-
ehmm
Michale já se teda plácla přes kapsu ryflí a to tričko furt nemám ... *15* *15* *15* řeknu ti ... moc mi ta rada nepomohla ... *15* *15* *15*
Jinak ty asi máš hodně rád herce Nicholase Cagea že ... *7* *15* *14* -
-
Re: ehmm
*15* To byla chyba. Ty rifle měli být Abbey Dawn, žádnej českej výrobek *15*
Potom to nebude fungovat. *13*
A pokud náhodou byly AD, pronesla si špatnou kouzelnou formuli. *1*
Ano, ano. Nicholas Cage je můj oblíbený herec. *3* -
-
Re: Re: ehmm
AD kalhoty nemám ... a teďka babo raď přes jakou kapsu se mám plácnout abych si mohla dovolit AD kalhoty ... *15* *15* *15*
-
-
-
^^
ona je fakt naprostá špica,je krásná,má talent (což se dneska moc nevidí) a je svá :) point for u Av ^^ už 6 let moje nejoblíbenější zpěvačka ^^ -
-
Re: ^^
jjj *14*
-
-
:o)
K tomu videu, co sem dala Hanka.
Nejlepší vystoupení za poslední dobu, to se Avril opravdu povedlo. A ten rozhovor na konci je taky skvělěj, *15* prostě taková typická Avril. *15* *3* -
Grrr
No nic já se du učit než z vás vyrostu ... tak zatím pááá ... jinak na iPodu už sem nebudu moct chodit ... :-( Nemám ho kde nabíjet ... -
-
Re: Grrr
Ahojky, promin online sem, ale nejsem tu .... tak to je blbé, že ho nemáš kde nabít ...
-
-
???
Jaktože tu nikdo nepíše ... vždyt ste všichni online ... -
-
Re: ???
a co má člověk psát???? *7* -
Re: ???
Ono že tu nikdo nepíše i když je online, se tu začíná pomalu stávat zvykem. *15* *9*
-
-
Zdar xD
Ahojky lidičky ... sem tu tajně tata si ještě ode mně nevzal jeho počítač kterej měl na horách ... xDD -
WTH live+...
http://www.youtube.com/watch?v=y8s1 oRcDy0g&feature=player_embedded -
-
Re: WTH live+...
To je fakticky boží :-)) A to tričko tve to jí asi šlohnu xD -
-
Re: Re: WTH live+...
To tričko si myslim můžeš koupit v e-shop Abbey Dawn. *1* Ale asi by ses musela trochu plácnout přes kapsu. *15*
-
-
Re: WTH live+...
To je božíí!! Krásně zazpíváno, krásná triko, nej t růžová! ♥ A ještě ten závěr ... wow! ♥ -
-
Re: Re: WTH live+...
uzasny! nejvic se mi libi ak tam pak pride ten moderator a prej Čauu a Avril Čaau *15* a pak jak mu nerozumela a nevedela co rikat *15* -
-
Re: Re: Re: WTH live+...
to bylo čao :D ... ale taky se mi to líbilo :D ..... ale ona měla překladače ve sluchátku ne? .. jako jak kdyby ten týpek neuměl anglicky .. na ní mluví italsky, ona na něj anglicky a ještě mají překladače! to je moc! :D -
-
Re: Re: Re: Re: WTH live+...
to ej jedno jestli to bylo tak nebo tak ale bylo to good *15* asi jo protoze vzdicky chvili cekala nez opovedela -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WTH live+...
Však se ji učím! Si piš! :D -
Ale Kačka se španělsky určitě učí. Jinak by takhle nenapsala. *1* -
tak ty se neučíš španinu, že? :D -
ja nerozumela skoro nic mozna jedno nebo dve slova *15* -
xD no to bylo :D ..... no právě :-) .. ale i já sem sem tam pochytila nějkaé slovíčko italsky, ale jak do Avril začla ta baba keftit, tak sme Avril nerozuměla, bo ji nebylo slyšet :-(
-
-
-
-
-
-
Dobrou noc :-*
Tak ja musím na kutě tak dobrou noc ... <3 ... Miluju Tě ... *14* *14* *14* -
-
Re: Dobrou noc :-*
No takže jdu za chvíli taky, jako obvykle. *1* Taky tě miluju. *14* Ahooj Míšo.
-
-
Páni :-*
Jaá nevím asi sem teď no nwm... Ale s tebou se mi tak dobře povídá fakt jko mám pocit že ti muzu říct všechno a že ti muzu věřit ... Vážně že mám moc ráda ... -
-
Re: Páni :-*
Míšo,
Tohle co si napsala je od tebe vážně moc pěkný. *14* Něco ti řeknu, ještě nikomu sem neřikal co to tady tobě, a to protože ti věřím.
Zatim s nikým sem si nepovídal takhle krásně jako s tebou. O svých zájmech, prostě o všem. Několik hodin v kuse.
Jsem rád že tě mám, že sem chodíš, miluju tě. -
-
Re: Re: Páni :-*
Tohle vážně miluju když si píšeme jak jeden druhýho máme rádi... Mužů ti říct že já si taky nikdy s nikým nepsala jako s tebou hlavně o citech ... Hrozně těžko se mi vyznává k někomu něco jako láska ale k tobě sem prostě upřímná a všechno je to s tebou tak nějak lehčí... Taky sem ráda že sem tě poznala... :-* ... A taky Tě Miluju ... Ani nevíš jak ...:-) *14* Jsem vděčná téhle stránce díky ní mám přátele, které mi muže každý závidět ... Takový ty pravý a nejlepší bez kterých bych nemohla žít a jedním takovým přítelem pro mě na kterého nedám dopustit jsi i ty *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Páni :-*
To je moc hezký, nezbývá mi nic jinýho než sdílet tvoje nadšení a radost s tebou. Jsem rád že seš ráda. *14*
Ale jak vidíš tak moc nevynikám v tom co na to napsat, trochu mě to totiž zaskočilo. -
-
Re: Re: Re: Re: Páni :-*
Zasločilo?? Jak jako?? V tom že seš pro mě tak důležitý ??? :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Páni :-*
No právě, to taky. Protože mi to zrovna moc lidí neřiká. A celkově co si tam o nás napsala.
-
-
-
-
-
-
Kouření
Michale co si myslíš o kouření?? Ptám se protože dneska kouří snad všichni ... Ja osobně to odsuzuju ... Pro me je to něco hnusnýho ... Sem ráda že nekouřím a rozhodně nikdy nehodlám začínat a ani to skotšet mám svůj život ráda ... -
-
Re: Kouření
Míšo, takže jsme se opět dostali ke stejnému názoru. *14*
Kouření nesnášim, za celej život sem se cigarety ani nedotknul. *13* Stejně jako nesnášim samotný kuřáky a zahulený putiky. A začínat s tim taky nikdy nebudu. *3* -
-
Re: Re: Kouření
Já t věděla že máš mozek ... *14* Anoo jakmile někam prídu a je tam zakouřeno tak je mi zle ... Aa ja sem asmatik takže tyhle kouře snáší dcl těžko ... Víš pro me je tohle hrozne dulezity vědet tvůj názor ... Protože ja se netajim a kritizovanim kdyz vím že někdo kouří ... -
-
Re: Re: Re: Kouření
Mám mozek, ale ten co kouří ho pravděpodobně opravdu nemá. Nebo si ho těma cigárama už zkurvil. Obličej kuřáka taky potom vypadá jako vyschlý pomeranč.
Náš soused kouří třeba tak, že si zapaluje jednou o druhou. Vadí mi taky kouření na zastávkách nebo na nádražích, to sem schopnej se i ozvat a někomu to vysvětlit že mi to vadí. Odezvy ale bývají občas hodně negativní. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Kouření
J uz se rači neozyvam akorát slyším sklapni Di do ... Atd. XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kouření
Já to teda tak často neslyšim, to doprdele nebo podbný. Většinou si to nikdo nedovolí. *15*
Ale nemá cenu se s nima rozčilovat, tak jsem od určité doby radši zticha.
-
-
-
-
-