Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Kačka Donaldová se tu prej dneska už neukáže, hlídá svoje tři synovce Bubíka, Dulíka a Kulíka. *15*
    • vterinka

Re: :o)

právě sme přišla, tak bez poznámek pls! :D
      • kvatro

Re: Re: :o)

Právě sem si dal jako profilovku tvojí osobní fotku. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

a já už si mylslea, že ses vyfotil před zrcadlem xD
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Kdybych se vyfotil před zrcadlem, tak na tom obrázku bude ten fotoaparát. Co vy na to, paní fyzikářko. *15* koukám že už vymejšlim blbosti. *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

*3* *15* To je až komplikovanej postup. *1*
            • vterinka

joooo to mi tež došlo, ale mohl bys ho oříznout nebo se fotit z jiného úhlu, nebo bys ten foták natočil displejem k zrcadlu, takž by v něm vůbec nebyl, jen bys viděl, co fotíš :P
          • puspuspusinka

Já se na to vykašlu to žu tu nikdo nebude mít Avril??? Fajn tak co že bych si tam dala třeba Obamu:?? *8* *16* *9*
            • xkostex

jeeeeeeeeeee ja sme tak rostomila! ale ten primalex mi vystacil jen na vlnu takze zbytek stale cernj ale co
            • kvatro

Míšo, neměj strach. Potom tam vrátim tu fialovou Avril. Jenom si tu teď dělám legraci. Za chvíli tam bude obrázek Elis. *15*
        • vterinka

vtipný až za hrob xD
          • kvatro

*15* *15* *15* *3*
  • sharpay1995

Taky bych chtěla..:D

http://video.it.msn.com/watch/video /a-lezione-di-chitarra-da-avril-lav igne/4qnxl5pp

Jak tam Av jenom sedí a přikivuje..:D
    • vterinka

Re: Taky bych chtěla..:D

to sme nepobrala proč to před ní zpívala! :D.. a ta kytara zněla chvílemi falešně a o zpěvu nemluvím .. :D
      • sharpay1995

Re: Re: Taky bych chtěla..:D

jej... to byla prostě v Itálii soutěž, nějaká kytarová s Avril... no a ona ji vyhrála tak tó no...D
    • puspuspusinka

Tve já takle vidět Avril tak se radostí sesypu a potom ještě kdybych jí měla zahrát tak to no to to můžu rovnou zabalit *15* *15* *15*
    • kvatro

Frodo Kumar pytlík se tady taky objevil. Co nám neseš za zprávy, cizinče? *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Taky bych chtěla..:D

Žádný zprávy nenesu..:D
  • puspuspusinka

xD

A já už se těšila, že pro mě máš nějaký tajný překvapení ... který můžu znát jenom jáá a ty mi řekneš tohle ... *9* *15* *9*
    • kvatro

Re: xD

Chudáčku Míšo. Michálek ti neudělal překvapení a ty ses na to tak těšila. To nebylo od něj hezké. *15* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Anoo ... *9* *15* *15*
  • kvatro

Kačko, co to tam máš za prašivýho kojota na tej profilovce. A ještě ty jména, to vypadá jak u kolotočářů *15* *1*
    • vterinka

Re: :o)

hele nepindej!!! :D:D:D Je to tam nejlepší kytarista a screamer na světě!♥♥♥ Hraje v kapele od Mira a v kapele The Paranoid. ♥ .. a jméno si můžeš přečíst xDDDD jestli to jde xDDDD .... a Míša tam má tež těch jmen hodně, tak nemel! :D
      • puspuspusinka

Helee... já nevím kdo tu co pindá, ale tak ty tam ty ména fakt máš divný ... jako on nemylsí že jich je mooc i když to možná jo ale že nejsou pořádně ani vidět *15* *15* *15*
        • kvatro

Kačka tam ty jména napráskala aby to měla rychle z krku. Nebude se s tim přece párat. *15* Práce kvapná, hovno platná *15*
          • vterinka

Vííte co!!! Já sme se s první fotkou srala půl hodiny jen kvůli vám!!! Pak sme ot předělala a je to mnohem viditelnější! a komu se to nelíbí, tak at mi p*del políbí!!! přesně před hodinou sem s tím začla, takže mi tu nepindejte!! Taky tam nemusím mít nic, já mám ještě verzi bez jmen! .....
            • vterinka

super, už tě čekám! :D
            • kvatro

Už jedu.... *15* *1*
            • vterinka

víš co mi můžeš .. :-*
            • kvatro

Srala ses s tim půl hodiny. A tohleto z toho vylezlo, no to poteš pánbůh. Z tebe daVinci nebude.
            • puspuspusinka

*15* *15* *15* *15*
          • puspuspusinka

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • kvatro

Klid, Hobite *15*
        • puspuspusinka

Hobite *15* *15* Proč by klidnila Gandalfe *15* *15*
  • kvatro

:)

Míšo, jaká tu byla diskuze s tou protestantkou? *15*
    • puspuspusinka

Re: :)

No báječná ale s tebou je ještě lepší ... bez urážky protestantko ... *15* *15* *15*
      • vterinka

Re: Re: :)

hej ty si na mě hnusná!! :-((( ..... ale jinak s tebou souhlasím, s Míšou je dycky líp. ♥
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :)

Hele nejsem na tebe hnusná dcero ... už si viděla že by si maminka povídala rači s partou dcer než se svým milovaným manžílkem?? To je přece jansý ... nee... *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :)

Kačenko, běž si hrát s vláčkama. My tu máme s maminkou teď důležitou diskuzi. *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Normální diskuzi, ale Kačenka do toho tady vždycky plácá, demonstrantka. *15*
            • puspuspusinka

Jooo??? A smím se zeptat jakou??? To bude nějaký extra důvěrný ... *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: :)

To řikáš každýmu že je na tebe hnusnej, já sem si to taky vyslech už párkrát. Ale nechápu že se tu, dvě holky nezabavíte. *15* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :)

Hele bez tebe prostě nee... *15* *15*
            • kvatro

Když je tu kačka tak tu vždycky chcípne pes. Slyšel sem že kvůli ní museli nechat ve FM postavit psí hřbitov. *1* Kačka vysílá negativní vlny. *15*
  • kvatro

Jsem tady. *3* *1*
  • puspuspusinka

XD

A víš že je na tej fotce dcl i sladkej *15* *15* A ty ména jako fakt super ... nic tam nevidím... *15* *15*
    • vterinka

Re: XD

noo proto! :D Jsem ráda, že se ti líbí! :D .. Já vím, ted sem to předělávala, tak se koukni ted :D
      • kvatro

Re: Re: XD

Se divim že tam máš pořád napsanýho toho marťana Kubu neboli dědka, kterej se tu ukáže. A ani mu neni blbý, sem nic nenapsat, přitom tady s váma popsal takovejch stránek. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: XD

tak Werča tam taky nemusí být, že ...
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: XD

Mě je to jedno koho tam budeš mít, si tam vypiš třeba celej telefonní seznam. *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: XD

Tak to už je tvůj problém. *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: XD

to by to muselo být napsané piko písmem! :D a i tak by se mi to tam nevešlo! :D
  • puspuspusinka

Ááááááááá

Co to tam máš za teplouše??? *7* *7* *7* *15* *9*
    Když teda jako nebudu ti mluvit do profilovky to je tvoje věc ale napíšeš si tam ty jména že anoo ... *7*
    • vterinka

Re: Ááááááááá

jááá ti dám teplouše, že ti zle zabude!! :D:D:D Zkoušela sme jaká fotka tu bude nej! :D A doškal jsem k té, kterou jsem chtěla :D ... jo jména budou! Co stresuješ? ted sem s tím začla!
      • puspuspusinka

Re: Re: Ááááááááá

Sorry ale stres a panika to je moje zlato ... *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Ááááááááá

no, to vidím :D:D:DD ... ale už to bude xD Už tam dopisuju jména :D
  • puspuspusinka

Chudáci pejsci xD

Kačkoo ... ty seš děsná vražedkyně psů ... pokaždý když tu není diskuze v plným proudu tak u tebe chcípne pes ... že ty seš rituální vražedkyně psů ... a myslíš si že když je zabiješ tak to na diskuzi ožije ... chudáci psi musejí se obětovat tvému rituálu ... *15* *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: Chudáci pejsci xD

néééé já říkám, že na diskusi chcípl pes, ne že u mě chcípl pes!! :D:D:D ... ale mysli si co chceš! xDDD a uznej sama, že sme tu samy! :D:D:D ... Kde máš manžu? :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Chudáci pejsci xD

Manžílke makáá až do 5 ... hádám že v půl 6 se tu zjeví jako na Harleyi ... *15* *15* *15* nebudu říkat jako na koni ... oba sme usoudily že bílí koně sou na hovno *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Chudáci pejsci xD

aha tak to je fajn :D:D:D .. v šest už sme si daly spicha s kámokou na fb, tak to mi vyhovuje. :D:D:D:D ... Tak si pořidte hnědé nebo černé koně. xDDDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Chudáci pejsci xD

Ne! Černého joo ale Harleye Davidsona ... to je 100x lepší než nějakej kůň ... i když je kůň moje nej zvíře ... *15* *15* *15* Do města se na něm jet nedá ... nebo možná dá, ale vypadala bych asi jako E.T. *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Chudáci pejsci xD

heeeej si děláš řit, že nevíš co je MHD!!! :D:D:D M-městská H- hromadná D-doprava!! :D:D:D
            • puspuspusinka

Coo?? Jaký MHD vole... *15* *15* *15* děte s tou zkratkou někam ... co to je? *15* *15*
            • vterinka

No u mě je kůn tež nej zvíře! ♥ :D:D:D .. tak s ním nejezdi do města xDD .. od toho máš MHD :D:D:D:D
  • puspuspusinka

xD

Nojoo ... naše PROTESTANTKA KAČKA by nejradši proti všemu furt jenom protestovala ... a sepisovala petice ... *15* *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: xD

a máš s tím nějaký problém?? :D:D:D .. já protestuju vždy, když je důvod! :D
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Neee v pohodě ... nojonoo ... to já račin držim hubu a podřídím see ... *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: xD

dobře děláš! xDDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

No nevím nevím ... pak toho každej využívá si myslí, já si nechám vvšecko líbit .... a to zase nee ... to já se občas taky ozvu ... ale když už se ozvu tak je to pěkný MAČO *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: xD

no tak to je fajn, aspon víme jak na tom seš :D:D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit