Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Ve vzkazech máte ode mně překvapení.
    Ale kdo se tu dneska neukáže, má prostě smůlu. *13*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Hezký překvapení, děkujeme za snahu ale já a Elis už to překvapení rozbalily dřív ... tos to ejště ani nevěděl ... *15* *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Beru to jako odplatu za ten můj vtip. *15*
        Ale až budu mít něco příště, tak vás dvě vynechám. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Nee to teda nee ... neříkám, že si neporadíme, ale teď sme si konečně kvit, takže žádný vynechávání ... *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Budete mít co dělat! aby jste se smazaly z mé černé listiny. *15* *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Méšane.. tatínku... to bylo opravdu milé překvapení...! :)
            • puspuspusinka

Tak to mě dostaloo *15* *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

no momentane primalex a rozprasovacx abych se mohla obarvit na bilo
            • kvatro

Černá ovce na černý listině. Co bys chtěla? *15* *15*
            • xkostex

hey a co ja???
            • puspuspusinka

Sakra a já myslela že štěňátko platí na všechny ... proč si asi myslíš že mám počítač na víkend ... na mýho taťku jentak něco neplatí ale moje šťěněčí oči joo... *15* *15* *15* *15* Jinak no proto ... ty seš taky na mojí listině každou chvíli kvůli hádkám ale nevydržímš tam ani 10 minut ... *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Jestli nějaký tyhle holčičí roztomilý kukuče na někoho platí, tak já to nejsem. Za čas na té černé listině stejně nebudeš. Protože ti vždycky odpustim. Takže to ani moc neřeš. *3*
            • puspuspusinka

Stačí jeden roztomilý kukuč mýma modrýma očima, abys smazal alespoň mě??? *15* *7* *7* *7*
  • puspuspusinka

Juchůůů

Lidi přidaly se mi ty fotky ... sice ne všechny ale větší část anoo ... *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

???

Jsou ty písničky nějak stáhnout?? *7* Já nevím ...
    • sharpay1995

Re: ???

taky by mě to zajímalo no...
      • puspuspusinka

Re: Re: ???

A já myslela že zrovna ty si to vypočítáš a budeš to vědět ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        Jinak jestli nepudou tak si je aspoň nahraju na mobil ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Thank you ...

Míšo díky za ohodnocení mého příběhu ... mě se taky dcl líbí ... *14* *14* *15*
  • kvatro

:o)

Slyšel jsem všechny písničky z GL, a celé. Tentokrát se nejedná o vtip. *15*
    Můžete taky, tady: http://www.avrilcolombia.com/ Vpravo je přehrávač.
    • vterinka

wow teda Míšo, teds zaperlil! Kráááása! ♥♥♥ *14* *14* *14*
      • kvatro

To hlavní teprve přijde. *15*
        • vterinka

jo to bylo teda něco!! ♥
    • sharpay1995

jééé..... *14* *14*
      • puspuspusinka

Jéééé ... To je opravdu nádhernéé ... *14* *14* ... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
        • xkostex

to je tak nadherne!!!! *14* Push me donutila k slzam a to se mi u pisnicky stalo naposled kdyz sem poslouchala tu z Pearl Harbor
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

Nezapomeň na Slipped Away ... a Knocking on heavens door ... u těch brečím teda skoro vždycky když je vidím jak je Avrilka zpívá ... mě prostě totálně dostávají ...
            • puspuspusinka

Počkej až si přečteme Push česky ... abysme nebrečely smutkem a štěstím dohormady ... *15* *15* *15* Ale jak tam začne to duo s Evánkem tak to je bože tak krásnéé ... ááá bože ... *14*
            • xkostex

neboj nazapominam u tech muzu probrecet odpoledne pak si pustim Push a budu brecet stestim *15*
  • puspuspusinka

GL - Web Chat

Web chat o GL ... ale hádám, že tu už ste taky všichni viděly ... *15* *15* Sem ve škole a nudím se tak koukám na videa ... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: GL - Web Chat

Jo, to myslim že jsme už viděli. Nám totiž žádná novinka neunikne. *1*
  • puspuspusinka

For Elis <3

Elis ... něco pro nás hádám, žes to nejspíš viděla ale to je fuk ... *15* *15* *15* Mě se to šíleně líbí ... http://www.youtube.com/watch?v=PFz2glIqKSQ&feature=related
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • kvatro

Re: For Elis <3

Tohle video ocení asi jenom ty a Elis. Ikdyž Elis to stejně už viděla nejmíň padesátkrát. *15* Pro mně je to jenom obyčejnej rozhovor s Troubelínem. *5* *1*
      • xkostex

Re: Re: For Elis <3

miso to video sem uz videla a ikdyz nerozumim hrozne se mi to libi
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: For Elis <3

Jooooo mě taky *15*
  • puspuspusinka

Fotky

Dneska sem přidala asi 24 fotek, tak snad se aspoň nějaké přidají ... většina je jich z toho vystoupení jak zpívala živě WTH ... protože ty fotky byly tak dokonalééé sladkéé, že sem je sem musela přidat *15* *15* Nejlepší je ta jak jí tam ten chlap olizuje a obímá *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Tak pohádka je dokončena xD

Tak pohádka je dokončena ... a řeknu Vám jako tyhle všechny věci mám z toho jak furt čumím na horory a na věřte nevěřte a pak taky trochu z vlastní fantazie a tohle z toho vzniklo ...a ke všemu ... když sem si to sama četla po tom co sem to dopsala tak Vám můžu říct že mě z toho mrazí taky ... *15* *15* Jako pro mě je to fakt super horor líbí se mi co sem vymyslela ... tak snad budete mít podobný názor ... *14* *14* *14*
    • kvatro

Re: Tak pohádka je dokončena xD

Míšo, ten příběh je tvoje vrcholný dílo *3* *1* Tvoje pohádky jsou pořád lepší a lepší. *15* Správný hororový příběh jak má být a ještě k tomu posranej Brody, ten byl úplně nejlepší. Brody je horor č.2 *15*
      Pro zajímavost: Tohle je přesně 30.příběh tady na diskuzi. *3*
      • vterinka

Re: Re: Tak pohádka je dokončena xD

wow ty to počítáš? :D
    • vterinka

Re: Tak pohádka je dokončena xD

ty seš týpka! :D:D:D fakt drsné! :D Jak sem to četla tka mě mrazilo, ale to s tím Brodym mě dostalo nejvíce! xDDDDDDDDD a taky to, jak sem lítala za Hankou a seškrabávala ji ze zdi xD Hezké. :-) *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak pohádka je dokončena xD

Joo tak to díky mooc ... a to s Hančou a Brodym sem chtěla, abych to aspoň nějak oživila, aby to nebyl prostě jenom horor ... ale DRSNÝ TO JE ... To si mylsím i jáá ... *15* *14* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Tak pohádka je dokončena xD

nemáš zač :D .... jo hned to bylo lepší xDDD sem se smála xD
  • puspuspusinka

Dům Strachu a Hrůzy - 3. část

Uběhly dva měsíce a bylo tu 13.3.2013 o5 pátek ... A bylo o5 12 hodin v noci ... Elis si řekla, že si rači vezme prášek na spaní kdyby něco ... Bylo 1 ráno 2 ráno a pořád všechno v klidu a v pohodě bylo už 2:59 ráno a Míša se vzbudila a šla si do kuchyně napít mléka, protože se jí tu noc špatně spalo. Vstala a šla když vešla do kuchyně a rozsvítila tak na stěně byly hodiny od krve a ukazovaly 3:15 a pod nimi bylo napsáno ZMEŘEŠ !!! Míša se lekla a řekla si to je ale pitomej fór to musel udělat Michal aby Elis vystrašil ... A nic si z toho nedělala šla k lednici a na lednici byl článek z novin a událostech z domu u lesa v Edmontonu a bylo tam přesně to co prožila Elis první vražda po měsíci druhá po dvou měsících 3. a po 3. měsících 4. a tak to šlo dál a dál až dovršelo k 13. vraždě pokaždé se jednalo o krásnou mladou dívku ... Míša se lekla a o5 si myslela, že to tam někdo napsal a dal aby vystrašil chudáka Elis ...
    Vzala si mléko a otočila se za ní stál zohavený muž s nošem v ruce Míša se už ale opravdu bála a začala křičet a utíkat po domě ... Muž za ní chladně šel a šel ... když jí dohnal zabil jí bylo přesně 3:15 ...
    Najednou zazvonil budík a Míša se celá propocená probudila ... chudák Michal byl celej vyplašenej, protože řvala ze spaní ... Míša mu pověděla ten sen a on říkal, že je to v pořádku, že to byl jen sen ... když vešly do kuchyně bylo to tam přesně jako v noci ... mléko kam ho Míša upustila na stěně nápis Zemřeš a na lednici článek ... když se podívaly do kalendáře bylo 13.3.2013 a Míša řekla, že dnes se to stane ... okamžitě všichni z toho domu utekli ... a vrátily se do svého starého malého domečku s podělanou zahradou ... !!!
    Od té doby byla Míša jako vyměněná ... už nikdy nezůstávala doma sama ... a všeho se bála ... a vždycky už věřila Elis ... THE END ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit