-
Kapitola druhá - A mě se zdá, že je to hra co nemá konec ani začátek
Po této menší nehodě šla Elis Míše povědět co nahoře na půdě slyšela a viděla. Míša z toho dostala taky strach, a tak se dohodly, že se tam půjdou společně podívat.
Jen co Míša otevřela na půdě tu starou almaru, opět to začalo hrát „Tada Tada Tada Tadadam da da da dam“.
Míša povídá, to je skladba Für Elise od Beethowena, vydává to tamhleta dřevěná krabice. „Posloucháš mně Elis?“ Elis byla fuč. Zase totiž zdrhla, když to začalo hrát a na schodech udělala trojitého Rittbergera a pár kotrmelců. Opět měla zaraženou hlavu ve zdi. Po chvíli se oklepala a vrátila se nahoru, zpět k Míše. Míša mezitím tu záhadnou hrající krabici prozkoumala a zjistila, že je to jakási středověká desková hra. „Zahrajem si ne? Pojď Elis“. „No já nevim“, povídá Elis. Míša udělala na Elis smutný pohled svýma modrýma očima. Elis to úplně odzbrojilo a povídá. „No tak dobře!“.
Elis s Míšou tedy začaly hrát. Postavily si na start postavičky. Elis si vybrala figurku Evana a Míša si vybrala Avril. Začaly hrát aniž by si přečetly pravidla. Černá ovce Elis si vyřvala že chce hrát jako první.
Hra začíná, Elis bere do kopyta kostky a hází.
Na kostkách ji padlo pět. Skleněné oko hry se zbarvilo do červena. „Kurva, to znamená něco špatnýho“, povídá Elis.
V tom ta hra povídá:
Hodila si na kostkách málo
V pravidlech to takhle stálo
Elis, rozmysli si hod příští
Rozzuřený vysavač na tebe přijíždí
Vysaje tě jako smítko prachu
Posereš se z toho strachu -
Kapitola třetí – Texaské rodeo
Za pár vteřin už byl slyšet zvuk podobný vysavači, jak se dobývá do domu. „Elis, miláááášku, jdu si pro tebe!“ Povídá vrčivým hláskem vysavač. Elis z toho polil studenej pot a prožívá úplně hororové chvilky. Vysavač vyrazil dveře, vyběhl na půdu a Elis vysál jako podzimní listí. Míša chtěla Elis zachránit ze spárů vysavače, tak vzala z rohu Baseballovou pálku a napálila to vysavačí přímo mezi nohy. Vysavač odskočil do rohu a vyprdnul Elis zpátky na svět.
Na Míšu se radši znovu neodvážil, proto jel znovu po Elis. Vysavač vytáhl šnůru, udělal si laso a chytil Elis do smyčky, jako chytají kovbojové krávy v Texasu. Celé dopoledne jezdil vysavač na černé ovci Elis jako na rodeu kolem baráku.
Další je na řadě Míša, bere kostky a hází.
Na kostkách ji padlo sedm. Skleněné oko hry se zase zbarvilo do červena.
Hra povídá:
Zmizet vám odsud radim
Přiletí na vás ufon Radim
Z diskuze od Ashley
Že jste tam vůbec vešly
Chvíli na to se zatměla obloha a bylo slyšet pouze ohlušující hučení motorů Radimovy vesmírné lodě. Přistála vedle staré stodoly a vylezly z ní tři osoby. Kajuska, Radim a Klaruska. Velitel flotily Radim povídá:
Jsem posel z Venuše
Naseru vám do nůše
Ba ne, přijeli jsme zlikvidovat celou vaší planetu. Míša nemohla dopustit zničení planety, už jenom kvůli svým dětem a manželovi. Vymyslela tedy vskutku ďábelský plán, v tom byla mimochodem přebornicí. -
Kapitola čtvrtá – My Tři Králové jedem k Vám.
„Hej vy zelení mozci“, křičí na Radima, Kajusku a Klarusku, Míša „Zveme vás k nám na čaj, ničení planety může počkat“ „Dobrá, dobrá, co na tom sejde my máme čas“. říká hlavní kápo Radim. Elis s Míšou tedy šli uvařit pro ty Tři Krále čaj. Míša přidala do kafe pro Radima medvědí chcanky. Elis přidala do všech třech šálků elixír zapomnění, který měla od ségry Kačky z její chemické laboratoře. To aby zapomněli že chtěli vůbet zničit nějakou planetu.
„Už se to nese Dámy a Pane“ volá z kuchyně Míša. Radim si na čaji náramně pochutnával, „Opravdu vynikající mok, jsi sobrá hospodyňka Míšo, ale chutná to jako medvědí chcanky“. Povídá Radim. „Nene Radimku to je pomerančová šťáva“. Ujišťuje Radima Míša. Po hodině ti tři spkojeně odletěli a úplně zapomněli na ničení nějaké planety.
Další je na řadě Elis, bere kostky a hází.
Na kostkách ji padly dvě jedničky. Skleněné oko hry znovu zčervenalo. „To je průser“, povídá Elis.
Hra povídá:
Elis, navštíví tě indián
Budeš řvát jako pavián
Když ti ruku usekne
Ničeho se nelekne
Jen co hra domluvila, objevil se na dvorku za oknem Apač. Zapíchnul totem do země a připravoval se k jakémusi rituálu. Pro Elis postavil mučednický kůl.
„Vyjděte ven s rukama nad hlavou, nebo použijeme násilí“. Křičí apač do megafonu. Indián si v dostavníku přivezl s sebou také Brodyho, Apač mu říkal „kanón prdelowi“
Elis vyšla ven s rukama nad hlavou, Brody s Apačem ji přivázaly ke kůlu. -
Kapitola pátá - Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
Pomalovali barvami a Brody začal palbu hovnama dokud nevypadala Elis jako pytel sraček.
Na kostkách ji padlo čtyři. Skleněné oko hry se zbarvilo opět do červena. „Ta zlá hra snad neumí nic jinýho než červenou, teď to vypadá jako Rudý náměstí.“ Povídá Míša.
Hra povídá:
To byla chyba Míši
Připlazí se totiž chřestýši
Jsou to páni hadi
Možná je nemáte rádi
Začíná se ozývat syšení z celého domu. Rázem se totiž v domě objevila stovka jedovatých chřestýšů. Další lezou oknem, komínem a ze sklepa. Černá ovce Elis, nebo spíše teď už hnědá ovce Elis, na ní hadi vůbec nešli. Jen co se na ni totiž podívali, radši spáchali sebevraždu.
Ale Míša, ta byla jejich cíl číslo jedna, protože právě ona hodila kostky. Chřestýši ji oblklíčili v rohu místnosti a čekali na Anakondu. Anakonda škrtič přichází na scénu, veme Míšu za nohu a začíná ji drtit jako červa.
Elis vzala na Anakondu paralyzér, bohužel se netrefila do hada ale do Míši. Míša dostala pecku 240 voltů. Byla na Elis kvůli tomu tak nasraná, že jí dokonce ta anakonda radši pustila, protože Míša vypadala jako rozzuřenej bejk ve španělské koridě, prostě vzteky úplně bez sebe. Potom vzaly Anakondu a hodily ji do kotle.
Předposlední kolo před námi. Na řadě je Elis, bere kostky a hází.
Na kostkách ji padlo tři. Skleněné oko hry se zbarvilo opět do červena. „Zase červená, na to se můžu vysrat.“Zuří Elis. -
Kapitola šestá – Monster Ball
Hra povídá:
Dámy, Lady Gaga už se valí
Možná vám jich pár ubalí
Monstrum je to z Lochness
Elis by si do pekla rád odnes
Příšera Lady Gaga se za chvíli opravdu zjevila, chtěla zazpívat tim svým smrtícím hlasem. Ale Míša s Elis už byly připravené. Vzaly vidle a lopaty, a Lochnesku začaly řezat hlava nehlava. Lezla z toho po čtyrech. Gaga stačila ještě Elis kousnout do nohy ale to se jí sakra vymstilo. Když se u nás holky s Gagou poperou, tak jenom nožem a nebo sekerou. Lochnesku potom zabalily do černýho pytle a hodily do kontejneru za domem.
Na kostkách ji padlo sedm. Skleněné oko hry se zbarvilo opět do červena. „Sakra, už je to zase jako Rudý právo, to bude v hajzlu“. Povídá Míša.
Hra povídá:
K domu se blíží Golem
Zničí všechno kolem
Míša to o něm dobře ví
Že udělá kůlničku na dříví
Najednou se začlo všechno třást, skleničky, tabulky v oknech, takové menší zemetřesení. Golem se přifařil před barák. Vyřezal si ze stromu kyj a začal se s ním okolo sebe ohánět. Stará kůlna to odsrala jako první. Golem se vydal zničit celý dům. Neexistuje situace aby si Míša s Elis neporadily. Míša tedy vyslala na Golema černou ovci Elis aby mu svým ovčím kopytem dupla na nohu. -
Kapitola sedmá – Golem přichází
Golem byl neohrabanej jako slon v porcelánu, Elis jak se k němu blíží si vůbec nevšiml. Černá ovce Elis mu dupla na palec. Golem se chytnul za nohu, a začal skákat jak pominutej. Po chvilce chytil balanc a skončil na zádech. Chudák se už neprobral.
Další je na řadě Elis, začíná poslední kolo, bere kostky a hází.
Na kostkách ji padlo šest. Skleněné oko hry se zbarvilo opět do červena.
Hra povídá:
Elis tomu nevěří
Ale skončí mezi divou zvěří
Elis skončí na Sibiři
Jen co to hra dopověděla, teleportovala Elis na Sibiř. V zimě tam dlouhý noci jsou a tuhej mráz.
Elis na Sibiři ocas studí
Polární lišku ze spaní vzbudí
Liška veme brokovnici
Elis má díry po zadnici
Tygr ussurijský ji vzal tlapou
Ulítla jí ruka s hlavou
Jak se dodnes daří Elis na Sibiři zůstává záhadou.
Zpátky k naší hře.
Na kostkách ji padlo dvanáct. Skleněné oko hry se zbarvilo do zelena.
Hra povídá:
Hodila si na kostkách plný počet
Míšo, můžeš z toho radostí brečet
S Avril vyhrála si setkání
Nebudeš však mít hladké přistání
Už teď ti to hrůzu nahání -
Kapitola osmá – Goodbye Lullaby
Za chvilku se v pokoji objevila samotná Avril Lavigne a povídá. „Hey everyone, I’m really excited, that I meet you Míša. I heard that you're my biggest fan. It’s amazing.“
Míša se radostí úplně rozplývá. Avril jí ještě předává celoživotní volňásky na všechny její koncerty. To už bylo na Míšu moc. Prásklo to s ní o zem. Avril se ptá Míši, „Are you OK?“ „I must to call Brody, His stinky shorts wakes up everyone.“ Brody put his stinky shorts on Míša‘s face.
Míša z toho vyskočila tak vysoko, až prolétla podkroví. Zůstala tam po ní černá díra, podobná té jako kdysi ve Faustově domě. Od té doby ji nikdo neviděl.
THE END -
...
Lidi, já jsem táák neuvěřitelně šťastná, ráno sem vstala v 8 a šla makat, protože ani nevím, prostě sem se sebrala a řekla taťkovi, že du vozit a skládat dřevo a uklidit kotelnu a potom sme šli ještě všichni uklidit na ves štěrk ... a jako sem sice mrtvá ale mám za to odměnu ... *15* *14* Svůj počítač na celý celičký den ... juchůůů ... *15* *15* *14* -
-
Re: ...
wow tak to je bezva!! Gratuluju! :-)
-
-
:o)
Mám napsanou pohádku, ale když tu nikdo neni tak až večer *3*
Prozradim pouze že hlavní role zaujmuly Míša s Elis. *15* *15* -
-
Re: :o)
Já tu sem, to spíše večer od osmé tu nebudu :( :D -
-
Re: Re: :o)
No tak to sem hodim už teraz. Ale je to trochu delší *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
jupíí :D -
Re: Re: Re: :o)
ˇJo hoď už sem tu ... *15*
-
-
-
-
Hépy Brzdéj..:D
Kači, všechno nejlepší k Osmnáctinám..! .) -
-
Re: Hépy Brzdéj..:D
Haníí moc děkuji!! :-********* ... jste skvělá parta tady, jsme moc ráda, že jsem vás mohla poznat aspoň přes net!! ♥♥ .... Proto si myslím, že by bylo správné, kdybyste věděli, že datum narození mám na netu imaginární stejně tak jako přezdívku ...... na 18 si ještě chvilku počkám :-) ..... Kromě spolužáků se mého pravého data narození nikde nedočtete, ale pokud chcete, tak vám ho napíšu do zpráv :-) -
-
Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
Imaginární datum narození *15* To je dobrý teda. *5*
No ale jak máme teď vědět, zda nejsi imaginární celá. Kdo ví. Třeba se nějakej mimozemšťan vydáva za Kačku a píše tady do diskuze. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
*15* *15* *15* *15* *15* Teď si mě dostal ... no ale jako proč máš imaginární datum narození??? Prosimtě?? Já to taky měla ... ale já taky na oso to mám dobře jenom ten rok mám trochu posunutej ale datum mám svoje ... nechápu jakoo ... neřeknu jméno a příjmení nebo bydliště takový věci fakt jako si vymyslet můžeš, ale proč narozeniny proboha??? *15* *15* *15* *15* Není to jedno??? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
Proč? Tak to už máš to stejné jako se jemnémen nebo bydlištěm, řeknu FM a kdo mě půjde hledat? To by mu trvalo, ale třeba na fb kdo by mě hledal podle jmnéa, bydliště .... přidal by si rok a už by mě našel lehce, tak proto, je to čistě z bezpečnostních důvodů .... a těm opravdovým přátelům jsem rok narození vždy řekla :-) takže stačí říct ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
Moment... skusím svě kalkurátorské schopnosti a tipnu si nějaké datum.... 27.6...:D
-
-
-
Re: Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
Myslím, že ty sis o mě zjistil tolik věcí, že na to zda-li jsem imaginární nebo ne si dokážeš odpovědět. Popř. zjistit sám! :D *15* ... a bud rád za upřímnost! Někteří neví vůbec mé pravé datum narození ...... a dyt je to celkem jedno .... narozky jako narozky, rok sem rok tam ....
-
-
-
Re: Hépy Brzdéj..:D
Přidávám se ke gratulaci *3*
A dovolil jsem si něco složit *3*
Hodně štěstí přejem
rádi se tu s tebou smějem
Přijmi naše gratulace
narozky jsou jenom jednou v roce
Oslavit to jak se patří, stačí
Ti jsi naše velká holka Kačí