska zabal a vyspi se ;-) .. zítra bude líp :-***
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Nejhorší ...

Ne mě se od Vás ještě nechce ... slibuju že už budu hodná ...
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Nejhorší ...

já tebe taky :-*** *14*
            • puspuspusinka

OK... Pááá... MILUJU TĚĚ... *14*
            • vterinka

tak si počkej na míšu, ale já už fičím do sprchy ana sp, tak se měj krásně, pá a doboru noc :-*******
  • puspuspusinka

...

Já už sem rači žádný odkazy dávat nebudu všechno tím poseru ... sem holt blbá a hluchá noo
    • vterinka

Re: ...

ježííš co kutíš? :D nechápu proč jsi to smazala, každý máme jiný názor .. ty seš trdlo!
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Jo sem trdlo a mám zase blbou náladu mě když někdo sjede jako ty tak mam blbou náladu a všechno mažu ... říkala sem ti ža sem totálně divná a praštěná
        • vterinka

jej já že sme tě sjela? :D:D:D já sme jen řekla, že na to mám opačný názor! :D .... to kdybych tušila, tak rači držím pec ....
          • puspuspusinka

Říkala sem ti že sem divná ... prostě sem se na sebe nasrala a už mám zase tu naládu, že všechno podělám a sem kráva ... nevím proč já to mám v mozku podělaný ... prostě sem ted nasraná ... *9*
            • vterinka

hele, takové kecy od tebe neberu! ;-) Nejsi vůbec blbá!! :-***** každý jsme nějaký, tak žádná sebelítost a urážení! ;-)*
            • puspuspusinka

Děkuju *9* Ale blbá sem ... nechápu že to se mnou vydržíte ... mám dneska nějakou blbou náladu celej den ... *9* Nechápu že ste mě ještě neposlaly do hájzlu a neřekly mi že ať sem už nelezu ... třeba bych se bouchla do zdi a došlo mi jak se blbá ...
            • vterinka

ale zlatíí :-**** nebu nasraná ;-) nic jsi nepodělala!! :-*** .. a mám tě ráda takovou jaká jsi! :-*****

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit