-
Goodbye Lullaby
na uloz.to uz je GL ke stazeni ale jeste nevim jestli to de, prave si to stahuju...ale i tak si to cd potom koupim *4* *14* -
-
Re: Goodbye Lullaby
já si to cd taky koupím :-) .. myslím, že my všichni, co tu chodíme pravidelně si ho koupíme :D -
-
Re: Re: Goodbye Lullaby
No to si piš že si ho koupím !!! I když bych ho měla 1 000 krát vypálený, tak si ho koupím a víte proč??? víte?? Mám prostý důvod, nešetřila jsem si jak debil dva roky na to CD abych si ho potom jednoduše stáhla a vypálila (i když ti už sem udělala *1* ) Takže koupím!!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Goodbye Lullaby
ja si ho taky koupim! teda pokud ho nedostanu k naroskam *15*
-
-
-
-
GL
http://www.youtube.com/watch?v=7G35 xWYl6lY&feature=player_embedded
Making of Goodbye Lullaby... -
-
Re: GL
jůůů to je čačííí ♥ ... líbil se mi ten její sviják a to focení na závěr ♥ -
Re: GL
Jééé... děsně jí to tam sluší to ještě neměla ty růžový a zelený proužky *15* *14* Ale neříkám, že teď jí to nesluší mě se to děnsě líbí jak to mám zase střeleně udělaný *15* *15* *15*
-
-
hééj...:D
Héj děcka... já mám tak neskutečnou radost... dnes jsem dovedla své družstvo k 1. místu ve volejbale...! Ten vítězný pocit... pohled na medaile... gratulace od učitelů... mě to normálně rozbrečelo...♥ -
-
Re: hééj...:D
wow tak to grtuluji!! ♥♥♥ ... věřím, že to musí být boží pocit! ♥♥♥ -
-
Re: Re: hééj...:D
je to boží pocit..! ♥
-
-
Re: hééj...:D
tak to gratulace! ja jediny co se tridou vyhrala bylo ve 4te tride rugby 1. misto ale dostali sme jen pohar a ten si uca nechala na prvnim stupni -
-
Re: Re: hééj...:D
jo o pohárech to taky vím svý... předloni jsme vyhráli městské kolo ve vybíjené, dostaly jsme pohár a ten je zašítý někde v ředitelně..:\ -
-
Re: Re: Re: hééj...:D
No asi tak ty vole ... naše třída toho vyhrává dcl dost, kluci tenhle rok vyhrály florbal a pohár je v ředitelně před dvěmi lety jsme celá třída vyhrály Majáles (utkání dvou škol kdyby někdo nevěděl) a bylo tam celkem 13 tříd a nše to vyhrála ... pohár a pytel sladkostí jako fakt super a pohár nám vystavily svině ve vestibulu školy a napsaly tam jenom vyhrálo Gymnázium Vodyňany ale naší třídu tam hajzlové nedaly ... *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: hééj...:D
Tak vám to aspoˇjn vystavili... nám to nestrčili ani do té vytríny, kde máme poháry... místo toho to leží někde u ředitelky.., ale v pondělí si proto jdeme... nedovolíme, aby se tam na to dále jen prášilo.. prostě to bude vystavené..! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hééj...:D
No jakože.. to taky znám...:\ Já už nejsem nasraná, protože Gl poslouchám už od rána..:D -
Re: Re: Re: Re: Re: hééj...:D
Jo Hančo di do toho a když bude třeba rozbí jí tu ředitelnu ... *15* *15* *15* No ale víš jak to nasere, když z gymplu soutěžilo 7 tříd a nenapíšou nás tam ... to se pak každá třída může chlubit ... ha to je náš poctivě vymakaný pohár ... jenže to je náš pohár a mi sme na tom sraly 6 měsíců abysme odvedly nějakou super sestavu a oni nás tam nenapíšou šmejdi a před měsícem slíbily že jo a ještě tam nejsme... áá sem táák nasraná du si pustit GL *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
1. live videa
http://www.youtube.com/watch?v=Lzr7 rSlOVcE&feature=player_embedded --> Smile
http://www.youtube.com/wat ch?v=q1whyPrJTLQ&feature=player_emb edded --> Wish you were here -
-
Re: 1. live videa
to je super!! ♥♥♥♥♥ -
Re: 1. live videa
Jééééé ... to je úžasný ... zpívá fakt božsky ... jako vždy ... a jak tam ty lidi prej Avril, I love you! A Avrilka takovej smích ... yeahhh yeahh yeahh ... *14* *15* -
-
Re: Re: 1. live videa
Jó.. to se mi taky líbilo..! :)
-
-
-
T-music chart
http://www.t-music.cz/t-music-chart /
tak Avril se nám v T-music chart umístila těsně pod vrcholem- na 2. místě... tak pilně hlasujte dál..! :) -
-
Re: T-music chart
Tak, tak. první místo je pro Avril připravené. Včera byla už první na kissparádě *3* -
Re: T-music chart
wow tak to je super!! *14* *14*
-
-
3. část
Další na programu byla Hančelína s Kájou, vešly tedy na pódium a Hančelína začala dirigovat a Kája začal zpívat kdepak ty Hančelíno Káju máš, a Hančelína zazpívala před sebou tu zrůdu mám, a Kája kdepak ty Kájo Hančelínku máš a Hančelína zazpívala před sebou tu krásku máš! A pak odešly a na řadě byla Elisína s Evelínem, Evelín měl zazpívat Boy meets Girl a Elis měla strefovat šipky do stěny s balónky, které byly naplněny barvou, jenže co se nestalo v tu dobu vrazil do stanu Benzelín Jägermeister se svým maskotem Alíhem Aslanem a se svým stříbrným meďákem rozstřískaly všechno co se dá, když vylezl Benzelín z auta měl na tváři blažený úsměv a zakřičel, tak sme tady, nemohl sem najít vchod a tak sem ho vyrobil, můžete pokračovat ve vystoupení. Chudáka Mitčílku z toho málem trefilo, ale stejně jako Benzelín propukla v hlasitý smích, z jeho super hlášky xD.
Takhle dopadlo první a zároveň poslední vystoupení v Německu pro Mitchalítův cirkus, od téhle doby, se dal rači k dálniční políchčiji a vzal si za ženu Kim Krüzglovou. xD THE END xD -
-
Re: 3. část
Míšo, já mám dost!! xDDDD *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Povedlo se ti to! :D *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: 3. část
Míšo, tohle se mi líbilo. *3* *14* *15* Ale ta třetí, poslední část to zachránila. Jinak by to nebylo nic moc. Brody a jeho trenky s hovnama už začíná být ohraný vtip. *15* -
-
Re: Re: Re: 3. část
Jo taky bych řekla, jenže já už nevím co použít Brody a jeho trencle se hodí všude jak vidíš *15* *15* *15* Ale co místo toho už nevím ... *9*
-
-
-
-
2. část
Bylo 21.7.2011 byl horlý letní den a cirkus byl zrovna v Německu na vystoupení. V Německu byly poprvé a proto byly všichni nervózní ale Michalít se uklidňoval všichni pilně cvičily, takže kromě Hančelíny a jejího manžela by to mohlo slušně dopadnout. Vystoupení začalo a Michalít vlítl do jeviště něco německy promluvil (učil se od Mitčílky, která se učila od Benzelína xD). Všichni najednou začaly se hlasitě smát a Michalít se divil proč se smějí když jim jenom řekl Dobrý večer dámy a pánové program začíná. Kouknul se tedy znova na kartičku kterou měl připravenou a obrátil jí aby si přečetl překlad a tam stálo ... Dobrou noc dámy a pánové jsme hladov a jdu Vám zatančit. Uvědomil si, že zkomolil 3 kartičky dohromady. Tak rači odešel a nechal to na svých dětech a Mitčílce. První vešla Mitčílka s 3 psy na vodítkách v jedné ruce a 3 kočkami na vodítkách v druhé ruce. Kočky a psy si stouply na místa a Mitčílka své představení skvěle předvedla, poté řekla nashledanou a odešla. Druhá na řadě byla Katučelína, která měla představovat akrobatku a Bordýto jí měl chytat kdyby náhodou, vjela tedy do Cirkusu na koni a začala svůj nacičený program v tom se za koněm objevila hromádka a Katučelína věděla že to byl Brodýt, ale tvářila se jako by to byl kůň, když udělala první číslo tak se jí to podařilo, jenže objeli kolečko a co se nestalo kůň se lekl hovna a vyděsil se a chudák Katučelína spadla přímo do toho Brodyho hovna. Ihned odešla a publikum mělo o5 záchvat smíchu. -
1. část
Cirkus Brodýtobachaprdíto
Byl takhle jeden cirkus, který nesl opravdu divný název "BRODÝTOBACHAPRDÍTO", ale kdo uslyší náš příběh, tak mu to už nepříde ani trochu divný, vlastně mu to příde k smíchu... Tenhle cirkus patřil principálovi Michalítovi a jeho dcerám Elisíně, Hančelíně a Katučelíně... Jenže jeho dcery byly už vdané a tak to řídil sám, Elisína měla za muže Evelína Traubelína, Katučelína měla za muže Brodýta Jennerýna a Hančelína měla za muže Božskýho Káju. Michalít proto hodně času trávil se svojí veterinářkou Mitčílkou, která byla šťastně vdaná za Benzelína Jägermeistra od dálniční políchčije a nebo trávil čas se svým zeťem Brodýtem. Který kudy chodil tudy trousil, ale byla s ním legrace. Elisína s Evelínem celé dny jenom jezdily po zábavě, Hančelína s Kájou zase celé dny nacvičovaly - Hančelína byla dirigent a Kája zpěvák (takže asi chápete jak to znělo) a Katučelína celé dny jenom prala a prala a jako by nestačilo, že musí prát Brodymu posraný trička džíny a spodky, byla taky hlavní cirkusáckou pradlenou a proto prala i spodky slonům (a ty toho natrousily víc než dost). Proto se jmenoval cirkus Brodýtobachaprdíto, protože jméno vymýšlela Katučelína xDD. -
Bacha !!!
Lidi dávám sem příběh, kterej sem dneska vymejšlela a téma mi zadala Elis ... *15* *15* Cirkus ... snad se budete dobře bavit ... *15* *15* Snažila jsem se o vitpnost kdyby Vám to nedošlo *15* -
-
Re: Bacha !!!
Elis ať radši nemyslí. Cirkus nebylo dobře zvolený téma. *13* *15*
Mimochodem ty jména vůbec nebyly vtipný. *1* -
-
Re: Re: Bacha !!!
No a coo ... já nemůžu za to, že neumím vymýšlet jména jen sem to chtěla nějak změnit ... noo ... a nech Elis Elis ... Náhodou Cirkus je dobrý téma ... chyba je ve mě to já na něj nedokážu nic pořádnýho vymyslet noo ... *15* *9*
-
-
-
Tak co? :D
Tak co děcka..? :) jaká se vám líbí nejvíce...? Můj bezkonkurenčně největší favorit je SMILE...! :) Tu už znám snad naspaměť..! :) *14* *14* -
-
Re: Tak co? :D
Já mám neoblíbenější 4 Real, protože zhruba od poloviny té písničky je to něco nepopsatelnýho. *14* *14*
Potom Smile, Push, Wish You Were Here a Everybody Hurts. -
Re: Tak co? :D
moje nejoblibenjsi je Push Wish you were here Everybody Hurt a Darling *14* *14* -
-
Re: Re: Tak co? :D
No a já to mám stejný jako Elis plus ještě 4 Real *15* *15* *14*
-
-