Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thenilly96

Goodbye Lullaby

na uloz.to uz je GL ke stazeni ale jeste nevim jestli to de, prave si to stahuju...ale i tak si to cd potom koupim *4* *14*
    • vterinka

Re: Goodbye Lullaby

já si to cd taky koupím :-) .. myslím, že my všichni, co tu chodíme pravidelně si ho koupíme :D
      • Re: Re: Goodbye Lullaby

No to si piš že si ho koupím !!! I když bych ho měla 1 000 krát vypálený, tak si ho koupím a víte proč??? víte?? Mám prostý důvod, nešetřila jsem si jak debil dva roky na to CD abych si ho potom jednoduše stáhla a vypálila (i když ti už sem udělala *1* ) Takže koupím!!! *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Goodbye Lullaby

ja si ho taky koupim! teda pokud ho nedostanu k naroskam *15*
  • sharpay1995

GL

http://www.youtube.com/watch?v=7G35 xWYl6lY&feature=player_embedded

Making of Goodbye Lullaby...
    • vterinka

Re: GL

jůůů to je čačííí ♥ ... líbil se mi ten její sviják a to focení na závěr ♥
    • puspuspusinka

Re: GL

Jééé... děsně jí to tam sluší to ještě neměla ty růžový a zelený proužky *15* *14* Ale neříkám, že teď jí to nesluší mě se to děnsě líbí jak to mám zase střeleně udělaný *15* *15* *15*
  • sharpay1995

hééj...:D

Héj děcka... já mám tak neskutečnou radost... dnes jsem dovedla své družstvo k 1. místu ve volejbale...! Ten vítězný pocit... pohled na medaile... gratulace od učitelů... mě to normálně rozbrečelo...♥
    • vterinka

Re: hééj...:D

wow tak to grtuluji!! ♥♥♥ ... věřím, že to musí být boží pocit! ♥♥♥
      • sharpay1995

Re: Re: hééj...:D

je to boží pocit..! ♥
    • xkostex

Re: hééj...:D

tak to gratulace! ja jediny co se tridou vyhrala bylo ve 4te tride rugby 1. misto ale dostali sme jen pohar a ten si uca nechala na prvnim stupni
      • sharpay1995

Re: Re: hééj...:D

jo o pohárech to taky vím svý... předloni jsme vyhráli městské kolo ve vybíjené, dostaly jsme pohár a ten je zašítý někde v ředitelně..:\
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: hééj...:D

No asi tak ty vole ... naše třída toho vyhrává dcl dost, kluci tenhle rok vyhrály florbal a pohár je v ředitelně před dvěmi lety jsme celá třída vyhrály Majáles (utkání dvou škol kdyby někdo nevěděl) a bylo tam celkem 13 tříd a nše to vyhrála ... pohár a pytel sladkostí jako fakt super a pohár nám vystavily svině ve vestibulu školy a napsaly tam jenom vyhrálo Gymnázium Vodyňany ale naší třídu tam hajzlové nedaly ... *9* *9* *9* *9* *9* *9*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: hééj...:D

Tak vám to aspoˇjn vystavili... nám to nestrčili ani do té vytríny, kde máme poháry... místo toho to leží někde u ředitelky.., ale v pondělí si proto jdeme... nedovolíme, aby se tam na to dále jen prášilo.. prostě to bude vystavené..!
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: hééj...:D

No jakože.. to taky znám...:\ Já už nejsem nasraná, protože Gl poslouchám už od rána..:D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: hééj...:D

Jo Hančo di do toho a když bude třeba rozbí jí tu ředitelnu ... *15* *15* *15* No ale víš jak to nasere, když z gymplu soutěžilo 7 tříd a nenapíšou nás tam ... to se pak každá třída může chlubit ... ha to je náš poctivě vymakaný pohár ... jenže to je náš pohár a mi sme na tom sraly 6 měsíců abysme odvedly nějakou super sestavu a oni nás tam nenapíšou šmejdi a před měsícem slíbily že jo a ještě tam nejsme... áá sem táák nasraná du si pustit GL *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • sharpay1995

1. live videa

http://www.youtube.com/watch?v=Lzr7 rSlOVcE&feature=player_embedded --> Smile

http://www.youtube.com/wat ch?v=q1whyPrJTLQ&feature=player_emb edded --> Wish you were here
    • vterinka

Re: 1. live videa

to je super!! ♥♥♥♥♥
    • Re: 1. live videa

Jééééé ... to je úžasný ... zpívá fakt božsky ... jako vždy ... a jak tam ty lidi prej Avril, I love you! A Avrilka takovej smích ... yeahhh yeahh yeahh ... *14* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: 1. live videa

Jó.. to se mi taky líbilo..! :)
  • sharpay1995

T-music chart

http://www.t-music.cz/t-music-chart /

tak Avril se nám v T-music chart umístila těsně pod vrcholem- na 2. místě... tak pilně hlasujte dál..! :)
    • kvatro

Re: T-music chart

Tak, tak. první místo je pro Avril připravené. Včera byla už první na kissparádě *3*
    • vterinka

Re: T-music chart

wow tak to je super!! *14* *14*
  • puspuspusinka

3. část

Další na programu byla Hančelína s Kájou, vešly tedy na pódium a Hančelína začala dirigovat a Kája začal zpívat kdepak ty Hančelíno Káju máš, a Hančelína zazpívala před sebou tu zrůdu mám, a Kája kdepak ty Kájo Hančelínku máš a Hančelína zazpívala před sebou tu krásku máš! A pak odešly a na řadě byla Elisína s Evelínem, Evelín měl zazpívat Boy meets Girl a Elis měla strefovat šipky do stěny s balónky, které byly naplněny barvou, jenže co se nestalo v tu dobu vrazil do stanu Benzelín Jägermeister se svým maskotem Alíhem Aslanem a se svým stříbrným meďákem rozstřískaly všechno co se dá, když vylezl Benzelín z auta měl na tváři blažený úsměv a zakřičel, tak sme tady, nemohl sem najít vchod a tak sem ho vyrobil, můžete pokračovat ve vystoupení. Chudáka Mitčílku z toho málem trefilo, ale stejně jako Benzelín propukla v hlasitý smích, z jeho super hlášky xD.
    Takhle dopadlo první a zároveň poslední vystoupení v Německu pro Mitchalítův cirkus, od téhle doby, se dal rači k dálniční políchčiji a vzal si za ženu Kim Krüzglovou. xD THE END xD
    • vterinka

Re: 3. část

Míšo, já mám dost!! xDDDD *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Povedlo se ti to! :D *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • kvatro

Re: Re: 3. část

Míšo, tohle se mi líbilo. *3* *14* *15* Ale ta třetí, poslední část to zachránila. Jinak by to nebylo nic moc. Brody a jeho trenky s hovnama už začíná být ohraný vtip. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: 3. část

Jo taky bych řekla, jenže já už nevím co použít Brody a jeho trencle se hodí všude jak vidíš *15* *15* *15* Ale co místo toho už nevím ... *9*
  • puspuspusinka

2. část

Bylo 21.7.2011 byl horlý letní den a cirkus byl zrovna v Německu na vystoupení. V Německu byly poprvé a proto byly všichni nervózní ale Michalít se uklidňoval všichni pilně cvičily, takže kromě Hančelíny a jejího manžela by to mohlo slušně dopadnout. Vystoupení začalo a Michalít vlítl do jeviště něco německy promluvil (učil se od Mitčílky, která se učila od Benzelína xD). Všichni najednou začaly se hlasitě smát a Michalít se divil proč se smějí když jim jenom řekl Dobrý večer dámy a pánové program začíná. Kouknul se tedy znova na kartičku kterou měl připravenou a obrátil jí aby si přečetl překlad a tam stálo ... Dobrou noc dámy a pánové jsme hladov a jdu Vám zatančit. Uvědomil si, že zkomolil 3 kartičky dohromady. Tak rači odešel a nechal to na svých dětech a Mitčílce. První vešla Mitčílka s 3 psy na vodítkách v jedné ruce a 3 kočkami na vodítkách v druhé ruce. Kočky a psy si stouply na místa a Mitčílka své představení skvěle předvedla, poté řekla nashledanou a odešla. Druhá na řadě byla Katučelína, která měla představovat akrobatku a Bordýto jí měl chytat kdyby náhodou, vjela tedy do Cirkusu na koni a začala svůj nacičený program v tom se za koněm objevila hromádka a Katučelína věděla že to byl Brodýt, ale tvářila se jako by to byl kůň, když udělala první číslo tak se jí to podařilo, jenže objeli kolečko a co se nestalo kůň se lekl hovna a vyděsil se a chudák Katučelína spadla přímo do toho Brodyho hovna. Ihned odešla a publikum mělo o5 záchvat smíchu.
  • puspuspusinka

1. část

Cirkus Brodýtobachaprdíto
    Byl takhle jeden cirkus, který nesl opravdu divný název "BRODÝTOBACHAPRDÍTO", ale kdo uslyší náš příběh, tak mu to už nepříde ani trochu divný, vlastně mu to příde k smíchu... Tenhle cirkus patřil principálovi Michalítovi a jeho dcerám Elisíně, Hančelíně a Katučelíně... Jenže jeho dcery byly už vdané a tak to řídil sám, Elisína měla za muže Evelína Traubelína, Katučelína měla za muže Brodýta Jennerýna a Hančelína měla za muže Božskýho Káju. Michalít proto hodně času trávil se svojí veterinářkou Mitčílkou, která byla šťastně vdaná za Benzelína Jägermeistra od dálniční políchčije a nebo trávil čas se svým zeťem Brodýtem. Který kudy chodil tudy trousil, ale byla s ním legrace. Elisína s Evelínem celé dny jenom jezdily po zábavě, Hančelína s Kájou zase celé dny nacvičovaly - Hančelína byla dirigent a Kája zpěvák (takže asi chápete jak to znělo) a Katučelína celé dny jenom prala a prala a jako by nestačilo, že musí prát Brodymu posraný trička džíny a spodky, byla taky hlavní cirkusáckou pradlenou a proto prala i spodky slonům (a ty toho natrousily víc než dost). Proto se jmenoval cirkus Brodýtobachaprdíto, protože jméno vymýšlela Katučelína xDD.
  • puspuspusinka

Bacha !!!

Lidi dávám sem příběh, kterej sem dneska vymejšlela a téma mi zadala Elis ... *15* *15* Cirkus ... snad se budete dobře bavit ... *15* *15* Snažila jsem se o vitpnost kdyby Vám to nedošlo *15*
    • kvatro

Re: Bacha !!!

Elis ať radši nemyslí. Cirkus nebylo dobře zvolený téma. *13* *15*
      Mimochodem ty jména vůbec nebyly vtipný. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Bacha !!!

No a coo ... já nemůžu za to, že neumím vymýšlet jména jen sem to chtěla nějak změnit ... noo ... a nech Elis Elis ... Náhodou Cirkus je dobrý téma ... chyba je ve mě to já na něj nedokážu nic pořádnýho vymyslet noo ... *15* *9*
  • sharpay1995

Tak co? :D

Tak co děcka..? :) jaká se vám líbí nejvíce...? Můj bezkonkurenčně největší favorit je SMILE...! :) Tu už znám snad naspaměť..! :) *14* *14*
    • kvatro

Re: Tak co? :D

Já mám neoblíbenější 4 Real, protože zhruba od poloviny té písničky je to něco nepopsatelnýho. *14* *14*
      Potom Smile, Push, Wish You Were Here a Everybody Hurts.
    • xkostex

Re: Tak co? :D

moje nejoblibenjsi je Push Wish you were here Everybody Hurt a Darling *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak co? :D

No a já to mám stejný jako Elis plus ještě 4 Real *15* *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit