-
Míšane...:)
Míšane.. když ti to tak jde... myslím to tipování znamení, tak prosím... tipuj.. a ne že budeš podvádět..! :D -
-
Re: Míšane...:)
To je onoo ... už sem si vzpoměla ... Chtěla sem se zeptat, když to takle poznáš podle toho, na jaký zanmení bys typl mě ... vím že víš co sem za znamení, ale na jaký bys mě doopravdy typnul ... ??? -
-
Re: Re: Míšane...:)
Já sem tady ale o sobě neříkal že jsem nějaký astrolog, nebo že to nějak extra umim. *1* Ale musel bych to nejdřív porovnat, nezmám to totiž nazpaměť. -
-
Re: Re: Re: Míšane...:)
No tak nic ... já ti ušetřím práci ... už to vědět nepotřebuju ... *15* *15* Už mě to přešlo -
-
Re: Re: Re: Re: Míšane...:)
Ale mě ne... já to vědět chcu..:D
-
-
Re: Re: Re: Míšane...:)
Tak aspoň budeš mít co napráci..! :)
-
-
No vidíš.. .ty mě nemít..:D
-
-
Re: Míšane...:)
Ted tu máme diskuzi v plném proudu takže až potom. Ale mám to chápat že máš tady na osobnostech, taky napsané falešné datum narození? -
-
Ne... mám tu pravé datum... ,ale zajímalo by mě, na co by si mě tipnul..! :)
-
-
-
...
Hančo sereš měě... !!! *15* *8* *15* Začínáš mluvit jako Elis, tak nějak debilně drze ... *15* *15* -
-
Re: ...
Debilně drze, to je ten správný výraz pro Elis. *15* -
Já..? to ne.. já pojem Debilita znám jenom o tebe... takže nemůžu se chovat debilně drze..:D -
-
Re: Re: ...
Kurwa neser mě už ... *15* *15* Už tě mám plný zuby ... Míšo co s tou naší hnusnou dceruškou uděláme??? -
-
Re: Re: Re: ...
Nic...§ nebo si budu stěžovat na sociálce, že mě rodiče týraj..! :D -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Cekneš na sociálce a budeš mít vojnu! To si piš. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Tsss... si myslíš, že se nechám vydírat.. už vytáčím číslo a připravuju falešné slzy..:D
-
-
-
Re: Re: Re: ...
Upálit na hranici, co jinýho. ale nejdřív se musíme ještě poradit s naším rádcem Katarínem. Co bude na to řikat. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Vidíš too ... už i tobě ten malej smrad vyhrožuje ... a mi sme se jí zastaly a zachránily před dětským domovem ... tj úroveň coo ... *15* *15* -
-
to bylo ale na mě, co já vím..:D Ale v případě že ses mě zastala, tak jako bych nic nenapsala..:D -
Hanče,... hoď se od chládku ... a kolik měřím sem tu říkala už 3x minimálně ... hledej šmudlo hledej ... *15* *15* -
Kam ten svět spěje? Omlátíme jí bibli o kebuli. Píše se tam totiž "Cti svého otce i matku." *15* -
komu říkáš malý smrad?? Kolik měříš, no?? :D
-
-
-
-
-
-
Sakra...
A teď mi jako poraďte co sem Vám chtěla důležitýho oznámit, protože sem to zapoměla ... SAKRIŠ SAKRA ... -
-
Re: Sakra...
No, minule si to totiž taky zapomněla.
To bude už tim věkem. V 556 letech co by si chtěla? Už to neni jako za mlada. *15* -
-
Re: Re: Sakra...
ták, ták..:D -
Hele co mě urážíš ... já náhodou ještě nemám sklerózu ... *15* *15* Jenom mi to nějak vypadlo z hlavy ale až to najdu ... tak něco uvidíš ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Sakra...
To je tim že si nepořádná, vědomosti sis kopla někam pod postel. A teď je nemůžeš najít. *15*
-
-
-
Re: Sakra...
jupííí už ses vrátila do normálu xDDDDDDD -
-
Návrat do normálu? To nehrozí! *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Sakra...
tím sem myslela, že už není chytrá xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Sakra...
To nám došlo...:D Teda.. panu nevzdělanci asi ne, ale tak..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sakra...
Já ale sedím ve předu....! :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Sakra...
Hanka! Ticho tam vzadu !
-
-
-
-
-
-
:'((((
Hančoo ... já chci taky věštící jabkoo ... dej mi jednoo ... já žádný nemám ... *9* *9* *15* -
-
Re: :'((((
Míšo, bacha na Hanku! Ona ti sice jablko dá. Ale bude otrávené, protože je to čarodějnice. Aby si nedopadla jako sněhurka. *15* -
-
Re: Re: :'((((
Noo, dobře, ale strach mít nemusím ne??? Přece mám svého prince... *15* *15* *15* Ale dobře dám si BACHA !!! *15* -
-
Re: Re: Re: :'((((
Ale to se s trochu sek kamaráde... copak se věštící jabko jí..?? kdes to kdy viděl..? :d Ty nevzdělanče..! :D -
-
Re: Re: Re: Re: :'((((
No hele, právě promluvila Albertka Einsteinová.
Právě vysvětluje svým žákům teorii debility. E=mc2
Ticho Hano! Zabalim tě do volejbalový sítě a hodim do rybníka. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :'((((
No tss...:D apoň to bude důstojná smrt... každý volejbalista si přeje zemřít ve volejbalové síti..! :D
-
-
Re: Re: Re: Re: :'((((
Hele, já sem tak natvrdlá, že bych ani nepoznala jestli je věšící nebo ne a stejně bych si kousla... *15* *15* Přece mě znáš ne... *15* -
-
jo je to novinka..! Ale opět si v hledání jeho víznamu neuspěl..! :D -
Věšící jablko, to je nějaká novinka. To bude takový jablko který si kvůli Hance radši hodilo mašli. *1* -
No jo.. dyť tady vlastně mluvíme o tobě..:D
-
-
-
-
-
-
Sakra....
Sakra lidi co jste to s Kačkou udělaly??? Ona mi napsala, že jsem chytrá... Káťo nepraštila ses o něco??? *15* *15* *15* *15* Protože ses sakra sekla... *15* -
-
Re: Sakra....
v téle věci jsi chytrá :D samas mi řekla, žes to pochopila!! :D -
-
Re: Re: Sakra....
*v téhle -
-
Re: Re: Re: Sakra....
No to sem možná pochopila, ale stejně ses praštila ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Sakra....
ale prdy staré vrby! xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sakra....
ha... já to věděla..:D -
Michal po mě hodil obě! Tak je na mě zlý! :( :D -
No ale fakt... nepraštila ses někde o něco..:D Nebo po tobě Michal hodil jednu z těch jeho dvou věštících koulí a ta ti přistála na hlavě... jo.. tak to bude..:D:D -
Prdičky naší babičky. *1*
-
-
-
-
-
-
Narozeniny...
Jakoo víte co úplně miluju na svým narození ... 28.9., že jsem jenom o jeden den než Avrilka, a víte co úplně nenávidím na svým dnu narození??? Že sem jenom jeden zkurwenej den od Avrilky áááá ... sem mohla slavit s Avril ... takle slavím s Hilary ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Narozeniny...
Ty máš narozeniny 28.9. ale 29.9. mám zase já svátek. Takže to vychází podobně jako s tou Avrilkou. *15* *15*
Mimochodem už ti napsala Kačka to svoje datum narození?
Já bych tipoval že to bude někdy od 20.4. do 20.5. *7* *15* -
-
Re: Re: Narozeniny...
já bych tipovala 27.6..:D -
-
Re: Re: Re: Narozeniny...
tohle na svém datu miluju! Jsme přesně o 9 let a 9 měsíců od Avrilky ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Narozeniny...
Původně sem tě chtěl tipnout na znamení Raka nebo Štíra. Nakonec sem napsal blbost. Rak by byl správně. *15*
Na znamení Ryb které máš napsané tady na Oso. totiž vůbec nesedíš. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Narozeniny...
máš ho tu napsané xDDD na profilu, pokud je to tvé pravé datum narození :D -
Teda máš můj obdiv :D Ty jsi velice inteligentní člověk! :D:D:D -
Tak schválně... tipuj mě..!! Ale teď si nejsem jistá, jestli to mé znamení neznáš, ale to je jedno...! Tipuj..!! :D -
Poznat se dá všechno, podle toho jak tu píšeš, kolik toho napíšeš. Jaký tu máš názory. Jak reaguješ na jednotlivý příspěvky.
Někdo dokonce pozná znamení člověka, už jenom když ho vidí. Ale tohle opravdu neumim. *15* -
Teda já nikdy nepochopím lidi, kteří poznají charakteristické vlastnosti znamení! :D:D:D .. a to ěm ani neznáš osobně! :D:D:D -
Každé znamení má svoje charakteristické vlastnosti. A ty tvoje co jsem tu za půl roku z diskuze zjistil, odpovídají znamením Raka nebo Štíra. S tim se nic neudělá. *1* -
momnet! to chci vysvětlit?! :D:D:D co mám s rakem společného? xD
-
-
Njn ...
Jinak jako Hančo přiznej se, že ty sis vzala kalkuačku a zase počítala ... až ti nějakým zázrakem vyšlo 27.6. *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Narozeniny...
Haniiii fb žvanil co? :D -
-
Né... to mé věštecké schopnosti..! :D :D -
-
Já mám taky věštící koule, ale jenom dvě. *15* -
no teda xDDDDDDDD -
No ale fakt..! :D :D A míšo: to nebyly věštící koule, ale věštíci jabka... to je teď ve věštící komunitě nový módní hit víš...:D Kdo nemá věštící jabko, jako by nebyl..:D -
joo jasně xDDDDDDDDDD -
Vědecké schopnosti to budou! Když sem totiž byl u Hanky v bytě tak tam měla plnou skříň věšstecký koulí. *15* *15*
-
-
-
-
-
-
A do krdele xD
To si snad děláš srandu nee??? Jakoo já málem chcípla smíchy ... válím se tu pod stolem a sem úplně vytlemená, jako já to fakt nepřežiju, tohle bylo i na mě mooc ... umírám smíchy ... ááá .. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Jooo a pokud jde o ty volňásky jako sem s nima ... ještě mi nepřily ... *15* *15* -
-
Re: A do krdele xD
já mám dost!! xDD Míšo fakt super!! :D:D:D -
-
Re: Re: A do krdele xD
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... *9* -
-
Re: Re: Re: A do krdele xD
Co Míšo? Zastihlo tě tornádo, nebo co. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: A do krdele xD
Ne, ale mohlo by ... co třeba tornádo volňásků na doživotí ... ??? *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: A do krdele xD
Pokud jde o volňásky máš smůlu. *13*
"Příběh je symšlený a nepředtsvuje žádnou skutečnou událost". Takže z těch lístků nic nebude. *15*
-
-
Áááá
Michale, ty ses teda rozjel, to než přečtu tak ze mě bude nebožtík ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Áááá
no, asi tak xD
-
-
...
No tak fájn, když stačí říct ... tak já říkám ... MIMOZEMŠTANE KAČENKO, ŘEKNEŠ MI KDY MÁŠ NAROZENINY DO VZKAZŮ??? *15* *14* -
-
anooo řeknu :D
-
-
Kapitola první – Záhadná almara
Následující příběh je smyšlený a nepředstavuje žádnou skutečnou osobu či událost.
Náš příběh začíná na jedné staré farmě v Tennessee. Kolem louky, lesy, hejna vran. Všude samá kráva, samej vůl. Jednou Teta Shniley Cyrkus pozvala Míšu a černou ovci Elis k sobě na prázdniny. Kačka a Hanka zůstaly doma, mají zaracha, protože opět ve škole sešvihaly ředitele vrbovým prutem. Hanka s Kačkou ale zatím nevědí jaké měly štěstí, že nejely.
Jednou takhle odpoledne když odjela teta Shniley Cyrkus do města. Míša a černá ovce Elis zůstali doma samy. Neměly co na práci a nudily se.
„Budeme si hrát na schovávanou“ navrhla Míša.
„Oukej, Beeé Beeé budeme si hrát Beeé Beeeé na schovávanou, ale budu začínat!“ povídá Elis.
Míša tedy začla odpočítávat „Před pikolou za pikolou nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát!“ 50, 49,48….
Elis se mezitím šla schovat, vybrala si půdu. Tu půdu kam nesměli za žádnou cenu chodit, teta Shniley jim to výslovně zakázala.
„Jednou to snad nevadí, Shniley na nic nepřijde“, povídá Elis.
Elis se na půdě chtěla schovat do jedné velké almary. Jen co ji otevřela, začali se ozývat ze skříně podivné zvuky, jako kdyby někdo hrál na klavír. Něco jako „Tada Tada Tada Tadadam da da da dam“. Elis se toho tak lekla, že utíkala tryskem za Míšou. Na schodech z půdy se jí ale zamotaly nohy a napálila to hlavou přímo do zdi. Díra jako do sloní prdele.
Ze zdi na mě tupě zírá, od Elis černá díra.
Černá ovce, černá ovce udělá BUM! Černá ovce, černá ovce rozboří dům.