Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Pokud vydržíte ještě pár minut. Budu mít pro vás příběh s názvem: "Záhada mikrovlnné trouby"

V hlavních rolích: Brody, Vteřinka, Hanka, Elis, Míša, kouzelník Michalius. *15*
  • xkostex

:D:D:D

http://voyo.nova.cz/multimedia/cesk o-slovenska-superstar-2-dil-casting y-v-praze-a-bratislave.html?s=0 jestli se chcete zasmat prezocze si na 22:00 prisla tam naka emarka a prej budu spivat Innocence od Avril Lavigne zaspivala prvni vetu a ja dostala vytlem
    • sharpay1995

Re: :D:D:D

hej jó to sem e dívala.. bylo to celkem zajímavý, jak tam potom vletěla celá ta Emo banda..:D Ale jako... upřímě, já jsem v Tv (ani pak teda teď) nepostřehla, že zpívala Innocence..:D Jakože.. to vůbec nemělo se zpěvěm nic společného.:D
      • xkostex

Re: Re: :D:D:D

jako ja bejt v ty porote a nekdo by mi tak strasne zakrakorar moji nej pisnicku tak by¨ch mu rozbila hubu *15* jo a jak tam prisli tak z toho sem nemohla *15*
        • fifinka7

Re: Re: Re: :D:D:D

no a vem si, že se jim muže stát, že zpívají píseň kterou oni vymysleli a interpretovali :D :D....jináč ta emařka to bylo spíš recitování....ale innocence je na zpěv těžká, podle mě si jí vybrala jen aby jí ladila se stylem :D *1* *3*
  • zrzavka

Goodbye Lullaby

Avril je skvělá zpěvačka i návrhářka..Je to moje NEJoblíbenější zpěvačka, protože se mi líbí její image i hlas.Nové CDéčko vyjde v březnu a pilotním singlem se stane hit What the hell, ke kterému je již i klip.Přesné datum vydání Cdéčka si můžete přečíst na stránkách www.avrilka-lavigka.blogerka.cz
    *14* *14* *14*
    • kvatro

Re: Goodbye Lullaby

No, a co my s tim? *5* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Goodbye Lullaby

jo.. jsi zlý tatínku...! Copak udělala něco špatného, vždyť nám jen shrnula to, co už "chviličku" víme..:D :) *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: Goodbye Lullaby

ale jen "malou chviličku" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Goodbye Lullaby

Ale notak Pššš....! :D
      • vterinka

Re: Re: Goodbye Lullaby

Míšo, ty seš na ní zlý. xDDDDDDDDDDDDDDD
    • vterinka

Re: Goodbye Lullaby

Dík, ale nic nového jsi nám nesdělila. xDDDDDDDDDDDDDD Ale díky za snahu. :D
  • kvatro

GL podruhé

Nesrovnávejte to s LG, UMS a TBDT.
    Berte to jako novou kapitolu, jako kdyby to bylo její první CD.
    Kritizovat umí každej (tim nemyslím zrovna vás, prostě všeobecně) ale najít v tom něco hezkýho, něco co na tom obdivovat, to už je těžší.
    • vterinka

Re: GL podruhé

Teda mi ty ukázky tačily a už sme si tam své oblíbence našla ... ♥
      • xkostex

Re: Re: GL podruhé

me se z tech ukazek libi nejvic Gone Wish You Were Here Everybody Hurts a Not Enough
        • vterinka

Re: Re: Re: GL podruhé

mi se líbí hodně Wish you were here .... a jinak všechny mě zatím zaujaly, už se moc těším na album! ♥
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: GL podruhé

ted koukam ze sem si omylem misto Push napsaqla Gone *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: GL podruhé

Mě se nejvíc asi zatím líí Smile a Push(- ten se má taky stát 2. vydaným songem...! *14* *14* )
            • xkostex

jaq uz zacinam trosku vic blbnout *15*
            • vterinka

si říkám kajs to vzala xDDD se stane :D
        • fifinka7

Re: Re: Re: GL podruhé

mě se zatím nejvíc zamlouvá Smile *3*
  • kvatro

GL

Jak to tady čtu, tak s některými názory nemohu souhlasit. Ale respektuji ji je.
    Avril se nestala popově komerční hvězdou, to v žádném případě, rock je to pořád, ale akustický a alternativní. Kdo je zvyklej na podivnej a chaotickej rock od AC/DC nebo Aerosmith který neumějí zpívat, pouze se schovávají za tu svoji muziku. Tak se mu to samozžejmě líbit nemusí ale krásné písničky nejsou jenom vypalovačky.

Komerční to neni, to by vypdalo úplně jinak, bylo by to právě to, co posloucháme denně v rádiu. Lady Gaga, Britney Spears a další, jsou komerční záležitosti až to neni hezký. Tyhle písničky z GL dneska lidi běžně neposlouchaj, tekže by se v hitparádě neumístily ani na předposledním místě. A srovnávat Avril si Pink to taky nejde.

Tohle CD je určeno pro skutečné a věrné fanoušky kterým se to prostě líbit musí.
    Podle mně ty písničky jsou úplně úžasný, nádherný, poslouchal sem to dlouho v kuse, ikdyž jsou to jenom kousky. Po prvním poslechu mi naskočila husí kůže, kyž sem zjistil jak je to skvělý, a to se mi teda opravdu už dlouho nestalo.
    To jest můj názor.
    • vterinka

Re: GL

Teda Míšo, to je řeč chlapa!! :D:D:D .. Jen blbá zpráva, už jde poslouchat jen pár písní! :-(((
      • kvatro

Re: Re: GL

Pro mě to blbá zpráva neni, protože mám všechny ty kousky stažený v MP3. *15*
        Jsem s tim totiž počítal, že to brzo zatrhnou. *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: GL

aha xDDD tak mě je to jedno, já si počkám na album :D dyt to je za chvíli :D vlastně vyjde jak budu mít prázdky :D
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: GL

Tak ale na tom youtubku to jde pořát všechno, ne? *4*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: GL

jo na youtube jo :-)
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: GL

jj....myslim, že to stejně ale nevychytali, když to tam den nechali :D....si to nějakejch pár desítek lidí stejně stáhne a udělá si vlastní video :D....pak už se to šíří snadno :D (díky bohu *3* ).....jináč já jsem jen řikala svůj názor a nikomu ho necpu *3* (mimochodem po tech 8 letech snad už ani nejde abych jí přestala poslouchat *1* )
    • Re: GL

Děkuju !!! *14* Taky bych řekla něco podobnýho a říkat že je Avril víc popová než rocková je nesmysl !!! *13* *4*
  • sharpay1995

GL

http://www.youtube.com/watch?v=Ng6s FXjug5Y&feature=player_embedded#at= 88

To co tu je níže, jen dané do videa..:)
    • xkostex

Re: GL

nevim proc ale pisnicka Stop Standing There mi porad pripomina jinoui pisnicku ale nemuzu prijit na to jakou
      • fifinka7

Re: Re: GL

mě tam malej kousek připomíná Shakiru-Gipsy...ale asi jen 4 slova :D:D:D:D *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: GL

presne!
  • fifinka7

:/

no, drazí mí Avrilomilové, právě jsem pochopila, že Av už zřejmě nikdy nebude nespoutanou rockerkou, ale popově-komerční hvězdou, která se bude čím dál tím víc líbit mladším a mladším :(....kam se poděli všechny řádný kytary a vypalovačky jako je he wasn´t nebo Everything back but you....jsem zděšena tím co z Avrilky stalo...ale stále budu její fanoušek, vlastně jen fanoušek té Av, která vydala první tři Alba *9*
    • sharpay1995

Re: :/

nechcu říkat, že je teď Avril trašná nebo tak... poslední CD jsme nikdo ani pořádně neslyšel, takže nemůžeme soudit, ale je něco na tom, že doby LG a mého nejmilovanějšího UMS se už asi nevrátí... Ale Avril neopustím, a nebudu ji odsuzovat...
      • vterinka

Re: Re: :/

přesně! Souhlasím s holkama. Je sice jiná, ale kdo se nemění, že? :-( ... Ale je stále skvělé a miluju ji jako před lety, kdy jsem ji poznala poprvé! Je pořád stejně střelená .. to jde vidět i v tom kipu WTH, jak se tam tváří :D Já z toho nemůžu! :D Je prostě starší, trochu se změnila, ale je stále svá! ♥
        • fifinka7

Re: Re: Re: :/

její xichtíky jsou nejlepší :D <3
    • Re: :/

Cožee??? Vždyť je to nádhernéé ... musím souhlasit že už to možná není takový jako bylo LG nebo UMS ty byly fakt pecky těm se už nic nevyrovná ale pořád je to rock a žádnej hnusnej pop ... pořád je to Avril !!!
      • fifinka7

Re: Re: :/

no rock je třeba AC/DC, Simple plan nebo Aerosmith, LG a UMS byl rock a TBDT byl pop-rock, ale tohle....ráda bych si vsugerovala, že je to rock, ale to fakt nejde (WTH je ještě takovej pop-rock a samozřejmě poslední Bad reputation, ikdyž to neni Avrilina práce), Avril se nenávratně změnila (chápu že už jí neni 18, ale Pink je ulítle rocková i v 31)....ale jako zas neřikam, že by se mi to nelíbylo to zas ne, líbí se mi 2.-6. písnička, ty jsou opravdu fajn a taky jsem neslyšela ty písničky celý, jen prostě říkám jak to vidím já právě teď v tuhle chvíli, když jsem si poslechla ty kousky *4*
  • puspuspusinka

Twilight ...

Lidi kdo z Vás tu miluje ságu Twilight tak šíleně praštěně jako jáá???
    Tak jako řeknu Vám ještě jednou se mnou málem praštilo ... JÁ MÁLEM VYLETĚLA Z KŮŽE A ZAŘVALA : To neeeee... Rozbřesk je na dvě části a jakoby to nestačilo tak na tu druhou budeme muset čekat 2 roky a na tu první skoro rok ... já myslela že se složím ... tve to abych si tu knížku četla furt dokola abych to vydržela ... Já to nevydržím ... Já už se tááák těším ...
    • xkostex

Re: Twilight ...

skveli fakt skveli!!!!!!!!!!!!!! jakto mame podle nich asi vydrzet? a knizku cist nehodlam to bych se konce nedozila tak si budu muset pockat na film a cumet na prvni 3 *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Twilight ...

Hele taky mě to tak rozhodilo ... skvěle ste to načasovaly s tou Avril dneska jinak bych byla totálně nasraná ... *9* Já se už teď nemůžu dočkat ... jediná útěcha pro mě je že sem ještě neviděla Zatmění a tudíž se mám aspoň na co těšit tenhle měsíc ... *14* *3* *9*
  • puspuspusinka

Bože muj

Lidi ... se mnou to málem praštilo ... tohle se nedá ani slovy vypovědět jaká je to nádhera ... já sem sem sem ... neumim ani mluvit mám z toho úplně husí kůži ... bože můj tohle je úplně bože já se snad praštila ... to je prostě nejkrásnější ... bože můůůj ... ááá ... Já až si to CD pustím tak to fakt celý rpospím pokaždý než si zvyknu ... protože jakoo tohle je fakt jako no já ani nedýchám ... Miluju Tě Avrilkooo ...
    • xkostex

Re: Bože muj

semnou malem taky nachvili sem se diky tomu uklidnila
  • kvatro

:)

Půlminutový ukázky písniček z Goodbye Lullaby. Yeaah *14*

http://www.amazon.de/Goodbye-Lullaby/dp/B004OQJ3VI/
    • vterinka

Re: :)

to je boží!! ♥ už se nemůžu dočkat cd!! ♥
    • laduss

*14* *14* *14*
      • Re: Re: :)

boze to je uzasny!!!! *14* neni to placeny zejo? ja sem ve skole *15*
    • sharpay1995

tý vogo...:D Ale to ale fakt LUXUSNÍ...!!!!!! Už chcu ten 8. březen...!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Hej.... to sem tady zrovna chtěla dát...! *16* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit