Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

????

Nevíte lidi náhodou kde mám svého manžílka??? *7* *7* Ještě tady není to je divný ... *7* *7* Kde pak se nám ztratil??? No děckáá?? Kde máte taťku?? *15* *7* *4*
    • vterinka

Re: ????

hraje si s námi na písečku xD
      • puspuspusinka

Re: Re: ????

A mě tu nechá samotnou samotninkou ... *9* *9*
  • puspuspusinka

...

Tak já si jdu jenom upíct bábovku ... a vy mi zdrhnete joo??? No to teda nee... *15* *15* Celej den tu čekám jak mořská panna na útesu natěšená až se mi vrátíte ... takže sem koukejte všichni hezku rychle blezku rychle naklusat jasný??? *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: ...

Míši, tebe raz z těch mnění profilek odvezou! :D a jak né tebe, tka mě určitě! xDDD .. víš co jsi? :D druhý Roman Birkuš! Ten si tež furt mění profilovky! :D Ale ted nemá čas, tak už to omezil ... :D
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Hele nech mi moje profilovky *15* *15* Náhodou na tom ještě nejsem tak zle ... holky od Ashley a Vanessy si mění za den třeba i 4 profilovky ... *15* *15* *15* *15* *15* Takže zase tak blbě na tom ještě nejsem ... *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

Kristova noho!! Já nehcápu, ale proč to děláte! :D ... já tady měla profilovku přes rok, aniž bych si ji změnila! :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

No a já zase nechápu jak můžeš vydržet s jednou profilovkou mě z toho odvezly to je děsný ... nezměnit si profilovku ... brrr ... noční můra ... bez nový profilovky .... *15* *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

bojíím :D
            • puspuspusinka

Noo mě vůbec neřeš ... kdybys koukala na mě tak se zježíš ... AVRILKU !! *15* *15*
            • vterinka

ale ty tam taky míváš Ash nebo Van ... občas! :D
            • puspuspusinka

Nee... *9* Avrilkuuu...
            • vterinka

jak pro koho :D:D:D ... jen od té doby, co sem si změnila profilovku z Romiho na Avril to ve mě stále cuká ji vrátit zpět! :D
  • puspuspusinka

Ahoooj :))

Lidičky,... konečně sem tu ... sem pekla ... to to dopadne ... snad se na nic nezapoměla ... *15* *15* *15*
    A že je new CD za 250,- no a coo ... vždyť je to krásnéé ... aspoň moc neutratíš ... a přesně Avril je to úplně jedno ona si ceny nestanovuje ona dostane zaplaceno od své společnosti a ostatní jí myslím, už je fuk ... *15* *14*
  • fifinka7

cena GL

teda, co to má znamenat new CD jen za ani ne 250? no tak to je nějaký moc levný ne?....Av je přece celosvětově známá a velmi oblíbená a absolutně nechápu, že nové CD např. Gwen Stefani je za 470 a Av jen za tak málo :/ *9* *5*
    • kvatro

Re: cena GL

Chtěl bych mít svoje starosti. *15* *15*
      Neřikej že ti to vadí, že je to levnější. Avril je to totiž taky jedno, za kolik se to prodává. Protože má nakapsováno takový hafo peněz že už to neřeší. *1*
      • vterinka

Re: Re: cena GL

Hej přesně! :D:D:D .. Jako já počítala, že to bude stát 250. :D A navíc je to možná i taktika. Které cd nebo jakýkoliv jiný výrobek si koupíš? Ten co tě stojí 250 nebo ten co tě stojí 450??? .. Já osobně jsem pro 250 .... a tak je to ve všem. Věci, které jsou levnější se prodávají mnohem víc než ty, co jsou drahší! ;-)
  • puspuspusinka

Haničkooo xD

Hanýsku ... pamatuješ si ještě jak sme byly obě dvě nemocný a tys mi hledala videa abych ti tu neumřela nudou??? No a já se teďka děsně nudím, nechceš mi zase najít nějaká videa... já jich neviděla hafo já sem takovej ten člověk, kterej toho neviděl ty určitě něco vyštracháš ... *15* *15* *15* Prosím prosím prosím ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Nazdár... xD

No dneska je peckááá den *15* *15* *15*
    Dneska už vadná, hnusná a náládová nebudu slibuju ... *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Nazdár... xD

Sliby, chyby..:) :D *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Nazdár... xD

Neee... fakt slibuju jako že Avril miluju ... a to už mi musíš věřit když přísahám na naše zlatíčko na náš společný život na naše sluníčko *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Nazdár... xD

No... když už se ti to tak pěkně rýmuje tak ti věřím no..:D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Nazdár... xD

Že jo rýmuje ... *1* *1* *1* Sem holt borec ... *1* *1*
  • sharpay1995

Děckááá

Já sem ale strašně Happyyy... mamka mi dneska ráno šla zanést přihlášky na střední a asi po půl hodině mi volala, že mě přijali...♥ :D Takže BÁÁÁJ BÁÁÁÁJ všechny starosti...! :D
    • kikulinka1996

Re: Děckááá

jé já až příští rok
    • Re: Děckááá

tak to ti mocgratuluju!! ♥ *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Děckááá

Díky, díky, díky...♥ :) Poslední dobou se mi až nějak podezdřele daří...:)
        • vterinka

Re: Re: Re: Děckááá

nemáš zač! :-**** .. tak to si užívej, protože takové chvíle v životě, jako by našel ... ♥
    • puspuspusinka

Re: Děckááá

Kdo by takovýho šprta jako seš ty nepřijal ... ale žerty stranou ... GRATULUJU ... !!! *14* *14* *14*
  • Stránka s Avril

Neváhejte a zavítejte na největší česko-slovenskou stránku s Avril Lavigne, momentálně u nás probíhá i soutěž o 3x Goodbye Lullaby. *14* http://AvrilOnline.org/
    Předem děkujeme za každou návštěvu!
    • sharpay1995

Re: Stránka s Avril

Jestli tě to potěší... tak na tuhle stránku vítám několikkrát deně..:) Kdo by taky tuhle stránku neznal, že..:D
      • kvatro

Re: Re: Stránka s Avril

Já tam chodim taky každej den. *15*
        Hlavně když se mi nechce překládat novinky z avrilbandaids. *1*
  • kvatro

:o)

Takže jdu spát. *3*
    Ahooj Míšo, dneska to tu bylo opět skvělý. Zase zítra, dobrou noc. Miluju tě. *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Pááá ... Miluji Tě ... *14* *14* *14* Budu se těšit ... *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

...

No chudák mamka to teď bude muset snášet celý březen ... ona pracuje na poště a bude to sčítání lidu a ona bude chodit do práce nějak na 10 dopoledne až do půlnoci ... *9* Tve mě by kleplo ...
    • kvatro

Re: ...

Mně by z takový práce bolela hlava, na poště, u počítače někde v kanclu.
      Pracovat hlavou to člověka unaví ještě víc než dělat rukama.
      To tvé mamce nezávidim. Ale někdo je na tom ještě hůř. Třeba strojvedoucí nočních vlaků jedou klidně 8 hodin celou noc a nemůžou zamhouřit oči ani na chvilku. Vím to od svého strejdy.
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

No u nás je to tak u všech táta de ráno v 9 do dílny a příde domu až třeba v 6 večer nebo i v 9 večer ... strejda ten taky ráno v 6 jede do práce a přijede domu až v 7 večer ... máme to doma rodinku coo ,... já doufám, že jednou skončm na odbrém místě chtěla jsem jít na herečku ale pochybuju *15* Ale tak mě tohle netrápí já vím že chci studovat a snad k tomu budu mít možnost chci si udělat výšku ... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit