Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Dům Strachu a Hrůzy - 2. část

V tomto domě bydlely už 3 měsíce a zatím bylo všechno v pořádku, ale zrovna bylo pátek 12. 12. 2012 a když bylo 12 hodin v noci všichni se chystaly jít spát ... Jenže tu noc začala vrzat podlaha a ze sklepa se ozívaly hlasité křiky jako když Vás někdo vraždí... Jako jedinou to vzbudilo Elis, a ta šla pro Hanku a Káťu aby šli s ní do sklepa ... Vešly tedy do sklepa a co neviděly, na stole byla mladá žena celá zakrvácená a rozpitvaná, oči měla vyrvané a vlasy celé bíle nejspíš ze strachu, Elis Hanka i Káťa najednou zařvaly až vzbudily celý dům, vyšli nahoru a všem to řekly ostatní se jenom smály ale šli se s nimipodívat, když vešly do sklepa nikde nic nebylo, všude jen prach a pavučiny... Elis se naštvala a Hanka s Káťou nakonec řekli, že se jim to asi zdálo jak byly rozespalé, jenže Elis věděla co viděla ... Uběhl takhle měsíc a opět tu byl pátek ale 13.1. roku 2013 A bylo opět 12 hodin v noci a všichni se zase chystaly jít spát ... Tentokrát slyšela o5 Elis na půdě kroky, poté vrzání, škrábání a najednou hlasité výkřiky bolesti, šla tedy tentokrát zbudit rači Brodyho, a šla tam s ním!
    Když vešly na půdu Elis o5 viděla mladou ženu, ale byla to zase jiná byla krásná a byla celá od krve pořezaná a ležela na starém stole. Elis zase zaječela a když všichni vpadly na půdu a rozsvítily tak tam našly jen viděšenou Elis a posranýho Brodyho... Elis to zase všechno popsala a pak se koukli na Brodyho a ten jenom řekl, že se mu zdál sen, že viděl krásnou ženu na stole mrtvou až se z toho podělal! Elis jen zakoulela očima a všichni se jí vysmály jen Míša si dělala starosti, bála se že to stěhování s Elis nějak špatně hlo a ona je teď chudák tak deprimovaná, že se jí tohle zdá ...
  • puspuspusinka

Dům Strachu a Hrůzy - 1. část

Dům Strachu a Hrůzy
    Jednou takhle večer kolem 10 hodiny doma kuchtila Míša s Elis večeři, Hanka lítala po baráku s CéDéčkem GL a Kačka lítala za ní, protože Hanka samou radostí každou chvíli napálila do zdi a Káťa jí pak sloupávala a Kajuška a Klaruška zase lítaly za Brodym, aby ho zadržely než podělá celou zahradu samou radostí, že vyšlo GL! V tom rozrazil hlavní dveře Michal a vlítl do kuchyně s inzerátem na opuštěný dům u lesa v Edmontonu. Řekl, že konečně našel krásný domek, který má sice hororovou historii, ale je krásný velký a jako dělaný pro tuhle praštěnou rodinku.
    Míša hned řekla, že uspořádají poradu, vlastně nakonec všichni souhlasily a tak se druhý den balilo a do konce týdne stěhovalo. Míša s Michalem vše zařizovaly, Káťa s Hankou pořád lítaly po baráku s GL v ruce a Kajuš a Klaruš pořád hlídaly Brodyho (ten už stihl podělat celou zahradu), takže pořádný balení zbylo na chudáka Elis! Ale už byl konec týdne a rodinka se konečně najisto odstěhovala, dům u lesa poblíž tmavého jezera byl vážně krásný, celý bílý a obrovský ... Všichni si hned šli zabrat nejlepší pokoje a celý další týden se vybalovaly a zařizovaly, ale příběh, který se stal téhle rodince začne teprve teď...
  • vterinka

Girlfriend

Další videjko povedené, tak snad se bude líbit. :-) http://www.youtube.com/watch?v=TKkn F87-GcI&feature=related
    • puspuspusinka

Re: Girlfriend

No tak to je vážně úplně krásný ... *14*
  • vterinka

kytara

Děcka to si poslechněte!! To je božíííííííííííííí!!! ♥♥♥♥♥ http://www.youtube.com/watch?v=pXYa MGHNYhI
    • Re: kytara

Bože to je nádhernéé ... ááá ten kluk je fakt boží ... *14* *14* Tve takhle umět hrát ... yeahhh ... ♥♥♥ ... Fakt jako to nemá chybu ... a když to pak rozjede při refrénu ... yeahh ... božíí ... *14* *14* *14* ... ♥♥♥
      • vterinka

Re: Re: kytara

přesně!! Já bych se právě chtěla naučit na elektrickou kytaru ..... sem si projížděla videa a pak sme si řekla, že bych mohla najít verzi i na WTH a povedlo se ♥♥♥♥
  • puspuspusinka

Tomorrow <3

Zítra Vám sem snad konečně vysypu tu mojí horor story *15* *14* Dům Hrůzy a Strachu ale nejsem si tím jistá mám teprve začátek ... *15* A řeknu Vám tentokrát sem se nedržela na uzdě ... horor to fakt je aspoň pro mě joo ... *14* *15*
    • sharpay1995

Re: Tomorrow <3

tak to jsem tedy velice zvědavá no...:D A jinak Michale, k tvé zázračné mikrovlnce... jsem ti velice vděčná, že sis mě protentokrát nevyhlídl jako svou oběť..:D ikdyž čekám, že to příjde příště..:D
      • vterinka

Re: Re: Tomorrow <3

ale já sem ráda obětí :D:D:D:D:D .. aspon někdo píše i o mě a ne jen já xDDDDDDDDDDDD
  • puspuspusinka

xD

Lidičky já to nevydržím ... já prostě trpím photománií .. *15* *15* Jestli vám to nevadí tak zase začnu měnit fotky *15* *15* Protože tohle je divnýý ... to se mi vůbec nepodobáá *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: xD

No a jména tam nejsou? Takovouhle fotku si strč za klobouk. *1* Všichni je tam máme, pozor aby si nepževzala funkci černé ovce. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Míšo jsou, ale ne vaše ... já myslela jako že budu měnit i jména nejste jediná diskuze na kterou chodím a pak se mi mezi sebou akorát perete a žárlíte takže budu střídat i jména ... ale nebooj *15* *15* Černá ovce snad ještě nebudu ... když já sem takovej trdlouš pro mě je spravedlnost vším a i když mi někdo řekne že mu to nevadí že tam mám jména jenom vaše tak mě to stejně užírá a říkám si že to rpostě není fér a tak sem to vymyslela takle *14*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

Kdyby i pro mně nebyla sprevedlnost vším, tak na tu fotku nebudu mít žádné připomínky. Hned mi totiž přišlo nespravedlivý že mi tě tam máme ale ty nás ne.
          Napsat tam můžeš přece všechna jména. Kromě těch co sem a vedle nechodí. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

To to budu mít přeplácáný ... *15* Ale tak fajn jak chceš ... *15* *15* Napíšu si Vás tam ... *14*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Jak hlavně u mě?! :D Prvně jsme byla Kačka u tebe jako u první, u ostatních jako Katka a ted je to přesně naopak tak si netěžuj, jo?! :D
            • sharpay1995

Teď máš dobrou fotku... kde máš všechny tři holky a všechna jména..:D
            • puspuspusinka

Ale bolelo ... prsty mě bolely jak sem Vás pečlivě vyťukávala do klávesnice hlavně u tebe *15* *15* *15*
            • vterinka

no vidíš a ani to nebolelo xDDDDDDDD
    • kvatro

Tu fotku si klidně můžeš měnit každou hodinu *3* *15*
      Skoro sem tu mánii chytnul od tebe, párkrát sem fotku taky měnl. Ale mám pouze tři takže je nemohu tak často střídat.
      • puspuspusinka

No koukám ... *15* *15* Ale tak vždyť si můžeš udelat zase jinou ... proč jen 3??? *15* *15*
        • kvatro

Udělal sem jenom 3, protže nejsem v tomhle směru jako ty. *15*
  • puspuspusinka

xD

Michale... ta tvoje pohádka nemá chybu ... takle sem se už dlouho nenasmála ... ale můžeš mi říct co sem ti udala??? Proč ze mě děláš hnusnou kočku v tom příběhu ... *15* *15* že ty ses blbě vyspal ...
    • kvatro

*15* Míšo, nic proti tobě nemám *1* Ale když píšu pohádku o nás tak si vždycky musim vyhlídnout nějakou oběť. Tentokrát padla volba na tebe *1* Ale myslim že si tam dopadla ještě vcelku dobře. *15* Co má řikat Kačka.
      • puspuspusinka

No to vlastně jonoo ... prát trencle Brodymu a utírat lejno-lino bych nechtěla .... *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

No vždyť to řikám. *1* A taky tě nechytlo chapadlo od mikrovlnky. *15*
  • kvatro

Záhada mikrovlnné trouby - část první

Dnes mají k manželům Brodymu a Vteřince přijít na návštěvu její sestry Hanka a Elis. Protože mají přijet už po obědě, musí Vteřinka ještě vyprat Brodyho sedmery znečištěný trencle. Brody už nedočkavě skáče kolem pračky jako Komačové kolem ohně. Po dvou hodinách je vypráno. Brodymu se jeho růžový trenky nezdají být dosti vyždímané. Jde si je tedy vysušit do mikrovlnné trouby. Mikrovlnka u Vteřinky doma je však začarovaná.
    Jen co Brody vložil do mikrovlnky svoje růžový trencle. Vytáhla ta trouba zezadu chapadlo a pleskla Brodyho přes čumák. Kreténe nedávej do mě ty pohnojený trencle, jsem pouze na jídlo! Brody mikrovlnce odvětil: „Ticho tam vzadu! Krám jeden vietnamskej, ještě si bude vyskakovat.“ Mikrovlnka to všechno slyšela a vytáhla další chapadlo. To chytlo Brodyho pod krkem, párkrát udělalo Brodymu kolotoč po kuchyni, dokud se Brodymu netočila kebule. Chapadla si ho potom v klidu soukala k sobě do trouby. Brody řve: „Vteřinko, Vteřinkóóó Pomóóóc.“
    „Co chce zase ten vopruz. Dneska už mám padla, seru na něj“. Povídá si pro sebe Vteřinka. Brody pořád ječí, skučí, kvičí jako když jde prase na porážku. Vteřinka se tedy jde podívat co se děje. Brodyho hlava je v mikrovlnce. Vteřinka se snaží Brodyho vytáhnout. Ale čarovná mikrovlnka se jen tak nedá. Vysune další tři chapadla a chytne Vteřinku za prdel. Nakonec skončí v jejích útrobách oba. Dveře se zaklapli a bylo legraci.
  • kvatro

Záhada mikrovlnné trouby - část druhá

Čarovná mikrovlnka je zmenšila na zaprcatělé liliputy.
    „Budeme se muset nějak dostat pro pomoc, na stole v pokoji leží mobilní telefon. Zkusíme se tam dostat. „Ale pozor na našeho kocoura, jmenuje se Hronek. Má drápy jako sekáčky na maso a zuby jako nože. S nim bych se do křížku dostat nechtěl. Už teď mám plný kalhoty“ Strachuje se Brody. „Vidim jak tu za sebou lajnuješ tu podlahu“, povídá rozzlobeně Vteřinka. „Splete si nás s myšima a budeme nahraný“. Dříve měli psa Kladíka, ten ale jednou dostal záchvat a nedopatřením ukousl Brodymu ocas. Nikoliv ten vzadu ale ten vpředu.
    Malincí Vteřinka s Brodym se tedy vydaly z čarovné mikrovlnky pro pomoc. Kocour Hronek však už čekal u dvířek mikrovlnky. Jen co Brody vystrčil hlavu byl ve spárech Hronka. Vteřinka následuje hned po Brodym. Hronek má nyní Vteřinku i Brodyho plně v moci. Pevně je drží ve svých tlapách. Jak to s nimi dopadne?

Kocour Hronek povídá: Dámo a pane, teď jste v pěkný prdeli! Udělám si z Vás toaletní papír, začíná na mně totiž jít sraní.
    Následujících pár minut událostí nebudeme popisovat.

Zpátky v Hronkových tlapách.
    Brody se snaží vykroutit a protestuje: „Hej! Micino! Mám pro tebe jeden návrh. Koupim ti mlíčko a 50 myšiček, a ty nás pustíš, souhlasíš?“ Kocour Hronek na to povídá: „Ach Brody, na to ti sere pes.“ Za pár okamžiků skončily jak Brody tak Vteřinka u Hronka v žaludku. Hronek si spokojeně lehl na kanape a za chvíli usnul.
  • kvatro

Záhada mikrovlnné trouby - část třetí

Zhruba po hodině přišly k Brodymu a Vteřince domů na návštěvu Hanka a Elis. Brodyho ani Vteřinku nikde neviděli. Pouze slyšely jejich hlasy vycházet z kocoura Hronka.
    „Co se vám ksakru stalo?“ Ptá se Hanka Vteřinky.
    „Sežral nás tadyten kočičák, až se odsud dostaneme dostane rákoskou“. Stěžuje si Vteřinka.
    „Dostaneme vás odtamtud“. Hanka vzala z půdy motorovou pilu a kocoura Hronka rozdělila na dvě malá koťata. Vteřinka s Brodym vyskákali ven. No a co teď s váma a s timhle, Hronek je na dvě části a vy jste malí.
    Vteřinka naštěstí věděla jak vrátit sobě a Brodymu původní velikost a vrátit svého kocoura do původního stavu. „Vememe ho ke kouzelníkovi Michaliusovi. Ten bude vědět co s tím.“
    Po pěti dnech cesty kolem mokřadů se konečně dostaly na jedno velmi tajemné místo. Na palouk zapomnění, tady měl kouzelník Michalius svojí chatrč. Zaklepali, Michalius jim otevřel, oni mu pověděly co se stalo. Michalius byl za pár minut hotový, pronesl pár zaříkávadel a bylo všechno spraveno. Takže z toho plyne jedno ponaučení. Vteřinko, zařiď aby Brody nedával do mikrovlnky svoje trencle!

THE END
    • vterinka

Re: Záhada mikrovlnné trouby - část třetí

Já mám dost!!! To se ti povedlo!!! :D:D:D:D:D:D Hned mi je líp!! :D:D:D aaa to je boží!! Díky ti:-*******************
    • xkostex

Re: Záhada mikrovlnné trouby - část třetí

*15* *15* *15* *15* tak ted uz konecne vim kde si sa flakal celi den

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit