-
Web...
Oficiální stránky- avrillavigne.com- byly zprovozněny i v češtině..! :) -
-
Re: Web...
wow tak to je drsné!! :D -
Re: Web...
Supeer... konečně něco pro debila jako jááá *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Web...
No jó..:D
-
-
-
:(
Víte jak jsem tady včera psala, že se mi poslední dobou nějak až podezdřele daří... no jéb..:\ Už je to v háji...:\ místo naší milované Májenky- nejlepší učitelky... co nám nejlíp rozuměla, jelikož jí je 20 a přednedávnem na naši školu chodila- nám tam dali ale takovou pitku... to je strašný..:\ *9* *9* *9* -
-
Re: :(
sepište petici a protest!! :D -
-
Re: Re: :(
Nemá cenu...:\ A Mája teď stejně bude teď dělat přijímačky na výšku, tak aspoň bude mít pořádný čas na přípravu...:)
-
-
Re: :(
Vítej v mém světě *15* *9* -
-
Re: Re: :(
hej... teďlka si zrovna s Májenkou píšu... a ještě více je mi líto, že jí takhle odstrčili...Když ona je tak skvělá... a oni nám místo ní takou krávu dají.. no jo.. tak to dopadne, když se někdo úplně nepodřizuje dementní požadavkům vedení..:\ -
-
Re: Re: Re: :(
njn... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
Někdy fakt ty lidi nepochopím... Jak dokáže být to vedení dementní...:\ vyhazujou (nebo znevýhodňujou) všechny, kteří se jsou normální a neposlouchají je na slovo... Mluvím o 2 nejlepších učitelkách na škole.. jedna už byla v ohrožení a jedna to schytala naplno..! :\
-
-
-
-
-
:o(
Takže vás budu muset právě teď opustit, opravdu nerad, ale je to tak. *9*
Zítra se tu stavim na delší dobu *3*
Ahoj Elis. Ahoj Míšo, miluju tě *14* *14* -
-
Re: :o(
fajn tak dobrou -
Re: :o(
Anooo budu se těšit ... také tě miluji *14* *9* *14*
-
-
LIDI!!!
Stal se zázrak ... Kuba se tu zjevil ... *15* -
-
Re: LIDI!!!
To neni zázrak. To marťani vyslali pouze průzkumníka. *1* Ale nějakej vzkaz by tady nechat mohl. *5* -
-
Re: Re: LIDI!!!
To neřeš ... on už sem nic nepíše ... už sme ho omrzely .. -
-
Re: Re: Re: LIDI!!!
to jsou mi kecy! Mu dám takové omrzely!! ... Přátelé neomrzí nikdy!! ♥♥♥
-
-
Re: Re: LIDI!!!
to by mohl ale asi se bouzel nedockame *9* -
-
Re: Re: Re: LIDI!!!
*9*
-
-
-
-
SEN
Lidi, mě se zdál totálně praštěnej sen ... *15* *15* Já byla v říši divů a pak se tam objevila Sharpay a začala mi zpívat Fabulous nechápu proč a pak sem vešla do tunelu a na konci bylo světlo tak sem šla a tam byla Avrilka celá v bílém světle a začala hrát písnička Alice, jenže pak mi došlo že mám v uších furt sluchátka bylo asi 4 hodiny ráno a zrovna tam hrála Alice ... *15* *15* *15* No říkám, sem asi dostala od někoho baseballkou ... přiznejte se kdo ste mě praštil??? *15* *15* -
-
Re: SEN
*15* *15* To je vážně ujetý, ale takový sny už bejvaj. *15* Většinou mám to samý, úplně nelogický věci v nemožných kombinacích. Ale o Avril se mi ještě nezdálo, přitom ji poslouchám každej den. *1* -
-
Re: Re: SEN
Noo joo jenže já jí mám pořád v hlavě *15* *15* *15*
-
-
Re: SEN
*15* me se toho tolikrat zdalo ze by to byla komedia roku ale nak sem zapomela co to bylo -
-
Re: Re: SEN
KOMEDIE ROKU ... *15* *15* *15* Teď si mě dostala ... NO moje sny by byly spíš jeden velký a hoodně silný horor, poslední dobou mívám noční můry a budím se propocená ... a pak každý ráno děkuju bohu že si je prožívám v tichosti a neřvu ze spaní ... by mě zajímalo co bych vykládala za pohádku mluvit ze spaní ... *15* *15* Ale jakoo sem ráda za sny s Avril v bílém světle, protože nevím proč ale mám v týdnu dcl dost blbý sny ... *9* *7* -
-
Re: Re: Re: SEN
phadka na dobrou noc: byla jedna oveska byla to misicka s motorovkou za mnou misa beha pod sem carodsejko bleda hulku ti ted podrezu za pec raci zalezu -
-
Re: Re: Re: Re: SEN
To sem nějak nepobrala *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SEN
Jo Michale, souhlas! :D:D:D Slátanina je to xDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Kdo by to taky pobral. Slátanina to je. *15* -
vis ze ja taky ne? *15*
-
-
-
-
-
-
:o)
Kačku prej za chvíli z tebe odvezou, jo?
Prej "Kristova noho, proč si pořád měníte ty profilivky" *15* Kačka jenom závidí, že má jenom jeden obrázek, že to nemůže střídat. *15* -
-
Re: :o)
*15* *15* Kačka je divná ... měnit si profilovku jendou za rok ... to by mě kleplo ... a Hanča no tak to už je totálně na palici ta co si pamatuju měla na osobnostech jenom 3 profilové fotky ... říkám padlý na hlavu ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
Kačka neni divná, Kačka prostě neni "profesionální měnič profilovek" jako ty. Já si taky neměnim obrázek každejch pět vteřin. *15* Hanka kalkulátorská jakbysmet, vždycky si musí složitě vzorcema vypočítat zda je vhodné si tu profilovku měnit. Závěr je vždy negativní. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
*15* *15* *15* *15* Každej den si to vypočítá až na Silvestra to jakým si záhadným způsobem je pozitivní coo *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Na silvestra si vždycky trochu víc přihne, tak ten výpočet nemůže být samosebou správný. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Bacha!! xD
Hele bacha na Elis dneska ... ta má jako fakt bomba hlášky ... já z ní nemůžu, se tu válím pod stolem ... tohle už není normální ... Ozzák, Marve, Ashley volá domů ... -
-
Re: Bacha!! xD
Jak se z tohohle může někdo válet pod stolem? *15* Ale Elis sem tu dneska neviděl. -
-
Re: Re: Bacha!! xD
To bys nepochopil ... Ozzák = tak by vypadala kdyby si vyžehhlihla prej vlasy jako Avril, Marve = tak by zase vypadala kdyby si nemyla tejden vlasy (jako když strčí prsty do elektriky), Ashley volá domů ... Elis komentovala fotky Ashley ... včera ... a já z toho rpostě umírám smíchy .. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Bacha!! xD
To bych teda nepochopil. *13* *1* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Bacha!! xD
tohle chnape jen par lidi a ty k nim zrovna nepatris takze smula :P -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bacha!! xD
No to chápe orpavdu jen "PÁR" lidí ... JÁ a ELIS ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Bacha!! xD
jja tu dneska pisu jen imaginarne vis? takze to bude asi tim -
-
Imaginárně??? *15* *15* *15* *15* -
Já tu teda taky začnu psát imaginárně. To bude teprve prdel. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Bacha!! xD
Ne ty nee.. to já bych pak hovno viděla... já imaginární komenty nevidím nejsem imaginární věštec ... *15* Takže ty ne !! *15* *15* -
-
no tak jako bacha na me jo? zachvili se naucim vyhazovat veci do povetri myslenkama tak aby si nebyl prvni na rade *4* -
*15* *15* *15* Potterfeld mě dostal ... *15* *15* *15* *15* -
Elis je věštec, kouzelník, černokněžník a kdoví co ještě. Možná i Černoovčák Potterfeld. *15*
-
-
-
-
-
-
:o)
Tak sem tady dneska po dlouhý době znova.
Byl sem tu už kolem šestý, to tu ale nikdo nebyl. Myslel sem že tady na to Míša peče, ale ona opravdu pekla, jenomže bábovku. *15*
No a potom sem si tu na vás prostě neudělal čas. *9* Takže si to vynahradíme jindy. *3* Dneska sem tu do 22:00 -
-
Re: :o)
Áááááááááá já tě zabiju ... zrovna na tebe tu čekám jak pečená tak vařená a pak jenom odejdu na půl hodiny ukuchtit tátovi snídani a ty tu seš a hned mi zdrhneš ... a přídeš si sem jen na půl hodinky ... Že já tě něčím přetáhnu ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
Já ti ale řeknu, že jsem sem dneska už nechtěl chodit. Ale zavítal sem pouze kvůli tobě. A ještě mně chceš za to přetáhnout. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Tak já k tobě přídu a napřáhnu se k pořádný facce a když budu mít ruku nejblíž tak tě hezky pohladím .. *15* *15* *15* Takle sem to myslela víš ... *15* *15* Noo to je dobře, že si sem zavítal ... já už to chtěla zabalit, ale řekla sem si že se snad ještě zjeví můj anděl strážný ... *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
*14* Jako já bych tu na tebe taky čekal. Říkal sem si že to tady zkouknu, když tu Míša nebude počkám do 22:00 a potom zase odfrčim. *14* *1* -
-
No právě jen co si na chvíli odběhla, tak sem se tu objevil. Taková smůla *15* *9* -
Od 14:00 tu sem skoro furt tenhle týden, ale občas na chvíli odběhnu ... noo *15*
-
-
-
-
-
-
Uva..:D
http://www.youtube.com/watch?v=kI7T BwDn_bo&feature=player_embedded
Nejnovější díl WTH.TV
Woow... tak to je teda šílenost..! :D To jsou normálně Avril maniaci...:) -
-
Re: Uva..:D
tve asi jim to tam pudu trochu proletět a vezmu si od každýho něco ... triko mikinu kšiltku *15* *15* *15*
-
-
♥
http://www.youtube.com/watch?v=Y1As leaKqYk&feature=player_embedded
Naprosto slaďůčká...!! :D Ne ale fakt... tohle je dle mého asi její nejlepší WTH live... miluju totiž u ní takové ty trochu akustičtější vystoupení..:) -
-
Re: ♥
No to mě moc nee... Já zase naopak miluju, když Avril u toho zpívá blbne a ksichtí se úplně božsky ... tady je to takový jak když natáčí klip to není prostě živě jako FAKT ŽIVĚ *15* *9*
-